Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Δρυ: Περιφερειακό Συμβούλιο στη Λευκάδα, χωρίς τη Λευκάδα
    16/10/2026 20:23
    Εκσυγχρονίζεται ο στόλος του ΕΚΑΒ στην Κέρκυρα και στα Ιόνια (pics)
    16/10/2026 20:03
    Προσωρινός αποκλεισμός της παραποτάμιας οδού στην περιοχή του Ποταμού
    16/10/2026 19:48
    Αυλωνίτης: Υποστελέχωση και οικονομική ασφυξία στα σχολεία της Κέρκυρας
    16/10/2026 19:34
    Eκτός ημερήσιας διάταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις Παλαιές Αλυκές Λευκάδας
    16/10/2026 12:41
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Εκσυγχρονίζεται ο στόλος του ΕΚΑΒ στην Κέρκυρα και στα Ιόνια (pics)
    16/10/2026 20:03
    Φωτιά σε επαγγελματικό σκάφος στη μαρίνα Γουβιών
    16/10/2026 19:51
    ΔΣΚ: Συνδιοργάνωσε διεθνές νομικό συνέδριο στη Νάπολη
    16/10/2026 19:39
    Έκτακτες εργασίες εκσκαφής από τον ΔΕΔΔΗΕ στην οδό Ευαγγελιστρίας
    16/10/2026 19:10
    Mαθηματικοί διαγωνισμοί στην Κέρκυρα στις 6 Νοεμβρίου για Γυμνάσιο και Λύκειο
    16/10/2026 12:38
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Επανεκλογή Πελάη στην προεδρία του Συνδικάτου Ξενοδοχ/λων
    16/10/2026 19:16
    Oι Ενώσεις Γονέων Κέρκυρας καταγγέλλουν υποβάθμιση της δεύτερης ξένης γλώσσας
    15/10/2026 18:11
    Πεντάστερo ξενοδοχείο δρομολογείται στο Μπαρμπάτι
    14/10/2026 18:44
    ΕΚ Κέρκυρας και Θεσπρωτίας: Δεν δουλεύουμε για τον πόλεμο
    14/10/2026 18:26
    Η ΕΛΜΕ για την “Ειδική Αγωγή και τη σκόπιμη υποβάθμισή της”
    13/10/2026 22:29
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Εκδόθηκαν τα πρακτικά του συνεδρίου για τον επτανησιακό πατριωτισμό με αρωγή της Περιφέρειας
    16/10/2026 20:08
    Aπό το Λονδίνο στη μουσική Κέρκυρα: Το Queen’s College London επισκέπτεται το νησί
    16/10/2026 12:41
    Αστρονομική: Παρατήρηση Σελήνης – Κρόνου
    15/10/2026 22:46
    Εκδήλωση για την προσφορά του Καποδίστρια στην εκπαίδευση
    15/10/2026 19:22
    Στον Ορφέα η κωμωδία «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω»
    15/10/2026 18:45
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Μέσα με Παναιγιάλειο ο ΟΦΑΜ, έξω με Πλαταριά η ΑΕΛ!
    16/10/2026 21:30
    Ο Θεσπρωτός Χρυσικόπουλος στο ντέρμπι Ολυμπιάδα-Θιναλιακός!
    16/10/2026 21:16
    Η Τερέζα Κουρτέση στο Παλαιό Φάληρο
    15/10/2026 22:30
    Ο Μουμούρης στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων
    14/10/2026 21:50
    Πεντάστερη αρχή για τη Βολίδα – Διπλό για τον Κάβο
    14/10/2026 21:23
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Με αύξηση 6,46% το 9μηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου
    16/10/2026 23:14
    6+1 Στοιχεία που δεν χωρούν στο κυβερνητικό «success story» της ανεργίας
    15/10/2026 23:02
    Πολιτισμός υπό διάλυση
    15/10/2026 17:47
    “Το «μαύρο» στο START TV αποτελεί πλήγμα για την τοπική ενημέρωση, τα ΜΜΕ και την κοινωνία”
    14/10/2026 17:49
    H Ελλάδα αναδεικνύεται σε κρίσιμο ενεργειακό κόμβο για την Ευρώπη!
    14/10/2026 17:16
Ανάγνωση Σε ποιο νησί εργάζονται οι πιο ακριβοπληρωμένοι ξενοδοχοϋπάλληλοι της χώρας
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε ποιο νησί εργάζονται οι πιο ακριβοπληρωμένοι ξενοδοχοϋπάλληλοι της χώρας

Για τα όπλα με τα οποία θα αντιμετωπίσουν τα ξενοδοχεία της Ρόδου τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού για το 2023, μιλούν στον NEWS 24/7, o πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων του νησιού.

CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 08/12/2022 08:31
Κοινοποίηση
12 λεπ. ανάγνωση

Για τα όπλα με τα οποία θα αντιμετωπίσουν τα ξενοδοχεία της Ρόδου τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού για το 2023, μιλούν στον NEWS 24/7, o πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων του νησιού.

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι ξενοδοχοϋπάλληλοι της χώρας είναι εκείνοι που εργάζονται στη Ρόδο, αφού οι μισθοί τους σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα είναι κατά 22% υψηλότεροι, έχοντας υπογράψει τοπική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Εργαζόμενοι και ξενοδόχοι στο νησί των Ιπποτών, έκαναν ίσως την κίνηση ματ. Συμφώνησαν σε μια «πληθωρική» Σύμβαση Εργασίας, που πέρα από τα οικονομικά οφέλη, περιλαμβάνει το όπλο των καλών συνθηκών διαβίωσης για όσους θα πάνε να εργαστούν στα ξενοδοχεία της Ρόδου από άλλα μέρη της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επανεκλογή Πελάη στην προεδρία του Συνδικάτου Ξενοδοχ/λων
Το Συνδικάτο Ξενοδοχ/λων καταγγέλλει τους ξενοδόχους της Κέρκυρας
Συνδικάτο Ξενοδοχ/λων: «κόλαση» η ζωή των εργαζομένων
Τι έγινε στην πρώτη συνάντηση ξενοδόχων και ξενοδοχ/λων
Ξενοδοχ/λοι: Κινητοποίηση στη ΔΥΠΑ για επίδομα ανεργίας

Όμως, αν και ο μέσος ξενοδοχοϋπάλληλος στα ξενοδοχεία του νησιού αμείβεται με πάνω από 200 ευρώ επιπλέον, σε σχέση με το προσωπικό άλλων ελληνικών προορισμών, η Ρόδος αναζητά τουλάχιστον 5.000 επιπλέον άτομα για να δουλέψουν στα καταλύματα της την επόμενη σεζόν.

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτές τις ημέρες πρόκειται να υπογραφεί και η νέα διετής εθνική κλαδική σύμβαση από τη Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό και Τουρισμό και τη Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, που θα προβλέπει αύξηση 5.5% για το 2023 και επιπλέον αύξηση 5% από την 1η Ιανουαρίου 2024.

Το θέμα της έλλειψης εργαζομένων στον τουρισμό σε ολόκληρο τον κόσμο εξελίσσεται σε «δυνατό πονοκέφαλο χωρίς παυσίπονο», αλλά και στη χώρα μας, αφού η πανδημία «έδιωξε» από τον κλάδο εκατομμύρια κόσμου, που ουσιαστικά άλλαξαν αντικείμενο δουλειάς.

Η πρόσφατη αποκάλυψη του επιστημονικού ινστιτούτου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της χώρας ότι έγινε αναθεώρηση προς τα πάνω στον αριθμό των εργαζομένων που λείπουν από τα ξενοδοχεία για τη σεζόν του 2023 και ο οποίος ανέρχεται σε 61.000, έχει θορυβήσει τους πάντες, με ελάχιστες όμως ενέργειες να έχουν γίνει μέχρι στιγμής.

Το πρόβλημα έγινε ήδη φανερό από τη φετινή σεζόν με πολλές -ίσως τις περισσότερες- μικρές αλλά κυρίως μεγάλες μονάδες σε όλη την Ελλάδα, να λειτουργούν με μειωμένο προσωπικό και με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα των υπηρεσιών προς τους τουρίστες.

Καμπανάκι κινδύνου στη Ρόδο

Το καμπανάκι χτύπησε από νωρίς για τους ξενοδόχους της Ρόδου, οι οποίοι μέσα στην πανδημία δημιούργησαν μια πλατφόρμα όπου υποψήφιοι εργαζόμενοι μπορούν να καταχωρούν τα βιογραφικά τους, τα οποία είναι στη διάθεση όλων των ξενοδόχων του νησιού.

Μιλώντας στο NEWS 24/7, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Μανώλης Μαρκόπουλος εξήγησε ότι ήδη λειτουργεί από πέρυσι με μεγάλη επιτυχία «και ουσιαστικά με αυτή την πλατφόρμα χτίζουμε σχέσεις. Είμαστε σε πολύ καλή συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο και όλοι πλέον αναγνωρίζουν τις ανάγκες για προσωπικό που υπάρχουν στον τουρισμό», λέει ο κ. Μαρκόπουλος τονίζοντας: «Η Ρόδος έχει περίπου 38.000 – 40.000 εποχικά εργαζόμενος στον κλάδο του τουρισμού, όντας από τους μεγαλύτερους εποχικά εργοδότες της χώρας. Υπολογίζουμε ότι οι ελλείψεις σε προσωπικό για την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν ανέρχονται σε περίπου 5.000, κυρίως από ειδικότητες όπως η καθαριότητα και η κουζίνα».

Αναφερόμενος στην προσπάθεια για να μεταφερθούν και να δουλέψουν στη Ρόδο εργαζόμενοι από τη βόρεια Ελλάδα, είπε ότι πάντοτε αυτές οι περιοχές «τροφοδοτούσαν» το νησί με κόσμο που ερχόταν για δουλειά το καλοκαίρι, όμως σήμερα γίνεται μια πιο οργανωμένη προσπάθεια με μια δράση του Εργατικού Κέντρου του νησιού.

Το κατόρθωμα της Ρόδου

Η Ρόδος κατάφερε κάτι πολύ σημαντικό, ενεργώντας έγκαιρα και με σχέδιο, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα με τις ελλείψεις προσωπικού. Η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπέγραψαν για το 2022-2023 οι ξενοδοχοϋπάλληλοι με τους εργοδότες τους, όχι μόνο έδωσε τις μεγαλύτερες αυξήσεις σε μισθούς σε ολόκληρη τη χώρα κατά 22%, αλλά κατοχύρωσε πολύ σοβαρά θέματα που αφορούν τη στέγαση τους, εφόσον προέρχονται από άλλα μέρη της Ελλάδας ή του κόσμου. Την ίδια ώρα ξεκίνησε και ένα δύσκολο μεν, ελπιδοφόρο δε πρόγραμμα προσέλκυσης εργαζομένων από τη βόρεια Ελλάδα.

Στο NEWS 24/7 μίλησε ο πρόεδρος του πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, κ. Παναγιώτης Εγγλέζος, εξηγώντας ότι με την συνεργασία που έχουν με τα εργατικά κέντρα της Κρήτης, αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε μία διαδικασία εύρεσης εργατών γης με σε συνεννόηση με τα υπόλοιπα εργατικά κέντρα της Βόρειας Ελλάδας σε περιοχές που δεν υπάρχουν ούτε ελιές, αλλά ούτε άλλες μεγάλες γεωργικές καλλιέργειες και υπάρχει σημαντική ανεργία.

«Το μεγαλύτερο θέμα που αντιμετωπίζουμε είναι το θέμα της στέγασης των εργαζομένων και αυτό ισχύει κυρίως στην Κρήτη που ενώ υπάρχει σημαντική εργατική δύναμη αυτή τη στιγμή για να κατέβει να μαζέψει ελιές, δεν υπάρχουν χώροι για να μείνουν αυτοί οι άνθρωποι», εξήγησε ο κ. Εγγλέζος.

«Σ’ αυτό το πλαίσιο υπήρξε μία πρώτη συνεννόηση με την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, οι οποίοι μας δήλωσαν ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν δυνατότητες να φιλοξενηθούν πολλές χιλιάδες εργαζόμενοι από άλλες περιοχές στο νησί μας, διότι αφενός υπάρχουν υφιστάμενες δομές αλλά ετοιμάζονται και πολλές καινούργιες».

Ανθρώπινες συνθήκες διαμονής

Ο πρόεδρος του ΕΚΡ, τονίζει ότι το θέμα της στέγασης πλέον περιλαμβάνεται μέσα στην Σύμβαση Εργασίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων που υπεγράφη στη Ρόδο, η οποία προβλέπει πλέον ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης των εργαζομένων. Δηλαδή σε δίκλινο δωμάτιο, με δικό του μπάνιο, με κλιματισμό, κ.α.

«Όλα αυτά δεν υπήρχαν σε πολλές περιπτώσεις κι εμείς καταφέραμε μέσα στην πανδημία να τα εντάξουμε στην Συλλογική Σύμβαση. Με αφορμή λοιπόν αυτή την σύμβαση, οι ξενοδόχοι άρχισαν να δημιουργούν τέτοια καταλύματα που μπορούν να φιλοξενήσουν εργαζόμενους. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που κάνουμε αυτή τη συνεννόηση με άλλα Εργατικά Κέντρα.

Καταλαβαίνουμε ότι είναι ένα δύσκολο εγχείρημα αλλά πιστεύουμε ότι θα δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα. Με την προϋπόθεση ότι όλοι οι φορείς θα συναινέσουμε και με τη βοήθεια του Υπουργείου, που θα πρέπει να διευκολύνει τις μετακινήσεις, δίδοντας κάποια μπόνους ή εκπτώσεις σε αεροπορικά εισιτήρια ώστε να μπορέσουν να μετακινηθούν πιο οικονομικά και να υπάρχει ένα επιπλέον κίνητρο για να έρθει εδώ κάποιος εργαζόμενος».

Προσπάθειες για 12μηνο εισόδημα

«Εδώ στη Ρόδο έχουμε πλέον μία σεζόν εφτά μήνες και αν καταφέρουμε να επεκτείνουμε το επίδομα ανεργίας κατά τους πέντε μήνες του χειμώνα, θα μπορούμε να εξασφαλίσουμε εισόδημα σε αυτούς που θα έρθουν να εργαστούν εποχικά στη Ρόδο σε 12μηνη βάση», επισημαίνει ο κ. Εγγλέζος.

«Το μεγάλο όπλο που έχουμε εμείς στη Ρόδο είναι η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων, η οποία δίνει πολύ μεγαλύτερες αυξήσεις σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα, που πλέον φτάνουν στο 22%. Η τελευταία συμφωνία που υπογράψαμε τον Αύγουστο περιλαμβάνει αύξηση 13%, που ίσχυσε αμέσως από τον επόμενο μήνα και το υπόλοιπο 9% θα ισχύσει από του χρόνου».

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, γίνεται προσπάθεια να επεκταθεί αυτή τη Σύμβαση και στους άλλους εποχικά απασχολούμενους και ήδη έχει ξεκινήσει η συνεννόηση με τον Εμπορικό Σύλλογο.

«Στη Ρόδο από τους 52.000 εργαζόμενους που έχουμε εργατικό δυναμικό οι 42.000 είναι εποχικά απασχολούμενοι. Ο πρωτογενής τομέας στην περιοχή μας δυστυχώς είναι ελάχιστος, με τους επαγγελματίες αγρότες να μην ξεπερνούν τους 1.000. Η Ρόδος κάποτε είχε πολύ μεγάλη δραστηριότητα στον πρωτογενή τομέα και γίνεται μεγάλη προσπάθεια να ενισχυθεί ξανά. Είδαμε μέσα στην πανδημία ότι πολλοί επέστρεψαν σε αυτόν, όμως σήμερα δεν ξέρουμε αν θα παραμείνουν. Η μονοκαλλιέργεια του τουρισμού έδειξε με την πανδημία ότι δεν μπορεί να στηρίξει το νησί».

Οι εργαζόμενοι του τουρισμού έφυγαν για το εξωτερικό

Ο κ. Εγγλέζος λέει, ότι δυστυχώς τα τελευταία χρόνια πάρα πολλοί εργαζόμενοι και κυρίως οι αλλοδαποί – ανάμεσα τους μεγάλος αριθμός Αλβανών – έφυγαν από τη Ρόδο και πήγαν να εργαστούν πλέον στην Ιταλία και την Γερμανία.

«Το κίνητρο που έδωσαν οι Ιταλοί και οι Γερμανοί και κατάφερα να πάρουν ολόκληρες οικογένειες από την Ελλάδα για να εργαστούν εκεί είναι οι πολύ μεγάλοι μισθοί. Φανταστείτε ότι ένας νέος εργαζόμενος, καλοπληρωμένος στη Ρόδο που παίρνει 1.500 με 2.000 ευρώ, εκεί παίρνει 3.500 ευρώ».

Γιατί έφυγαν από τη Ρόδο οι εργαζόμενοι από τη Βόρεια Ελλάδα

Πολλοί εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία από τη βόρεια Ελλάδα που ζούσαν στην Ρόδο και εργαζόντουσαν, έφυγαν τα τελευταία δύο χρόνια λόγω της πανδημίας και δεν επέστρεψαν. «Μόνο από την περιοχή των Σερρών ερχόντουσαν στη Ρόδο 2.500 -3.000 εργαζόμενοι οι οποίοι αφού έφυγαν λόγω της πανδημίας αποφάσισαν να μείνουν στην περιοχή τους και να ασχοληθούν με τη γη τους, που τους παρείχε για δύο χρόνια σταθερό εισόδημα. Φέτος, πάλι δεν ήρθαν με το φόβο και την αβεβαιότητα για το πως θα κυλήσει η σεζόν».

Σήμερα οι ελλείψεις προσωπικού στα καταλύματα του νησιού για την επόμενη σεζόν ανέρχονται σε περίπου 5.000 άτομα, λέει ο πρόεδρος του ΕΚΡ.

«Πολύ μεγάλη έλλειψη παρατηρείται και στα στελέχη, στο εκπαιδευμένο προσωπικό. Το μοντέλο που πάει να ακολουθήσει κυβέρνηση για εργαζόμενους από τρίτες χώρες στο οποίο εμείς δεν είμαστε αντίθετοι, είναι σαφές ότι δεν είναι δυνατόν να εξυπηρετήσει το μοντέλο του ποιοτικού τουρισμού το οποίο επιδιώκουμε».

Για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση ο κ. Εγγλέζος λέει: «Αυτό που συνέβη φέτος με την έλλειψη προσωπικού πιστεύω σε ένα βαθμό ότι ήταν η εκδίκηση του εργαζόμενου, ο οποίος έδωσε πολλά μαθήματα στον εργοδότη για το πως πρέπει να του φέρεται. Γιατί τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν εργοδότες που «ασελγούσαν» πάνω σε εργαζόμενους. Στη Ρόδο πως κι αλλού τα περισσότερα ξενοδοχεία είναι πεντάστερα και οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες. Στις κουζίνες είδαμε φέτος ακόμα και πλειστηριασμούς εργαζομένων. Είδαμε ξενοδοχεία να παίρνουν ολόκληρος ομάδες από άλλα ξενοδοχεία δίδοντας το περισσότερα χρήματα και περισσότερα μπόνους».

30.000 εργαζόμενους χρειάζονται τα ξενοδοχεία της Κρήτης

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά αλλά με πενιχρά μέχρι στιγμής αποτελέσματα άρχισαν οι φορείς του τουρισμού στην Κρήτη να αναζητούν προσωπικό για να στελεχώσουν τις μονάδες τους τη νέα σεζόν, όπως γράφει σε ρεπορτάζ της η ηρακλειώτικη εφημερίδα «Πατρίς».

Όπως προκύπτει, η νέα σεζόν στην Κρήτη θα αρχίσει στα τέλη Μαρτίου και τα ξενοδοχεία θα χρειαστούν περί τους 30.000 εργαζόμενους. Εντωμεταξύ, πολλοί ξενοδοχοϋπάλληλοι από την Κρήτη ετοιμάζονται να φύγουν όπως κάνουν κάθε χρόνο, για να εργαστούν λίγους μήνες σε χειμερινά τουριστικά θέρετρα σε χώρες όπως η Ελβετία και η Αυστρία, με βασικό μισθό 2.500 ευρώ, πενθήμερο, οκτάωρο, τροφή και στέγη. Για τα εξειδικευμένα επιτελικά στελέχη, οι μισθοί φθάνουν τις 4.000-5.000 ευρώ, με δεδομένο βέβαια το υψηλό κόστος ζωής των χωρών αυτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξενοδοχ/λοι: Το ταμείο ανεργίας δεν το χαρίζουμε σε ξενοδόχους και κυβερνήσεις!
Νέα 24ωρη απεργία των ξενοδοχ/λων στους Έρμονες
ΚΚΕ στη Βουλή: Να λάβουν οι 30 πρώην εργαζόμενοι του SANDY το επίδομα ανεργίας
Συνδικάτο Ξενοδοχ/λων: 30 εργαζόμενοι του Sandy δεν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας
Ξενοδοχ/λοι: Το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας να προγραμματίσει ελέγχους στα ξενοδοχεία τον Οκτώβρη
Κοινοποίηση
Κάντε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου γιορτάζει…
  • Σαν Σήμερα 17 Οκτωβρίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα
  • Αίθριος με λίγες νεφώσεις ο καιρός στην Κέρκυρα το Σάββατο
  • Με αύξηση 6,46% το 9μηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου
  • Μέσα με Παναιγιάλειο ο ΟΦΑΜ, έξω με Πλαταριά η ΑΕΛ!

Τελευταία σχόλια

  1. ΣΤΕΦΑΝΟΣ στο Ο Γκίκας για τη Συνάντηση Θιάσων Αιγαίου
  2. Θεοδωρα στο Νέα σειρά του Prime Video εκτυλίσσεται στην Κέρκυρα του 1955
  3. RANTOS KOSTAS στο Το υδραγωγείο του 1831 γίνεται περιπατητική διαδρομή
  4. Κερκυραιος πολιτης στο Φορέας Κορφιάτικης Έκφρασης: Διαμαρτυρία για την εγκατάλειψη στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Φαληράκι
  5. Κερκυραιος πολιτης στο Συνάντηση εργασίας με τον Δ/ντή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την υλοποίηση του Προγράμματος “Ιόνια Νησιά 2021-2027”

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στις 22/3, η Γενική Συνέλευση των Ξενοδοχοϋπαλλήλων

13/03/2024 09:36

Πελάης: Ελάτε να ψηφίσετε για το Συνδικάτο!

04/09/2023 14:27

Πελάης: Με μεγάλη συμμετοχή η απεργία στα ξενοδοχεία της Δ.Ε Παρελίων

30/06/2023 09:41

Με μεγάλη συμμετοχή η απεργία στα ξενοδοχεία στη ΔΕ Παρελίων

29/06/2023 13:33
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise