Τα 19 σούπερ μάρκετ της αλυσίδας «Γαλαξίας», γνωστά ως «Δήμητρα Μάρκετ» αλλάζουν χέρια, αφού εντός των ημερών πρόκειται να μεταβιβαστούν στον Συνεταιρισμό ΣΥΝΚΑ, που έχει ως έδρα την Κρήτη.

Σε Κρητικά χέρια θα ανήκουν σε πολύ σύντομο διάστημα τα σούπερ μαρκετ «Δήμητρα». Καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Μεγαλόνησο, που επιβεβαιώνεται και στο νησί των Φαιάκων, ο Συνεταιρισμός ΣΥΝΚΑ έχει συμφωνήσει με την εταιρεία «Γαλαξίας», σε ένα deal αρκετών εκατομμυρίων, ώστε να αποκτήσει τα κερκυραϊκά καταστήματα.Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ του zarpanews.gr που περιλαμβάνει και δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΝΚΑ αναφέρει χαρακτηριστικά:

Μια ακόμη αλυσίδα σούπερ μάρκετ με 19 καταστήματα, εξαγόρασε ο Συνεταιρισμός SYNKA, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο πρόεδρος του κ. Απόστολος Αλεξάκης, μιλώντας το πρωί στον SUPER FM 89.6 και στον Δημήτρη Παππά.

Πρόκειται για τα καταστήματα της αλυσίδας «Γαλαξίας» , η οποία δραστηριοποιείται στην Κέρκυρα.

Όπως είπε ο κ. Αλεξάκης, η συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων κάνει ετήσιο τζίρο που φθάνει τα 45 εκατομμύρια ευρώ.

Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού χαρακτήρισε αναγκαιότητα την επέκταση των SYNKA, με δεδομένη την σημερινή επιχειρηματική πραγματικότητα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις δράσεις στήριξης προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Επεσήμανε δε, πως ο αριθμός των εργαζομένων που θα απασχολεί ο Συνεταιρισμός μέσα στο 2020, με την νέα εξαγορά θα φθάσει του 2000.

 

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ