Rocking & Band…σε μία μοναδική μουσική βραδιά από τη Δημοτική Φιλαρμονική Θιναλίων Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και πλήθος κόσμου.
Όπως αναφέρει η Φιλαρμονική:
Στο Α’ Μέρος της συναυλίας μας ρυθμοί Metal & Rock από τη Φιλαρμονική μας και την εξαίρετη σοπράνο κ. Δέσποινα – Ειρήνη Πουλιάση, ενώ στο Β’ Μέρος η Φιλαρμονική μας και το Rock/Metal Συγκρότημα “Echelon”, για πρώτη φορά παρουσίασαν ολόκληρο το άλμπουμ με τίτλο “Secret Power”, σε μεταγραφή για μπάντα πνευστών του κ. Σπύρου Δαφνή.
Η παρουσίαση του άλμπουμ από τα δύο σύνολα, αφιερώθηκε στη μνήμη του Λευτέρη Δουμπού, ιδρυτή των “Echelon”.
Τη Μουσική Διεύθυνση είχε ο Αρχιμουσικός, κ. Διονύσης Μαρτίνης.
Παράλληλα στην είσοδο της Πλατείας Δημαρχείου Βόρειας Κέρκυρας, διεξαγόταν ενημερωτική δράση από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών & Δοτών Μυελού των Οστών, “Πανδότης” και τον πρόεδρο κ. Αναστάσιο Νικολούζο.
Τη Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας, εκπροσώπησαν οι: κ. Σπυριδούλα Κόκκαλη Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ιωάννης Καλούδης.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας για την πολύτιμη και συνεχή υποστήριξη του, αλλά και όλες τις φίλες και τους φίλους της Φιλαρμονικής μας για την παρουσία τους και το θερμό χειροκρότημα τους.
**Φωτογραφίες: Σπύρος Μπέτσης











