Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία της βόρειας Κέρκυρας η απώλεια της Ήβης Βάρελη, μητέρας του πρώην δημάρχου και νυν επικεφαλής της αντιπολίτευσης Σπύρου Βάρελη.
Η Ήβη Βάρελη έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών, σε ηλικία 94 ετών.
Για το χαμό της, εξέδωσαν ανακοινώσεις τόσο η δημοτική αρχή του βορρά, όσο και η παράταξη του Σπύρου Βάρελη.
Αναλυτικά:
Η δημοτική αρχή
Ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης και σύσσωμη η Δημοτική αρχή εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον επικεφαλής της «Συμπαράταξης Ανεξάρτητων Πολιτών για τη Βόρεια Κέρκυρα», Σπύρο Βάρελη, για την απώλεια της πολυαγαπημένης του μητέρας.
Η απώλεια της μητέρας αποτελεί μια από τις πιο δύσκολες και οδυνηρές στιγμές στη ζωή κάθε ανθρώπου, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό.
Στην οικογένειά του και στους οικείους της εκλιπούσας απευθύνουν θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια.
Η αγάπη, οι αξίες και οι αναμνήσεις που άφησε πίσω της ας αποτελούν παρηγοριά και πολύτιμη παρακαταθήκη για όλους.
Αιωνία η μνήμη της εκλεκτής ΗΒΗΣ, χήρας Ζήσιμου.
Ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης και η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας.
Η Συμπαράταξη Πολιτών
Τα μέλη της «Συμπαράταξης Ανεξάρτητων Πολιτών για τη Βόρεια Κέρκυρα» εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια της αγαπημένης μητέρας του επικεφαλής της παράταξης, κ. Βάρελη Σπύρου, η οποία απεβίωσε πλήρης ημερών.
Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, στεκόμαστε με σεβασμό και αγάπη στο πλευρό του Σπύρου Βάρελη και της οικογένειας του, εκφράζοντας τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια.
Η απώλεια της μητέρας αποτελεί μια βαθιά προσωπική δοκιμασία. Ευχόμαστε δύναμη, κουράγιο και παρηγοριά στους οικείους της, να κρατούν ζωντανή στη μνήμη τους την αγάπη, τη σοφία και την παρακαταθήκη μιας ολόκληρης ζωής.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.
Αιωνία της η μνήμη.
Τα μέλη της «Συμπαράταξης Ανεξάρτητων Πολιτών για τη Βόρεια Κέρκυρα»
*Το CorfuPress.com εκφράζει τα ειλικρινά συλλυπητήριά του στους οικείους της Ήβης Βάρελη.

