H δημοφιλής Ελληνίδα ερμηνεύτρια, η απόλυτη καλλιτεχνική φυσιογνωμία των μπουάτ και των μουσικών σκηνών, ιέρεια των συνθετών Γιάννη Σπανού, Γιώργου Σπανουδάκη και Γιώργου Χατζηνάσιου, η οποία εισήγαγε στην Ελλάδα τον μουσικό όρο «θεατράλε», συμπράττει σε μια μοναδική συναυλία με τη Φιλαρμονική Ομόνοια Γαστουρίου, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Σπύρου Ράλλη, για τη στήριξη του σπουδαίου φιλανθρωπικού έργου των AHEPA Κέρκυρας προς τους γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου του νησιού.
Περισσότεροι από 300 συντελεστές συμμετέχουν σε αυτήν τη μεγάλη παραγωγή, που αποτελεί καρπό συνεργασίας σημαντικών φορέων του τόπου και υπόσχεται ένα εξαιρετικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.
Συμμετέχουν:
Οι μεικτές χορωδίες του Λυκείου των Ελληνίδων και του Κανονιού
Οι παιδικές χορωδίες του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας, του 3ου Γυμνασίου και του 4ου Γυμνασίου
Η Μαντολινάτα του Μουσικού Σχολείου
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, στις 20:30.
Η είσοδος για το κοινό θα γίνεται αποκλειστικά με προσκλήσεις, οι οποίες διατίθενται από το Cafe Saltino (Γεωργίου Θεοτόκη 2) και το Courier Center (Κουλίνες)

