Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Βάρελης: Η Βόρεια Κέρκυρα χρειάζεται λύσεις στη διαχείριση του νερού, όχι συγκέντρωση αρμοδιοτήτων
    03/08/2026
    Συλλυπητήρια Μαχειμάρη για το χαμό του Λάκη Χαλκιά
    03/08/2026
    Σε κλίμα συγκίνησης η εκδήλωση για τον Κ. Χυτήρη και τους εκτελεσμένους της Καισαριανής (pics)
    03/08/2026
    AΝΑΣΑ: Από την «Διακήρυξη της Κέρκυρας» στην αγκαλιά του Πιερρακάκη στην Ρόδο
    02/08/2026
    Αυλωνίτης: Ακόμη δυο νεκροί σήμερα, οι ακραίες συνθήκες δεν μπορούν να αποτελούν μόνιμο άλλοθι
    02/08/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Βόρεια Κέρκυρα: Διοικητικό πρόστιμο 2.250€ για άναμμα φωτιάς σε οικόπεδο
    04/08/2026
    Συναγερμός στο Λιμενικό για οβίδα στην Κεφαλονιά
    04/08/2026
    Κέρκυρα: Αναζητείται ασθενής του Ψυχιατρείου που διέκοψε την θεραπεία του και έφυγε…
    04/08/2026
    Tην Πέμπτη, διακοπή ρεύματος – Δείτε που
    04/08/2026
    Xειροπέδες σε 62χρονο στη Βόρεια Κέρκυρα για χασισοφυτεία
    04/08/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Απεργιακές κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν οι εργαζόμενοι στη ΔOY Κέρκυρας
    04/08/2026
    Συνάντηση Εργασίας της Ένωσης Ξενοδόχων με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κέρκυρας
    03/08/2026
    Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ επιχειρήσεις στην Κέρκυρα για φορολογικές παραβάσεις
    02/08/2026
    Τρίτος εθνικός προορισμός το Ιόνιο με οδηγό την Κέρκυρα
    02/08/2026
    ΟΛΚΕ: Σχέδιο για 560 προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων και επενδύσεις στο Ιόνιο
    02/08/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Ανοίγει τα φτερά της για τις μεγάλες σκηνές η Δέσποινα Ειρήνη Πουλιάση
    04/08/2026
    Μνημόνιο συνεργασίας για την ανάδειξη του έργου του I. Καποδίστρια
    04/08/2026
    Photos: Εντυπωσιακή (και) φέτος η Βαρκαρόλα στην Παλαιοκαστρίτσα
    04/08/2026
    «Τραγουδώντας δίπλα στο κύμα»: Χορωδιακή βραδιά στον ΝΑΟΚ με ελεύθερη είσοδο
    04/08/2026
    Επετειακή προβολή ντοκιμαντέρ για τα 310 χρόνια από την Πολιορκία της Κέρκυρας
    03/08/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Γυναικείο χάντμπολ: Χτίζει ομάδα ανόδου ο Κερκυραϊκός
    04/08/2026
    Άρχισαν οι εργασίες αναβάθμισης του ΕΑΚΚ
    03/08/2026
    Από την Κέρκυρα στην Ερείκουσα ανοίγει πανιά το Ράλι Ιονίου
    03/08/2026
    Χάλκινος στο Βαρέζε ο Ντούσκος: Πέμπτο συνεχόμενο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό
    02/08/2026
    Ο Ντούσκος διεκδικεί το πέμπτο συνεχόμενο μετάλλιο στο Βαρέζε
    02/08/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί να μας ‘σώσει’…
    01/08/2026
    H πολιτιστική κληρονομιά δεν είναι εταιρικό χαρτοφυλάκιο
    31/07/2026
    Ο εθελοντισμός δεν είναι προσωπική άποψη.  Είναι ευθύνη, εκπαίδευση και νομιμότητα
    30/07/2026
    Ο Μαρξ και ο Μπακούνιν… επί σκηνής
    29/07/2026
    Η Κέρκυρα δεν έχει ανάγκη από μαρίνες για mega yacht, έχει ανάγκη από έργα για τις ανάγκες του λαού
    27/07/2026
Ανάγνωση Γυναικείο χάντμπολ: Χτίζει ομάδα ανόδου ο Κερκυραϊκός
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
SPORTS

Γυναικείο χάντμπολ: Χτίζει ομάδα ανόδου ο Κερκυραϊκός

-

ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ
ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ
Δημοσιεύτηκε 04/08/2026
Κοινοποίηση
17 λεπ. ανάγνωση

Ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος προχωρά με σταθερά βήματα στον σχεδιασμό της γυναικείας ομάδας χάντμπολ για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α2, ανακοινώνοντας δύο νέες μεταγραφές και τρεις σημαντικές ανανεώσεις. Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο χτίζουν μεθοδικά ένα ανταγωνιστικό σύνολο, έχοντας θέσει ως αδιαπραγμάτευτο στόχο την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία, ενόψει και της επικείμενης παράδοσης του νέου κλειστού γυμναστηρίου στις Αλυκές.

Στο μεταγραφικό μέτωπο, η ομάδα προχώρησε στην απόκτηση της Αναστασίας Σιαραψή και της Άννας Μαρίας Θεοδωρίδου. Η Σιαραψή προέρχεται από τον Πανελλήνιο Θεσσαλονίκης, διαθέτοντας παραστάσεις από την κορυφαία κατηγορία και αναμένεται να προσφέρει σημαντικές λύσεις με την αγωνιστική της ποιότητα. Παράλληλα, η 20χρονη Θεοδωρίδου, η οποία την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Πανελλήνιο Νεάπολης στην Α1, αποτελεί μια προσθήκη ουσίας και προοπτικής. Έχοντας ξεκινήσει από τη Γ.Ε. Βέροιας και τον Φίλιππο Βέροιας, έχει ήδη καταγράψει σημαντικές επιτυχίες και μετάλλια στα πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα. Και οι δύο αθλήτριες πείστηκαν από το όραμα και τον προγραμματισμό του συλλόγου, ενισχύοντας την περιφερειακή γραμμή.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, ο Κερκυραϊκός διατηρεί τον βασικό του κορμό, εξασφαλίζοντας την παραμονή τριών βασικών στελεχών. Η Ζωή Σερκελίδου, φοιτήτρια του Ιονίου Πανεπιστημίου με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, η Έλενα Νικολοπούλου και η έμπειρη Κατερίνα Ανδρονικίδου θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της ομάδας. Οι τρεις αθλήτριες, που ενσωματώθηκαν στον σύλλογο κατά τη διάρκεια της περσινής περιόδου, προσαρμόστηκαν άμεσα στη φιλοσοφία της ομάδας, διακρίθηκαν για το ομαδικό τους πνεύμα και αποτέλεσαν πολύτιμες μονάδες.

Ο συντονιστής των τμημάτων χάντμπολ, Νίκος Πέρρος, υπογραμμίζει πως η προσπάθεια είναι συλλογική. Με τη στήριξη της 6μελούς Επιτροπής του ΔΣ, των χορηγών, των δωρητών και του φίλαθλου κόσμου, ο σύλλογος χτίζει μια ομάδα με διάρκεια. Στηριζόμενος στις Κερκυραίες αθλήτριες και στις ποιοτικές προσθήκες, ο Κερκυραϊκός στοχεύει η νέα σεζόν να τον βρει στο νέο του γήπεδο και στη μεγάλη κατηγορία.

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις του Κερκυραϊκού Γ.Σ.:

Η Αναστασία Σιαραψή από τον Πανελλήνιο Θεσσαλονίκης στον Κερκυραϊκο!
Ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση της Αναστασίας Σιαραψή, η οποία προέρχεται από τον Πανελλήνιο Θεσσαλονίκης με εμπειρίες από Α1 και θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα χάντμπολ του συλλόγου τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η Αναστασία αποτελεί μία από τις πλέον ταλαντούχες αθλήτριες της γενιάς της, έχοντας σημαντικές διακρίσεις και συμμετοχές σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα. Με συνέπεια, αγωνιστικό ήθος και διάθεση για εξέλιξη, έρχεται στην Κέρκυρα για να αποτελέσει ακόμη ένα σημαντικό κομμάτι του αγωνιστικού σχεδιασμού του Κερκυραϊκού.
Ύστερα από σειρά συναντήσεων και αφού η ίδια, μαζί με την οικογένειά της, ενημερώθηκαν αναλυτικά για το όραμα, τη φιλοσοφία και τον προγραμματισμό του ιστορικού συλλόγου, αποφάσισαν να αποδεχθούν την πρόταση συνεργασίας και να συνεχίσουν την αθλητική της πορεία στην Κέρκυρα, συμβάλλοντας στην επίτευξη των υψηλών στόχων της ομάδας.
Δήλωση της Αναστασίας Σιαραψή
«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Κερκυραϊκό για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ σε μία ανταγωνιστική ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες. Θα προσπαθήσω καθημερινά να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να συμβάλω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Πλέον αποτελώ μέλος ενός συνόλου με πολύ ταλαντούχες αθλήτριες και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα αγωνιστώ σε έναν ιστορικό σύλλογο, ο οποίος επενδύει ουσιαστικά στο μέλλον του. Η επικείμενη παράδοση προς χρήση του νέου κλειστού γυμναστηρίου στις Αλυκές αποτελεί μια πολύ σημαντική εξέλιξη, που πιστεύω ότι θα συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθειά μας, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες προπόνησης και ανάπτυξης για όλες τις αθλήτριες. Εύχομαι να έχουμε όλοι μια όμορφη και επιτυχημένη χρονιά, γεμάτη υγεία, χωρίς τραυματισμούς και με την επίτευξη των στόχων μας.»
Η διοίκηση του Κερκυραϊκού και οι αθλήτριες του γυναικείου χαντμπολ, καλωσορίζουν την Αναστασία στη μεγάλη οικογένεια του συλλόγου και της εύχεται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα του ιστορικού Κερκυραϊκού.

Μένει στον Κερκυραϊκό η Ζωή Σερκελίδου!
Ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζωή Σερκελίδου, η οποία θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η Ζωή εντάχθηκε στο δυναμικό του Κερκυραϊκού τον περασμένο Δεκέμβριο και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να ενσωματωθεί πλήρως, τόσο αγωνιστικά όσο και ανθρώπινα. Με το πάθος, την αγωνιστικότητά της και τον εξαιρετικό της χαρακτήρα, αποτέλεσε ένα πολύτιμο μέλος της ομάδας, κερδίζοντας την εκτίμηση των συμπαικτριών, του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης.
Φοιτήτρια του Ιονίου Πανεπιστημίου, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, η Ζωή έκανε τα πρώτα της βήματα στο χάντμπολ με τον Πανελλήνιο Νεάπολης, σύλλογο στον οποίο αναδείχθηκε αθλητικά, πριν συνεχίσει την πορεία της στον Κερκυραϊκό.
Η παραμονή της αποτελεί μία ακόμη σημαντική κίνηση στο πλαίσιο του αγωνιστικού σχεδιασμού της ομάδας, η οποία διατηρεί τον βασικό της κορμό και συνεχίζει με συνέπεια την προσπάθεια για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της ανόδου στην Α1 Εθνική Κατηγορία.
Δήλωση της Ζωής Σερκελίδου:
«Νιώθω ιδιαίτερα ευγνώμων που θα είμαι για άλλη μια χρονιά μέλος του Κερκυραϊκού και μου δίνεται αυτή η ευκαιρία. Είμαι ενθουσιασμένη και ανυπόμονη για τις επιτυχίες που θα έρθουν και θέλω να δώσω ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσω την ομάδα στη μεγάλη της προσπάθεια για την άνοδο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο για την αγάπη και τη στήριξη που μου προσφέρει!»
Δήλωση του συντονιστή των τμημάτων χάντμπολ, Νίκου Πέρρου:
«Η ανανέωση της συνεργασίας μας με τη Ζωή ήταν από τις προτεραιότητες του αγωνιστικού μας σχεδιασμού. Από την πρώτη ημέρα απέδειξε ότι διαθέτει όχι μόνο αγωνιστική ποιότητα, αλλά και στοιχεία χαρακτήρα που ταιριάζουν απόλυτα στη φιλοσοφία του Κερκυραϊκού. Η παρουσία της ενισχύει την προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε μια ομάδα με συνέχεια, συνοχή και υψηλές φιλοδοξίες. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συνεχίσει μαζί μας και πιστεύουμε ότι η νέα χρονιά θα είναι ακόμη πιο επιτυχημένη, τόσο για την ίδια όσο και για την ομάδα μας. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα του ιστορικού Κερκυραϊκού.»
Ζωή, σου ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία, διακρίσεις και επιτυχίες. Μαζί συνεχίζουμε το ταξίδι προς την κορυφή!

Μία μεταγραφή ουσίας και προοπτικής!
Η Άννα Μαρία Θεοδωρίδου στον Κερκυραϊκό!

Ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος συνεχίζει μεθοδικά την ενίσχυση του γυναικείου τμήματος χάντμπολ, ανακοινώνοντας την απόκτηση της 20χρονης Άννας Μαρίας Θεοδωρίδου, μιας αθλήτριας με πλούσιες παραστάσεις και σημαντικές διακρίσεις στις εθνικές διοργανώσεις.
Η Θεοδωρίδου αγωνίζεται στην περιφερειακή γραμμή και αποτελεί μία μεταγραφή με παρόν αλλά κυρίως με μεγάλο μέλλον, καθώς συνδυάζει νεαρή ηλικία, αγωνιστική ποιότητα και εμπειρίες από το υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού χάντμπολ.
Ξεκίνησε την αθλητική της πορεία από τη Γ.Ε. Βέροιας, ενώ το 2019 εντάχθηκε στις ακαδημίες του Φιλίππου Βέροιας. Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Πανελλήνιο Νεάπολης στην Α1 Εθνική Κατηγορία, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες. Στις αναπτυξιακές κατηγορίες έχει καταγράψει σημαντικές επιτυχίες, καθώς το 2022 κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων με τον Φίλιππο Βέροιας, ενώ ακολούθησαν το αργυρό μετάλλιο το 2023 και το χάλκινο μετάλλιο το 2024, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή της παρουσία ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες της ηλικίας της.
Δήλωση του Συντονιστή του Τμήματος, Νίκου Πέρρου:
«Η απόκτηση της Άννας Μαρίας αποτελεί μία από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις του φετινού μας σχεδιασμού. Πρόκειται για μία αθλήτρια με ποιότητα, εξαιρετικό χαρακτήρα και μεγάλες προοπτικές εξέλιξης.
Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι πίστεψε στο όραμα, τον προγραμματισμό και τους υψηλούς στόχους του Κερκυραϊκού και επέλεξε να γίνει μέλος αυτής της προσπάθειας.
Θέλω να σημειώσω ότι ο προπονητής μας, Γιάννης Τριβυζάς, επέμεινε ιδιαίτερα στην απόκτησή της, θεωρώντας πως διαθέτει όλα τα στοιχεία για να ενισχύσει ουσιαστικά την ομάδα και να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην πορεία μας προς την επίτευξη του μεγάλου στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1.»
Δήλωση της Άννας Μαρίας Θεοδωρίδου:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα αγωνιστώ φέτος με τη φανέλα του ιστορικού Κερκυραϊκού. Από τις πρώτες συζητήσεις κατάλαβα ότι πρόκειται για έναν σύλλογο με οργάνωση, ξεκάθαρο προγραμματισμό και υψηλές φιλοδοξίες. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα, ώστε μαζί με τις νέες μου συμπαίκτριες να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.
Εύχομαι στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τις επιτυχίες της ομάδας και να τις γιορτάσουμε στο νέο μας γήπεδο στις Αλυκές, που θα αποτελέσει το νέο σπίτι του Κερκυραϊκού.»
Με την απόκτηση της Άννας Μαρίας Θεοδωρίδου, ο Κερκυραϊκός στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν αρκείται σε μια απλή ανταγωνιστική παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2.
Χτίζει μεθοδικά μια ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία, επενδύοντας σε αθλήτριες που συνδυάζουν ποιότητα, φιλοδοξία και προοπτική.
Η οικογένεια του Κερκυραϊκού καλωσορίζει την Άννα Μαρία και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα του συλλόγου

Ανανέωσε με Κερκυραϊκο η Έλενα Νικολοπούλου!
Ο σχεδιασμός του τμήματος χαντμπολ του Κερκυραϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο συνεχίζεται με σταθερά βήματα και αισιοδοξία, με γνώμονα τη δημιουργία μιας ομάδας που θα συνδυάζει ποιότητα, ομοιογένεια και αγωνιστικό χαρακτήρα.
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με την Ελένα Νικολοπούλου, η οποία θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η Ελένα εντάχθηκε στην ομάδα μας τον περασμένο Ιανουάριο και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα απέδειξε την αξία της. Προσαρμόστηκε άμεσα στη φιλοσοφία του συλλόγου, ενσωματώθηκε πλήρως τόσο αγωνιστικά όσο και ανθρώπινα και αποτέλεσε ένα σημαντικό κομμάτι της προσπάθειάς μας.
Με την αγωνιστική της ποιότητα, το ομαδικό της πνεύμα, τη συνέπεια και τον εξαιρετικό της χαρακτήρα, κέρδισε τον σεβασμό όλων και αποτέλεσε μία ακόμη σημαντική μονάδα του φετινού μας κορμού.
Η νέα αγωνιστική χρονιά μας βρίσκει ακόμη πιο αισιόδοξους. Διατηρούμε τον βασικό κορμό της ομάδας, ενισχυόμαστε ποιοτικά, ενώ παράλληλα διαθέτουμε ένα εξαιρετικό δυναμικό από νεαρές Κερκυραίες αθλήτριες, οι οποίες εξελίσσονται καθημερινά και αποτελούν το παρόν αλλά και το μέλλον του συλλόγου μας.
Δήλωση της Ελένας Νικολοπούλου
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Κερκυραϊκού και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ομάδα, τον περασμένο Ιανουάριο, ένιωσα ότι έγινα μέλος μιας πραγματικής αθλητικής οικογένειας. Η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν η διοίκηση, οι προπονητές και οι συναθλήτριές μου με βοήθησε να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ομάδας μας και στο κοινό μας όραμα. Θα δουλέψουμε με συνέπεια, πάθος και ομαδικό πνεύμα, ώστε να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο, την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία που θα συνδυαστεί ελπίζουμε με την είσοδο μας στο νέο κλειστό γήπεδο στις Αλυκές. Ευχαριστώ τον Κερκυραϊκό για την εμπιστοσύνη και εύχομαι να έχουμε όλοι μια χρονιά γεμάτη υγεία, επιτυχίες και πολλές χαρές για τον κόσμο που βρίσκεται πάντα δίπλα μας.»
Σε ερώτηση γιατί προτίμησε τον ΚΓΣ, ενώ είχε και άλλες καλές προτάσεις η Ελένη δήλωσε: «Όταν ένας ιστορικός σύλλογος σου δείχνει εμπιστοσύνη, η ευθύνη μεγαλώνει. Υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την άνοδο που αξίζει στον Κερκυραϊκό.»
Ο δε συντονιστής των τμημάτων χάντμπολ ΚΓΣ Πέρρος δήλωσε:
«Η οικογένεια του Κερκυραϊκού καλωσορίζει και πάλι την Ελένα και της εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες. Είμαστε βέβαιοι ότι με τη δική της συμβολή, αλλά και με τη στήριξη των χορηγών, των δωρητών και του φίλαθλου κόσμου της Κέρκυρας, θα συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα προς την επίτευξη του μεγάλου μας στόχου. Ο Κερκυραϊκός δεν χτίζει απλώς μια ομάδα για το σήμερα. Χτίζει μια ομάδα με διάρκεια, στηριγμένη στις αξίες του ιστορικού συλλόγου, στις Κερκυραίες αθλήτριες που αποτελούν τον πυρήνα της και στις ποιοτικές προσθήκες που έρχονται να συμπληρώσουν αυτό το σύνολο. Με πίστη, υπομονή και συλλογική προσπάθεια, το όνειρο της ανόδου στην Α1 μπορεί να γίνει πραγματικότητα»

Η Κατερίνα Ανδρονικίδου συνεχίζει με τον Κερκυραϊκό στην Α2 χάντμπολ γυναικών με στόχο την Α1 κατηγορία!
Ο σχεδιασμός της γυναικείας ομάδας του ιστορικού Κερκυραϊκού Γ.Σ. για τη νέα αγωνιστική περίοδο συνεχίζεται με σταθερά βήματα και αισιοδοξία.
Η Κατερίνα Ανδρονικίδου ανανέωσε τη συνεργασία της με τον σύλλογο και θα αποτελέσει και τη νέα χρονιά ένα σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.
Η έμπειρη αθλήτρια εντάχθηκε στον Κερκυραϊκό στα μέσα της περσινής αγωνιστικής περιόδου και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα απέδειξε την αγωνιστική της αξία, προσαρμόστηκε άμεσα στη φιλοσοφία της ομάδας και έγινε αναπόσπαστο μέλος μιας δεμένης αθλητικής οικογένειας.
Η ανανέωση της συνεργασίας αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό βήμα στον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς, με κοινό στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο του Κερκυραϊκού στην Α1 Εθνική Κατηγορία.
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας της, η Κατερίνα Ανδρονικίδου δήλωσε:
“Είμαι πολύ χαρούμενη για την εμπιστοσύνη που δείχνει η ομάδα στο πρόσωπό μου. Ο λίγος χρόνος που βρέθηκα πέρυσι στον Κερκυραϊκό ήταν αρκετός για να καταλάβω ότι με αγκάλιασε μια μεγάλη αθλητική οικογένεια, ενός ιστορικού συλλόγου με αξίες, οργάνωση και αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον.
Θέλω κι εγώ να αποτελέσω μέρος αυτού του οράματος και πιστεύω ότι, με σκληρή δουλειά, ενότητα και πίστη στις δυνατότητές μας, μπορούμε να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία και θα συνδυαστεί με την είσοδο μας στο νέο κλειστό γυμναστήριο.”
Η διοίκηση του Κερκυραϊκού εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή της για την παραμονή της Κατερίνας στην ομάδα, ευχόμενη μια αγωνιστική χρονιά με υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες.
Η φετινή προσπάθεια δεν αποτελεί μόνο στόχο των αθλητριών και του προπονητικού επιτελείου. Είναι μια συλλογική προσπάθεια που ενώνει ολόκληρη την οικογένεια του Κερκυραϊκού. Πρωτεργάτης η 6μελής Επιτροπή του ΔΣ και φυσικά δίπλα στην ομάδα βρίσκονται οι χορηγοί και οι δωρητές του συλλόγου, οι οποίοι με τη διαχρονική εμπιστοσύνη και την πολύτιμη στήριξή τους συμβάλλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση των στόχων μας. Η συνεισφορά τους, μαζί με την αμέριστη συμπαράσταση των γονέων, των μελών και των φίλων του συλλόγου, αποτελεί το στέρεο θεμέλιο πάνω στο οποίο οικοδομείται η προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο.
“Το όνειρο της ανόδου στην Α1 δεν ανήκει μόνο στις αθλήτριες του Κερκυραϊκού. Είναι το κοινό όνειρο μιας ολόκληρης οικογένειας που πιστεύει στις αξίες του ερασιτεχνικού αθλητισμού, στη δύναμη της συνεργασίας και στις δυνατότητες της κερκυραϊκής νεολαίας παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Όλοι μαζί συνεχίζουμε. Με πίστη, ενότητα και αποφασιστικότητα. Για να βρει η νέα σαιζόν τον ιστορικό Κερκυραϊκό, στο νέο του γήπεδο και σε μεγάλη κατηγορία”, δηλώνει ο συντονιστής του τμήματος χαντμπολ Νίκος Πέρρος.

Νταμπλούχος με τον ΠΑΟΚ η Κερκυραία Γωγώ Κουλούρη
Χάντμπολ: Με επιτυχία (και) φέτος τα Καποδίστρεια (pics)
Χάντμπολ: Έρχονται τα Καποδίστρεια
Photostory: Η απονομή στον πρωταθλητή της Β’, Κερκυραϊκό!
Photostory: Ισοπαλία στο φιλικό των Πρωταθλητών!
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Βόρεια Κέρκυρα: Διοικητικό πρόστιμο 2.250€ για άναμμα φωτιάς σε οικόπεδο
  • Γυναικείο χάντμπολ: Χτίζει ομάδα ανόδου ο Κερκυραϊκός
  • Ανοίγει τα φτερά της για τις μεγάλες σκηνές η Δέσποινα Ειρήνη Πουλιάση
  • Συναγερμός στο Λιμενικό για οβίδα στην Κεφαλονιά
  • Απεργιακές κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν οι εργαζόμενοι στη ΔOY Κέρκυρας

Τελευταία σχόλια

  1. ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ στο Από παθητικοί χρήστες, δημιουργοί: Το νέο Κέντρο Καινοτομίας στην Κέρκυρα αλλάζει το σχολείο
  2. Δημητρης Απεργης στο Κικίλιας: «Νέος Επιβατικός Σταθμός αντάξιος της ομορφιάς και της τουριστικής δυναμικής των Παξών»
  3. Πανος.. στο Εξασφαλίστηκε 1 εκ. για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκίμμης
  4. Ενας Κερκυραιος στο Διεθνείς γέφυρες του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας για το περιβάλλον: Από το Columbia στη Νυρεμβέργη
  5. giorgos vitouladitis στο Ενίσχυση της Οδικής Ασφάλειας στη Βόρεια Κέρκυρα – Επιθεώρηση Τρεπεκλή

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Φιλικό και Κούπες στους πρωταθλητές Α’ και Β’ ΕΠΣΚ!

29/04/2026

Β Πλέι οφ: Θρίαμβος του Κερκυραϊκού επί του ΑΟ Κέρκυρα!

22/04/2026

Μπάσκετ: «Ασημένιος» ο ΚΓΣ σε επεισοδιακό τελικό!

19/04/2026

Παίδες/Μπάσκετ: Στον τελικό ο ΚΓΣ, δεν τα κατάφερε ο Ιόνιος!

18/04/2026
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise