Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Aυλωνίτης: 310 χρόνια από το «Ασέδιο των Κορυφών»
    11/08/2026
    Ξεκίνησαν οι εργασίες για το σχολείο Γουβιών – Κοντοκαλίου
    10/08/2026
    Συμπαράταξη Πολιτών: Nέος Επιτελάρχης στην ΔΕΥΑ Βόρειας Κέρκυρας
    10/08/2026
    Τρεπεκλής: Χρηματοδότηση για τη συντήρηση του Οδικού Δικτύου των Διαποντίων
    10/08/2026
    ΠΙΝ: Ολοκληρώθηκε η καμπάνια στη Ρώμη, σε εξέλιξη η προβολή στην Αθήνα
    10/08/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Σύγκρουση σκαφών με 211 επιβαίνοντες στο Βουτούμι – Στο νοσοκομείο μια γυναίκα
    11/08/2026
    Μέγιστες θερμοκρασίες και δείκτης θερμότητας σε Κέρκυρα & Παξούς
    11/08/2026
    Μεγαλοπρεπής η Λιτανεία του Σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνος στην Κέρκυρα
    11/08/2026
    ΕΤΑΔ: Σε διαγωνισμό η αποκατάσταση και ανάδειξη του Αχιλλείου
    11/08/2026
    Εξιχνιάστηκε μία ακόμη υπόθεση απάτης στην Κέρκυρα
    11/08/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    ΕΛΜΕ: Με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά
    07/08/2026
    Απεργιακές κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν οι εργαζόμενοι στη ΔOY Κέρκυρας
    04/08/2026
    Συνάντηση Εργασίας της Ένωσης Ξενοδόχων με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κέρκυρας
    03/08/2026
    Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ επιχειρήσεις στην Κέρκυρα για φορολογικές παραβάσεις
    02/08/2026
    Τρίτος εθνικός προορισμός το Ιόνιο με οδηγό την Κέρκυρα
    02/08/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    ΝΑΟΚ: Λαμπρός εορτασμός για τα 90 χρόνια ιστορίας και αδελφοποίηση με τον Σύλλογο Ανεμόμυλου
    11/08/2026
    ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤ στο Θέατρο του Μον Ρεπό
    11/08/2026
    Mε επιτυχία η συναυλία της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών για τα 60 της χρόνια
    09/08/2026
    Νικόλ Καστόρα: «Η λεβάντα που μου χάρισες… μαράθηκε»
    09/08/2026
    Αλεξία Αρσένη: «Αγάπη σαν…»
    08/08/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    ΝΑΟΚ: Λαμπρός εορτασμός για τα 90 χρόνια ιστορίας και αδελφοποίηση με τον Σύλλογο Ανεμόμυλου
    11/08/2026
    Eυρωπαϊκό Στίβου: Oριακά, εκτός τελικού η Καρύδη
    11/08/2026
    Το 36ο Ράλι Ιονίου ολοκλήρωσε το ταξίδι του στον Αστακό
    10/08/2026
    Στην καλύτερη 10άδα του κόσμου ο Λιτσαρδόπουλος!
    10/08/2026
    Ανανέωσε με Αρμενιάκο ο ΟΦΑΜ!
    09/08/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα;
    10/08/2026
    Καθαρισμός και συντήρηση για Μαρμάρινα Μνημεία
    09/08/2026
    Κέρκυρα 2030: να ξαναμιλήσουμε για τον τόπο μας
    08/08/2026
    Κρανίου τόπος
    07/08/2026
    Πόσο απέχει η Ψάθα από τη λογική;
    06/08/2026
Ανάγνωση Στοίχημα: Γκολ στα γαλανόλευκα, επιθέσεις “φωτιά” στα φιλικά – παρολί στο 16.60!
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
SPORTS

Στοίχημα: Γκολ στα γαλανόλευκα, επιθέσεις “φωτιά” στα φιλικά – παρολί στο 16.60!

Το κουπόνι της Κυριακής (06/06) είναι γεμάτο από αγώνες διεθνών φιλικών λίγο πριν την έναρξη του Euro

CorfuPress.com
CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 06/06/2021
Κοινοποίηση
7 λεπ. ανάγνωση

Το κουπόνι της Κυριακής (06/06) είναι γεμάτο από αγώνες διεθνών φιλικών λίγο πριν την έναρξη του Euro. Το Betarades.gr έχει επιλέξει τέσσερα προγνωστικά σήμερα. Δύο από φιλικές αναμετρήσεις εθνικών χωρών, καθώς και ένα από ματς για την αγγλική Νάσιοναλ στο ποδόσφαιρο. Έχουμε και επιλογή μπάσκετ από την Ισπανία.

 

Βρείτε το πλήρες ρόστερ που θα κατεβάσει η Εθνική Γερμανίας στο Euro μαζί με χρήσιμες πληροφορίες στο site μας. Ας προχωρήσουμε στις αναλύσεις μας!

 

Με τα γκολ στην Εθνική

 

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από το διεθνές φιλικό που θα διεξαχθεί στις 20:00 στη Μάλαγα ανάμεσα στη Νορβηγία και την Ελλάδα.

 

Οι Σκανδιναβοί επικράτησαν με 1-0 στην πιο πρόσφατη φιλική αναμέτρησή τους απέναντι στο Λουξεμβούργο. Σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετράνε δύο νίκες. Αυτές ήρθαν επί του Μαυροβουνίου (0-1) και επί του Γιβραλτάρ (0-3), ενώ ηττήθηκαν (0-3) στην έδρα τους από την Τουρκία. Έχουν σκοράρει στους οχτώ από τους δέκα τελευταίους αγώνες τους. Έχουν δεχτεί εφτά γκολ στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους.

 

Η Ελλάδα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με το Βέλγιο, και αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1. Η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1) τις υποχρεώσεις της και για την προκριματική φάση του Μουντιάλ, απέναντι σε Ισπανία και Γεωργία. Η ομάδα του Φαν’τ Σχιπ τρέχει ένα αήττητο σερί εννιά αγώνων, με απολογισμό πέντε ισοπαλίες και τέσσερις νίκες. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, πάντως, δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

 

Η Ελλάδα δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα και μπορεί να τα καταφέρει και απέναντι στη Νορβηγία, που σκοράρει, πάντως, με ευκολία. Θα στηρίξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

 

Ζέσταμα για Euro με τέρματα

 

Προχωράμε με τη φιλική αναμέτρηση εθνικών που διεξάγεται στις 19:00, με το Λουξεμβούργο να υποδέχεται την Σκωτία.

 

Από δύο συνεχόμενες ήττες προέρχονται οι γηπεδούχοι, από την Πορτογαλία (1-3) και τη Νορβηγία (1-0). Στο πρώτο τους παιχνίδι, πάντως, για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου διέψευσαν όλα τα προγνωστικά και επικράτησαν με 1-0 επί της Βόρειας Ιρλανδίας. Βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου. Η ομάδα του Χολτζ, μάλιστα, έχει καταφέρει να σκοράρει στους δύο από τους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες της.

 

Η Σκωτία πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο πρόσφατο φιλικό με την Ολλανδία, ισοφαρίστηκε (2-2) όμως ένα λεπτό πριν από τη λήξη. Είναι αήττητη στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη με την Αυστρία (2-2) και το Ισραήλ (1-1), ενώ κέρδισε εύκολα με 4-0 τις Νήσους Φερόες. Έχει πετύχει εννιά γκολ στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

 

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση πριν την έναρξη του Euro δείχνει να βρίσκεται η Σκωτία. Σκοράρει εύκολα στα τελευταία παιχνίδια, ενώ στον τομέα αυτό μπορεί να βοηθήσει και το Λουξεμβούργο. Θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

 

Η φόρμα της Μπρόμλεϊ

 

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την Αγγλία και τη Νάσιοναλ, όπου για την πρώτη φάση των πλέι οφ ανόδου, η Χάρτλπουλ φιλοξενεί στις 16:30 την Μπρόμλεϊ.

 

Οι γηπεδούχοι συνέτριψαν με 4-0 στην έδρα τους τη Γουέιμαουθ. Η νίκη, όμως, της Στόκπορτ δεν τους επέτρεψε να τερματίσουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους, έχοντας επικρατήσει στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Μοναδική ήττα αυτή (2-4) από την Μέιντενχεντ. Η άμυνά τους, πάντως, δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, καθώς έχουν δεχτεί γκολ στις έξι από τις εφτά τελευταίες αναμετρήσεις της.

 

Περίοδο φόρμας διανύει η Μπρόμλεϊ, που μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Με πιο πρόσφατες αυτές επί της Όλντερσοτ (2-3) και Νοτς Κάουντι (1-0). Για να μπει, βέβαια, στα πλέι οφ χρειάστηκε και το… στραβοπάτημα (1-1) της Ρέξαμ απέναντι στη Ντάγκεναμ. Έχει βελτιώσει σημαντικά την ανασταλτική της λειτουργία, έχοντας κρατήσει το μηδέν στους τέσσερις από τους έξι πιο πρόσφατους αγώνες της.

 

Η Χάρτλπουλ μπορεί να τα πάει καλά στην έδρα της. Ωστοσο, όχι μόνο δεν έχει καταφέρει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο να κερδίσει την Μπρόμλεϊ στα δύο παιχνίδια που έδωσαν, αλλά ούτε καν να σκοράρει απέναντι της. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Έτσι θα ποντάρουμε στο Χ2 σε απόδοση 1.90.

 

“Σφιχτό” ματς στη Μαδρίτη

 

Κλείνουμε για σήμερα με μπάσκετ και επιλογή από το ισπανικό πρωτάθλημα, για τα ημιτελικά του οποίου η Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρεται εντός έδρας με τη Βαλένθια στις 19:30.

 

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη αντίσταση η Ρεάλ απέναντι στη Γκραν Κανάρια εκτός και την κέρδισε με 81-75. Αρκετοί είναι οι παίκτες της που θα απουσιάσουν απόψε, μεταξύ άλλων οι Λαπροβίτολα και Αμπάλδε. Δύο φορές κέρδισε τη φετινή σεζόν τη Βαλένθια, ενώ έχασε από αυτή τρεις σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Στο τρίτο ματς της σειράς με τη Μπασκόνια στην προημιτελική φάση του πρωταθλήματος πήρε την πρόκριση η Βαλένθια. Μέτα και το 1-1, κερδισε με 78-73 στο γήπεδό της με πρωταγωνιστή τον Κάλινιτς.

 

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να έχει απουσίες, όμως θεωρούμε πιο ασφαλές να κινηθούμε προς τους πόντους της αναμέτρησης. Δεν περιμένουμε ότι το σκορ θα ξεφύγει σημαντικά και οι ομάδες να έχουν αμυντικό προσανατολισμό. Επομένως, θα επιλέξουμε το Under 162.5 πόντοι σε απόδοση 2.08.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Στοίχημα: Εκμεταλλεύεται το… μπάχαλο η Εστουδιάντες
Στοίχημα: Στην Αργεντινή με κάλυψη
Στοίχημα: Επιστρέφει η Κορίνθιανς
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Σύγκρουση σκαφών με 211 επιβαίνοντες στο Βουτούμι – Στο νοσοκομείο μια γυναίκα
  • Μέγιστες θερμοκρασίες και δείκτης θερμότητας σε Κέρκυρα & Παξούς
  • Μεγαλοπρεπής η Λιτανεία του Σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνος στην Κέρκυρα
  • ΕΤΑΔ: Σε διαγωνισμό η αποκατάσταση και ανάδειξη του Αχιλλείου
  • ΝΑΟΚ: Λαμπρός εορτασμός για τα 90 χρόνια ιστορίας και αδελφοποίηση με τον Σύλλογο Ανεμόμυλου

Τελευταία σχόλια

  1. Νίκος Σέλλας στο Καθαρισμός και συντήρηση για Μαρμάρινα Μνημεία
  2. ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ στο Από παθητικοί χρήστες, δημιουργοί: Το νέο Κέντρο Καινοτομίας στην Κέρκυρα αλλάζει το σχολείο
  3. Δημητρης Απεργης στο Κικίλιας: «Νέος Επιβατικός Σταθμός αντάξιος της ομορφιάς και της τουριστικής δυναμικής των Παξών»
  4. Πανος.. στο Εξασφαλίστηκε 1 εκ. για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκίμμης
  5. Ενας Κερκυραιος στο Διεθνείς γέφυρες του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας για το περιβάλλον: Από το Columbia στη Νυρεμβέργη

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Στοίχημα: Στο Δουβλίνο με τα γκολ

27/09/2022

Στοίχημα: Με το κίνητρο των Ρουμάνων

26/09/2022

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αλμπαθέτε

25/09/2022

Στοίχημα: Άνετη η Ελλάδα, “καίγεται” η Κύπρος

24/09/2022
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise