Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Αυλωνίτης: Δικαστής και εκτελεστής ο servicer
    30/10/2026 23:13
    Οδικό δίκτυo και τοιχία στη Νότια Κέρκυρα περνούν σε φάση έργων
    30/10/2026 22:10
    Σε διαβούλευση το αναπτυξιακό σχέδιο των Ιονίων για το 2028-2034
    30/10/2026 22:07
    Υδραίου: Τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια καθορίζουν το μέλλον της Κέρκυρας
    30/10/2026 21:43
    «Νέα Αρχή»: δύο φορές πάγια προκαταβολή στους προέδρους από το 2023
    30/10/2026 13:12
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Φαρμακοπoιός εξόπλισε τα περιπολικά με κιβώτια πρώτων βοηθειών
    30/10/2026 13:28
    Kτηνιατρική Ιονίων: μέτρα πρόληψης για τη γρίπη των πτηνών
    30/10/2026 13:17
    Διακοπή ρεύματος την Τρίτη σε επτά περιοχές
    30/10/2026 13:04
    Στο νέο πορθμείο (και) τα εκδοτήρια της Kerkyra Seaways
    30/10/2026 12:57
    Το χειμερινό ωράριο των καταστημάτων στην Κέρκυρα
    30/10/2026 12:52
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Market pass 2026 - κουπόνια επισιτιστικής βοήθειας
    Μarket pass 2026: Ποιοι δικαιούνται τα vouchers – Πού γίνεται η αίτηση
    30/10/2026 13:43
    Αυξήσεις σε ρεύμα και καύσιμα
    Έρχoνται νέες αυξήσεις σε λογαριασμούς ρεύματος και καύσιμα
    30/10/2026 13:43
    «Ανακαίνιση Κατοικίας»: Άνοιξε η πλατφόρμα αιτήσεων με επιδότηση έως 95% για κλειστά ακίνητα
    29/10/2026 20:09
    Market Pass: Αναδρομικά έως 1.000 ευρώ για ψώνια όχι μόνο στα σούπερ μάρκετ
    29/10/2026 20:09
    Σύνταξη στα 67 χωρίς 15ετία: Οι 7 λύσεις για να συμπληρώσετε τα ένσημα που λείπουν
    29/10/2026 20:09
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Από την Μπανγκόκ στο Λιστόν: η Κέρκυρα στρώνει τραπέζι στην Ταϊλάνδη (pics)
    30/10/2026 22:03
    «Κερκυραίοι ιστορικοί και λόγιοι για τον Ιωάννη Καποδίστρια»
    30/10/2026 12:49
    Ιωάννης Καποδίστριας
    Τριήμερο για τα 250 χρόνια από τη γέννηση του Καποδίστρια
    29/10/2026 19:46
    Ανοίγει η έκθεση για τη δημοκρατία σε Ελλάδα και Αμερική
    29/10/2026 19:44
    Πανηγυρική Συναυλία τoυ Μουσικού Σώματος της «Μάντζαρος»
    29/10/2026 19:37
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Δύσκολη έξοδος για ΑΕΛ, ευκαιρία για τον ΟΦΑΜ!
    30/10/2026 23:39
    Κουτσός, Murillo και Χριστόφορος στην AΕΛ!
    30/10/2026 23:29
    O Α.Σ. Καράτε Αγίου Ματθαίου ανέβηκε δέκα φορές στο βάθρο
    30/10/2026 22:15
    Συμμετοχή του ΓOK στο Κύπελλο Τραμπολίνο 2026
    27/10/2026 21:36
    Hρακλής Κέρκυρας: τρία μετάλλια στο Πανελλήνιο Taekwondo (pics)
    27/10/2026 13:53
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Ένας αξιωματικός που δεν πάταγε σκανδάλη στο Λαζαρέτο
    30/10/2026 22:25
    «Eσται η εσχάτη πλάνη χείρων της πρώτης»
    30/10/2026 12:43
    Όταν το κράτος αδρανεί τότε η αποτυχία και η διαφθορά προελαύνουν
    30/10/2026 12:40
    H κυβέρνηση βγάζει τον δικαστή από τη μέση για να περάσουν τα funds
    30/10/2026 12:35
    Πέντε ήρωες του συναρπαστικού βιβλίου του Ν. Παργινού για το Λαζαρέτο
    30/10/2026 12:02
Ανάγνωση Νέες βολές κατά του Διοικητή του Νοσοκομείου από ΕΓΕΣΥΚ και εργαζόμενους
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες βολές κατά του Διοικητή του Νοσοκομείου από ΕΓΕΣΥΚ και εργαζόμενους

Η ΕΓΕΣΥΚ τονίζει ότι "το εντέλλεσθαι είναι απαράδεκτο" ενώ η Αγωνιστική Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων (ΑΕΚΕ) του Νοσοκομείου ζητά από το Διοικητή να μην λειτουργήσει «ως κομματικός-κυβερνητικός εκπρόσωπος»

 

CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 25/09/2016 16:51
Κοινοποίηση
11 λεπ. ανάγνωση
nosokomeio kerkyras1382083702

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομόφωνο ψήφισμα του Λαϊκού Κινήματος για θέματα του Νοσοκομείου
Πένθος στην Κέρκυρα για τον θάνατο βρέφους 7 μηνών
Μπιάγκης: Τελευταίο στις προτιμήσεις των νοσηλευτών το Νοσοκομείο της Κέρκυρας
Aναφορά Αυλωνίτη για κάλυψη των κενών στη Γαστρεντερολογική του Νοσοκομείου
Nοσοκομείο: Παραιτήθηκε ο Δ/ντης της Γαστρεντερολογικής Χ. Παυλίδης μετά από 16 χρόνια

Η Ενωση Γιατρών ΕΣΥ Κέρκυρας πραγματοποίησε στις 23/09/2016 Γενική Συνέλευση με τα ακόλουθα συμπεράσματα:

1. Τα εντέλλεσθαι προς συναδέλφους προκειμένου να καλυφθούν οι μηνιαίες εφημεριακές ανάγκες ειναι απαράδεκτα, καθώς σημαίνουν υπέρβαση του μηνιαίου πλαφόν σε προσωπικό ήδη κοπωμένο. Όπου προκύπτει ανάγκη για εντέλλεσθαι σημαίνει πως η διοίκηση του νοσοκομείου δεν έχει καλύψει επαρκώς τις ανάγκες σε προσωπικό και οφείλει να μεριμνήσει για τη πλήρη στελέχωση τμημάτων-κλινικών με μόνιμο ιατρικό προσωπικό.
2. Σε ότι αφορά το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), ζητάμε την προκύρηξη των μόνιμων θέσεων που προβλέπει το οργανόγραμμα του νοσοκομείου (τρεις θέσεις ειδικευμένων ιατρών με αποδεδειγμένη εμπειρία στην επείγουσα ιατρική η μία εκ των οποίων είναι ήδη καλυμένη με ορθοπεδικό) καθώς και προκήρυξη θέσεων Επικουρικών Ειδικευμένων Ιατρών με ειδικότητα Γενικής Ιατρικής και εξειδίκευση στην επείγουσα ιατρική, όπως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.
3. Είναι απαραίτητο να λειτουργήσει χώρος Διαλογής των περιστατικών παρουσία διοικητικού υπαλλήλου, ειδικευμένου Ιατρού, νοσηλευτή και προσωπικού ασφαλείας (security). Αυτό θα βοηθήσει στην ορθολογική διαχείρηση της προσέλευσης στα ΤΕΠ, την άμεση αντιμετώπιση των απειλητικών για τη ζωή συμβαμάτων, τη διαχείρηση των περιστατικών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας εκτός ΤΕΠ και τη μείωση του χρόνου αναμονής των ασθενών. Δεδομένου ότι από συζητήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν δεν διαφαίνεται άμεσα η αναβάθμιση και επέκταση του ωραρίου στο ΠΕΔΥ της Πόλης που θα μπορούσε να μειώσει τον όγκο των περιστατικών στα ΤΕΠ και προκειμένου να λειτουργήσει αποτελεσματικά η διαλογή προτείνουμε η διαδικασία να γίνεται από τους γενικούς γιατρούς κάτι που άλλωστε έχει προταθεί κατά το παρελθόν από τους ίδιους.
4. Ζητάμε την άμεση ενεργοποίηση παρελθούσας απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με την παροχή κινήτρων σε Ιατρούς προς κάλυψη θέσεων επικουρικού ιατρικού προσωπικού.
5. Συμφωνούμε με τη μετακίνηση του Κέντρου Ψυχικής Υγείας που συμβάλλει στην ορθολογική χρηστή οικονομική διαχείρηση του Νοσοκομείου.
6. Η ΕΓΕΣΥΚ είναι κάθετα αντίθετη στη τροπολογία Αλεξιάδη που προβλέπει αναστολή από 1/1/2017 μέχρι 31/12/2018 για κάθε μισθολογική ωρίμανση και μισθολογική προαγωγή των λειτουργών και υπαλλήλων που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια ενώ θα συνδράμει νομικά όλους τους συναδέλφους που έχουν προυπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα για τη διεκδίκηση των νόμιμων δικαιωμάτων τους.
7. Στηρίζουμε τις Καθαρίστριες του Νοσοκομείου στο νόμιμο αγώνα τους και καταγγέλουμε οιαδήποτε παράνομη προσπάθεια εκφοβισμού κατά εργαζομένων.
8. Μη παραγνωρίζοντας τις διαχρονικές ευθύνες τόσο των κεντρικών πολιτικών όσο και των τοπικών διοικητικών αρχών για την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο μας, και παρά την απογοήτευση και την παραίτηση (μεταφορικά και ουσιαστικά) πολλών πια συναδέλφων, καλούμε σε δημόσιο διάλογο εντός του Νοσοκομείου όλους τους κατέχοντες θέσεις ευθύνης του Νομού (Αυτοδιοίκηση, Περιφέρεια),τους Ιατρικό, Φαρμακευτικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας καθώς και κάθε συνδικαλιστικό σωματείο που θέλει να συνδράμει με μόνο σκοπό την έξοδο από το τέλμα.

 

 

Το κείμενο της ΑΕΚΕ έχει ως εξής:

Τα προβλήματα στο χώρο της Δημόσιας Υγείας πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα. Το Γενικό Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας της Κέρκυρας βρίσκονται στην χειρότερη δυνατή κατάσταση. Η έλλειψη προσωπικού όλων των κλάδων, η έλλειψη άκρως αναγκαίων υλικών, τμήματα που υπολειτουργούν, προϋπολογισμός κουτσουρεμένος, έλλειψη συντήρησης ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού , έλλειψη τομέα ΕΚΑΒ με έδρα την Κέρκυρα , δημιουργία ΠΕΣΥ στην Κέρκυρα , μετανάστευση ασθενών-οικογενειών προς άλλα νοσοκομεία, οικονομική σπατάλη για το ΕΣΥ, εξάντληση για την Κερκυραϊκή κοινωνία, και τόσα άλλα που διαρκώς επισημαίνουμε, είναι μερικά από τα κυρίαρχα προβλήτα που συνθέτουν την σημερινή και τελικά χρονίζουσα πραγματικότητα.

Είναι όλα αυτά με τα οποία οφείλουν να ασχοληθούν οι ιθύνοντες και να βρουν λύσεις.
Αποτελεί χρέος τους να δώσουν λύσεις που θα απαντήσουν αποτελεσματικά στις επικίνδυνες καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί, χωρίς να κρύβονται πίσω από την «καραμέλα» των μνημονιακών περιορισμών. Οι έχοντες θέσεις δημόσιας ευθύνης οφείλουν να ασκούν τα καθήκοντα τους με δημιουργικές πολιτικές, αποτελεσματικές αποφάσεις, κοινωνικά ωφέλιμες λειτουργίες, για τη Δημόσια υγεία που περιμένουν οι πολίτες, που περιμένουμε οι εργαζόμενοι. Ειδικά όταν οι έχοντες θέσεις ευθύνης επιδιώκουν να εκπροσωπούν «αριστερές» πολιτικές.
Κάθε τι άλλο που παραπέμπει σε ρεβανσισμούς, μικροκομματικές παρωπίδες ή ιδεοληψίες που στρέφονται εναντίον συναδέλφων, εργαζόμενων στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, και δη εις βάρος Δ/ντών κλινικών που για δεκαετίες έχουν αποδείξει την επιστημονική τους επάρκεια και την κοινωνική τους ευαισθησία, δεν μπορούν να θεωρηθούν ούτε δημιουργικές για το κοινό όφελος, ούτε βέβαια συνάδουν με κάθε έννοια «αριστερή» κουλτούρας.

Είναι ευρέως γνωστό πως οι προαναφερόμενες ελλείψεις σε προσωπικό, κονδύλια κ.α. θα είχαν ακόμη πιο οδυνηρά αποτελέσματα για τους πολίτες και τους επισκέπτες της Κέρκυρας, εάν οι εργαζόμενοι, δεν επιδείκνυαν, όπως συνεχίζουν να το πράττουν καθημερινά, επαγγελματικό ζήλο και αυτοθυσία για να καλύψουν τις τόσες ανάγκες. Έστω και αν τα χρωστούμενα ρεπό και οι άδειες των έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Υπό αυτές τις συνθήκες, το ελάχιστο που περιμένουμε οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο και τα Κ.Υ. της Κέρκυρας, είναι η ηθική αναγνώριση και ο σεβασμός των ανθρώπινων ορίων. Εξάλλου, όσοι συμμετέχουμε στη διαδικασία της παροχής υπηρεσιών υγείας γνωρίζουμε πως στη δουλεία μας τα λάθη δεν συγχωρούνται γιατί στοιχίζουν ζωές!!!

Αυτό οφείλει να αποδείξει ότι το ενστερνίζεται και ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου της Κέρκυρας, κατανοώντας καταρχήν ότι ένας γιατρός δεν μπορεί να ασκήσει απρόσκοπτα και με τη δέουσα ασφάλεια τα καθήκοντα του όταν βρίσκεται στα πρόθυρα της εξάντλησης από την διαρκή κόπωση. Δεν είναι επιστημονικά δόκιμο και ασφαλές να απαιτείται από τους γιατρούς να εργαστούν πέρα από τα φυσικά ανθρώπινα όρια.
Εκείνος πρόσφατα ανέλαβε τα καθήκοντα του και είναι λογικό να είναι ενθουσιώδης και ξεκούραστος. Τούτο όμως ΔΕΝ ισχύει για το από καιρό εξαντλημένο προσωπικό του νοσοκομείου της Κέρκυρας.

Ακόμη περισσότερο, δεν επιτρέπεται σε κανέναν και σίγουρα στον επικεφαλής ενός ιδρύματος Υγείας, να απαξιώνει ανθρώπους–εργαζόμενους-επιστήμονες-συνεργάτες, οι οποίοι για δεκαετίες έχουν υπηρετήσει ευσυνείδητα το καθήκον τους. Μια τέτοια συμπεριφορά, σαφώς δεν συνάδει με το σύγχρονο “management” που θέλει κίνητρα, θέλει σεβασμό στους κανόνες, θέλει υγιές εργασιακό περιβάλλον, θέλει αξιοκρατία!!

Σίγουρα, η έλλειψη σεβασμού για την προσωπικότητα, την πορεία, την επιστημονική και κοινωνική προσφορά του κάθε εργαζόμενου και δη ενός γιατρού, ειδικά όταν πηγάζει από μυωπικά μικροκομματικές αντιλήψεις, όχι μόνον δεν επιτρέπεται για κανένα λόγο, αντιθέτως καθίσταται ποικιλοτρόπως επικίνδυνη, υποβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες αλλά και τελικά το σαφώς οριοθετημένο πλαίσιο λειτουργίας και των καθηκόντων ενός Διοικητή Νοσοκομειακής Μονάδας. Τα φοιτητικά αμφιθέατρα ή ακόμη χειρότερα τα «κοινωνικά φρονήματα» δεν αποτελούν πρότυπο ενδεδειγμένης λειτουργίας, στην εποχή μας.
Εξάλλου, οι ελλείψεις σε προσωπικό είναι τέτοιες που και να ήθελε κάποιος να εργαστεί-συνεργαστεί μόνον με τους πολιτικούς ομοϊδεάτες του, αυτοί δεν αρκούν σε αριθμό!!!

Επειδή λοιπόν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κέρκυρας είναι νέος στα καθήκοντα του, το παρών κείμενο δεν αποτελεί καταγγελία, αλλά δημόσια επισήμανση-δημόσιο κάλεσμα.
Τον καλούμε λοιπόν:
• Να ασκήσει τα καθήκοντα του στη βάση των όσων ορίζει ο νόμος, ως διοικητής Νοσοκομείου και όχι ως κομματικός-κυβερνητικός εκπρόσωπος.
• Να δώσει στον εαυτό του τον αναγκαίο χρόνο ώστε να διαμορφώσει προσωπική άποψη για τις συνθήκες λειτουργίας, την επάρκεια του προσωπικού και την μέχρι σήμερα προσφορά του καθενός, για τις πραγματικές ανάγκες του ιδρύματος και των τμημάτων του ξεχωριστά, χωρίς να ακολουθεί την εύκολη οδό που υποδεικνύουν οι «καλοθελητές».
• Να προσθέσει τις δυνάμεις του με αυτές ΟΛΟΥ του προσωπικού, ώστε να μεγιστοποιηθεί και να βελτιστοποιηθεί το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, δηλαδή η αξιοπρεπής και ασφαλής παροχή υπηρεσιών υγείας στους συμπολίτες μας. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια για αποκλεισμούς και αναξιοκρατικές λειτουργίες που υπονομεύουν το έργο μας, που λειτουργούν διασπαστικά και άρα καταστροφικά για το έργο που καλούμαστε να επιτελέσουμε.
• Να ενώσει τις δυνάμεις του, αλλά και τη φωνή του, με τη δικιά μας, ώστε μαζί να διεκδικήσουμε για την επίλυση των τόσων σοβαρών προβλημάτων με τα οποία βρισκόμαστε αντιμέτωποι. Οφείλει να πρωτοστατήσει στην διεκδίκηση προσλήψεων του τόσο αναγκαίου προσωπικού, στη διεκδίκηση αύξησης του ανεπαρκούς προϋπολογισμού, στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, στην επίλυση προβλημάτων που ταλανίζουν το ΕΣΥ στην Κέρκυρα.

Είναι επιτακτική ανάγκη να αντιληφθεί πως μόνον εάν λειτουργήσουμε ως μια γροθιά, με αμοιβαίο σεβασμό και συνεννόηση, χωρίς διασπαστικές λειτουργίες, θα μπορέσουμε να φέρουμε δημιουργικό αποτέλεσμα, προς όφελος όλων.
Από αυτό κρινόμαστε ΟΛΟΙ. Η Κερκυραϊκή κοινωνία μας γνωρίζει όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζει να μας κρίνει αυστηρά, περιμένοντας το αυτονόητο.
Και από την επίκληση του αυτονόητου προφανώς δεν εξαιρείται ο «καπετάνιος του καραβιού», ο οποίος έχει ελάχιστη πίστωση χρόνου για να γνωρίσει «τα λιμάνια», να διαβάσει σωστά «τους χάρτες» και τελικά να μην ρίξει το καράβι στην ξέρα.

Για εμάς η ευσυνειδησία, ο επαγγελματικός ζήλος, η κοινωνική ευαισθησία, το συνεργατικό πνεύμα, και ο σεβασμός προς τους πολίτες και τους συναδέλφους, αποτελούν την πυξίδα που επιμένουμε να συμβουλευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια.
Οι μακροχρόνιοι αγώνες μας για δημόσια-δωρεάν υγεία, για ασφαλή λειτουργία του μοναδικού Νοσοκομείου μας, για αξιοκρατία και αντικειμενικότητα, για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, αποτελούν την ύψιστη δέσμευση που έχουμε αναλάβει απέναντι στους εαυτούς μας και την Κερκυραϊκή κοινωνία, και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αποδείξει ότι γνωρίζουμε να αγωνιζόμαστε.
Και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε, ως ΧΡΕΟΣ μας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mπιάγκης: Στη Βουλή η μη λειτουργία του τμήματος αποτοξίνωσης του νοσοκομείου Κέρκυρας
Nοσοκομείο Κέρκυρας: Στη Βουλή οι ελλείψεις στην περίθαλψη των ΑμεΑ
Απαγχονισμένος βρέθηκε 25χρονος ασθενής της Ψυχιατρικής κλινικής
Εργαζόμενοι Νοσοκομείου: Ηχηρό μήνυμα κατά της βίας μετά την καταδικαστική απόφαση
Χειμώνας καλοκαίρι, ίδιο αίμα: πώς η Κέρκυρα κράτησε σταθερή ροή παρά τις εποχικές αναταράξεις
Κοινοποίηση

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου γιορτάζει…
  • Σαν Σήμερα 31 Οκτωβρίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα
  • Καταιγίδες, τοπικές βροχές και σταθερή θερμοκρασία στην Κέρκυρα το Σάββατο
  • Δύσκολη έξοδος για ΑΕΛ, ευκαιρία για τον ΟΦΑΜ!
  • Κουτσός, Murillo και Χριστόφορος στην AΕΛ!

Τελευταία σχόλια

  1. ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΟΥΡΜΠΑΝΙΔΟΥ στο Μarket pass 2026: Ποιοι δικαιούνται τα vouchers – Πού γίνεται η αίτηση
  2. Ενας Κερκυραιος στο Πράσινο φως για ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Βόρεια Κέρκυρα
  3. Αναστασία Αρμενιακου Μαστοράκη στο Δύο Κερκυραίoι στη λίστα «40 Under 40» του Fortune Greece
  4. Αναστασία Αρμενιακου Μαστοράκη στο Δύο Κερκυραίoι στη λίστα «40 Under 40» του Fortune Greece
  5. Αναστασία Αρμενιακου Μαστοράκη στο Δύο Κερκυραίoι στη λίστα «40 Under 40» του Fortune Greece

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Νοσοκομείο Κέρκυρας: Σχέδιο για Μονάδα Νεογνών και τέλος στις άσκοπες διακομιδές

31/05/2026 12:34

Η ΕΛΜΕ στηρίζει την κινητοποίηση για το Νοσοκομείο

27/05/2026 16:47

Συνταξιούχοι Κέρκυρας: Διαμαρτυρία για τον κατήφορο του Νοσοκομείου

24/05/2026 19:25

Σ/τ των Συλλόγων Παλιάς Πόλης, Γαρίτσας, Κωτσέλα για το Νοσοκομείο

24/05/2026 11:35
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise