Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Γκίκας: Η Νησιωτικότητα βρίσκεται πλέον ψηλά στην Εθνική και Ευρωπαϊκή ατζέντα
    13/06/2026
    Δέκα νέα πρόστιμα για παραβάσεις του Κανονισμού Καθαριότητας
    13/06/2026
    Αυλωνίτης: Η Ελλάδα, δυστυχώς, έχει μετατρέψει την ευλογία της νησιωτικότητας σε κατάρα
    12/06/2026
    Κεντρικός Δήμος: Συμβούλιο με 14 θέματα
    12/06/2026
    Αυλωνίτης: Η Κυβέρνηση τακτοποιεί θέσεις, αγνοεί τη νησιωτικότητα και συνεχίζει να κυβερνά με αλαζονεία
    12/06/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Αυτοί είναι οι όροι για να πάρουν άδεια οι τηλεοπτικοί σταθμοί της Κέρκυρας
    14/06/2026
    Έφυγε από τη ζωή η Αρετή Πακτίτη
    14/06/2026
    Κέρκυρα: Τραυματισμός 57χρονης Γαλλίδας σε ταχύπλοο στην Παλαιοκαστρίτσα
    14/06/2026
    ΔΕΥΑΚ: Απ’ το μεσημέρι θα έρθει, τελικά, το νερό στην πόλη
    14/06/2026
    Απόπειρα στραγγαλισμού νοσηλεύτριας από ασθενή
    13/06/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην ημερίδα της ΠΙΝ για τα μικρά νησιά του Ιονίου
    12/06/2026
    Ξενοδοχ/λοι: Kαταγγελία για «εκλεκτούς» στον Χαλικούνα και κάλεσμα σε απεργία
    12/06/2026
    Αεροδρόμιο Κέρκυρας: Άνοδος 10,8% στην επιβατική κίνηση τον Μάιο
    12/06/2026
    Luxury Real Estate: Το «φαινόμενο» της Κέρκυρας και το άλμα του 91%
    12/06/2026
    Επιμελητήριο: Φιλοξένησε το διεθνές δίκτυο Travel Lifestyle Network
    12/06/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Συναυλία της ΦΕΜ για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής
    14/06/2026
    Τριήμερο Μουσικών Εκδηλώσεων της Παλαιάς
    13/06/2026
    Με επιτυχία, η πρώτη συναυλία της Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής του Ωδείου Κερκύρας
    13/06/2026
    Ξεκινάει έκθεση με 46 εκπληκτικά έργα του Φασιανού στην Κέρκυρα
    12/06/2026
    Με επιτυχία η μουσικοθεατρική παράσταση «Κρατήσου πάνω μου»
    12/06/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Συγχαρητήρια Κουρή στο νέο πρόεδρο της ΕΠΣΚΙ
    13/06/2026
    Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕ Λευκίμμης ο Γιάννης Φλώρος
    12/06/2026
    Πήγασος Ν. Κέρκυρας: «Ξεροψήνονται» στον ήλιο οι αθλητές, τι γίνεται με το κλειστό;
    12/06/2026
    Ντούσκος: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στον Μαχειμάρη για το νέο κωπηλατικό σκάφος
    12/06/2026
    Ιόνιος: Με head coach τον Γεωργίου και assistant τον Καραγιάννη
    09/06/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
     Μελέτες για τον …παράδεισο
    14/06/2026
    Ρεκόρ αφίξεων το Μάιο 2026 στο «Ι. Καποδίστριας» με +11,22%!
    13/06/2026
    Το πυρηνικό μέλλον μας!
    13/06/2026
    Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι κινητοποιήσεις του Αλβανικού λαού
    11/06/2026
    Η Αλβανία πήρε τον δρόμο της…
    07/06/2026
Ανάγνωση Ζητούν άμεση στελέχωση του Νοσοκομείου με μόνιμο προσωπικό (pics, video)
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζητούν άμεση στελέχωση του Νοσοκομείου με μόνιμο προσωπικό (pics, video)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου της Κέρκυρας, το πρωί της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας που είχαν εξαγγείλει..

CorfuPress.com
CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 03/08/2022
Κοινοποίηση
11 λεπ. ανάγνωση

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου της Κέρκυρας, το πρωί της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας που είχαν εξαγγείλει..

 

Σύμφωνα με την ΕΓΕΣΥΚ, τα αιτήματα που ζητούν να ικανοποιηθούν είναι:

-Στελέχωση των ΤΕΠ (3 μόνιμοι σε 10 οργανικές)

-Στελέχωση της Παθολογικής (5 μόνιμοι ένας εκ των οποίων είναι αποσπασμένος στο ΤΕΠ σε 9 οργανικές)

-Στελέχωση της Καρδιολογικής (4 μόνιμοι σε 7 οργανικές , και σε δεύτερο χρόνο συζήτηση για το αιμοδυναμική)

-Στελέχωση του Νεφρολογικού (2 μόνιμοι σε 5 οργανικές)

-Επαναλειτουργία της Νευρολογικής (1 μόνιμος σε 3 οργανικές, μη προκήρυξη της νευρολογικής θα μας κάνει να πιστέψουμε ότι σκοπός είναι η σύμπτυξη τμημάτων)

-Στελέχωση Ψυχιατρικής (4 μόνιμοι σε 17 οργανικές Ψυχίατροι, παιδοψυχίατροι)

 

 

Aπό τη μεριά του, το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου τονίζει τα εξής:

-Αποτάσσουμε τις αυταρχικές διοικήσεις που μοιράζουν ποινές χωρίς ΕΔΕ, πρόστιμα, απειλές με βαρείς χαρακτηρισμούς και προτρέπουν το προσωπικό σε παραίτηση.

-Απαιτούμε ισχυρή δημόσια υγεία και όχι διοικήσεις όπου για να δείξουν τη δύναμή τους το πρώτο που κάνουν είναι να τρέχουν στο Μαξίμου και να ανεβάζουν φωτογραφίες στο λογαριασμό τους στο διαδίκτυο .

-Ζητάμε καθοδηγητική διοίκηση με όραμα. Μια διοίκηση που θα μας εμπνεύσει.

 

Ενώ, τα αιτήματα του Σωματείου Εργαζομένων Ψυχιατρικού τομέα είναι:

-Ανάκληση των αναστολών εργασίας

-Άμεσες προσλήψεις με μόνιμο προσωπικό- μονιμοποίηση των συμβασιούχων

-Ενίσχυση των υπηρεσιών δημόσιας ψυχικής υγείας – Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία

-Αυξήσεις στους μισθούς


O Αυλωνίτης στο πλευρό των εργαζομένων

Στο πλευρό των εργαζομένων του νοσοκομείου Κέρκυρας –ιατρών, νοσηλευτών, διοικητικού και βοηθητικού προσωπικού- βρέθηκε την Τετάρτη, ο βουλευτής Κέρκυρας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξανδρος Αυλωνίτης, στη δίωρη στάση εργασίας που πραγματοποίησαν με κύριο αίτημα την άμεση στελέχωση όλων των Κλινικών και τμημάτων του νοσοκομείου με μόνιμο προσωπικό.

Τα αιτήματα της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Κέρκυρας και του Ενιαίου Σωματείου Εργαζομένων είναι απολύτως δίκαια, δήλωσε ο βουλευτής απαιτώντας άμεσα την υλοποίηση της εξαγγελίας για πρόσληψη (έστω) 13 μόνιμων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων. «Πέρασε κιόλας ένας μήνας από τους πανηγυρισμούς για τις 13 προσλήψεις και δεν έχει γίνει ούτε μία. Τις περιμένουμε και τις 13 θέσεις ιατρών και σε δεύτερο χρόνο περιμένουμε την επαναπροκήρυξη των άγονων προκηρύξεων, όπως ακριβώς δεσμεύτηκαν κυβέρνηση, τοπικοί κυβερνητικοί παράγοντες και διοίκηση. Σε άλλη περίπτωση είναι απολύτως εκτεθειμένοι στον κερκυραϊκό λαό και μάλιστα για ένα θέμα που έχει άμεση σχέση με την υγεία και τη ζωή μας», είπε ο κ. Αυλωνίτης.

Ο βουλευτής επίσης καυτηρίασε, με αφορμή και τα πρόσφατα περιστατικά στην Καρδιολογική Κλινική, την αντιμετώπιση της διοίκησης του Νοσοκομείου απέναντι σε επιστήμονες, εργαζόμενους που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και αντιμετωπίζουν αυταρχικές συμπεριφορές, υπερεργασία και απαξίωση. «Είμαι εδώ λοιπόν στο νοσοκομείο Κέρκυρας, κι όχι στις φιέστες της κυβέρνησης και του κ. Κικίλια για εγκαίνια μιας ιδιωτικής μαρίνας, για να δηλώσω την απεριόριστη στήριξή μου στους γιατρούς και τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Κέρκυρας, για να δείξω την εκτίμησή μου στο έργο τους και την κατανόηση των δυσχερειών με τις οποίες έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι και να ενημερώσω ότι για όλα αυτά τα προβλήματα και τις σοβαρές αρρυθμίες του Νοσοκομείου, αμέσως μετά τις θερινές διακοπές της Βουλής θα καταθέσω επίκαιρη ερώτηση, σε συνεργασία με τα σωματεία γιατρών και εργαζομένων.

Το Νοσοκομείο ανήκει σε όλους μας, από την ορθή λειτουργία του εξαρτάται απολύτως η υγεία και η ζωή μας κι ουδείς δικαιούται να κλείνει τα αυτιά και τα μάτια του στις εκκλήσεις των γιατρών και των εργαζομένων και να θέτει άλλες προτεραιότητες για τον τόπο».

 

Εργατικό Κέντρο: Δεν θυσιάζουμε την υγεία για των κερδών την «ανοσία»

Πάνω από δύο χρόνια πέρασαν από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα και βρισκόμαστε πάλι αντιμέτωποι με καθημερινά ρεκόρ κρουσμάτων, με τη στρόφιγγα να ανοιγοκλείνει συνεχώς για τις διαθέσιμες ΜΕΘ και τις απλές κλίνες, τα ιατρεία και χειρουργεία πάλι να υπολειτουργούν.
Για μία ακόμα χρονιά η επιδημιολογική πολιτική της κυβέρνησης κατά την τουριστική περίοδο έχει σκοπό την εξυπηρέτηση μεγάλων οικονομικών συμφερόντων αεροπορικών εταιρειών – διεθνών τουριστικών πρακτορείων – καρτέλ μεγαλοξενοδόχων και δεν υπακούει σε κανένα υγειονομικό κριτήριο.
Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι πολλαπλά εκτεθειμένη απέναντι στον λαό. Υπερτονίζει την ηπιότερη συμπτωματολογία της μετάλλαξης «Ο» και ταυτόχρονα, αξιοποιεί την υψηλή μεταδοτικότητα για να ενισχυθεί το αποτυχημένο αφήγημα της ατομικής ευθύνης.
Πώς μπορεί άλλωστε να εξασφαλιστεί η υγεία του λαού και των επισκεπτών όταν:
• Δε διενεργείται ιχνηλάτηση στις πύλες εισόδου της χώρας ούτε κατά την άφιξη, ούτε κατά την αναχώρηση, φέτος δεν υπάρχουν ξενοδοχεία καραντίνας, επίσης όχι μόνο δεν υπάρχει σαφής εντολή για απομόνωση των επισκεπτών της χώρας αν νοσήσουν από Covid-19, αλλά ακόμα και με μοριακό PCR τεστ θετικό επιτρέπεται να κυκλοφορούν έξω με μάσκα;
• Η στήριξη του δημόσιου συστήματος Υγείας θεωρείται «πολυτέλεια» και «περιττό κόστος», ενώ την ίδια στιγμή ο ιδιωτικός τομέας της Υγείας θησαυρίζει;
• Αποτελούν προϋπόθεση για την μείωση του κόστους και την λειτουργία των νοσοκομείων ως επιχειρήσεις η υποστελέχωση και η υπερ-εντατικοποίηση της εργασίας, η προώθηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας, που είναι πλέον μόνιμα φαινόμενα όχι μόνο στην καρδιολογική κλινική αλλά και στις άλλες κλινικές και τομείς του Νοσοκομείου;
• Παραμένει συνειδητά υποβαθμισμένη η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, χωρίς την αναγκαία υποδομή και τις ειδικότητες υγειονομικού και βοηθητικού προσωπικού που χρειάζονται τα Κέντρα Υγείας στο νησί μας και σε όλη τη χώρα;
• Δεν λαμβάνεται κανένα μέτρο στις πραγματικές εστίες υπερ-μετάδοσης που είναι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα σχολεία και οι μεγάλοι χώροι δουλειάς και αντ’ αυτού υιοθετείται η επικίνδυνη και αντιεπιστημονική οδηγία του να επιστρέφει ο εργαζόμενος που νοσεί στη δουλειά στις 5 μέρες, γιατί, όπως λέει η κυβέρνηση, «πρέπει να λειτουργήσει η οικονομία»;

Χρεοκόπησε η πολιτική εμπορευματοποίησης – ιδιωτικοποίησης της Υγείας! Η πανδημία απέδειξε τον παρασιτικό χαρακτήρα του ιδιωτικού τομέα Υγείας. Όμως η κυβέρνηση, πιστή στη ρότα της ΕΕ, σχεδιάζει συγχωνεύσεις νοσοκομείων και κλινών, επιμένει στις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), αλλά και στην λειτουργία του δημόσιου συστήματος με επιχειρηματικά κριτήρια. Επιμένει στη λογική «ό,τι πληρώνεις, παίρνεις», για να λειτουργεί ο ΕΟΠΥΥ ως μεγάλη ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία. Η υποχρηματοδότηση φάνηκε με δραματικό τρόπο. Όμως συνεχίζει και το 2022η μείωση της κρατικής χρηματοδότησης για τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας κατά 279 εκατ. ευρώ. Αυτό τον δρόμο, όπου η Υγεία αποτελεί ελάχιστο κόστος για το κράτος και τους επιχειρηματίες, τον έχουν περπατήσει όλες οι κυβερνήσεις, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, στέλνοντας τους εργαζόμενους (άμεσα ή έμμεσα) στα νύχια της Ιδιωτικής Υγείας. Αυτό υπηρετούν και τα σχέδια της κυβέρνησης με το «νέο ΕΣΥ», με σκοπό την ενίσχυση της επιχειρηματικής λειτουργίας των νοσοκομείων και την απεμπλοκή της ευθύνης του κράτους για τη λειτουργία τους. Παρά τις «μεταλλάξεις» των κομμάτων ο πυρήνας της πολιτικής τους παραμένει ίδιος διαχρονικά. Από τη μία ο υποβαθμισμένος και εμπορευματοποιημένος δημόσιος τομέας και από την άλλη ο πολυδιαφημισμένος «εύρωστος» ιδιωτικός επιχειρηματικός τομέας αποτελούν τις δύο όψεις της ενιαίας αντιλαϊκής πολιτικής στην Υγεία. Στη χώρα μας αυτή την πολιτική ακολούθησαν οι κυβερνήσεις του ευρωμονόδρομου, όλων των αποχρώσεων, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.
Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό!
Η προστασία της υγείας του λαού σήμερα απαιτεί:
• Ιχνηλάτηση στις πύλες εισόδου της χώρας κατά την άφιξη, ορισμό ξενοδοχείων καραντίνας.
• Διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ επαναλαμβανόμενων διαγνωστικών τεστ Covid σε όλους με ευθύνη του ΕΟΔΥ. Όχι στο αίσχος της 5ήμερης καραντίνας και των πρωτοκόλλων της εργοδοσίας.
• Πλήρη και επαρκή κρατική χρηματοδότηση των δημόσιων νοσοκομείων, των ΚΥ και των άλλων μονάδων των ΠΕΔΥ από τον κρατικό προϋπολογισμό.
• Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης όλων των κλάδων και ειδικοτήτων στα δημόσια νοσοκομεία, στα ΚΥ και τις άλλες μονάδες των ΠΕΔΥ. Κατάργηση του μέτρου της αναστολής εργασίας στην Υγεία-Πρόνοια. Επιστροφή στην εργασία όλων των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή. Ένταξη στα ΒΑΕ.
• Επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας χωρίς αποζημίωση, με προτεραιότητα τις ΜΕΘ και τις μεγάλες διαγνωστικές αλυσίδες.
• Εξασφάλιση από το κράτος της δωρεάν, πλήρους και απρόσκοπτης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και νοσηλείας σε όλους.
• Ούτε σκέψη για συγχωνεύσεις και κλείσιμο κλινών, κλινικών νοσοκομείων, όπως προβλέπει το «νέο ΕΣΥ» της κυβέρνησης. Καμία εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ -εργολάβοι) στις ιατρικές, νοσηλευτικές, εργαστηριακές και υποστηρικτικές υπηρεσίες των δημόσιων νοσοκομείων.
• Ανάπτυξη δημόσιων ΚΥ και Περιφερειακών Ιατρείων με σύγχρονο εξοπλισμό και επαρκή στελέχωση σε αριθμό όλων των ειδικοτήτων προκειμένου να καλύπτονται πλήρως οι λαϊκές ανάγκες για όλες τις υπηρεσίες ΠΦΥ σε όλες τις περιοχές της χώρας, όλο το 24ωρο, όλες τις μέρες του χρόνου και για την κατ’ οίκον νοσηλεία.
• Ανάπτυξη τμημάτων με διεπιστημονικές ομάδες για την παρακολούθηση των ασθενών που νόσησαν από τον κορονοϊό. Πλήρης και δωρεάν εξασφάλιση των αναγκαίων υπηρεσιών αποκατάστασης.
Σήμερα οι τεράστιες δυνατότητες της επιστήμης, της τεχνικής, της παραγωγής, αντί να αξιοποιηθούν στο έπακρο για την προστασία της ζωής και της υγείας του λαού, αξιοποιούνται για τη μεγέθυνση των κερδών των λίγων. Σήμερα είναι ανάγκη να δυναμώσει η συλλογική αντίσταση, η διεκδίκηση, η αντεπίθεση για την προοπτική που μπορούμε να χαράξουμε μαζί!Δυναμώνοντας την οργάνωση στα Σωματεία και τους φορείς του εργατικού – λαϊκού κινήματος. Δυναμώνοντας τη λαϊκή αλληλεγγύη και πάλη για σύγχρονη δημόσια Υγεία και διεκδίκηση σε κάθε χώρο δουλειάς για υπογραφή ΣΣΕ και πραγματικές αυξήσεις.

00360036
00370037
00390039
00410041
00420042
00440044
00470047

 

 

Νοσοκομείο Κέρκυρας: Σχέδιο για Μονάδα Νεογνών και τέλος στις άσκοπες διακομιδές
Η ΕΛΜΕ στηρίζει την κινητοποίηση για το Νοσοκομείο
Συνταξιούχοι Κέρκυρας: Διαμαρτυρία για τον κατήφορο του Νοσοκομείου
Σ/τ των Συλλόγων Παλιάς Πόλης, Γαρίτσας, Κωτσέλα για το Νοσοκομείο
Γυναίκα έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης και το πλοίο επέστρεψε Κέρκυρα
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Αυτοί είναι οι όροι για να πάρουν άδεια οι τηλεοπτικοί σταθμοί της Κέρκυρας
  • Συναυλία της ΦΕΜ για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής
  • Έφυγε από τη ζωή η Αρετή Πακτίτη
  • Κέρκυρα: Τραυματισμός 57χρονης Γαλλίδας σε ταχύπλοο στην Παλαιοκαστρίτσα
  • Εργαζόμενοι Ψυχιατρικού Τομέα: «Όχι» στην υπογραφή δήλωσης συμμόρφωσης που ζητά η 6η ΥΠΕ

Τελευταία σχόλια

  1. ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΕΡΕΦ στο Η σκοτεινή πλευρά της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα
  2. Martin στο Στις φλόγες δύο τουριστικά σκάφη στους Παξούς
  3. Thali Adam στο Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο στα Καρουμπάτικα
  4. Άγγελος Φρεν στο Στο Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά» η αποκατάσταση της γέφυρας του Παλαιού Φρουρίου
  5. Αριθμός Πρωτοκόλου κλπ... στο Πάνω από 500.000 ευρώ το κόστος μόνο… για να ξαναλειτουργήσει το Δημοτικό Θέατρο

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Προκήρυξη για 10 μόνιμους ιατρούς στο Νοσοκομείο

11/05/2026

Μπιάγκης: Το κοινωνικό κράτος είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτο

20/04/2026

Συνάντηση Νεράντζη-Εργαζομένων στο ΣΥΚΟΙΠΑ

20/04/2026

Τραυματισμός 14χρονου από πτώση με πατίνι – Διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του Παίδων

16/03/2026
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise