Στην εκλογή του υπουργού οικονομικών Κυριάκου Πιερρακάκη, ως επικεφαλής του Eurogroup αναφέρθηκε ο υπουργός εθνικής άμυνας Νίκος Δένδιας σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Κέρκυρα για την εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος.
Ο κος Δένδιας υπογράμμισε, ότι «εμείς που ζήσαμε την κρίση του 2010, που περιμέναμε τη λύση Ντάισελμπλουμ για να δούμε αν η Ελλάδα θα επιβιώσει την επόμενη ημέρα είμαστε ευτυχής που Έλληνας υπουργός είναι πρόεδρος του Eurogroup».
Ο κος Δένδιας ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν, αλλά και σε όλη την Κέρκυρα τονίζοντας ότι «ο σεβασμός στις παραδόσεις μας αποτελεί ταυτοτικό μας στοιχείο, η σύμπλευση με τις παραδόσεις μας είναι το όπλο μας σε δύσκολους καιρούς και είναι αυτό το στοιχείο που μας αυτό μας κράτησε σε περιόδους κρίσης».
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ


Γιά νά κάνει τήν βρωμοδουλειά πού δέν ήθελε νά κάνει ό Βέλγος, έβαλε τόν πιερακάκη ό ΜΓ στό Γιουρογρουπ. Α’ ρέ πουλημένοι……..