Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Υδραίου: Δραπέτευση και αποφυγής λογοδοσίας
    18/06/2026
    Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κεντρικής Κέρκυρας τη Δευτέρα
    18/06/2026
    Υδραίου: Η Γαρίτσα απαιτεί προστασία, οργάνωση και βιώσιμο σχεδιασμό
    18/06/2026
    Η πυρασφάλεια σε Παλιά Πόλη και Άλσος Φυλακών στο επίκεντρο συνάντησης Δημάρχου και Πυροσβεστικής
    18/06/2026
    Γαρίτσα: Η «ναυμαχία» των ναυδέτων έφερε αναδίπλωση και διαβούλευση
    18/06/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Δημοτικό Συμβούλιο: Η παρέμβαση των Μονίμων Κατοίκων Π. Πόλης για τον όρμο της Γαρίτσας
    18/06/2026
    Πρώτο 33άρι του φετινού Ιουνίου στους Παξούς
    18/06/2026
    Με επιτυχία, το γλέντι της ΕΛΜΕ
    18/06/2026
    Ιατρικός Σύλλογος: Μηδενική ανοχή στη βία κατά των υγειονομικών
    18/06/2026
    Ιόνια: Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά το τελευταίο 24ωρο
    18/06/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    ΕΛΜΕ: Το «τουριστικό θαύμα» αφήνει άστεγους τους εκπαιδευτικούς
    18/06/2026
    Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Μεταφορικό Ισοδύναμο Επιχειρήσεων έτους… 2023
    18/06/2026
    2013516 oikodomos
    Γενική συνέλευση των Οικοδόμων
    16/06/2026
    Εθιμοτυπική συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου με τον Επίτιμο Πρόξενο της Ιταλίας
    16/06/2026
    Αγωνιστική Κίνηση Εμπόρων: Κινητοποίηση στο Μαράσλειο για την ακρίβεια και τα δημοτικά τέλη
    16/06/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    ΕΛΜΕ: Το «τουριστικό θαύμα» αφήνει άστεγους τους εκπαιδευτικούς
    18/06/2026
    «Οικογένεια Γονέμη: Η εκ μητρογονίας κυπριακή καταγωγή του Kαποδίστρια»
    18/06/2026
    Ρεσιτάλ πιάνου του Γ. Κυριαζίδη
    17/06/2026
    «Η σκοτεινή πλευρά του Σύμπαντος: Τι γνωρίζουμε γι’ αυτά που δεν βλέπουμε»
    17/06/2026
    Έλενα Μπολονάση: «Μια φορά κι ένας φόνος»
    17/06/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Με Καρύδη – Δόση η ελληνική αποστολή στο Βαλκανικό του Βόλου
    18/06/2026
    Στο «τιμόνι» του ΟΦΑΜ ο Χονδρογιάννης για τη Γ’ Εθνική
    18/06/2026
    Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Λουκέρνης η Έλενα Διαβάτη
    17/06/2026
    Συγχαρητήρια Κουρή στο νέο πρόεδρο της ΕΠΣΚΙ
    13/06/2026
    Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕ Λευκίμμης ο Γιάννης Φλώρος
    12/06/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Το Αόρατο Όπλο του Πολέμου: 19 Ιουνίου, Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Σεξουαλικής Βίας σε Ένοπλες Συγκρούσεις
    17/06/2026
    Η διατήρηση του πληθυσμού στα μικρά νησιά μας απαιτεί ολοκληρωμένες πολιτικές κι όχι πολιτικές δυο μέτρων και σταθμών κι επιπόλαιες προσεγγίσεις
    15/06/2026
    Η αλαζονεία της εξουσίας βρίσκεται αντιμέτωπη με την οργή της κοινωνίας
    15/06/2026
    Γιατί να επιλέξω το Ιόνιο Πανεπιστήμιο;
    14/06/2026
     Μελέτες για τον …παράδεισο
    14/06/2026
Ανάγνωση Στην Κέρκυρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης (pics)
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κέρκυρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης (pics)

Στην Κέρκυρα βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

CorfuPress.com
CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 19/04/2023
Κοινοποίηση
10 λεπ. ανάγνωση

Στην Κέρκυρα βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ένα σφικτό πρόγραμμα επίσκεψης σε έργα που εκτελούνται κυρίως από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων αλλά και τον ΟΛΚΕ ακολουθεί από το πρωί ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης που βρίσκεται στην Κέρκυρα, συνοδεία πολλών στελεχών της Κυβέρνησης.

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στο νησί, περίπου στις 9.30 το πρωί, και ξεκίνησε τις επισκέψεις του αρχικά από το κτίριο της Villa Rossa συνοδεία της Περιφερειάρχη Ρ. Κράτσα. Ξεναγήθηκε στο υπό ανακατασκευή κτίριο, ενώ αμέσως μετά μετέβη στο Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου η δ/ντρια της Αρχαιολογίας Τ. Ρηγάκου έκανε μια μικρή παρουσίαση των εκθεμάτων της ιστορίας, της προοπτικής αλλά και των έργων που γίνονται στο Μουσείο.

Το πρόγραμμα Μητσοτάκη, στη συνέχεια, περιλαμβάνει επίσκεψη στη Δημοτική Πινακοθήκη στα Ανάκτορα, αλλά και στο Παλιό Λιμάνι στο χώρο όπου κατασκευάζεται η Μαρίνα Mega Yatch, ενώ μετά θα συμμετάσχει σε μια μίνι σύσκεψη στον ΟΛΚΕ.

Επιπλέον, αναμένεται να επισκεφτεί και το Μουσείο Καποδίστρια. Παράλληλα, στο περιθώριο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της ΠΕΔΙΝ με τον Στέλιο Πέτσα για τα προβλήματα της περιοχής, ενώ, η Μίνα Γκάγκα επισκέπτηκε το Νοσοκομείο και τη νέα διοικήτριά του.

Στις 1.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί κλειστή εκδήλωση στο Corfu Holiday Palace, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από την αυτοδιοίκηση και φορέων της Κέρκυρας, όπου οι συμμετέχοντες στο κλιμάκιο Υπουργοί θα παρουσιάσουν, όπως έχει προγραμματιστεί, 260 έργα για τα Ιόνια μέχρι το 2030.

Στη συνέχεια θα υπάρξει η τοποθέτηση της Περιφερειάρχη Ρ. Κράτσα και θα ακολουθήσει η ομιλία του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη που θα παρουσιάσει το πρόγραμμα και τους στόχους της ΝΔ εφόσον επανεκλεγεί στην Κυβέρνηση.

Το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη στην Κέρκυρα θα ολοκληρωθεί το απόγευμα με την ομιλία που θα πραγματοποιήσει στο Δημοτικό Θέατρο, και για αυτό το λόγο άλλωστε θα υπάρχουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή.

ΠΑΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΒΙΒΛΙΟ-Ο-ΧΡΟΝΟΣ-ΜΠΡΟΣΤΑΠΑΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΒΙΒΛΙΟ-Ο-ΧΡΟΝΟΣ-ΜΠΡΟΣΤΑ
genk (1)genk (1)
IMG_20210727_111800_resized_20210730_101426533-600×450IMG_20210727_111800_resized_20210730_101426533-600×450
Οι αποφάσεις του ΔΣ του Συνδικάτου Ξενοδοχ/λων (video)Οι αποφάσεις του ΔΣ του Συνδικάτου Ξενοδοχ/λων (video)
Οι αποφάσεις του Συνδικάτου Ξενοδοχοϋπαλλήλων (30/7)Οι αποφάσεις του Συνδικάτου Ξενοδοχοϋπαλλήλων (30/7)

Η ανακοίνωση της Γ.Γ Επικοινωνίας & Ενημέρωσης της Κυβέρνησης

Χώρους πολιτισμού και τουριστικές υποδομές που συμβάλλουν στην περαιτέρω αναβάθμιση και ανάδειξη της Κέρκυρας ως προορισμού για επισκέπτες αλλά και στην προσέλκυση επενδύσεων επισκέφτηκε το πρωί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο Κέρκυρας, όπου παρακολούθησε την παρουσίαση του διαχειριστικού σχεδίου (master plan) για το Παλαιό και το Νέο Φρούριο του νησιού. Τα μνημεία συγκαταλέγονται στα σημαντικότερα σωζόμενα έργα ενετικής οχυρωματικής αρχιτεκτονικής, με μεταγενέστερες βρετανικές παρεμβάσεις, και καθιστούν την Παλαιά Πόλη της Κέρκυρας έναν από τους σημαντικότερους ιστορικούς οχυρωμένους οικισμούς της Μεσογείου. Τα δύο πρώτα έργα, που θεωρούνται τα πιο επείγοντα βάσει των μελετών, έχουν ήδη δρομολογηθεί με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης.

«Βλέπετε ότι οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης κατευθύνονται σε μια σειρά από δράσεις που καλύπτουν ολόκληρη την Περιφέρεια. Το λέω αυτό διότι πρέπει εδώ να γκρεμίσουμε και κάποιους μύθους οι οποίοι καλλιεργούνται, ότι δήθεν το Ταμείο Ανάκαμψης αφορά μόνο κάποιους μεγάλους και ισχυρούς.

Βλέπετε το αποτύπωμά του και εδώ στην Κέρκυρα. Και είμαστε έτοιμοι να κινητοποιήσουμε και άλλους πρόσθετους πόρους σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Διότι η προστασία μιας τόσο πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς, μιας πόλης που αποτέλεσε ένα σταυροδρόμι πολιτισμών που έρχεται ουσιαστικά από το βάθος των αιώνων, δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Ούτε είναι μια φτηνή υπόθεση.

Απαιτεί σημαντικούς πόρους οι οποίοι πρέπει να κινητοποιηθούν, οι οποίοι όμως πόροι είναι αυτοί που θα επιτρέψουν με τη σειρά τους στην Κέρκυρα να συνεχίσει να είναι ένας μοναδικός προορισμός επισκεπτών και φυσικά με αυτό τον τρόπο να τροφοδοτεί σημαντικά την τοπική οικονομία», επεσήμανε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

«Ανάδειξη και προστασία όλης της Παλιάς Πόλης της Κέρκυρας»

«Η Κέρκυρα, είναι ένα μοναδικό ζωντανό μνημείο πολιτισμού. Και ταυτόχρονα έχει και την ιδιαιτερότητα, το προνόμιο, να είναι χαρακτηρισμένο ως Μνημείο Παγκόσμιου Πολιτισμού από την UNESCO από το 2007.

Η ανάδειξη και η προστασία όλης της Παλιάς Πόλης της Κέρκυρας, όχι μόνον των δύο Φρουρίων, αποτελεί ένα κοινό στόχο, το οποίον μοιραζόμαστε ως Κυβέρνηση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Β΄ και Α΄ βαθμού, με την Περιφέρεια και με το Δήμο.

Και χαίρομαι που σήμερα έχουμε πια στα χέρια μας ένα εργαλείο, μία πολύ εμπεριστατωμένη μελέτη ανάδειξης και προστασίας των δύο Φρουρίων, η οποία, ταυτόχρονα όμως, μας υποχρεώνει να ξανασκεφτούμε συνολικά τον τρόπο με τον οποίον θα προστατεύσουμε όλη την Παλιά Πόλη της Κέρκυρας.

Η οποία από μόνη της αποτελεί έναν μεγάλο μαγνήτη επισκεπτών, μια μεγάλη πηγή πλούτου για το νησί, γεννά όμως και η ανάγκη προστασίας της και μια σειρά από υποχρεώσεις από πλευράς της Πολιτείας, αλλά από πλευράς και όλων των εμπλεκόμενων στην Παλιά Πόλη», σημείωσε ο Πρωθυπουργός.

«Πρέπει να διαφυλάξουμε αυτό το μοναδικό Μνημείο Παγκόσμιο Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Αυτό απαιτεί σημαντικούς πόρους -κάποιοι θα διατεθούν από την Κεντρική Κυβέρνηση, κάποιοι θα διατεθούν από την Περιφέρεια, κάποιοι θα διατεθούν από τους Δήμους- ενδεχομένως να απαιτεί και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία θα πρέπει να τα σκεφτούμε κοιτάζοντας στο μέλλον και όχι στο παρελθόν.

Αλλά κυρίως αυτό το οποίο απαιτεί, είναι μία καλύτερη συνεννόηση μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Προσβλέπω στην ενεργή επαναλειτουργία του Φορέα Διαχείρισης της Παλιάς Πόλης, διότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι ήδη με προκλήσεις οι οποίες δεν μπορούν να μετατεθούν αόριστα στο μέλλον.

Ο υπερτουρισμός και η προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς από τον υπερτουρισμό, είναι μία πραγματικότητα. Η ίδια πηγή εσόδων για το νησί ταυτόχρονα μπορεί να πριονίσει το κλαδί πάνω στο οποίο όλοι καθόμαστε. Και θα πρέπει να ληφθούν κάποιες αποφάσεις και φυσικά είναι καλό αυτές οι αποφάσεις να ληφθούν με τη μέγιστη δυνατή συναίνεση και με τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Κύριοι στόχοι του σχεδίου είναι η προστασία, αποκατάσταση και συντήρηση των δύο Φρουρίων, με ταυτόχρονη ανάδειξη και προβολή του χαρακτήρα τους. Προβλέπεται παράλληλα η βελτίωση των υποδομών τους και της προσβασιμότητας σε αυτά, ενώ κεντρικό μέλημα είναι η αρμονική συνύπαρξη των Φρουρίων με τον αστικό ιστό της Παλαιάς Πόλης, του οποίου αποτελούν μέρος, ώστε να διαφυλαχθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε επίσης για το έργο διαμόρφωσης προσβάσεων για άτομα με αναπηρία σε σημεία του Παλαιού Φρουρίου και της Παλαιάς Πόλης, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί φέτος, στο πλαίσιο του οποίου το Αρχαιολογικό Μουσείο επιπρόσθετα θα προσφέρει ψηφιακές εφαρμογές περιήγησης για ΑΜΕΑ.

Νωρίτερα, ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τη Villa Rossa, εμβληματικό αρχοντικό του 19ου αιώνα που πλέον αποκαθίσταται μέσω της διάσωσης του κτιριακού συγκροτήματος, της αναβάθμισης της λειτουργικότητάς του και της εγκατάστασης σύγχρονου – βιοκλιματικού ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, ικανοποιώντας ένα διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Η Villa Rossa, που κατασκευάστηκε το 1864 και επεκτάθηκε το 1912, έχει χαρακτηριστεί έργο τέχνης και ιστορικό διατηρητέο μνημείο. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών το συγκρότημα και ο εξωτερικός χώρος του θα αξιοποιηθούν ως χώρος πολιτισμού και εκθέσεων.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε από την πλατεία Λιστόν στον πεζόδρομο της οδού Ελευθερίας, συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες, καθώς και με τουρίστες, ενώ άναψε και ένα κερί στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα.

Ο Πρωθυπουργός επισκέφτηκε επίσης τη Δημοτική Πινακοθήκη του Δήμου Κέρκυρας και το Μουσείο Καποδίστρια. Στην Πινακοθήκη είχε την ευκαιρία να δει την πρωτότυπη χειρόγραφη παρτιτούρα της β’ μελοποίησης του «Ύμνου εις την Ελευθερίαν», του Νικόλαου Μάντζαρου, η οποία εκτίθεται στο πλαίσιο της έκθεσης «Στην Ηχώ του Αγώνα». Στο Μουσείο, που στεγάζεται στο ιστορικό εξοχικό της οικογένειας του Καποδίστρια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είδε εκθέματα που εξιστορούν τη διαδρομή του πρώτου κυβερνήτη του ελεύθερου ελληνικού κράτους, από τα παιδικά του χρόνια στην Κέρκυρα και την ανάπτυξη της πολιτικής του δράσης έως τη δολοφονία του στο Ναύπλιο.

Ο Πρωθυπουργός μετέβη και στο τουριστικό καταφύγιο σκαφών αναψυχής στη Σπηλιά, όπου ενημερώθηκε για τα λιμενικά έργα που είναι σε εξέλιξη και συνομίλησε με εργαζόμενους.

Στο σημείο θα διαμορφωθεί μία σύγχρονη υποδομή που θα διαθέτει 80 θέσεις ελλιμενισμού για την εξυπηρέτηση σκαφών έως 25 μέτρων και των πληρωμάτων, με άμεση και εύκολη πρόσβαση στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο ευρύτερου σχεδιασμού για την προσέλκυση επενδύσεων και την ανάπτυξη σημείων ελλιμενισμού που θα μπορούν να υποδεχτούν σκάφη αναψυχής και να αξιοποιήσουν αφενός την ισχυρή τουριστική δυναμική των Επτανήσων αλλά και τις ευκαιρίες που προσφέρει το Ιόνιο ως πεδίο θαλάσσιου τουρισμού, μετατρέποντας την Κέρκυρα σε κεντρικό πόλο στην ευρύτερη περιοχή.

Νέα μέτρα: 50 ευρώ αύξηση το χρόνο για τους συνταξιούχους, 72 δόσεις για οφειλές, νέο έκτακτο επίδομα 150 ευρώ
Επιστολή Τρεπεκλή σε Μητσοτάκη: Ανάπτυξη χωρίς νερό δεν υφίσταται
Στις 11 Φεβρουαρίου στην Άγκυρα η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν
Ξενοδόχοι Κέρκυρας σε Μητσοτάκη: Δώστε στους δήμους τα χρήματα απ’ το «τέλος ανθεκτικότητας»
Ένωση Ξενοδόχων σε Μητσοτάκη: Stop σε νέες άδειες βραχυχρόνιων μισθώσεων στην Κέρκυρα
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Με Καρύδη – Δόση η ελληνική αποστολή στο Βαλκανικό του Βόλου
  • Στο «τιμόνι» του ΟΦΑΜ ο Χονδρογιάννης για τη Γ’ Εθνική
  • Υδραίου: Δραπέτευση και αποφυγής λογοδοσίας
  • ΕΛΜΕ: Το «τουριστικό θαύμα» αφήνει άστεγους τους εκπαιδευτικούς
  • Δημοτικό Συμβούλιο: Η παρέμβαση των Μονίμων Κατοίκων Π. Πόλης για τον όρμο της Γαρίτσας

Τελευταία σχόλια

  1. Panagiotis στο «Πόλεμος» στην Κληματιά: Προπηλακισμοί και δολιοφθορές για το πλεονάζον νερό!
  2. Γιωργος στο Κέρκυρα: Χωρίς νερό, στέρεψαν και οι δικαιολογίες…
  3. ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΕΡΕΦ στο Η σκοτεινή πλευρά της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα
  4. Martin στο Στις φλόγες δύο τουριστικά σκάφη στους Παξούς
  5. Thali Adam στο Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο στα Καρουμπάτικα

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Kοινή επιστολή 23 ενώσεων και οργανισμών σε Μητσοτάκη για τη βιωσιμότητα του Τύπου

15/09/2025

Kοινή επιστολή 23 ενώσεων και οργανισμών σε Μητσοτάκη για τη βιωσιμότητα του Τύπου

15/09/2025

Αυλωνίτης: Ψίχουλα τα μέτρα Μητσοτάκη για τις οικογένειες

10/09/2025

Αυλωνίτης: Ψίχουλα τα μέτρα Μητσοτάκη για τις οικογένειες

10/09/2025
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise