Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Στην τελική ευθεία τo νέο Κλειστό Προπονητήριο στις Αλυκές
    25/08/2026
    Επιχειρηματική αποστολή αγοραστών από Σουηδία και Ινδία σε Κεφαλονιά και Κέρκυρα
    25/08/2026
    Μαχειμάρης: Σαλπάρουμε στη Βόρεια Κέρκυρα του αύριο
    25/08/2026
    Μπιάγκης για επίσκεψη Κεφαλογιάννη: Μεγάλες δηλώσεις για τα μικρά μας νησιά δυστυχώς χωρίς αντίκρισμα
    25/08/2026
    Κουλούρης: «Δεν μίλησα για μετονομασία των Επτανήσων – Μίλησα για ένα ισχυρό τουριστικό brand»
    25/08/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Διάσωση Ρωσίδας περιπατήτριας από χαράδρα στη Γλυφάδα
    25/08/2026
    Συλλυπητήρια απ’ τον Aυλωνίτη για την απώλεια του Τάσου Γκόγκα
    25/08/2026
    Κέρκυρα και Ιόνια σε Red Code την Τετάρτη
    25/08/2026
    Kέρκυρα: 719 παραβάσεις του ΚΟΚ σε μια εβδομάδα
    25/08/2026
    Στροφή σε ενισχυμένο Μαΐστρο στο Βόρειο Ιόνιο την Τετάρτη
    25/08/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Aντίθετη η ΔΑΣ ΕΦΚΑ στο νομοσχέδιο για τα Επαγγελματικά Ταμεία
    24/08/2026
    Παρέμβαση της EΛΜΕ Κέρκυρας για το στεγαστικό πρόβλημα των εκπαιδευτικών
    24/08/2026
    Κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου για μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ
    24/08/2026
    school 241107
    ΕΛΜΕ: Τα 201 κενά και οι διεκδικήσεις στη συνάντηση με τη Διευθύντρια Εκπαίδευσης
    23/08/2026
    EΛΜΕ Κέρκυρας: Καλωσόρισμα στους νεοδιόριστους και διεκδικήσεις για τα 201 κενά
    23/08/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Ξεκινούν οι εγγραφές στη Σχολή Μουσικής και οι ακροάσεις της Χορωδίας Κέρκυρα
    25/08/2026
    Αλεξάνδρα Κάτσιου: «Η Φλόγα των Σκιών»
    24/08/2026
    Στο Φως του Φεγγαριού
    24/08/2026
    “H Παρέα τoυ ΜΙΚΥ και το Τραγούδι της Χαράς” στον Ορφέα
    24/08/2026
    23 Αυγούστου 2026: Η μπάντα της Παλαιάς Φιλαρμονικής γίνεται 185 ετών
    23/08/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου η Διαβάτη
    25/08/2026
    ΟΦΑΜ: Νέα ενίσχυση με τον 18χρονο Παναγιώτη Σιαράκα
    25/08/2026
    Στην τελική ευθεία τo νέο Κλειστό Προπονητήριο στις Αλυκές
    25/08/2026
    Ιόνιος: Διπλή ενίσχυση με Βασιλόπουλο και Ρουμελιώτη
    23/08/2026
    Το ποδόσφαιρο επέστρεψε στους Οθωνούς μετά από τέσσερις δεκαετίες
    23/08/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Οι Κερκυραίοι καθηγητές που περιμένουν
    23/08/2026
    H Δίκη της υποκρισίας
    23/08/2026
    Η Κέρκυρα τα χρόνια του ΔΣΕ, ο πρώτος νεκρός της και οι «16» της Λευκίμμης
    23/08/2026
    Tο κόστoς της καθημερινότητας και η ανάγκη για μια νέα οικονομική πολιτική
    21/08/2026
    Για τις εξελίξεις στoν Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο
    20/08/2026
Ανάγνωση Γαλιατσάτος: Οι 17 μήνες της Κράτσα ταυτίζονται με τις χειρότερες στιγμές της ΠΙΝ
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γαλιατσάτος: Οι 17 μήνες της Κράτσα ταυτίζονται με τις χειρότερες στιγμές της ΠΙΝ

Η τοποθέτηση της ΑΝΑΣΑ επί του απολογισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων 2020.

CorfuPress.com
CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 31/01/2021
Κοινοποίηση
12 λεπ. ανάγνωση

Η τοποθέτηση της ΑΝΑΣΑ επί του απολογισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων 2020.

Αναλυτικά:

17 μήνες διαχείρισης των περιφερειακών υποθέσεων από την διοίκηση Κράτσα-Τσαγκαροπούλου αποτελούν ικανό χρόνο για την εξαγωγή συμπερασμάτων, τόσο για το ύφος και ήθος όσο και για την αποτελεσματικότητα της ασκούμενης πολιτικής, πάντοτε από την σκοπιά των συμφερόντων των πολιτών των νησιών του Ιονίου.

(1)

· Δυο κορυφαία ζητήματα κυριάρχησαν στους τελευταίους 13 μήνες, και δεν είναι άλλα από τον covid-19 και τις συνέπειες του στην δημόσια υγεία καθώς και την καταλυτική επίπτωση στην οικονομία λόγω του περιορισμού λειτουργίας της. Η ΠΙΝ ατύχησε αφ’ ενός γιατί στο μέγα θέμα της στελέχωσης των νοσοκομείων των νησιών μας με γιατρούς υποτάχθηκε πλήρως στους κυβερνητικούς χειρισμούς που δεν ευνόησαν μια τέτοια κατεύθυνση, με αποτέλεσμα την περαιτέρω υποβάθμιση του επιστημονικού δυναμικού, και αφ’ ετέρου γιατί δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα το μέγα πρόβλημα της υστέρησης της τοπικής οικονομίας (τουρισμός, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις) που προκαλούσε ο περιορισμός λόγω covid-19. Ακόμη όμως κι όταν τα σημάδια δεν άφηναν καμία αμφιβολία, δεν ήταν σε θέση να δράσει με βάση τις ανάγκες και τα αιτήματα στήριξης. Αντίθετα προώθησε, ακολουθώντας άλλους, ένα εξαιρετικά αναιμικό πρόγραμμα που δεν μπορεί να βοηθήσει ούτε το 10% των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Την ίδια στιγμή «εξανέμισε» 30,1 εκατομ. ευρώ στην μαύρη τρύπα του υπουργείου ανάπτυξης απομειώνοντας το ΠΕΠ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ και στερώντας το πολύτιμους πόρους την κρίσιμη στιγμή.

· Η συμμετοχή της ΠΙΝ στην απορρόφηση πόρων από τα χρηματοδοτικά εργαλεία είναι απογοητευτική. Στο ΠΕΠ/ΕΣΠΑ 2014-2020, από την 3η σειρά που κατείχε μεταξύ των 13 περιφερειών της χώρας την 31/8/2019, παραπαίει τώρα χάνοντας συνεχώς θέσεις και ευρισκόμενη προς την ουρά της κατάταξης. Αλλά και η διεκδικητική δυνατότητα της ΠΙΝ, παρά την ψευδεπίγραφη εικόνα που καλλιεργείται, είναι ελάχιστη. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις: 1) Στο πενταετές ΕΠΑ (νέο ΠΔΕ) 2021-2025 η ΠΙΝ λαμβάνει μόνο 78 εκατ. ευρώ, τελευταία μεταξύ των 13 περιφερειών, ποσόν που είναι στο μισό της χρηματοδότησης που έλαβε η ΠΙΝ από εθνικούς πόρους την προηγούμενη περίοδο 2015-2019 2) Το αυτό συμβαίνει και στην πρόταση κατανομής που κατέθεσε η κυβέρνηση στην ΕΕ για το ΕΣΠΑ 2021-2027, η χρηματοδότηση της ΠΙΝ είναι η μικρότερη μεταξύ των 13 περιφερειών της χώρας.

· Στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό της ΠΙΝ 2021, όπου παρουσιάστηκαν και τα απολογιστικά στοιχεία για το 2020, αποτυπώθηκε ανάγλυφα η αδυναμία της σημερινής διαχείρισης και η έλλειψη συνεκτικού σχεδίου για την αξιοποίηση των διατιθέμενων πόρων και την ολοκλήρωση των έργων και δράσεων με την εκτέλεση του προϋπολογισμού. Η εκτέλεση του προϋπολογισμού με βάση τα στοιχεία πληρωμών κυμάνθηκε στο εξευτελιστικό 2,5%.

Η ΠΙΝ/Κράτσα δικαίως κρίνεται ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.

(2)

· Η διοίκηση της ΠΙΝ σε μείζονα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας, όπως το ξεπούλημα του Ερημίτη στην Κέρκυρα ή η ψευδο«επένδυση» στα ορεινά της Ζακύνθου, στάθηκε απέναντι στα τοπικά και λαϊκά συμφέροντα, υπερασπιζόμενη χωρίς αιδώ τα επώνυμα και ανώνυμα ιδιωτικά συμφέροντα στο όνομα της δήθεν ανάπτυξης ,ακολουθώντας πιστά τα βήματα της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης και του Α. Γεωργιάδη. Ειδικά στην περίπτωση της ψεύτικης αγοραπωλησίας των ορεινών της Ζακύνθου, η περιφερειάρχης έδωσε τον «καλύτερο της εαυτό» εξυμνώντας τους δήθεν επενδυτές του Κατάρ. Ίδια συμπεριφορά επέδειξαν και στην περίπτωση του καθορισμού λατομικής ζώνης της Κέρκυρας και στην υποβάθμιση της προοπτικής ίδρυσής της υπέρ των γνωστών ιδιωτικών συμφερόντων που επί δεκαετίες παρανομούν και καταστρέφουν το περιβάλλον.

· Η ταύτιση της ΠΙΝ με την κυβερνητική πολιτική είναι πλήρης και άνευ όρων. Παραδείγματα πολλά, όπως η στήριξη που παρέσχε στον περιβαλλοντοκτόνο νόμο Χατζηδάκη, η συμφωνία για την κατάργηση των φορέων διαχείρισης στην Κεφαλονιά και την Ζάκυνθο, η επικρότηση του συνόλου των αντιδημοκρατικών ρυθμίσεων του υπουργείου Εσωτερικών που ανέλαβε σε χρόνο ρεκόρ να ακυρώσει την απλή αναλογική στην αυτοδιοίκηση, να καταστήσει ανίσχυρα τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια και γενικότερα να δημιουργήσει ένα πανίσχυρο σύστημα διοίκησης απόλυτα ελεγχόμενο από τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες που δεν λογοδοτεί πρακτικά πουθενά.

· Παράλληλα η διοίκηση της ΠΙΝ «αξιοποιεί» στον μέγιστο βαθμό τις έκτακτες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, αλλά και η κατάσταση έκτακτης ανάγκης που επιβλήθηκε λόγω ΙΑΝΟΥ σε Κεφαλονιά-Ιθάκη, Ζάκυνθο και Λευκάδα για δημιουργία πελατειακών σχέσεων και διασπάθιση του δημοσίου χρήματος. Πλησιάζει στο ένα εκατομ. ευρώ το ύψος των απ’ ευθείας αναθέσεων της περιόδου. Η εικόνα αυτή πρέπει να συνδυαστεί με την πολιτική αθρόων προσλήψεων συμβούλων και συνεργατών, οι οποίοι συνήθως είναι αποτυχημένοι υποψήφιοι του συνδυασμού ή κομματικά και παραταξιακά στελέχη που αποσπώνται από τις υπηρεσίες τους για να συνδράμουν το έργο περιφερειάρχη και αντιπεριφερειαρχών. Πλήρης πελατειακή αναξιοκρατία.

· Ξεχωριστής σημασίας γεγονότα αποτελούν: 1) Η διαπιστωμένη και καταγγελθείσα επί οκτάμηνο διπλομισθία αντιπεριφερειάρχη, πράξη παράνομη και καταχρηστική, την οποία κάλυψε απολύτως η περιφερειάρχης 2) Η καταγγελία του ΤΕΕ/Τμήμα Κέρκυρας για την συστηματική και επιτηδευμένη πρακτική της διοίκησης της ΠΙΝ να παραβιάσει την νομιμότητα και την διαφάνεια στην διαγωνιστική διαδικασία των μεγάλων έργων της Κέρκυρας 3) Η συνειδητή προσπάθεια της περιφερειάρχη, συνεπικουρούμενης από τον υπουργό κ. Γεωργιάδη, να οδηγήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο σε λήψη παράνομης απόφασης επ’ ωφελεία ιδιωτών στην περίπτωση των υδατοδρομίων, αυξάνοντας μάλιστα τον προϋπολογισμό του έργου κατά 400%. 4) Η χαριστική ανάθεση στο ΕΜΠ(!) μελέτης για πιστοποίηση των οίνων στο Ιόνιο, όταν αυτή έχει ήδη μελετηθεί από άλλους φορείς στο παρελθόν 5) Η φάμπρικα που έχει εφευρεθεί, αυτή της «τεχνικής βοήθειας» επί παντός επιστητού, όπου τεχνηέντως διανέμεται χρήμα με απευθείας ανάθεση σε γνωστούς και φίλους. Είναι προφανής η αντίληψη που διέπει την περιφερειακή αρχή Κράτσα απέναντι στο δημόσιο χρήμα.

Η ΠΙΝ/Κράτσα δικαίως κρίνεται ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ και ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

(3)

· Στην περίπτωση του διαβαθμιδικού ΦΟΔΣΑ και της διαχείρισης στερεών αποβλήτων, η ΠΙΝ ανέλαβε να προωθήσει ένα σχέδιο που επιβλήθηκε εκ των άνω από την κυβέρνηση και τα οικονομικά συμφέροντα που λυμαίνονται τον χώρο της «οικονομίας των απορριμμάτων». Προς τούτο εξελίσσεται, παρά τις αντιστάσεις μέρους της αυτοδιοίκησης Α΄ βαθμού, μια εντατική προσπάθεια η οποία γέμει παρανομιών, παρατυπιών και αντιδημοκρατικών πρακτικών με στόχο την παραχώρηση της κατασκευής των εργοστασίων αλλά κυρίως της εν συνεχεία λειτουργίας της συνολικής διαχείρισης στα συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα, και μάλιστα με εξαιρετικά διογκωμένους προϋπολογισμούς. Είναι τόσο αναίσχυντοι που δεν διστάζουν να παραμερίσουν τις τεχνικές υπηρεσίες των συνεργαζόμενων δήμων και να προσλάβουν ως σύμβουλο ανώνυμη εταιρεία που είναι στενός συνεργάτης των ιδιωτικών συμφερόντων. Είναι τόσο προκλητικοί που δεν διστάζουν να προσλαμβάνουν, με υπογραφή περιφερειάρχη, για νομικό σύμβουλο του ΦΟΔΣΑ στέλεχος της ΝΔ που ήδη μισθοδοτείται από το δημόσιο ταμείο ως ειδικός σύμβουλος στην ΠΙΝ, προφανώς γιατί χρειάζονται «στρατευμένες» νομικές συμβουλές. Αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής είναι η στασιμότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στα νησιά μας, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την οικονομία και το περιβάλλον.

Η ΠΙΝ/Κράτσα δικαίως προσλαμβάνει τον τίτλο του «σταθμάρχη» των ιδιωτικών συμφερόντων στον χώρο της διαχείρισης απορριμμάτων.

(4)

· Μεγάλο μέρος των εκτελούμενων και προωθούμενων έργων και δράσεων από την ΠΙΝ/Κράτσα προέρχεται από τον σχεδιασμό και τις επιλογές και προτεραιότητες που είχε θέσει και ακολουθήσει η προηγούμενη περιφερειακή αρχή της ΑΝΑΣΑ. Τούτο αξιολογείται και ως φυσιολογική εξέλιξη στα πλαίσια της διαδοχής των διοικήσεων ανά αυτοδιοικητική περίοδο. Αυτό που επιχειρείται όμως από την πλευρά της ΠΙΝ/Κράτσα είναι αφ’ ενός η ανοίκεια προσπάθεια να οικειοποιηθεί έργα και δράσεις της προηγούμενης περιόδου, και αφ’ ετέρου η επίσης ανοίκεια προσπάθεια επίρριψης ευθυνών για δήθεν αδράνεια της ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ προκειμένου να συγκαλύψει δικές της αδυναμίες. Έργα όπως: το λιμάνι της Ιθάκης, η Βίλλα Ρόσσα , το άλσος Λαυράγκα, το καστρομονάστηρο στα Στροφάδια, η πεζοδρόμηση στο Νυδρί, το θέατρο Λευκάδας, τα Τρία Γεφύρια-Βρυώνη, το αγκυροβόλιο στην Σπηλιά, η δημιουργία film-office, τα γηροκομεία Λευκάδας και Αργοστολίου, το λιμάνι Βολιμών, η ράμπα ακτοπλοΐας στην Βασιλική, το τουριστικό καταφύγιο Νυδρίου, τα προγράμματα Λαέρτης, Τηλέμαχος και ΤΕΒΑ, είναι μερικά από τα έργα της ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ που επιχειρείται η οικειοποίηση τους.

· Η ΑΝΑΣΑ όλη την εξεταζόμενη περίοδο προσπάθησε να είναι επωφελής και να συμβάλλει εποικοδομητικά στην λήψη αποφάσεων για το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας. Η στάση όμως της σημερινής αρχής υπήρξε εξαιρετικά κοντόφθαλμη και στενά παραταξιακή επιλέγοντας την απόρριψη των προτάσεων μας, ακόμη και αν ήταν προφανέστατη η χρησιμότητα τους (όπως η πρόταση της ΑΝΑΣΑ για τον διπλασιασμό του ειδικού επιδόματος στους επικουρικούς γιατρούς ώστε να επιλέξουν τα νοσοκομεία των νησιών μας), ή ακόμη κι αν λίγο αργότερα αναγκάστηκαν από την ίδια την ζωή να ακολουθήσουν (όπως η πρόταση της ΑΝΑΣΑ για την συνεργασία με τον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ για την μέτρηση της ρύπανσης στους ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ). Στην ίδια γραμμή κατήργησαν επιτυχημένους θεσμούς που λειτούργησαν υποδειγματικά τουλάχιστον 4 συνεχή έτη, όπως το Πανιόνιο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών και το Πανιόνιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου με την συνεργασία των τοπικών ΕΠΣ. Η ΑΝΑΣΑ κατέθεσε 39 επερωτήσεις, 26 εισηγήσεις με προτάσεις και λύσεις και 4 ψηφίσματα για γενικότερα θέματα.

Η ΠΙΝ/Κράτσα δικαίως θεωρείται πολιτικά ανήθικη και ανασφαλής.

(5)

· Σ αυτήν την αποτυχημένη πορεία των 17 μηνών διαχείρισης η κ. Κράτσα δεν είναι μόνη. Στηρίζεται σε μια συνεργασία άνευ αρχών από τις παρατάξεις του κ. Σπύρου και του κ. Αλεξάκη. Η σύμπραξη αυτή έχει ως βάση την συναλλαγή και την παραχώρηση θέσεων εξουσίας στα στελέχη τους με αντάλλαγμα την σύμπηξη τεχνητής πλειοψηφίας στο περιφερειακό συμβούλιο. Διαστρέφουν εις διπλούν την δημοκρατική λειτουργία και την εντολή που έδωσε με την ψήφο του ο πολίτης των Ιονίων. Αφ’ ενός συκοφαντούν με την χωρίς αρχές σύμπραξη τους την βασική ιδέα της απλής αναλογικής και της εκπροσώπησης των πολιτών, και αφ’ ετέρου, διατηρώντας τις παρατάξεις τους, εμφανίζονται και λειτουργούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο ως τρείς οντότητες, πολλαπλασιάζοντας την δύναμη της εκπροσώπησης της κοινής τους άποψης. Κοινοί «κλέφτες» της δημοκρατίας και της αναλογικής εκπροσώπησης , έμποροι ιδεών για ίδιον όφελος.

Η ΠΙΝ/Κράτσα και οι Σπύρου/Αλεξάκης δικαίως χαρακτηρίζονται ως αδίστακτοι συμφεροντολόγοι της πολιτικής σκηνής των Ιονίων νήσων.

*****

Εν τέλει και συμπερασματικά οι 17 μήνες της ΠΙΝ/Κράτσα ταυτίζονται με τις χειρότερες στιγμές της ΠΙΝ από την ίδρυση της.

Γκίκας: Νέες συμβάσεις για ακτοπλοϊκές γραμμές στο Ιόνιο – Το σχόλιο Γαλιατσάτου
ΑΝΑΣΑ: Δρόμος Αργοστολίου-Πόρου, πλήρης κυβερνητική αποτυχία
AΝΑΣΑ: Από την «Διακήρυξη της Κέρκυρας» στην αγκαλιά του Πιερρακάκη στην Ρόδο
ΑΝΑΣΑ: Κίνδυνος απώλειας πόρων από το ΕΣΠΑ λόγω χαμηλής απορροφητικότητας
Επτά χρόνια μετά την εκκίνησή της, η ακτοπλοϊκή γραμμή των Ιονίων σβήνει χωρίς εξήγηση
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Διάσωση Ρωσίδας περιπατήτριας από χαράδρα στη Γλυφάδα
  • Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου η Διαβάτη
  • ΟΦΑΜ: Νέα ενίσχυση με τον 18χρονο Παναγιώτη Σιαράκα
  • Στην τελική ευθεία τo νέο Κλειστό Προπονητήριο στις Αλυκές
  • Συλλυπητήρια απ’ τον Aυλωνίτη για την απώλεια του Τάσου Γκόγκα

Τελευταία σχόλια

  1. Νίκος Σέλλας στο Καθαρισμός και συντήρηση για Μαρμάρινα Μνημεία
  2. ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ στο Από παθητικοί χρήστες, δημιουργοί: Το νέο Κέντρο Καινοτομίας στην Κέρκυρα αλλάζει το σχολείο
  3. Δημητρης Απεργης στο Κικίλιας: «Νέος Επιβατικός Σταθμός αντάξιος της ομορφιάς και της τουριστικής δυναμικής των Παξών»
  4. Πανος.. στο Εξασφαλίστηκε 1 εκ. για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκίμμης
  5. Ενας Κερκυραιος στο Διεθνείς γέφυρες του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας για το περιβάλλον: Από το Columbia στη Νυρεμβέργη

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Γαλιατσάτος: Άμεση επαναλειτουργία της γραμμής που ενώνει τα Ιόνια

15/06/2026

Κράτσα: Τα Βεργώτεια επιστρέφουν στο αναβαθμισμένο στάδιο Αργοστολίου

12/05/2026

ΑΝΑΣΑ για drone στη Λευκάδα: Σιωπή, αμηχανία και υπουργικές ασυναρτησίες

12/05/2026

Χωρίς χρηματοδότηση τα εργοστάσια απορριμμάτων σε Κέρκυρα και Λευκάδα;

10/05/2026
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise