Οι πρώτες τρεις ιστορίες του ιδιωτικού αστυνομικού Τζίμη Μποτίλια, κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «Μελτέμι» στα βιβλιοπωλεία.
Aναλυτικά:
«Τζίμης Μποτίλιας – ιστορίες απείρου αστυνομικού κάλους»
Γιώργος Κοσκινάς
Επιμέλεια κειμένου: Βαγγέλης Ιωσηφίδης
Εικονογράφηση: Κωνσταντίνος Πετρόχειλος
Αθυρόστομος, νευρικός, με εμπιστοσύνη στο ένστικτο του αλλά και με μεθοδικότητα, γυναικάς και πότης, άνθρωπος με πάθη και πόθους, ξεγλιστράει στις σκιές της μεγαλούπολης αποφεύγοντας σφαίρες, γροθιές και θανάσιμες παγίδες. Βέβαια, στο τέλος της ημέρας διαπιστώνει σχεδόν πάντα πως ότι απέφυγε, ή προσπάθησε να αποφύγει, τον βρήκε σαν να ακολουθούσε την τροχιά κάποιου μαγνήτη. Απτόητος συνεχίζει να λύνει γρίφους, να μπλέκει με μοιραίες γυναίκες και να σκοντάφτει σε παγίδες. Ενίοτε ξεμπλέκει και συμπληρώνει εμπειρίες και ένσημα ως ιδιωτικός ντετέκτιβ. Υπάρχουν κι οι φορές που του αφήνουν καρούμπαλα, όλων των ειδών, αλλά κι αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Αγαπημένη μάρκα ουίσκι το Ιρλανδέζικο Jameson και αχώριστος σύντροφος ο πανταχού παρόν Δέλτα, ή Δημοσθένης. Είναι ο Τζίμης ο Μποτίλιας, κατά κόσμο Δημήτρης Σακκάς και είναι… καλά. Ή σχεδόν. Ή περίπου. Ή… εξαρτάται από αυτόν που ρωτάει.
Αστυνομικοί γρίφοι νουάρ αποχρώσεων και μαύρου χιούμορ. Οι πρώτες τρεις ιστορίες του ιδιωτικού αστυνομικού Τζίμη Μποτίλια, κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «Μελτέμι» στα βιβλιοπωλεία.


