Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Έρχεται ο 2ος αγώνας δρόμου τομεακών οργανώσεων ΚΚΕ-ΚΝΕ
    17/10/2026 20:40
    Δρυ: Περιφερειακό Συμβούλιο στη Λευκάδα, χωρίς τη Λευκάδα
    16/10/2026 20:23
    Εκσυγχρονίζεται ο στόλος του ΕΚΑΒ στην Κέρκυρα και στα Ιόνια (pics)
    16/10/2026 20:03
    Προσωρινός αποκλεισμός της παραποτάμιας οδού στην περιοχή του Ποταμού
    16/10/2026 19:48
    Αυλωνίτης: Υποστελέχωση και οικονομική ασφυξία στα σχολεία της Κέρκυρας
    16/10/2026 19:34
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Προσάραξη άδειου ιστιοφόρου στο Εμπορικό
    18/10/2026 16:08
    Βλάβη στον καταπέλτη του πλοίου Venezia στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας
    18/10/2026 16:05
    Εκδήλωση-Συζήτηση: Δημοκρατία και φασισμός στην Ευρώπη, από τον μεσοπόλεμο μέχρι την σημερινή κρίση
    18/10/2026 16:03
    ΕΛΜΕ: Ραντεβού στον Αλμυρό για πεζοπορία
    17/10/2026 20:36
    Μαθηματική Εταιρεία: Συλλυπητήρια για το χαμό του Μιχάλη
    17/10/2026 20:34
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    ΣΕΠΕ: Απ’ την Ελλάδα μέχρι τη Γαλλία παλεύουμε για δημόσια και δωρεάν παιδεία
    18/10/2026 15:53
    Επανεκλογή Πελάη στην προεδρία του Συνδικάτου Ξενοδοχ/λων
    16/10/2026 19:16
    Oι Ενώσεις Γονέων Κέρκυρας καταγγέλλουν υποβάθμιση της δεύτερης ξένης γλώσσας
    15/10/2026 18:11
    Πεντάστερo ξενοδοχείο δρομολογείται στο Μπαρμπάτι
    14/10/2026 18:44
    ΕΚ Κέρκυρας και Θεσπρωτίας: Δεν δουλεύουμε για τον πόλεμο
    14/10/2026 18:26
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Η Ανδρική Χορωδία Κερκύρας, συναυλία στη Ροτόντα
    17/10/2026 20:54
    Ιωάννα Παπαντωνίου: Εκεί όπου οι λέξεις συναντούν τη δημιουργία
    17/10/2026 17:00
    Εκδόθηκαν τα πρακτικά του συνεδρίου για τον επτανησιακό πατριωτισμό με αρωγή της Περιφέρειας
    16/10/2026 20:08
    Aπό το Λονδίνο στη μουσική Κέρκυρα: Το Queen’s College London επισκέπτεται το νησί
    16/10/2026 12:41
    Αστρονομική: Παρατήρηση Σελήνης – Κρόνου
    15/10/2026 22:46
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Κορυφή για Κερκυραϊκό στην Α ΕΠΣΚ!
    17/10/2026 19:40
    Aσταμάτητος Ιόνιος, πέρασε… αέρα κι από τη Δράμα!
    17/10/2026 17:29
    Μέσα με Παναιγιάλειο ο ΟΦΑΜ, έξω με Πλαταριά η ΑΕΛ!
    16/10/2026 21:30
    Ο Θεσπρωτός Χρυσικόπουλος στο ντέρμπι Ολυμπιάδα-Θιναλιακός!
    16/10/2026 21:16
    Η Τερέζα Κουρτέση στο Παλαιό Φάληρο
    15/10/2026 22:30
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    O κίνδυνος κοινωνικής έκρηξης αφορά και την Ελλάδα
    18/10/2026 15:58
    18 Οκτωβρίου 2026! 45η επέτειος την πρώτης κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ
    18/10/2026 15:56
    O πολιτισμός της αρένας
    17/10/2026 20:49
    H Γερμανική Γλώσσα αξίζει τη θέση που της αναλογεί στη δημόσια εκπαίδευση
    17/10/2026 16:56
    Η κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών φέρνει υποχρηματοδότηση και υποβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας
    17/10/2026 16:54
Ανάγνωση Η Αντιπολίτευση και η παραβολή των 10 παρθένων
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΓΙΝΟΣ

Η Αντιπολίτευση και η παραβολή των 10 παρθένων

*Γράφει ο Γιάννης Σπ. Παργινός

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΓΙΝΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΓΙΝΟΣ
Δημοσιεύτηκε 29/03/2026 17:43
Κοινοποίηση
10 λεπ. ανάγνωση

Στις ερχόμενες άγιες ημέρες, της Μεγάλης Εβδομάδας, θα ακούσουμε στις εκκλησίες μας, το υπέροχο, «Ιδού, ο Νυμφίος έρχεται εν τω μέσω της νυκτός, και μακάριος ο δούλος, ον ευρήσει γρηγορούντα. Ανάξιος δε πάλιν ον ευρήσει ραθυμούντα. Βλέπε ουν, ψυχή μου, μη τω ύπνω κατενεχθείς, ίνα μη τω θανάτω παραδοθείς και της βασιλείας έξω κλεισθείς».Οι υπέροχοι στίχοι παραπέμπουν σε δύο παραβολές, δηλαδή ιστορίες με κάποιο νόημα που είπε ο Χριστός. Η πρώτη παραβολή είναι των δέκα παρθένων, (5 «μωρές» = επιπόλαιες και 5 «φρόνιμες» = συνετές, κατά Ματθαίον, κεφ. 25, στίχοι 1-13). Μια προβολή της παραβολής των δέκα παρθένων, στις μέρες μας και στα πολιτικά πράγματα της χώρας μας, θα δέσει άριστα με τα όσα συμβαίνουν στα κόμματα της αντιπολίτευσης, της ευρύτερης κεντροαριστεράς. Ενώ βλέπουν τον νυμφίο να έρχεται, (ο νυμφίος στη σημερινή παραβολή είναι οι κάλπες), εμφανίζονται εντελώς απροετοίμαστοι, (όπως ακριβώς οι 5 «μωρές» παρθένες), και να κινδυνεύουν να παραδοθούν, (τω θανάτω παραδοθείς και της βασιλείας έξω κλεισθείς), και να αποκλειστούν από την βασιλεία, που στη σημερινή μας παραβολή είναι η κυβέρνηση. Κι αν αυτό επισυμβεί. Τότε θα ψάλλεται ένα άλλο απολυτίκιο της εκκλησίας μας για την πολιτική αντιπολίτευση…, εκείνο της, «η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή».

Η ιδιαιτερότητα της πολιτικής περιόδου

Η τρέχουσα πολιτική περίοδος, διαφέρει τα μέγιστα, από όλες τις προηγούμενες, κατά τα εξής :

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πρoκριματικές» οι επερχόμενες εκλογές
Προς εκλογές με «εμφύλιες» συρράξεις σε Κεντροδεξιά και Κεντροαριστερά
Προς εκλογές γενικής αναδιάταξης του πολιτικού σκηνικού
Μπορεί να κάνει την ανατροπή ο Αλέξης;
Κέρκυρα: Παρουσιάστηκε με επιτυχία «Η τελευταία εκτέλεση» του Ν. Παργινού (pics)

Πρώτον, οι όποιες πολιτικές εξελίξεις δεν καθορίζονται, δεν προκαλούνται μόνον από τις εσωτερικές πολιτικές υποθέσεις της χώρας μας, (πολιτική – οικονομία – εξωτερική πολιτική – δημόσια τάξη – ασφάλεια), αλλά επηρεάζονται τα μέγιστα κι από τις πολεμικές συρράξεις σε Ουκρανία και ευρύτερη Μέση Ανατολή και τις σαφέστατα κι αναμφίβολα ραγδαίες και πρωτοφανείς αλλαγές σε γεωπολιτικό, γεωοικονομικό και γεωστρατηγικό επίπεδο.

Ουδείς επί τούτου, μπορεί να αμφισβητήσει πως μια επί μακρόν συνέχιση της σύρραξης, μεταξύ ΗΠΑ – Ισραήλ και Ιράν, με τις συνεπακόλουθες αυξήσεις στην τιμή του Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, θα είχε καταστροφικές συνέπειες για την εθνική μας οικονομία, δεδομένο που θα οδηγούσε σε κοινωνική αναστάτωση κι εν πολλοίς σε κυβερνητική αστάθεια, αν όχι και πτώση.

Δεύτερον, είναι η πρώτη φορά στα μεταπολιτευτικά μας χρονικά , που οποτεδήποτε κι αν διεξαχθούν εκλογές…, από τις πρώτες κάλπες δεν θα αναδειχθεί πρωθυπουργός, καθώς τα δημοσκοπικά ευρήματα δεν δίνουν κοινοβουλευτική αυτοδυναμία σε κάποιο κόμμα…, ουδέν κόμμα από τα εκλογικά ανταγωνιζόμενα ορίζει τον πολιτικό κυβερνητικό του εταίρο…, και ο πλήρης κατακερματισμός του πολιτικού μας σκηνικού σε συνδυασμό και με την πολιτική ασυνεννοησία των κομμάτων μάλλον οδηγούν σε μια δίδυμη εκλογική αναμέτρηση, μετά από ανεπιτυχείς διαβουλεύσεις σχηματισμού κυβέρνησης…, ή μετά από μια περίοδο διακυβέρνησης με κυβέρνηση ειδικού σκοπού.

Εύστοχα, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πρώην υπουργός κι έγκριτος συνταγματολόγος, Ευάγγελος Βενιζέλος, έχει χαρακτηρίσει τις ερχόμενες εκλογές…, ως εκλογές «καταγραφής πολιτικών δυνάμεων».

Εκλογές Πρόωρες ή μη…;;;

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει πλειστάκις δηλώσει και παντοιοτρόπως διαβεβαιώνει πως οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά στο τέλος της τρέχουσας τετραετίας, δηλαδή τον Ιούνιο – Ιούλιο του 2027 ή νωρίτερα την Άνοιξη του 2027, καθώς το δεύτερο εξάμηνο του 2027, η Ελλάδα θα είναι η προεδρεύουσα χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το ερώτημα όμως είναι άτεγκτο και σαφές : Είναι δυνατόν…;;;

Για πρώτη φορά, τόσο έντονα και τόσο πολλοί υπουργοί, βουλευτές και γαλάζια κομματικά στελέχη, τάσσονται υπέρ της πρόωρης, έως και ταχύτατης προσφυγής στις κάλπες, ακόμα και άμεσα μετά τις διακοπές του Πάσχα. Στην επιχειρηματολογία τους, για πρόωρες εκλογές, εντάσσουν την ανάφλεξη στην ευρύτερη Μέση Ανατολή, με τις ανεξέλεγκτες οικονομικές επιπτώσεις της, σε συνδυασμό με τις υποθέσεις των υποκλοπών και του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι οποίες επανέρχονται δριμύτερα στον αφρό της επικαιρότητας και του δημόσιου λόγου. Υποστηρίζουν πως, η κυβέρνηση φθείρεται ολοένα και περισσότερο…, και η κυβερνητική φθορά θα συμπαρασύρει και το γόητρο ολόκληρης της παράταξης.

Μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν αρχίσει να σκέπτονται το σενάριο των πρόωρων εκλογών κι απλά βρίσκονται μπροστά στο δίλημμα…, άμεσα ή τον Οκτώβριο, μετά τις εξαγγελίες της ΔΕΘ και φυσικά πιο κοντά στη κανονικότητα που υπόσχεται ο πρωθυπουργός, καθώς φθινοπωρινές κάλπες, λίγο θα απείχαν από τις ανοιξιάτικες, που ήταν προγραμματισμένες. Ο Οκτώβριος φέρεται να κερδίσει τις κάλπες, καθώς μια προσφυγή Μάιο ή Ιούνιο, θα στερούσε το δικαίωμα στην κυβέρνηση να ορίσει την νέα ηγεσία της Δικαιοσύνης, που λήγει στις 30 Ιουνίου. για όσους δικαστικούς λειτουργούς συμπληρώνεται το όριο ηλικίας των 67 ετών.

Επιπλέον, ο κάλπες τον Οκτώβριο θα μπορούσαν να προκηρυχθούν από το βήμα της Σεπτεμβριανής ΔΕΘ και με συνοδεία ενός νέου πακέτου οικονομικών μέτρων. Σε ότι αφορά την άποψη που διαχρονικά έχει εκφράσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για θεσμικότητα στην άσκηση της εξουσίας, ο πόλεμος και οι αρνητικές του συνέπειες προσδίδουν άνετα μία ισχυρή νομιμοποιητική βάση, για αλλαγή πλεύσης εκ μέρους του.

Οι εκλογικοί στόχοι των πολιτικών αρχηγών

Είναι πλέον σαφές, λίαν διακριτό κι ανάγλυφα αναδεικνύεται στις μετρήσεις των εκλογικών τάσεων της κοινής γνώμης, πως ουδέν κόμμα μπορεί να προσβλέπει στην κοινοβουλευτική αυτοδυναμία για το σχηματισμό κυβέρνησης. Μέσα σ΄αυτό το πολιτικό κλίμα, ο εκλογικός ανταγωνισμός μεταλλάσσεται εν πολλοίς σε πολιτικό – εκλογικό ανταγωνισμό των πολιτικών αρχηγών.

Νέα Δημοκρατία – Κυριάκος Μητσοτάκης : Πέραν το όποιων επικοινωνιακών ευφυολογημάτων περί δυνατότητας αυτοδύναμης κυβέρνησης από την γαλάζια παράταξη, οι ένοικοι των Μεγάρων Μαξίμου και Πειραιώς, γνωρίζουν ότι τα ευρήματα των κυλιόμενων μετρήσεων δεν δίνουν δυνατότητες υπέρβασης στην πρόθεση ψήφου, πάνω από το ψυχολογικό όριο του 30 %, ενώ υπάρχουν και μετρήσεις που μόλις και μετά βίας δίνουν στο νυν κυβερνόν κόμμα 25 %.

Σε περίπτωση που η γαλάζια παράταξη ξεπεράσει το ψυχολογικό όριο του 30 %, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να διεκδικήσει μια δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Αν τότε, αυξήσει το ποσοστό σε βαθμό που να διεκδικεί συγκυβέρνηση με άλλο κόμμα, μπορεί να παραμείνει στην ηγεσία της γαλάζιας παράταξης. Στην αντίθετη περίπτωση θα υποχρεωθεί σε παραίτηση…, παραχωρώντας την ηγεσία, όπως φυσικά θα συμβεί και σε περίπτωση που στην πρώτη κάλπη η Νέα Δημοκρατία, αποσπάσει ποσοστό αρκετά μικρότερο του 30 %.

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ – Νίκος Ανδρουλάκης : Ο στόχος, που επίσημα έχει θέσει η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη για πρώτο κόμμα, έστω και με μια ψήφο, δεν μπορεί αριθμητικά να επιτευχθεί όταν η διαφορά από την σαφώς προηγούμενη Νέα Δημοκρατία είναι υπερδιπλάσια της πρόθεσης ψήφου, που προσμετρούν οι δημοσκοπήσεις για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Είναι σαφές πως οι μνηστήρες της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, όταν στηρίζουν τον κεντρικό πολιτικό στόχο για νίκη – πρωτιά, έστω και με μια ψήφο διαφορά, αυτόματα θέτουν και τον πολιτικό πήχη για τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη…, τον οποίο, αν δεν πετύχει αυτόματα θα καταστεί και η αιτία πλήρους και καθολικής αμφισβήτησής του…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – Σωκράτης Φάμελλος : Οι παροικούντες την πολιτική Ιερουσαλήμ της πλατείας Κουμουνδούρου, γνωρίζουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο. Οι βουλευτές του και τα κομματικά στελέχη του, στην συντριπτική πλειονότητά τους, περιμένουν απλά το πολιτικό νεύμα του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για να μετακομίσουν στον νέο κόμμα.

ΚΚΕ – ΝΕ.ΑΡ – ΜΕΡΑ25 – ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΥΣΗ – ΝΙΚΗ – ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ : Από τα υπόλοιπα κόμμα, αναμφίβολα, το ΚΚΕ, η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου και η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της Ζωής Κωνσταντοπούλου, θα έχουν μια καλή παρουσία στην επόμενη βουλή. Όλοι οι άλλοι θα παλέψουν για να πατήσουν το κατώφλι του 3%…

Κεντροδεξιά – Κεντροαριστερά : Τούτων όλων δοθέντων, συνάγεται το συμπέρασμα, ότι στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση θα αναμετρηθεί η Νέα Δημοκρατία με Κυριάκο Μητσοτάκη και το ΠΑΣΟΚ με τον Νίκο Ανδρουλάκη, στην περίπτωση που είναι δεύτερο κόμμα ή με το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, αν κατορθώσει να βγει δεύτερο κόμμα από τις κάλπες.

Με λίγα λόγια, στις εκλογές καταγραφής, που θα είναι οι ερχόμενες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίζει την αρχηγία του στην Νέα Δημοκρατία, ενώ Νίκος Ανδρουλάκης και Αλέξης Τσίπρας διαγκωνίζονται για ποιος θα βγει πρώτος στην κεντροαριστερά, γύρω από τον οποίο θα συσπειρωθούν οι ηττηθέντες του ευρύτερου χώρου… Η ευθύνη της προοδευτικής παράταξης είναι να αποδείξει ότι υπάρχει σχέδιο. Όχι απλώς διαμαρτυρία. Γιατί η κοινωνία δεν ζητά μόνο αντιπολίτευση. Ζητά προοπτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παργινός: «Η τελευταία εκτέλεση»
Η «Τελευταία Εκτέλεση» του Ν. Παργινού παρουσιάζεται στην Κέρκυρα
Η τελευταία εκτέλεση: Έρχεται το νέο βιβλίο του Νίκου Παργινού
Ο Γιάννης Παργινός, νέος πρόεδρος της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας
Σε ποιους απευθύνεται ο Αλέξης Τσίπρας;
Κοινοποίηση
απόΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΓΙΝΟΣ
Ο Γιάννης Παργινός είναι δημοσιογράφος και οικονομολόγος. Έχει διατελέσει συντάκτης αλλά και σε διευθυντικές θέσεις σε αθηναϊκές εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς. Είναι τακτικός αρθρογράφος της εφημερίδας CorfuPress.com. Έχει συγγράψει το βιβλίο "οι συνταγές τση νόνας" που περιγράφει συνταγές της Κέρκυρας και της Μεσογείου, πλούσια λαογραφικά στοιχεία, θύμισες μιας άλλης εποχής, παραδόσεις κι έθιμα.
Κάντε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Προσάραξη άδειου ιστιοφόρου στο Εμπορικό
  • Βλάβη στον καταπέλτη του πλοίου Venezia στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας
  • Εκδήλωση-Συζήτηση: Δημοκρατία και φασισμός στην Ευρώπη, από τον μεσοπόλεμο μέχρι την σημερινή κρίση
  • O κίνδυνος κοινωνικής έκρηξης αφορά και την Ελλάδα
  • 18 Οκτωβρίου 2026! 45η επέτειος την πρώτης κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ

Τελευταία σχόλια

  1. Νίκος στο Market Pass: Voucher σίτισης 60 ευρώ πριν από τα Χριστούγεννα – Παραδείγματα με ποσά
  2. ΣΤΕΦΑΝΟΣ στο Ο Γκίκας για τη Συνάντηση Θιάσων Αιγαίου
  3. Θεοδωρα στο Νέα σειρά του Prime Video εκτυλίσσεται στην Κέρκυρα του 1955
  4. RANTOS KOSTAS στο Το υδραγωγείο του 1831 γίνεται περιπατητική διαδρομή
  5. Κερκυραιος πολιτης στο Φορέας Κορφιάτικης Έκφρασης: Διαμαρτυρία για την εγκατάλειψη στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Φαληράκι

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τοπίο στην ομίχλη… Το πολιτικό μας σκηνικό…

30/11/2025 07:04

Είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ο Νυμφίος… της Κεντροαριστεράς;

16/11/2025 07:07

Άρχισε η μάχη των επιγόνων στην Νέα Δημοκρατία

26/10/2025 07:59

Ποιον πολιτικό ρόλο διεκδικούν, Αλέξης Τσίπρας και Αντώνης Σαμαράς;

19/10/2025 07:53
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise