Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας: Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού – Η Κέρκυρα και η Ελλάδα αξίζουν περισσότερα
    28/09/2026
    Συνεδρίασε το ΠΕΣΟΠΠ για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων
    28/09/2026
    Η Κέρκυρα τίμησε στην Πλατυτέρα τη μνήμη του Ιωάννη Καποδίστρια
    28/09/2026
    Aναφορά Αυλωνίτη για κάλυψη των κενών στη Γαστρεντερολογική του Νοσοκομείου
    28/09/2026
     Γκίκας: Ένα ακόμα βήμα για το έργο ύδρευσης της Κέρκυρας
    28/09/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Έρχεται το 6ο αντιπολεμικό φεστιβάλ
    28/09/2026
    Ένωση Γονέων: Οργανωνόμαστε και διεκδικούμε τα σχολεία που αξίζουν τα παιδιά μας
    28/09/2026
    Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Ψευδή μηνύματα περί διαδικτυακών μαθημάτων σε ηλικιωμένους
    28/09/2026
    Οι γαλάζιοι σχηματισμοί στις ακτές της Κέρκυρας και της Θεσπρωτίας
    28/09/2026
    Που θα έχει διακοπή ρεύματος Τετάρτη και Παρασκευή
    28/09/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Συνταξιούχοι ΤΕΒΕ: Η υποβάθμιση της Δημόσιας Υγείας συνεχίζεται…
    28/09/2026
    Η ΕΛΜΕ για την «Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού»
    28/09/2026
    Την Τρίτη, έκτακτη ΓΣ της ΕΛΜΕ
    27/09/2026
    EΛΜΕ: 6.194 ώρες χαμένες από την αρχή της σχολικής χρονιάς
    27/09/2026
    «Τουρισμός και αυθεντικότητα: Η αξία της φιλοξενίας σήμερα»
    25/09/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Η Φιλαρμονική Σιναράδων στις εκδηλώσεις για τη Ναυμαχία των Εχινάδων Νήσων
    28/09/2026
    H Παλαιά τιμά τον μουσικό και ιστορικό της Νεοελληνικής Μουσικής Σπ. Μοτσενίγο
    27/09/2026
    «Εx Neapoli ad Corcyram»: Μια μουσική διαδρομή από τη Νάπολη στην Κέρκυρα
    27/09/2026
    Aπλωμένες ιστορίες σαν μπουγάδα…
    26/09/2026
    Ιδεόνιο: Όταν η φιλοσοφία συναντά τον ανοιχτό διάλογο
    25/09/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Σαρωτικός ο Ντούσκος στη Σανγκάη
    27/09/2026
    Aρχή με το αριστερό για ΑΕΛ και ΟΦΑΜ!
    27/09/2026
    Mήνυμα Αρμενιάκου για την 13η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού
    25/09/2026
    Tην Κυριακή, σέντρα για ΑΕΛ και ΟΦΑΜ!
    24/09/2026
    Ο Κρεμπούνης, στην ανδρική ομάδα του Ιονίου!
    24/09/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Ο ελαιώνας της Κέρκυρας
    28/09/2026
    O Καποδίστριας και ο άγνωστος μεταφραστής 176 «καμένων» επιστολών του
    27/09/2026
    Το μήνυμα του Βερολίνου: Η κοινωνία ξαναμιλά για στέγη, εργασία, και δικαιοσύνη
    27/09/2026
    Δήμoς Νότιας Κέρκυρας: Όταν η “μη ικανότητα” μετατρέπεται σε “ανικανότητα” διοίκησης
    26/09/2026
    Η Kέρκυρα και η Συμφωνία της Καζέρτας, σαν σήμερα, το 1944
    26/09/2026
Ανάγνωση Οι κερκυραϊκές δηλώσεις για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι κερκυραϊκές δηλώσεις για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Μπαράζ δηλώσεων από πολιτικούς, κόμματα και φορείς στην Κέρκυρα με αφορμή την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 07/10/2020
Κοινοποίηση
12 λεπ. ανάγνωση

Μπαράζ δηλώσεων από πολιτικούς, κόμματα και φορείς στην Κέρκυρα με αφορμή την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Ο Στέφανος Γκίκας

«Η απόφαση για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής είναι ιστορική και στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: ότι η Ελλάδα είναι Κράτος Δικαίου και ότι τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές δεν έχουν θέση, ούτε είναι αποδεκτές στην Δημοκρατία μας.
Η Δημοκρατία μας βγήκε ενισχυμένη σήμερα.
Θυμίζω ότι η δίωξη της Χρυσής Αυγής, ξεκίνησε από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το 2013 και ολοκληρώθηκε σήμερα πάλι με Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Το γεγονός αυτό έχει την δική του ξεχωριστή σημασία.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις στην Κέρκυρα για την 110η επέτειο από την αποβίβαση του σερβικού στρατού
Αυτοί αποτελούν τη συντονιστική επιτροπή της ΕΛΑΣ στην Κέρκυρα
Τρίκλινο: Ηλικιωμένος έδωσε τέλος στη ζωή του
HolidayCheck: Στο top 10 η Κέρκυρα για φθινοπωρινές διακοπές
Ξεπέρασε το 1 εκ. επιβάτες το αεροδρόμιο Κέρκυρας τον Αύγουστο

Η ΔΕΕΠ Κέρκυρας

Σήμερα ζήσαμε μια ιστορική στιγμή. Πολιτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής καταδικάστηκαν, μετά από ακροαματική διαδικασία 5μιση ετών, για το κακούργημα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. Η Δικαιοσύνη εκπλήρωσε το χρέος της. Και έτυχε η απόφαση της να δικαιώνει και το περί δικαίου αίσθημα της Ελληνικής κοινωνίας. Με τέτοιες δικαστικές αποφάσεις η Δικαιοσύνη αξιώνει τον ύψιστο σκοπό της και ενισχύει την πίστη του κόσμου σε αυτήν, στην οποία πάντα προσβλέπει. Σε μια τέτοια στιγμή όμως, την οποίαν προσπαθούν να καπηλευτούν διάφορες πολιτικές δυνάμεις του τόπου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Κυβέρνηση Σαμάρα, ο ίδιος ο τότε Πρωθυπουργός και ο τότε Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νικος Δενδιας είχαν προβεί στην απόφαση των συλλήψεων των σημερινών καταδικασθέντων, συνενώνοντας, με την βοήθεια βέβαια της Δικαιοσύνης, πάνω από 30 εις βάρος τους δικογραφίες, ώστε σήμερα όλοι αυτοί να έχουν καταδικαστεί. Είναι σωστό και δίκαιο, να αποδίδονται «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι». Ας ικανοποιηθουμε λοιπόν σήμερα με το αίσιο αποτέλεσμα ενός πολυετούς αγώνα κατά των ακραίων νοοτροπιών και της εγκληματικότητας και ας προχωρήσει η κοινωνία μας σε άλλες τέτοιες νίκες και το μέλλον. Πρέπει και το αξίζουμε.

Ο Αλέκος Αυλωνίτης

“Το ξέσπασμα του συγκεντρωμένου κυρίως νεαρού πλήθους και κόσμου σε χειροκροτήματα με την έναρξη της ανακοίνωσης της δικαστικής απόφασης για τη δράση της Χρυσής Αυγής είναι αρκετό για να περιγράψει και τον προσωπικό μου ενθουσιασμό για την τελική έκβαση της δίκης.
Είμαι ειλικρινά ενθουσιασμένος και συγκινημένος για την απόφαση ενοχής με το οποίο έκρινε σήμερα, το ελληνικό δικαστήριο τα πρόσωπα που τραυμάτισαν, πλήγωσαν και δηλητηρίασαν την ελληνική κοινή γνώμη, το πολιτικό μας σύστημα και τους θεσμούς της Δημοκρατίας μας με την ιστορικά, ηθικά και πολιτικά ηττημένη αποκρουστική τους ιδεολογία.
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό για το νεοναζιστικό μόρφωμα και αναμένεται σύντομα να φτάσει στο σημείο μηδέν που συνεπάγεται την οριστική, τελεσίδικη και μη αναστρέψιμη καταδίκη της εγκληματικής ηγεσίας και των στελεχών της Χρυσής Αυγής.
Η πλήρης δικαίωση της Μάγδας Φύσσα, των συγγενών και οικείων όσων το νήμα της ζωής κόπηκε από το αδίστακτο μαχαίρι της Χρυσής Αυγής, όσων προσωπικά έζησαν τη βία και τον τρόμο των επιθέσεων των στελεχών της, είναι αδιαμφισβήτητη.
Δεν είναι αθώοι, είναι ένοχοι. Από σήμερα, είναι και θέση του ελληνικού δικαστηρίου, η οποία δεν είναι μόνον ιστορική, είναι και διδακτική”

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας

Η Οργάνωση Μελών Πόλης Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία χαιρετίζει την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου και την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.
Είναι μια μέρα δικαίωσης και περηφάνιας, μια μέρα με ισχυρό αποτύπωμα στην ελληνική και ευρωπαϊκή ιστορία.
Η Χ.Α. και οι αρχηγοί της κρίθηκαν ένοχοι. Ο αγώνας κατά του φασισμού δεν τελείωσε σήμερα.
Είμαστε πάντα ενεργοί και υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία.

Ο Δημήτρης Μπιάγκης

Σήμερα η χώρα μας γύρισε σελίδα. Η ιστορική απόφαση για την «Χρυσή Αυγή»
περνάει τα μηνύματά της, θωρακίζοντας την αξιοπρέπεια, την ανθρωπιά, τη δημοκρατία. Η δημοκρατία μας αποδεικνύεται ότι έχει στέρεες βάσεις. Η πανθομολογούμενη σχέση της ηγεσίας της «Χρυσής Αυγής» με κάθε φαινόμενο αντιδημοκρατικό, ρατσιστικό, ξενοφοβικό, αποδεικνύεται περίτρανα και με τη σύμφωνη γνώμη και την τεκμηρίωση της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Αυτός ο τόπος, για άλλη μια φορά, γράφει ιστορία. Μονόδρομος η ταύτιση της πατρίδας μας με τις αρχές της δημοκρατίας, της ισοπολιτείας και της δικαιοσύνης. Αυτός είναι ο δρόμος για να κάνουμε τη διαφορά για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και την κοινωνία μας.

Η ΝΕ του ΚΙΝΑΛ Κέρκυρας

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 ημέρα σταθμός για την Δημοκρατία καθώς η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση σύμφωνα με την ιστορική και παγκόσμιας απήχησης απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Η 7η Οκτωβρίου είναι μέρα δικαίωσης για τα θύματα και την Δημοκρατία.
Η δημοκρατία με τους θεσμούς της στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, η σκυτάλη τώρα περνάει σε όλους μας. H Ελλάδα στέλνει για άλλη μια φορά ένα ισχυρό μήνυμα στην Ευρώπη και στον κόσμο:
Ο φασισμός δεν χωρά στη ζωή μας.
Ο αγώνας μας συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να εκλείψει το τέρας γιατί:
Μόνο μαζί τελειώνουμε τους Νεοναζί.

Το ΚΚΕ Κέρκυρας

Το δικαστήριο, με οδηγό την αλήθεια, όπως προέκυψε από πλήθος αποδεικτικών στοιχείων, καταδίκασε σήμερα ποινικά τους ΧΑυγίτες δολοφόνους.
Η καταδίκη αυτή πρέπει να συνοδευτεί με την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, που είναι η επιβολή ανώτατων ποινών και φυσικά να οδηγηθούν στη φυλακή.
Στη δίκη, βέβαια, προέκυψαν και τα πλοκάμια και οι διασυνδέσεις των ναζιστών, που τους κάνουν ακόμα πιο επικίνδυνους.
Δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός. Το κυριότερο είναι ο λαός να αντιμετωπίσει το κακό στη ρίζα του, με την ανατροπή του συστήματος, που επωάζει αυτό το αυγό του φιδιού, το ναζισμό, το φασισμό.
Γι’ αυτό είναι πολύ επίκαιρα τα λόγια του ποιητή : “Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον”

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Σήμερα ήταν μια ιστορική μέρα! Η Χρυσή Αυγή, οι φασίστες φονιάδες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, των δεκάδων δολοφονικών επιθέσεων, στους Αιγύπτιους αλιεργάτες, στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, στους κοινωνικούς και πολιτικούς χώρου, σε δεκάδες αντιφασίστες αγωνιστές, οι κήρυκες  του ρατσισμού, του εθνικισμού και της μισαλλοδοξίας καταδικάστηκαν για αυτό που είναι! Μια ναζιστική εγκληματική συμμορία! Η θέση τους είναι στη φυλακή χωρίς κανένα ελαφρυντικό!
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ
• χαιρετίζει τη σημερινή μεγαλειώδη  συγκέντρωση των δεκάδων χιλιάδων λαού στην Αθήνα και σε δεκάδες άλλες πόλεις. Ο λαός μίλησε και έστειλε τους Ναζί στην φυλακή,
• στέκεται με σεβασμό μπροστά στον εμβληματικό αγώνα  της οικογένειας του Π Φύσσα, και ιδιαίτερα της Μάγδας Φύσσα που με το κουράγιο και την αποφασιστικότητά της, την ψυχή και τον αγώνα της γίνεται σύμβολο ενός ολόκληρου αγώνα,
• χαιρετίζει την τεράστια προσπάθεια όλων των δικηγόρων της πολιτικής αγωγής για να λάμψει η αλήθεια και στο δικαστήριο και σε όλη την κοινωνία,
• καταγγέλλει τη δολοφονική επίθεση  των ΜΑΤ και του αρχηγού τους, Μ. Χρυσοχοΐδη, οι οποίοι έριξαν δεκάδες δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, χρησιμοποίησαν κανόνια  νερού μέσα σε δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές, οι οποίοι εγκλωβισμένοι σε τόσο μικρό χώρο κινδύνεψαν σοβαρά! Τόσο ήταν το μένος της κυβέρνησης της ΝΔ ενάντια στον αγωνιζόμενο λαό που αποφάσισε να χτυπήσει τη μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση. Δεν θα τους περάσει! Απλά φουντώνουν την λαϊκή οργή και σκάβουν το δικό τους λάκκο!
• Χαιρετίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες νέους και εργαζόμενους / ες που  χρόνια τώρα έδωσαν και δίνουν καθημερινά τις  μάχες ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα της δίκης! Αυτοί έδωσαν την μάχη με την Χρυσή Αυγή  και όχι ο αστικός πολιτικός κόσμος και το κράτος που την  ανέχτηκαν, συνομιλούσαν και ενίσχυσαν τη Χρυσή Αυγή για να κάνει την βρόμικη δουλειά ενάντια στο κίνημα. Ήταν το αντιφασιστικό κίνημα που τους υποχρέωσε να της γυρίσουν την πλάτη!
Ο αγώνας συνεχίζεται! Η  απόφαση του δικαστηρίου δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε με τον φασισμό και την ακροδεξιά! Αλλά δίνουμε τη μάχη από καλύτερες θέσεις.  Για να δώσουμε το τελειωτικό κτύπημα στην επιχείρηση ανασυγκρότησης των φασιστικών μηχανισμών, τους οποίους αξιοποιεί η κυβέρνηση της ΝΔ, παίζοντας το χαρτί του ρατσισμού και του εθνικισμού με στόχο να διασπάσει και να αποπροσανατολίσει τους εργαζόμενους και τη νεολαία από τις ευθύνες της για το άπλωμα της πανδημίας, της φτώχειας, της ανεργίας. Για να υπερασπίσουμε τους πρόσφυγες και μετανάστες.
Όσο ο καπιταλισμός βυθίζεται πιο πολύ στην κρίση του, όσο το “όραμα” που προσφέρει είναι η φτώχια, η ανεργία, η αρρώστια και ο θάνατος, τόσο θα στρέφεται στο τελευταίο του όπλο τον φασισμό για να επιβιώσει, για να συντρίψει τον λαό.
Συνεχίζουμε τον αγώνα! Ενάντια στην κυβέρνηση της ΝΔ και το αστικό πολιτικό σύστημα! Οι πρόσφυγες και μετανάστες είναι καλοδεχούμενοι! Να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης! Παλεύουμε Για την υγεία, την παιδεία, τους μισθούς και τις συντάξεις, τα κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα. Ενάντια στους αντιδραστικούς αστικούς ανταγωνισμούς, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, τον ιμπεριαλισμό, τον πόλεμο. Για  μία κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση που  δεν θα γεννάει πανδημίες, φτώχεια, φασισμό, ρατσισμό, πολέμους!

Ο Δικηγορικός Σύλλογος

1. Η νεοναζιστική οργάνωση “Χρυσή Αυγή” έχει καταδικαστεί στη συνείδηση του δημοκρατικού ελληνικού λαού για τις θέσεις της και την εν γένει δράση της και με την πρόσφατη, νωπή ακόμη, εκλογική ετυμηγορία του 2019, έπαψε να αποτελεί κόμμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Ο λαός μας στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και της ιστορικής του ευθύνης.

2. Το δικηγορικό σώμα, με την ιστορία και τις παραδόσεις του, αποτελεί διαχρονικά θεματοφύλακα των δημοκρατικών ιδεωδών και των ατομικών ελευθεριών και έχει σταθεί αντιμέτωπο σε κάθε προσπάθεια δημοκρατικής εκτροπής και αλλοίωσης του πολιτεύματος. Αταλάντευτα έχει σταθεί απέναντι στη «Χρυσή Αυγή» και τις επιδιώξεις της και ουδέποτε την αντιμετώπισε ως κόμμα του συνταγματικού τόξου.

3. Τα θεσμικά όργανα του δικηγορικού σώματος ακολουθώντας την πάγια θέση να μην παρεμβαίνουν σε εκκρεμείς δίκες, δεν είχαν προβεί μέχρι σήμερα σε καμία τοποθέτηση σχετικά με την εξέλιξη και το αποτέλεσμα της δίκης, που αποτελούσε αποκλειστικό έργο της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
Η σημερινή ιστορική απόφαση έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο με την ισχύ και τη βαρύτητα μιας ποινικής απόφασης, πέραν της πολιτικής καταδίκης, όπως αυτή εκφράστηκε στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, τον εγκληματικό χαρακτήρα της οργάνωσης αυτής και να δικαιώσει όσους σθεναρά αντιστάθηκαν στη δράση της.

4. Καλούμε τους Έλληνες πολίτες και τους Δικηγόρους σε διαρκή δημοκρατική εγρήγορση, ώστε να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε ξανά στο μέλλον τέτοιου είδους μορφώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέρκυρα: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Κυριακή 13/9, που απαγορεύεται η κυκλοφορία
Κέρκυρα: Δύο συλλήψεις στο αεροδρόμιο για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα
Tο κερκυραϊκό φωτογραφικό άλμπουμ της Μαντόνα
Κέρκυρα: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (και) την Πέμπτη
Δεξίωση με Γκιλφόιλ στην Κέρκυρα για τα 250 χρόνια της αμερικανικής ανεξαρτησίας
Κοινοποίηση
Κάντε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Έρχεται το 6ο αντιπολεμικό φεστιβάλ
  • Ένωση Γονέων: Οργανωνόμαστε και διεκδικούμε τα σχολεία που αξίζουν τα παιδιά μας
  • ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας: Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού – Η Κέρκυρα και η Ελλάδα αξίζουν περισσότερα
  • Συνεδρίασε το ΠΕΣΟΠΠ για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων
  • Η Κέρκυρα τίμησε στην Πλατυτέρα τη μνήμη του Ιωάννη Καποδίστρια

Τελευταία σχόλια

  1. dimitra peppa στο Η Κέρκυρα τα χρόνια του ΔΣΕ, ο πρώτος νεκρός της και οι «16» της Λευκίμμης
  2. Δημήτρης Ζυμάρης στο Αλληλογραφία Δ. Πανδή – Ι. Δεπούντη, για την Κέρκυρα και τον Μίκη, σε τόνους εποχής Σολωμού
  3. Νίκος Γάκης στο Αλληλογραφία Δ. Πανδή – Ι. Δεπούντη, για την Κέρκυρα και τον Μίκη, σε τόνους εποχής Σολωμού
  4. Κερκυραιος πολιτης στο H Περιφέρεια συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Παρίσι
  5. Ελένη στο Κέρκυρα: Ποιες περιοχές θα μείνουν χωρίς ρεύμα τις επόμενες ημέρες

Find Us on Socials

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Συμβουλές κυκλοφορίας και ψηφιακός οδηγός στάθμευσης για το Ιστορικό Κέντρο

03/08/2026

Πάνω από μισός τόνος σκουπίδια ανασύρθηκε από τις ακτές και τον βυθό της Κέρκυρας

02/08/2026

MeteoCorfu: Τοπικά θυελλώδεις άνεμοι στην Κέρκυρα και στους Παξούς

24/07/2026

Mαθήτρια του Εσπερινού Λυκείου Κέρκυρας πρώτευσε στις Πανελλαδικές…

23/07/2026
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise