Τραυματισμός 29χρονου ημεδαπού ναυτικού σημειώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα εντός επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου, το οποίο βρισκόταν προσεδεμένο στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας. Ο ναυτικός, ο οποίος έχει την ειδικότητα του δόκιμου μηχανικού, τραυματίστηκε στο πρόσωπο κατόπιν χρήσης ειδικού χημικού υγρού για καθάρισμα.
Το χρονικό του ατυχήματος
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας από τον Πλοίαρχο του πλοίου, ο 29χρονος υπέστη ελαφριά εγκαύματα στο μάτι και το πρόσωπο. Αμέσως μετά το συμβάν, στον τραυματία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα του πλοίου.
Διακομιδή στο νοσοκομείο και προανάκριση
Στη συνέχεια, ο 29χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο τμήμα επειγόντων περιστατικών της Ηγουμενίτσας και ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» για την παροχή ιατρικής περίθαλψης. Προανάκριση για τα αίτια του τραυματισμού διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

