Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    H ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιονίων-Ηπείρου για τις εξορύξεις στο Ιόνιο
    30/09/2026
    Ιόνιο: Ποια υδατοδρόμια αδειοδοτούνται και ποια κόβονται
    30/09/2026
    Έντεκα νέοι Αυτόματοι Εξωτερικοί Απινιδωτές στα σχολεία του βορρά
    30/09/2026
    ΛΑΣΥ Ιονίων: «Τα νησιά της Οδύσσειας» όταν η ιστορία και ο πολιτισμός γίνονται εμπόρευμα
    30/09/2026
    ΛΑΣΥ Κεντρικής: Να συζητηθεί στο συμβούλιο το θέμα των εξορύξεων
    30/09/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Αντιδράσεις των Εστιακών Φοιτητών για τις προθεσμίες στέγασης στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο
    30/09/2026
    24η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών – Δημιουργία «Αλυσίδας Αλληλεγγύης για τη Ζωή»
    30/09/2026
    Που θα γίνει διακοπή ρεύματος την Πέμπτη
    30/09/2026
    Δίπλα στο Σ. Ρουβά, ο Ροταριανός Όμιλος «Κέρκυρα–Καποδίστριας»
    30/09/2026
    Χαιρετισμός του Μητροπολίτη για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Καποδίστρια στη Θεσσαλονίκη
    30/09/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Μητσοτάκης: 20 λεπτά ελάφρυνση στο πετρέλαιο κίνησης – Ρυθμίσεις σε 120 δόσεις
    30/09/2026
    ΕΛΜΕ: Και η κοροϊδία συνεχίζεται… 38 αναπληρωτές στη για τα 137 κενά στη ΔΔΕ Κέρκυρας
    29/09/2026
    Απόφαση ΓΣ EΛΜΕ: Αγώνας για σχολείο που θα μορφώνει και δε θα εξοντώνει!
    29/09/2026
    Συνταξιούχοι ΤΕΒΕ: Η υποβάθμιση της Δημόσιας Υγείας συνεχίζεται…
    28/09/2026
    Η ΕΛΜΕ για την «Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού»
    28/09/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    VIDEΟ/Ομιλία Σκλαβoύνου: Του Ι. Καποδίστρια η χαμένη στη λήθη σχέση με τον Α. Κάλβο και τον Φρειδερίκο Ντε Λα Χαρπ
    29/09/2026
    Η «Ρεμπέτικη Παρέα» της Κέρκυρας στο 2ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου Δράμας
    29/09/2026
    Η Φιλαρμονική Σιναράδων στις εκδηλώσεις για τη Ναυμαχία των Εχινάδων Νήσων
    28/09/2026
    H Παλαιά τιμά τον μουσικό και ιστορικό της Νεοελληνικής Μουσικής Σπ. Μοτσενίγο
    27/09/2026
    «Εx Neapoli ad Corcyram»: Μια μουσική διαδρομή από τη Νάπολη στην Κέρκυρα
    27/09/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Bραβεύτηκε ξανά το MT200 Corfu του Ομίλου Αντισφαίρισης
    30/09/2026
    Δήμος Βόρειας Κέρκυρας: «Χρυσός» ο Γιαννιώτης και Κασσωπίτης Στέφανος Ντούσκος
    30/09/2026
    To deal της χρονιάς! Ο Χρυσικόπουλος στον Ιόνιο!
    30/09/2026
    Στον τελικό της Άρτας ο Κ. Μπολάνος – Διακρίσεις για τον Όμιλο Αντισφαίρισης
    30/09/2026
    Ξεκινά το Κύπελλο Κέρκυρας!
    29/09/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Η Μετά-Ταμείου Ανάκαμψης Εποχή: Η ελληνική οικονομία ενώπιον της δημοσιονομικής πραγματικότητας
    30/09/2026
    Σπουδές με κόστος: Όταν η οικονομική δυσκολία στερεί το πανεπιστήμιο από τους φοιτητές
    29/09/2026
    Ο ελαιώνας της Κέρκυρας
    28/09/2026
    O Καποδίστριας και ο άγνωστος μεταφραστής 176 «καμένων» επιστολών του
    27/09/2026
    Το μήνυμα του Βερολίνου: Η κοινωνία ξαναμιλά για στέγη, εργασία, και δικαιοσύνη
    27/09/2026
Ανάγνωση ΛΑΣΥ: Ψέματα και παραπληροφόρηση για τις υποτιθέμενες προσλήψεις στην περιφέρεια
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΛΑΣΥ: Ψέματα και παραπληροφόρηση για τις υποτιθέμενες προσλήψεις στην περιφέρεια

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιονίων σχετικά με τη συζήτηση που έγινε στο περιφερειακό συμβούλιο για τις προσλήψεις στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 27/08/2020
Κοινοποίηση
12 λεπ. ανάγνωση

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιονίων σχετικά με τη συζήτηση που έγινε στο περιφερειακό συμβούλιο για τις προσλήψεις στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Αναλυτικά:

ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ι.Ν. ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Π.Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΑΣΥ Ιονίων: «Τα νησιά της Οδύσσειας» όταν η ιστορία και ο πολιτισμός γίνονται εμπόρευμα
ΛΑΣΥ Κεντρικής: Να συζητηθεί στο συμβούλιο το θέμα των εξορύξεων
Η ΛΑΣΥ για το εγκαταλελειμμένο έργο του αγωγού υδροδότησης των ορεινών χωριών Ζακύνθου
ΛΑΣΥ Ιονίων: «Άγονη» η πολιτική για τις μαθητικές μεταφορές
Έξωση και κλείσιμο του Ε΄ Παιδικού Σταθμού

Στη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Π.Σ. της 20ης Αυγούστου έγινε εκτενής συζήτηση για το οργανόγραμμα της ΠΙΝ με αφορμή την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών με αριθμ. πρωτ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.2.9/70/οικ.15048/ 29.7.2020 με θέμα «Ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού και εποχικού προσωπικού του δημοσίου τομέα έτους 2021». Σύμφωνα με την εγκύκλιο αυτή η ΠΙΝ θα έπρεπε μέχρι την 21η του Αυγούστου (σ.σ. δηλ. την επομένη ημέρα από την ημέρα της συνεδρίασης του Π.Σ.!!!) να δηλώσει στο Υπουργείο τον αριθμό και τις ειδικότητες των κενών οργανικών θέσεων που ζητούσε την κάλυψή τους.
Στην εκτεταμένη και γεμάτη ένταση συζήτηση που ακολούθησε αποκαλύφθηκαν πολλές πικρές αλήθειες -παρά τις προσπάθειες που έγιναν εκ μέρους της πλειοψηφίας αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κρυφτούν- ειπώθηκαν πολλά ψέματα και η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και παραπληροφόρησης εκ μέρους της κας Περιφερειάρχη ήταν διάχυτη και ολοφάνερη. Πιο αναλυτικά:

1.Έγινε προσπάθεια εκ μέρους της Περιφερειακής αρχής να αποσείσει τις ευθύνες της –επιστρατεύοντας μάλιστα προς τούτο και τον Γενικό Δ/ντη Διοίκησης– για την τεράστια καθυστέρηση στην σύγκλειση του Π.Σ. για να συζητήσει το ζωτικό αυτό θέμα. Επαναλαμβάνουμε πως το Π.Σ. συγκλήθηκε εκτάκτως μία(!!!) ημέρα πριν την λήξη της προθεσμίας που έθεσε στην εγκύκλιο του το Υπουργείο. Και τι δεν μας είπαν για να μας πείσουν! Πως η, περί ου ο λόγος, εγκύκλιος «κάπου χάθηκε στο δρόμο»… Πως ακόμη και μέχρι την ώρα της συζήτησης του θέματος η ΠΙΝ δεν είχε λάβει επίσημα την εγκύκλιο… Πως αυτοί από μόνοι τους ανακάλυψαν κάπου στο διαδίκτυο την εγκύκλιο στις 06/08/2020. Όμως αυτοδιαψεύδονται. Και μάλιστα με τον πιο επίσημο τρόπο: Από την εισήγηση της κας Κράτσα προς την Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε στις 19/08/2020. Συγκεκριμένα στην εισήγηση αυτή στα «Έχοντας υπόψη» αναφέρεται κατά λέξη «… 8. Την υπ’ αρ. οικ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.2.9/70/ οικ.15048/29-07-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών για τον ετήσιο προγραμματισμό προσλήψεων τακτικού και εποχικού προσωπικού του δημοσίου τομέα έτους 2021 (ΑΔΑ: 9ΦΗ446ΜΤΛ6-ΣΧΚ), η οποία έλαβε στην Υπηρεσία μας αριθ. πρωτ. 561829/31-07-2020…».
Άρα η συγκεκριμένη εγκύκλιος, σύμφωνα με τα πιο επίσημα χείλη, ήταν γνωστή στην ΠΙΝ από 31/07/2020. Θα μπορούσε επομένως μια πρώτη συζήτηση –είτε υπό μορφή ενημέρωσης, είτε ως θέμα εκτός Η.Δ.– να γίνει ακόμη και στις συνεδριάσεις του Π.Σ. της Ζακύνθου (1 & 2/08/20). Αντί αυτού, όμως, φτάσαμε στο 12.05΄να συζητούμε το θέμα των πιθανών προσλήψεων και για να δικαιολογηθεί η τεράστια αυτή καθυστέρηση ειπώθηκαν όλα αυτά τα τερατώδη ψέματα. Η καθυστέρηση, κατά την άποψη μας ήταν σκόπιμη αφενός μεν να «εκβιασθούν» οι περιφερειακοί σύμβουλοι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, με το επιχείρημα της αφόρητης πίεσης του χρόνου, να ψηφίσουν υπέρ της πρότασης της Περιφερειακής αρχής ειδάλλως να κατηγορηθούν πως σαμποτάρουν την πρόσληψη προσωπικού. Αφετέρου δε, με τον τρόπο αυτό, οι χορικοί Αντιπεριφερειάρχες -που, όπως αποδείχθηκε, οι περισσότεροι τουλάχιστο ούτε ερωτήθηκαν ούτε είχαν ιδέα για τα τεκταινόμενα- εκόντες άκοντες να αποδεχτούν, χωρίς εμφανείς αντιρρήσεις την εισήγηση κατά το μέρος που αφορούσε την Π.Ε για την οποία είναι υπεύθυνοι.

2.Είναι από όλους αποδεχτό πως το θέμα της συμπλήρωσης των κενών οργανικών θέσεων του οργανογράμματος της ΠΙΝ, της ανανέωσης και επικαιροποίησης αυτού κλπ. είναι καθαρά πολιτικό θέμα. Είναι θέμα αγωνιστικής διεκδίκησης από το Π.Σ. και βέβαια από το συνδικαλιστικό κίνημα. Σίγουρα, όμως. δεν είναι καθόλου θέμα διοικητικό. Παρόλα αυτά η Περιφερειακή Αρχή, δείχνοντας απροθυμία να αναλάβει τις ευθύνες της, ανάθεσε την εισήγηση του θέματος στον Γενικό Διευθυντή Διοίκησης. Ακόμη, όμως, και έτσι, αποκαλύφθηκε η τραγική κατάσταση που επικρατεί στην ΠΙΝ λόγω της τεράστιας έλλειψης προσωπικού αλλά κύρια λόγω του απαρχαιωμένου, μίζερου οργανογράμματος, που ακόμα και να ήταν πλήρως συμπληρωμένο ούτε στοιχειωδώς δεν θα ανταποκρινόταν στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας. Αποκαλύφθηκε πως το οργανόγραμμα της ΠΙΝ είναι φτωχότερο και από το οργανόγραμμα ενός μεσαίου σε μέγεθος Δήμου της ΠΙΝ. Απλά, για την κατανόηση του προβλήματος, αναφέρουμε πως όλες οι οργανικές θέσεις που προβλέπονται στο οργανόγραμμα της ΠΙΝ ανέρχονται στο τεράστιο αριθμό (!) των 430 περίπου όταν στο οργανόγραμμα π.χ. του Δήμου της Κέρκυρας προβλέπεται υπερδιπλάσιος αριθμός, που όμως και πάλι δεν είναι ικανοποιητικός για τις ανάγκες του Δήμου. Από δε τις 430 θέσεις αποκαλύφθηκε ότι περίπου το 1/3 είναι κενές. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που όλα σχεδόν τα έργα –ακόμα και οι μελέτες- ανατίθενται σε ιδιώτες (έχουμε ελάχιστους μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τοπογράφους κ.ά.). Αυτός είναι ο λόγος που υπολειτουργούν, σε μεγάλο βαθμό, οι διοικητικές υπηρεσίες, οι κτηνιατρικές υπηρεσίες, τα τμήματα γεωργίας και αλιείας, τα τμήματα επιθεωρητών υγείας, η Πολιτική Προστασία και πάει λέγοντας.
Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ο μεγάλος όγκος δουλειάς, που πραγματικά παράγεται στις υπηρεσίες της ΠΙΝ, οφείλεται, αποκλειστικά και μόνο, στην αυταπάρνηση που δείχνουν οι υπηρετούντες υπάλληλοι.

3.Για όλη αυτή τη μιζέρια (έτσι ακριβώς χαρακτηρίστηκε η κατάσταση αυτή από τη κα Κράτσα) για μια ακόμη φορά παρακολουθήσαμε να παίζεται το ίδιο θέατρο του παραλόγου στο Π.Σ. με πρωταγωνιστές από την μια την κα Περιφερειάρχη, τον κ. Ιωάννου κ.ά. και από την άλλη τον επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ κ. Γαλιατσάτο. Παρακολουθήσαμε τις αλληλοκατηγορίες που με μένος εξέφραζαν ο ένας προς τον άλλο αλλά και προς τα κόμματα στα οποία πρόσκεινται, πως αυτοί ήταν υπεύθυνοι για την άθλια όσο και τραγική κατάσταση που περιήλθε η ΠΙΝ από την τεράστια έλλειψη προσωπικού.
Είναι προφανές πως αμφότεροι πιστεύουν πως αν αποδείξουν την υπαιτιότητα του άλλου αυτόματα αποδεικνύουν την δική τους -αλλά και των δικών τους κομμάτων- αθωότητα. Κούνια που τους κούναγε! Εμείς για μια ακόμη φορά επαναλαμβάνουμε πως καθοριστικές ευθύνες για τις τεράστιες ελλείψεις που μαστίζουν όλο τον Δημόσιο τομέα, άρα και την ΠΙΝ, έχουν όλες οι αστικές κυβερνήσεις (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, κυβερνήσεις συνεργασίας, ΣΥΡΙΖΑ). Οι κυβερνήσεις αυτές μαζί με τους πρόθυμους, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, «άρχοντες» της Τοπικής Διοίκησης, υπακούοντας στα κελεύσματα του μεγάλου κεφαλαίου και στις ντιρεκτίβες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οδήγησαν ΣΚΟΠΙΜΑ τον Δημόσιο τομέα στην εξαθλίωση με ένα και μόνο στόχο και σκοπό: Να παραδοθεί σαν ώριμο φρούτο στον ιδιωτικό τομέα.
Από αυτή, λοιπόν, την άποψη η ΛΑ.ΣΥ. θεωρεί ότι τόσο οι παρατάξεις που απαρτίζουν την πλειοψηφία στο τωρινό Π.Σ. όσο και η ΑΝΑΣΑ που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ και ήταν πλειοψηφία στο προηγούμενο έχουν τεράστιες ευθύνες. Όχι μόνο δεν διαφοροποιήθηκαν από τη καταστροφική πολιτική των κομμάτων τους, αλλά αντίθετα την στήριξαν και την στηρίζουν με νύχια και με δόντια. Και υποτιμά την νοημοσύνη μας ο κ. Γαλιατσάτος που όταν στριμώχνεται για την αντιλαϊκή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ μας παραπέμπει στο πρώτο γράμμα του αρκτικόλεξου ΑΝΑΣΑ (Α = Ανεξάρτητη) για να υποδηλώσει την δήθεν ανεξάρτητη από το κόμμα του πολιτική της παράταξης του.
Από την άλλη η κα Περιφερειάρχης στη προσπάθεια της να μας αποδείξει πως για την μίζερη κατάσταση του οργανογράμματος φταίει η ΑΝΑΣΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ υπέπεσε σε 2 γκάφες ολκής:

α) Αφού χαρακτήρισε -και σωστά- μίζερο το ισχύον οργανόγραμμα των 430 οργανικών θέσεων που έγινε από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή περηφανεύτηκε πως η ίδια ζήτησε 80 θέσεις –πότε; Από ποιόν; Με ποιά έγγραφα; Κύριος οίδε!- και τέλος αποδέχτηκε 16, δηλ. σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στις ελλείψεις που βέβαια ούτε καν με τους 80 υπαλλήλους, που υποτίθεται «διεκδίκησε» δεν ισοφάριζε καν την μιζέρια του μίζερου οργανογράμματος Γαλιατσάτου.
β) Στη προσπάθεια της να αποστομώσει όλους εκείνους τους «κακοπροαίρετους» που διέδιδαν πως ο κ. Μητσοτάκης ήλθε στη Κέρκυρα με «άδεια χέρια» μας αποκάλυψε πως τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Μας είπε πως οι 16 θέσεις που αναφέρουμε πιο πάνω δεν ήταν 16 αλλά 14 και πως με προσωπική του παρέμβαση ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας κατάφερε και τις έκαμε 16!! 2 ολόκληρες θέσεις επομένως λιγότερες από τις 100 τόσες κενές του μίζερου οργανογράμματος Γαλιατσάτου!!
Επιτέλους έλεος κύριοι! Η ΛΑ.ΣΥ. προτείνει στην Περιφερειακή Αρχή να τοποθετήσει σε περίοπτη θέση της ΠΙΝ τον ανδριάντα του κ. Μητσοτάκη με την εξής επιγραφή: «Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ευγνωμονούσα, τόνδε ανέθηκε σοι Σώτερ!»

4.Τέλος δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη την λαθροχειρία που επιχειρείται εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής και των προπαγανδιστικών της μηχανισμών σε σχέση με τον ακριβή αριθμό των κενών οργανικών θέσεων που προτάθηκαν από την πλειοψηφία για να προκηρυχθούν. Έτσι μας μιλούν και πανηγυρίζουν για προκήρυξη 30 θέσεων συσκοτίζοντας σκόπιμα το γεγονός πως οι 14 από αυτές αφορούν περυσινή απόφαση του Π.Σ. που ουδέποτε προχώρησε. Αν αυτή η μέθοδος και τακτική συνεχισθεί για λίγα χρόνια ακόμη ένα είναι βέβαιο. Η τοτεινή Περιφερειακή Αρχή θα πανηγυρίζει για πολλές δεκάδες, δήθεν, προκηρύξεις κενών οργανικών θέσεων, αλλά οι υπάλληλοι που θα εργάζονται στη ΠΙΝ θα μετρούνται στα δάκτυλα των χεριών μας.
Και μια επισήμανση: Η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως και οι προηγούμενες άλλωστε, μπορεί να δείχνει μεγάλη απροθυμία στις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Όμως έχει φροντίσει για «τα δικά της παιδιά». Με ειδική νομοθετική ρύθμιση επιτρέπει μεγάλο αριθμό προσλήψεων ειδικών συνεργατών και συμβούλων από τους Περιφερειάρχες αλλά και τους Αντιπεριφερειάρχες!
Μετά από όλα αυτά ήταν προφανές πως για την ΛΑ.ΣΥ. δεν υπήρχε κανένα πεδίο συνεννόησης. Κατεβάσαμε την δική μας πρόταση που με απλά λόγια ζητούσε από το Π.Σ. να ψηφίσει:
Α) Την επικαιροποίηση του οργανογράμματος ούτως ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως και απόλυτα στις σύγχρονες ανάγκες.
Β) Την άμεση, με κατεπείγουσες διαδικασίες, συμπλήρωση των θέσεων που απαιτεί το πιο πάνω οργανόγραμμα.
Γ) Την αγωνιστική διεκδίκηση των πιο πάνω εκ μέρους του Π.Σ. και σε συντονισμό με τις διεκδικήσεις του λαϊκού κινήματος.

Η πρόταση της ΛΑ.ΣΥ. αν και πήρε και πολλούς ψήφους από περιφερειακούς συμβούλους των άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης, εντούτοις μειοψήφησε μπροστά στην συμπαγή στάση της πλειοψηφίας.
Παρόλα αυτά δεν απογοητευόμαστε! Δεν απογοητευόμαστε γιατί έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στο οργανωμένο, διεκδικητικό λαϊκό κίνημα, αναπόσπαστο κομμάτι του οποίου είναι και η Λαϊκή Συσπείρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΑΣΥ: Η απόσυρση του αιτήματος του ΟΛΚΕ δείχνει τη δύναμη της οργανωμένης δράσης
ΛΑΣΥ Ιονίων: Για τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στους Λάκωνες και τον αποκλεισμό Μακράδων και Κρήνης
Τα παιδιά μας ή οι μαρίνες τους: Κάλεσμα της ΛΑΣΥ στο δημοτικό συμβούλιο
ΛΑΣΥ: Επείγουσα αίτηση για υγειονομικό έλεγχο στο δίκτυο ύδρευσης Ξανθάτων
ΛΑΣΥ: Μεγάλη η συμμετοχή στην εκδήλωση για τη Γαρίτσα
Κοινοποίηση
Κάντε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • H ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιονίων-Ηπείρου για τις εξορύξεις στο Ιόνιο
  • Αντιδράσεις των Εστιακών Φοιτητών για τις προθεσμίες στέγασης στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο
  • Ιόνιο: Ποια υδατοδρόμια αδειοδοτούνται και ποια κόβονται
  • 24η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών – Δημιουργία «Αλυσίδας Αλληλεγγύης για τη Ζωή»
  • Έντεκα νέοι Αυτόματοι Εξωτερικοί Απινιδωτές στα σχολεία του βορρά

Τελευταία σχόλια

  1. ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΕΡΕΦ στο Ολοκληρώθηκε η μελέτη για τη συντήρηση και αποκατάσταση της Ιονίου Βουλής και του Πάλκου της Σπιανάδας
  2. SPIRO QOSJA στο  Γκίκας: Ένα ακόμα βήμα για το έργο ύδρευσης της Κέρκυρας
  3. dimitra peppa στο Η Κέρκυρα τα χρόνια του ΔΣΕ, ο πρώτος νεκρός της και οι «16» της Λευκίμμης
  4. Δημήτρης Ζυμάρης στο Αλληλογραφία Δ. Πανδή – Ι. Δεπούντη, για την Κέρκυρα και τον Μίκη, σε τόνους εποχής Σολωμού
  5. Νίκος Γάκης στο Αλληλογραφία Δ. Πανδή – Ι. Δεπούντη, για την Κέρκυρα και τον Μίκη, σε τόνους εποχής Σολωμού

Find Us on Socials

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Ποιος σχεδιάζει και για ποιον στον Όρμο της Γαρίτσας;»: Εκδήλωση της της ΛΑΣΥ

02/07/2026

ΛΑΣΥ Ιονίων: Το νέο χωροταξικό των ΑΠΕ υπηρετεί τα κέρδη και όχι τις λαϊκές ανάγκες

30/06/2026

Κεντρικός Δήμος: Θα προσλάβει δέκα άτομα στην καθαριότητα

24/06/2026

ΛΑΣΥ Ιονίων: «Παλινωδίες» της Περιφέρειας με το επίδομα σίτισης των αγροτικών γιατρών

19/06/2026
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise