Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κέρκυρας
    07/09/2026
    Η ΔΕΕΠ Κέρκυρας στην 90ή ΔΕΘ
    07/09/2026
    Συγχαρητήρια Τρεπεκλή στην Έλενα Διαβάτη με δεσμεύσεις για αθλητικές υποδομές
    07/09/2026
    Γκίκας: Πακέτο παρεμβάσεων 2,2 δισ. ευρώ στο επίκεντρο της 90ής ΔΕΘ
    07/09/2026
    Τι έκανε η Υδραίου στη ΔΕΘ
    07/09/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Σύλληψη 65χρονης για εμπρησμούς από πρόθεση στη Βόρεια Κέρκυρα
    07/09/2026
    Ο Εσπερινός του Γενεθλίου της Θεοτόκου στην Κέρκυρα
    07/09/2026
    Δέκα χρόνια δίπλα στο Ορφανοτροφείο η AHEPA Κέρκυρας
    07/09/2026
    Κατέληξε 63χρονος τουρίστας στη θάλασσα του Περάματος
    07/09/2026
    Ατύχημα με σκάφος στην Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο 28χρονη τουρίστρια
    07/09/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Η ΕΛΜΕ ετοιμάζει παρέμβαση στη ΔΔΕ
    07/09/2026
    Απόλυτη απαγόρευση κατασκευών στα 25 μέτρα από το κύμα
    04/09/2026
    Μηδενικά ταμειακά διαθέσιμα για μία στις πέντε επιχειρήσεις
    04/09/2026
    Εκλογοαπολογιστική συνέλευση στο Συνδικάτο Ξενοδοχ/ών
    03/09/2026
    ΕΛΜΕ για σχολικές εκδρομές: Με το «καλημέρα σας» ακόμα περισσότερη γραφειοκρατία
    03/09/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Τα «καμάρια» της Παλαιάς Φιλαρμονικής
    07/09/2026
    Η Αγάθη Κοσκινά στη μεγάλη συναυλία του Χατζηνάσιου στη Λιβαδειά
    07/09/2026
    Επιστρέφει η γιορτή κρασιού στον Πλάτωνα με παραδοσιακούς ήχους
    07/09/2026
    ΦΕΜ: Καταχειροκροτήθηκε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά
    07/09/2026
    Έκθεση φωτογραφίας: ομάδα 28mm / “η πόλη μου”
    04/09/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Rising Stars: Πανεύκολα στον τελικό ο Ιόνιος!
    08/09/2026
    Τον σέντερ Κάππη απέκτησε ο Ιόνιος!
    08/09/2026
    O Σούκερας επέστρεψε στον ΟΦΑΜ!
    07/09/2026
    Τέταρτη η Διαβάτη στο Ευρωπαϊκό Κ23!
    07/09/2026
    cricket pata
    Κρίκετ: Το διήμερο 17-18 Οκτωβρίου το Final Four του Κυπέλλου Ανδρών
    07/09/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Τα «καμάρια» της Παλαιάς Φιλαρμονικής
    07/09/2026
    Ο κόσμος μας έμαθε να μην εκπλήσσεται!
    06/09/2026
    Ο μισός πλανήτης σε μια ιστορική συνάντηση!
    05/09/2026
    O Λίλης Δεσύλλας και η στερνή επιθυμία ενός εκτελεσμένου στο Λαζαρέτο
    03/09/2026
    Το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών δεν είναι απλώς μια εκδήλωση –είναι επένδυση στην πολιτιστική ταυτότητα των Ιονίων Νήσων
    03/09/2026
Ανάγνωση Πόρισμα-καταπέλτης ανοίγει τον δρόμο για ποινικές διώξεις;
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόρισμα-καταπέλτης ανοίγει τον δρόμο για ποινικές διώξεις;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ | Γηροκομείο Κέρκυρας: Απευθείας αναθέσεις, ανείσπρακτα ενοίκια και «περίεργες» δαπάνες: Τι αποκαλύπτει ο έλεγχος. Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας η 20ετής διαχείριση του Γηροκομείου. «Πόλεμος» ανακοινώσεων και μηνύσεις.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣΕΛΕΝΑ ΓΙΣΔΑΚΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ
ΕΛΕΝΑ ΓΙΣΔΑΚΗ
Δημοσιεύτηκε 15/03/2026
Κοινοποίηση
12 λεπ. ανάγνωση

Ολοταχώς προς τη Δικαιοσύνη φαίνεται πως οδεύει η υπόθεση του Γηροκομείου Κέρκυρας, καθώς σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του συλλόγου “Αλλάζουμε την Κέρκυρα” Διονύση Μαρτίνη, κατατέθηκε ήδη στην Εισαγγελία Κέρκυρας το πόρισμα της Δημοσιονομικής Υπηρεσίας Ελέγχου του παραρτήματος Κέρκυρας του Γ.Λ.Κ. για τις καταγγελίες περί της λειτουργίας του Γηροκομείου αλλά και τη διερεύνηση των κακώς κειμένων που φαίνεται πως είναι διαχρονικά και μεγάλα…

Contents
  • Τι περιέχει το πόρισμα, σύμφωνα με την καταγγελία
  • “Ο λόγος στη Δικαιοσύνη”
  • Και μηνυτήρια αναφορά για όσα ειπώθηκαν σε Δ.Σ.
  • Στ. Πουλημένος: Κάναμε τρεις σημαντικές αλλαγές
  • Υδραίου: Προχωρήσαμε σε εξορθολογισμούς και εξώσεις
  • Στη Λογοδοσία

Το πόρισμα δεν έχει δει ακόμα το φως της δημοσιότητας, ενώ έχει κατατεθεί ως κοινοποίηση στις αρμόδιες νομικές υπηρεσίες του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας. Ωστόσο, σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Μαρτίνη στη σελίδα του συλλόγου στα κοινωνικά δίκτυα, είναι πολυσέλιδο (περισσότερες από 300 σελίδες), έχει αριθμό πρωτοκόλλου 23629/ΕΞ/2026 (ΕΜΠ) και ημερομηνία κατάθεσης τη 10/02/2026, ενώ περιγράφει παρατυπίες και μη προβλεπόμενες ενέργειες της διοίκησής του. Απομένει, πλέον, να δούμε αν τελικά η Εισαγγελία θα προχωρήσει σε άσκηση διώξεων, αν θα διατάξει την περαιτέρω έρευνα με προανάκριση ή αν κρίνει ότι το πόρισμα αυτό δεν περιέχει πράξεις που εμπίπτουν στη νομοθεσία και θα το βάλει στο αρχείο.

Τι περιέχει το πόρισμα, σύμφωνα με την καταγγελία

Σύμφωνα με τα όσα ανάρτησε ο Δ. Μαρτίνης, πάντως, μέσα στις 300 σελίδες περιγράφονται δεκάδες ευρήματα, μεταξύ των οποίων:

• ανείσπρακτα ενοίκια από ακίνητα του ιδρύματος

• Ακίνητα που ενώ θεωρητικά παραμένουν κενά, συνεχίζουν να ηλεκτροδοτούνται κανονικά και δείχνουν κατανάλωση ρεύματος

• ενοικιάσεις διαμερισμάτων με πολύ χαμηλά μισθώματα

• παροχή καυσίμων μέσω του λογαριασμού του Γηροκομείου από συγκεκριμένο πρατήριο σε πρόσωπα που δεν έχουν σχέση με το ίδρυμα και τις υπηρεσιακές του ανάγκες

• απευθείας αναθέσεις για προμήθειες του ιδρύματος

• παραλαβή τροφίμων και φαρμάκων χωρίς συγκρότηση επιτροπής παραλαβής, όπως προβλέπεται

• προμήθεια φαρμάκων και υλικών αξίας χιλιάδων ευρώ από συγκεκριμένο φαρμακείο, συγγενικού προσώπου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου

• απευθείας αναθέσεις σίτισης σε συγκεκριμένο Catering χωρίς διαγωνιστική διαδικασία

Σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση, στο εκτενές πόρισμα γίνεται επίσης αναφορά και σε φερόμενη υπόθεση υπεξαίρεσης υψηλού χρηματικού ποσού από το ταμείο του ιδρύματος από παλαιότερο διευθυντικό στέλεχος, υπόθεση η οποία ήδη έχει βρει το δρόμο προς τη Δικαιοσύνη.

“Ο λόγος στη Δικαιοσύνη”

Ο κ. Μαρτίνης, σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι για μήνες κάποιοι επέλεγαν να αγνοούν τις καταγγελίες και να απαξιώνουν όσους τις έφεραν στη δημοσιότητα με συκοφαντίες επειδή απαιτούσαν διαφάνεια και λογοδοσία: “Η αλαζονεία και η αίσθηση ατιμωρησίας ίσως τους έκανε να πιστεύουν ότι θα παραμείνουν ανέγγιχτοι. Σήμερα όμως τα στοιχεία βρίσκονται πλέον και επίσημα στα χέρια της Δικαιοσύνης”, επεσήμανε, προσθέτοντας: “Σε μια εποχή που συχνά αμφισβητείται η αποτελεσματικότητα των ελεγκτικών μηχανισμών, υπάρχουν Δημόσιες υπηρεσίες που αποδεικνύουν στην πράξη ότι με σοβαρότητα, επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης, μπορεί και γίνεται ουσιαστικό το έργο.

Ιδιαίτερα εύσημα αξίζουν στα στελέχη της Υπηρεσίας Οικονομικού Ελέγχου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, τα οποία με υποδειγματική προσήλωση στο καθήκον, μεθοδικότητα και επίπονη εργασία κατάφεραν να φέρουν εις πέρας μια ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική αποστολή.

Ο ενδελεχής έλεγχος που πραγματοποίησαν, καταλήγοντας σε ένα εκτενές πόρισμα εκατοντάδων σελίδων, αποδεικνύει ότι όταν οι θεσμοί λειτουργούν με Ανεξαρτησία και Υπευθυνότητα, μπορούν να φωτίσουν ακόμη και τις πιο σύνθετες και δύσκολες υποθέσεις.

Το έργο τους αποτελεί παράδειγμα, του πώς πρέπει να λειτουργεί η Δημόσια διοίκηση όταν πρόκειται για τη διασφάλιση της νομιμότητας, της διαφάνειας και της προστασίας του δημόσιου συμφέροντος”.

Και μηνυτήρια αναφορά για όσα ειπώθηκαν σε Δ.Σ.

Εν τω μεταξύ, ο Δ. Μαρτίνης και η Αθανασία Χειμαριώτη που προχώρησαν στις καταγγελίες, ανακοίνωσαν ότι κατέθεσαν ήδη έγκληση–μηνυτήρια αναφορά κατά της Διεύθυνσης του Γηροκομείου – Πτωχοκομείου Κέρκυρας και του προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του καθώς και κατά παντός υπευθύνου / αγνώστων που θα προκύψουν από την ανάκριση.Η μήνυση κατατέθηκε επειδή, όπως υποστηρίζουν, “σε επίσημο πρακτικό του Δ.Σ. που αναρτήθηκε δημόσια στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, καταγράφηκαν και διαδόθηκαν ισχυρισμοί ότι δήθεν προκαλέσαμε «επεισόδιο», «φόβο» και «αναστάτωση» στο Ίδρυμα”.

Απαντούν ότι “οι ισχυρισμοί αυτοί σε καμία περίπτωση δεν είναι αληθείς. Δεν μπήκε κανείς στο ίδρυμα, δεν υπήρξαν προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, ούτε διαταράχθηκε η λειτουργία του και θα αποδειχτεί με αδιάσειστα στοιχεία”.

Στ. Πουλημένος: Κάναμε τρεις σημαντικές αλλαγές

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του ιδρύματος και δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας, Στέφανο Πουλημένο, μας επιβεβαίωσε την ύπαρξη του πορίσματος υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι ενώ έχει κατατεθεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, ο ίδιος δεν το έχει ακόμα εξετάσει.

Υπογράμμισε ότι ο έλεγχος αφορά τη διερεύνηση της διαχείρισης για μία περίοδο 20 ετών, από το 2005 έως το 2025, ενώ δεν γνωρίζει το περιεχόμενό του και δεν μπορεί να σχολιάσει ως εκ τούτου όσα περιγράφονται στην ανάρτηση του συλλόγου “Αλλάζουμε την Κέρκυρα”. Προσέθεσε ότι επί της δικής του θητείας, ο ίδιος λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια καθώς και ότι αρμόδια για τη διερεύνηση της κατάστασης είναι η Δικαιοσύνη.

Ο Στ. Πουλημένος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι “αυτά τα δύο χρόνια που έχουμε την ευθύνη διοίκησης του Ιδρύματος, ξεκινήσαμε με δύο βασικές αποφάσεις: Ότι από τούδε και στο εξής απαγορεύεται να μισθώνουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή μέλη των οικογενειών τους ακίνητα των ιδρυμάτων, καθως και ότι (για τις κατοικίες) απαγορεύεται να διατίθενται σε καθεστώς βραχυχρόνιας μίσθωσης (σ.σ. airbnb). Δεν θέλαμε τα ιδρύματα αυτά να αγνοούν το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα της στέγης και να προσθέτουν τα ακίνητά τους στην αγορά για τουριστική εκμετάλλευση, αγνοώντας την κοινωνική ανάγκη την οποία έχουμε χρέος να υπηρετούμε. Το τρίτο που κάναμε, ήταν η σταδιακή αναπροσαρμογή όλων των μισθωμάτων στο επίπεδο των τιμών που έχει η τοπική αγορά. Το κριτήριό μας είναι σε ένα κτίριο όπου μισθώνονται με το ένα ποσό τόσο το τετραγωνικό”.

Όσον αφορά τις συνθήκες διαβίωσης τόσο στο Γηροκομείο όσο και στο Ορφανοτροφείο, τις χαρακτήρισε άριστες: “Εκείνο που άλλαξε είναι η λειτουργία των εγκαταστάσεων που είχε η κουζίνα και ο εξοπλισμός που είχε, καθώς διαπιστώθηκαν πολύ σημαντικές αδυναμίες. Με απόφαση της Δ/νσης Υγείας της Περιφέρειας έκλεισε από τον περασμένο Ιούλιο και μπήκαμε στη διαδικασία να ανακατασκευαστεί”.

Υδραίου: Προχωρήσαμε σε εξορθολογισμούς και εξώσεις

Μιλώντας στο CorfuPress.com η πρώην δήμαρχος Μερόπη Υδραίου δήλωσε από την πλευρά της ότι επί της δικής της θητείας, καθώς είχε διαπιστώσει την προβληματική λειτουργία της έως τότε διαχείρισης και διοίκησης του ιδρύματος, είχε προβεί σε επανεξέταση όλων των μισθωμάτων με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε μεγάλες αναπροσαρμογές σε ενοικιαστές που για οποιοδήποτε λόγο απολάμβαναν επί χρόνια παράλογα χαμηλά νοίκια, σε δημοπράτηση κλειστών ακινήτων με ενοίκια συμβατά με τις τρέχουσες τιμές της αγοράς αλλά και σε εξώσεις ενοικιαστών που επί χρόνια δεν κατέβαλλαν μισθώματα.

Δήλωσε ότι είχε εξορθολογίσει τις διαδικασίες προμηθειών και οικονομικής διαχείρισης μέσω του δημόσιου λογιστικού, παρότι δεν υπήρχε τέτοια υποχρέωση από το καταστατικό του Γηροκομείου. Παράλληλα, είχε παραγγείλει και κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο τα αποτελέσματα δύο συνεχόμενων ανεξάρτητων διαχειριστικών ελέγχων από ορκωτούς λογιστές για τα πεπραγμένα της δικής της θητείας, προκειμένου λόγω της ευαίσθητης φύσης του ιδρύματος να μην υπάρχουν καθόλου σκιές.

Στη Λογοδοσία

Η παράταξη της Μερόπης Υδραίου, με αίτημά της εν όψει της συνεδρίασης λογοδοσίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ζητά μεταξύ άλλων να έρθει το θέμα και να δώσει ο πρόεδρος  του ιδρύματος, δήμαρχος Στέφανος Πουλημένος, απαντήσεις: “Ενημέρωση για την κατάσταση και τα γενόμενα στο Δημοτικό Γηροκομείο όπου Πρόεδρός είναι εκ του νόμου ο Δήμαρχος, που δυστυχώς γίναμε γνώστες πολλών και τραγικών συμβάντων που πρέπει να διασαφηνιστούν και να διαλευκανθούν με την παρουσία των εμπλεκομένων και των μελών του διοικητικού συμβουλίου στο δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να ακουστούν όλες οι απόψεις και να έχουμε σφαιρική ενημέρωση καθότι αφορά την υγεία και ασφάλεια των παππούδων και γιαγιάδων μας και μια σημαντική περιουσία για τη διατήρηση και καλή λειτουργία του Γηροκομείου μας, μια απαραίτητη δομή για το Δήμο μας”.



Η άποψή μας

Ακούστε για να εξηγούμαστε.
Τις τελευταίες ημέρες πολλά κυκλοφορούν στην τοπική κοινωνία για άτομα που έχουν ευεργετηθεί από τους εκάστοτε Δήμαρχους και διοικητικά συμβούλια του Γηροκομείου Κέρκυρας με εκμίσθωση ακινήτων με χαμηλά ενοίκια ή και με μη καταβολή ενοικίων, με πρόσθετες παροχές κ.ο.κ. Για περίεργες υποθέσεις κλειστών ακινήτων που οι μετρητές της ΔΕΗ έδειχναν χρήση ηλεκτρικού ρεύματος, άρα λαθραία χρήση ή και διαμονή με την ανοχή –προφανώς- του ιδιοκτήτη. Για συγγενείς, φίλους, γνωστούς και ψηφοφόρους που απολάμβαναν προνομιακής μεταχείρισης για ενοικίαση σε ακίνητα περιουσίας των Αδελφάτων. Για χιλιάδες ευρώ που έκαναν φτερά, για βενζίνες που κατέληγαν σε ντεπόζιτα ανθρώπων άσχετων με το Γηροκομείο και χίλια δυο άλλα πράγματα.
Άλλωστε από τις δηλώσεις που εξασφαλίσαμε για το ρεπορτάζ προκύπτει ότι μέχρι πρότινος μέλη των διοικητικών συμβουλίων του Γηροκομείου μπορούσαν να ενοικιάζουν (με προνομιακό τρόπο προφανώς) ακίνητα ιδιοκτησίας του ιδρύματος, ότι μπορούσαν να κερδοσκοπούν μετατρέποντάς τα σε rbnb, ότι οι διοικήσεις του Δήμου γνώριζαν πολλά από τα κακώς κείμενα, αν όχι όλα. Απορίας άξιον φυσικά είναι τι ακριβώς παρουσίασε ο διαχειριστικός έλεγχος που έγινε λίγα χρόνια πριν, αν τα ευρήματά του αξιολογήθηκαν όπως έπρεπε και αν κάποιος σκέφτηκε να αντιπαραβάλει εκείνο τον έλεγχο με τα τωρινά ευρήματα ώστε να εξαχθούν σαφή συμπεράσματα.  
Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε για προνομιακή μεταχείριση κάποιων εκλεκτών από την μια ή την άλλη δημοτική αρχή. Ας ελπίσουμε ότι τώρα ήρθε, επιτέλους, η ώρα να ξεκαθαριστεί η υπόθεση και ας είναι τούτη η απόδειξη ότι αργά ή γρήγορα όλοι λογοδοτούν για παραλείψεις και πράξεις.
Μέχρι όμως η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, όλη η σαπίλα μαζεμένη έχει δημιουργήσει ένα ατέρμονο γαϊτανάκι υποθέσεων ποιος είναι ο ευεργετημένος και από ποιον ή ποιους ευεργετήθηκε.
Υπομονή. Όλα σύντομα θα ξεκαθαριστούν. Με επιμονή όχι μόνο στο ποιος και από ποιον, αλλά και με τι αντάλλαγμα. Κι αυτό το τελευταίο είναι και το πιο σημαντικό…

Σύλληψη 65χρονης για εμπρησμούς από πρόθεση στη Βόρεια Κέρκυρα
Ο Εσπερινός του Γενεθλίου της Θεοτόκου στην Κέρκυρα
Δέκα χρόνια δίπλα στο Ορφανοτροφείο η AHEPA Κέρκυρας
Κατέληξε 63χρονος τουρίστας στη θάλασσα του Περάματος
Ατύχημα με σκάφος στην Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο 28χρονη τουρίστρια
Κοινοποίηση
απόΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ
Ακολούθησε
Δημοσιογράφος. Εργάζεται στην ΕΡΤ
απόΕΛΕΝΑ ΓΙΣΔΑΚΗ
Είναι δημοσιογράφος, σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας CorfuPress.com.
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Rising Stars: Πανεύκολα στον τελικό ο Ιόνιος!
  • Τον σέντερ Κάππη απέκτησε ο Ιόνιος!
  • O Σούκερας επέστρεψε στον ΟΦΑΜ!
  • Σύλληψη 65χρονης για εμπρησμούς από πρόθεση στη Βόρεια Κέρκυρα
  • Ο Εσπερινός του Γενεθλίου της Θεοτόκου στην Κέρκυρα

Τελευταία σχόλια

  1. TS στο Στα αυτοκίνητα κοιμούνται  νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί στην Κέρκυρα!
  2. Σπυρίδων Στάλιας στο Θλίψη στην Κέρκυρα: «Έφυγε» o δημοσιογράφος Γιάννης Ρεβύθης
  3. Βασιλης στο Το καλοκαίρι που η Κέρκυρα έγινε καμίνι!
  4. Νικος Σελλας στο Eργοστάσιο  αποσκλήρυνσης – αφαλάτωσης στην Χρυσηίδα
  5. Νίκος Σέλλας στο Καθαρισμός και συντήρηση για Μαρμάρινα Μνημεία

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Διακομιδή 30χρονης από την Κέρκυρα

07/09/2026

MeteoCorfu | Ισχυρή ατλαντική διαταραχή επηρεάζει την Ιταλία — Η Ελλάδα παραμένει σε ηπιότερο και θερμότερο καιρικό μοτίβο

07/09/2026

Ο χάρτης της αιμοδοσίας στην Κέρκυρα για τον Σεπτέμβριο

07/09/2026

Γεύσεις και τοπική παραγωγή συναντήθηκαν στην Κεφαλονιά

07/09/2026
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise