Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    «Η διαδρομή των Αθανάτων»: Πραγματοποιήθηκε ο αγώνας δρόμου (pics)
    01/11/2026 18:20
    Συμπαράταξη Πολιτών: στο 0,30% οι επιχορηγήσεις της Βόρειας Κέρκυρας
    01/11/2026 00:26
    ΔΕΕΠ: Με επιτυχία, η ημερίδα για το δημογραφικό (pics)
    31/10/2026 20:49
    Επίσκεψη του ΚΚΕ στο Λιμεναρχείο Κέρκυρας
    31/10/2026 11:51
    Αυλωνίτης: Δικαστής και εκτελεστής ο servicer
    30/10/2026 23:13
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Βλάβη σε επιβατηγό πλοίο στο λιμάνι της Λευκίμμης
    01/11/2026 23:18
    Η Λιτανεία του Πρωτοκύριακου στην Κέρκυρα (pics)
    01/11/2026 18:16
    Οκτώβριος 2026: Ήπιος θερμοκρασιακά, με αξιόλογα ύψη βροχής στο Βόρειο Ιόνιο
    01/11/2026 18:12
    Πoλυαρχιερατικός Εσπερινός στην Κέρκυρα για το Πρωτοκύριακο (pics)
    31/10/2026 21:32
    «Η Εύγερος» Κεφαλονιάς στο πολιτιστικό συνέδριο της Ρόδου
    31/10/2026 20:56
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    ΑΣΕΠ: «Κλειδώνουν» 3.800 μόνιμες προσλήψεις απόφοιτων λυκείου
    ΑΣΕΠ: «Κλειδώνουν» 3.800 μόνιμες προσλήψεις απόφοιτων λυκείου
    01/11/2026 20:57
    Επίδομα θέρμανσης: Έως τις 4 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις – Πότε θα γίνει η πρώτη πληρωμή
    Επίδομα θέρμανσης: Έως τις 4 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις – Πότε θα γίνει η πρώτη πληρωμή
    01/11/2026 20:56
    ΕΚΚ: Η φωνή της εργατικής τάξης ακούστηκε και στην Κέρκυρα!
    01/11/2026 19:29
    Market pass 2026 - κουπόνια επισιτιστικής βοήθειας
    Μarket pass 2026: Ποιοι δικαιούνται τα vouchers – Πού γίνεται η αίτηση
    30/10/2026 13:43
    Αυξήσεις σε ρεύμα και καύσιμα
    Έρχoνται νέες αυξήσεις σε λογαριασμούς ρεύματος και καύσιμα
    30/10/2026 13:43
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    “Η συνάντηση του Αθλητικού Ιδεώδους με την Πνευματική Δύναμη της Λογοτεχνίας”
    01/11/2026 19:13
    Από την Μπανγκόκ στο Λιστόν: η Κέρκυρα στρώνει τραπέζι στην Ταϊλάνδη (pics)
    30/10/2026 22:03
    «Κερκυραίοι ιστορικοί και λόγιοι για τον Ιωάννη Καποδίστρια»
    30/10/2026 12:49
    Ιωάννης Καποδίστριας
    Τριήμερο για τα 250 χρόνια από τη γέννηση του Καποδίστρια
    29/10/2026 19:46
    Ανοίγει η έκθεση για τη δημοκρατία σε Ελλάδα και Αμερική
    29/10/2026 19:44
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Φαίακας (X): Προσπάθησε αλλά δεν άντεξε κόντρα στο Βόλο!
    01/11/2026 22:03
    Χάντμπολ Γυναικών: Αρχή με εύκολες νίκες για Φαίακα και ΚΓΣ!
    01/11/2026 21:53
    Έμειναν στα χαμηλά ΟΦΑΜ και ΑΕΛ!
    01/11/2026 19:23
    Κέρδισε το ντέρμπι κι έμεινε μόνη στο ρετιρέ η Ολυμπιάδα!
    01/11/2026 18:44
    Στο Kinder Joy of Moving Tennis Trophy της Μαγιόρκα ο Μούτσης!
    01/11/2026 18:25
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    DATA CENTERS: Η αόρατη μηχανή της ψηφιακής εξουσίας
    01/11/2026 09:44
    Ευρωπαϊκή Ένωση & Ευρώ: Ανατομία ενός προμελετημένου εγκλήματος
    31/10/2026 22:23
    Στίχοι, ηρωικές μορφές και νότες του Λαζαρέτου
    31/10/2026 21:08
    Για την επέτειο των 136 χρόνων από την ίδρυση της «ΦΕ Μάντζαρος»
    31/10/2026 11:44
    Το πείραμα…
    31/10/2026 09:46
Ανάγνωση Σε μπαράζ για το Final 6 οι Κορασίδες του Κερκυραϊκού
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
SPORTS

Σε μπαράζ για το Final 6 οι Κορασίδες του Κερκυραϊκού

Η πολλά υποσχόμενη ομάδα Κορασίδων (15-16 ετών) του Κερκυραϊκού ΓΣ, παίρνοντας μια σπουδαία νίκη την Κυριακή 4/7 μέσα στα Γιάννενα από τον τοπικό ΑΟΙ, απέσπασε συγχρόνως και το εισιτήριο να διεκδικήσει θέση στις καλύτερες 6 ομάδες της Ελλάδας που θα διαγωνισθούν 23-25 Ιούλη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ
ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ
Δημοσιεύτηκε 08/07/2021 10:39
Κοινοποίηση
5 λεπ. ανάγνωση

Η πολλά υποσχόμενη ομάδα Κορασίδων (15-16 ετών) του Κερκυραϊκού ΓΣ, παίρνοντας μια σπουδαία νίκη την Κυριακή 4/7 μέσα στα Γιάννενα από τον τοπικό ΑΟΙ, απέσπασε συγχρόνως και το εισιτήριο να διεκδικήσει θέση στις καλύτερες 6 ομάδες της Ελλάδας που θα διαγωνισθούν 23-25 Ιούλη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Το τελικό σκορ 13-24 δείχνει πως οι Κερκυραίες χαντμπολίστριες δεν πτοήθηκαν από την ήττα εντός έδρας πριν 7 ημέρες από τη ίδια ομάδα με σκορ 28-27 και διεκδίκησαν την πρωτιά στην ΒΔ Ελλάδα.

Ετσι τώρα θα αγωνισθούν σε μονό αγώνα μπαράζ με την πρωταθλήτρια της Δυτικής Μακεδονίας που είναι ο Εθνικός Κοζάνης, το Σάββατο 10 Ιούλη σε ουδέτερη έδρα, μάλλον στα Γιάννενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φαίακας: Δεν άντεξε στη Βέροια…
Φαίακας: Δεν αντιστάθηκε στον Ηρακλή!
Πρεμιέρα με ήττα για τoν Φαίακα!
Ο Κύρος Σαράφης στην τεχνική ηγεσία του Φαίακα!
Γυναικείο χάντμπολ: Χτίζει ομάδα ανόδου ο Κερκυραϊκός

Η ομάδα Κορασίδων του Κερκυραϊκού την περσινή δύσκολη λόγω των απαγορευτικών μέτρων χρονιά, προκρίθηκε στην τελική φάση που έγινε στην Θεσσαλονίκη τον Αύγουστο του 20, ενώ φέτος ενισχύθηκε με 4 ταλαντούχα κορίτσια από τον Φαίακα, κάνοντας ακόμη ένα μεγάλο βήμα στην συνεργασία των δυο Κερκυραϊκών σωματείων που καλλιεργούν το χάντμπολ.

Έτσι ο αγώνας με την δυνατή Κοζάνη είναι και ένα crash test για το γυναικείο Κερκυραϊκό χάντμπολ που κάτω από αντίξοες συνθήκες παραμένει μια αξιόλογη δύναμη πανελλαδικά. Εννοείται ότι η γεωγραφική θέση της Κέρκυρας προσθέτει επιπλέον προβλήματα στην ανάπτυξη γενικά του αθλητισμού με κύριο πρόβλημα το οικονομικό!
«…το παλεύουμε κάτω από δύσκολες συνθήκες και είναι πράγματι αξιόλογο το αποτέλεσμα αν δούμε την γεωγραφία ανάπτυξης του χάντμπολ στην χώρα μας. Είμαστε από τα λίγα νησιά (το άλλο είναι η Κρήτη με τα Χανιά) που κρατά ψηλά την σημαία ανάπτυξης. Γι αυτό η παραμονή του Φαίακα στην Α1 ανδρών έχει μια ιδιαίτερη αξία…!» τονίζει ο συντονιστής του τμήματος handball του Κερκυραϊκού ΓΣ. Και συνεχίζει «… Γι αυτό και δεν μπορούμε να αφήσουμε να περάσει έτσι η διάκριση και κατάφορη αδικία που έγινε με τις χρηματοδοτήσεις από την Περιφέρεια ΙΝ κατά του τμήματος handball του Κερκυραϊκού ΓΣ. Δεν έτυχε της χρηματοδότησης για τις συμμετοχές του στα Πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων Εφήβων Κορασίδων και νεανίδων , σε αντίθεση με άλλα αθλήματα. Το γιατί θα το περιμένουμε εγγράφως από τον αρμόδιο σύμβουλο της ΠΙΝ σε ερώτημα που θα καταθέσουμε στις επόμενες ημέρες. Και κάτι ακόμη. Νοιώσαμε σαν Κερκυραίοι αθλητές και παράγοντες ντροπή για τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις , όταν μπήκαμε στο κλειστό γυμναστήριο των Ιωαννίνων (ΕΑΝΚΙ- Λιμνοπούλα) που είναι δυο χρόνια αρχαιότερο από το δικό μας, αυτό του ΕΑΚΚ εδώ στην Κέρκυρα. Ανακαινισμένο πλήρως , αγωνιστικός χώρος και περιβάλλον αγων. Χώρος, αποδυτήρια με μπάνια, όλα ανακαινισμένα που σε παραπέμπουν σε μια νέα κατασκευή. Και το σπουδαιότερο. Αγωνιστήκαμε σε αίθουσα με κλιματισμό, εν έτει 2021 να είναι είδηση ότι σε κλειστό γυμναστήριο λειτουργεί κλιματισμός!!!! Τώρα τι να πεις για τον αγώνα. Τα κορίτσια μας πήραν αυτό που δικαιούνται, παρά το σοκ της ήττας εντός έδρας. Αντέδρασαν όπως έπρεπε και προχωράμε».

Για την ιστορία η σύνθεση της ομάδας Κορασίδων του ΚΓΣ (Περρος – Γιανναράς) Κάντα Νικολίνα, Κούφαλη Άννα 1, Μπατσούλη Ιωάννα, Κουρκούλου Χριστίνα 8 , Murati Laura, Καρβούνη Ιωάννα, Σκουρτάι Αμαριλίς 9, Πανάρετου Μαριάνα, Ξενίδου Αγγέλικα 4, Γραμμένου Μαριάντα, Σκορδίλη Πωλίνα, Γαρνάβου Έλενα, Γαρνάβου Χριστίνα, Μάστορα Κατερίνα 2, Δέλλιου Μαρκέλλα. Τα πεντάλεπτα 0-0, 1-4, 3-4, 4-6, 6-8, 6-10 ημ και 6-11, 7-13, 7-15, 9-17, 12-18 και τελικό 13-24.

Παίδες: Αποκλείστηκαν από τα εκτός έδρας γκολ

Στον αντίστοιχο αγώνα των παίδων με τον τοπικό ΑΟΙ, η ομάδα του Κερκυραϊκού ηττήθηκε με 23-20 και σε σχέση με το σκορ του αγώνα της Κέρκυρας που είχε κερδίσει με 28-25 έχασε την πρόκριση διότι δέχτηκε περισσότερα τέρματα στην έδρα της.

Η Κερκυραϊκή ομάδα κρατούσε την πρόκριση μέχρι το 58.30 , δηλαδή ενάμιση λεπτό πριν την λήξη όταν και το σκορ ήταν στην διαφορά ένα γκολ.

Μια δίλεπτη όμως αποβολή την ανάγκασε να παίξει με παίκτη λιγότερο και να δεχτεί 2 τέρματα. Και ενώ ο χρόνος που απέμενε ήταν 35 δεύτερα, από μεριάς του Κερκυραϊκού απέσυραν τον τερματοφύλακα και έβαλαν παίκτη γηπέδου, με την ομάδα του ΑΟΙ να δημιουργεί αναστάτωση στην γραμματεία για λάθος αλλαγή και να περάσουν 20 δευτερόλεπτα πολύτιμα για τους Κερκυραίους που τελικά πραγματοποίησαν το τελευταίο σουτ χωρίς επιτυχία.

Κερκυραϊκός ΓΣ (Πέρρος – Γιανναράς) Δραγομάνοβιτς Χ7, Ζέρβας Ν 5, Μπόχτης Δ, Ντούκο Λαέρτης 1, Χατζηπαρασίδης Δ, Κουρτέσης Θ5, Ζωχιός Αν, Putro Xj, Σκορδίλης Π, Κούρκουλος Κ, Νικομάνης Στ. τα πεντάλεπτα 0-1, 1-3, 5-5, 9-8, 10-8 και ημίχρονο 13-11. 14-12, 17-13, 18-16, 21-17, 21-18 και τελικό 23-20.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νταμπλούχος με τον ΠΑΟΚ η Κερκυραία Γωγώ Κουλούρη
Χάντμπολ: Με επιτυχία (και) φέτος τα Καποδίστρεια (pics)
Χάντμπολ: Έρχονται τα Καποδίστρεια
ΚΓΣ/Παίδες: Με 20άρα στο Final4!
Παίδες ΚΓΣ: Μια ανάσα από το Final4!
Κοινοποίηση
Κάντε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου γιορτάζει…
  • Σαν Σήμερα 2 Νοεμβρίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα
  • Θυελλώδεις άνεμοι και ισχυρές βροχές στην Κέρκυρα τη Δευτέρα
  • Βλάβη σε επιβατηγό πλοίο στο λιμάνι της Λευκίμμης
  • Φαίακας (X): Προσπάθησε αλλά δεν άντεξε κόντρα στο Βόλο!

Τελευταία σχόλια

  1. Aggeios στο Διακοπή ρεύματος την Τρίτη σε επτά περιοχές
  2. Σταλιδης Γιώργος στο Μarket pass 2026: Ποιοι δικαιούνται τα vouchers – Πού γίνεται η αίτηση
  3. Σταλιδης Γιώργος στο Μarket pass 2026: Ποιοι δικαιούνται τα vouchers – Πού γίνεται η αίτηση
  4. Χρηςτου παναγιωτης. στο Για τις πληρωμές επιδομάτων Νοεμβρίου και την έκτακτη οικονομική ενίσχυση
  5. Χρηςτου παναγιωτης. στο Μarket pass 2026: Ποιοι δικαιούνται τα vouchers – Πού γίνεται η αίτηση

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αδιάφορη ήττα για το Φαίακα στο Αμύνταιο!

21/03/2026 22:25

Φαίακας: Έκανε… πάρτι στην επανάληψη!

14/03/2026 23:45

Φαίακας: Άλωσε την Πυλαία, εξασφάλισε την παραμονή!

09/03/2026 00:29

Φαίακας: Νίκη-λουκέτο παραμονής κόντρα στον Αερωπό!

01/03/2026 23:35
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise