Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Ο Δήμος για την επίσκεψη της Μαντόνα: Η αυθεντική Κέρκυρα γοητεύει
    23/08/2026
    Σημαντική ευρωπαϊκή θεσμική διάκριση για τη Μερόπη Υδραίου
    23/08/2026
    Συνάντηση τoυ Δημάρχoυ με τη Συντονιστική Επιτροπή Προέδρων Κοινοτήτων στις Μπενίτσες
    21/08/2026
    Αυλωνίτης: Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση των αρίστων! Προτελευταία η Ελλάδα στην Ε.Ε.σε δαπάνες για την παιδεία!
    21/08/2026
    Συνάντηση Μαχειμάρη-Κόκκαλη με τον πρόεδρο του Χαμόγελου
    21/08/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Κέρκυρα: Πού θα κοπεί το ρεύμα στις 24 και 25 Αυγούστου
    23/08/2026
    Ξεπέρασε τους 40 °C η θερμοκρασία σε περιοχές της χώρας – Στους 36,2 °C στην Κέρκυρα
    23/08/2026
    Μικρές υλικές ζημιές από πυρκαγιά σε επιχείρηση εστίασης στο Σιδάρι
    23/08/2026
    Δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος για παιδιά στον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας
    23/08/2026
    Στον εισαγγελέα η 44χρονη για τον θάνατο του σκύλου στους Αυλιώτες
    23/08/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    school 241107
    ΕΛΜΕ: Τα 201 κενά και οι διεκδικήσεις στη συνάντηση με τη Διευθύντρια Εκπαίδευσης
    23/08/2026
    EΛΜΕ Κέρκυρας: Καλωσόρισμα στους νεοδιόριστους και διεκδικήσεις για τα 201 κενά
    23/08/2026
    EΛΜΕ: Δώστε λεφτά για μισθούς, Υγεία και Παιδεία
    23/08/2026
    2013516 oikodomos
    Oι Οικοδόμοι της Κέρκυρας θα συμμετάσχουν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη
    23/08/2026
    Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ
    20/08/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    23 Αυγούστου 2026: Η μπάντα της Παλαιάς Φιλαρμονικής γίνεται 185 ετών
    23/08/2026
    Στο Μουσείο Σολωμού, η πρώτη φθινοπωρινή εκλαϊκευμένη ομιλία σύγχρονης επιστήμης
    23/08/2026
    Λιάνα Τσιρίδoυ: «Περασμένα, Ξεχασμένα»
    23/08/2026
    Στον ευρωπαϊκό χάρτη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς η Πολιορκία της Κέρκυρας του 1716
    21/08/2026
    Από Τρίτη, ξεκινούν οι εγγραφές στη Φιλαρμονική Μάντζαρος
    21/08/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Ιόνιος: Διπλή ενίσχυση με Βασιλόπουλο και Ρουμελιώτη
    23/08/2026
    Το ποδόσφαιρο επέστρεψε στους Οθωνούς μετά από τέσσερις δεκαετίες
    23/08/2026
    AΕΛ και φέτος για το Γιαννούλη!
    23/08/2026
    Στην K17 του Ηρακλή ο Σαλβάνος!
    20/08/2026
    Ντούσκος και Διαβάτη στο Παγκόσμιο του Άμστερνταμ!
    20/08/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Οι Κερκυραίοι καθηγητές που περιμένουν
    23/08/2026
    H Δίκη της υποκρισίας
    23/08/2026
    Η Κέρκυρα τα χρόνια του ΔΣΕ, ο πρώτος νεκρός της και οι «16» της Λευκίμμης
    23/08/2026
    Tο κόστoς της καθημερινότητας και η ανάγκη για μια νέα οικονομική πολιτική
    21/08/2026
    Για τις εξελίξεις στoν Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο
    20/08/2026
Ανάγνωση Άτυπη στήριξη ΠΑΣΟΚ στην υποψηφιότητα Μεταλληνού (video)
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άτυπη στήριξη ΠΑΣΟΚ στην υποψηφιότητα Μεταλληνού (video)

O Τάκης Μεταλληνός αποτελεί κι επισήμως το νέο υποψήφιο Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας, καθώς, το απόγευμα της Δευτέρας, παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξής του.

CorfuPress.com
CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 03/04/2023
Κοινοποίηση
12 λεπ. ανάγνωση

O Τάκης Μεταλληνός αποτελεί κι επισήμως το νέο υποψήφιο Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας, καθώς, το απόγευμα της Δευτέρας, παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξής του.

 

 

Η παρουσίαση του συνδυασμού του πρώην Αντινομάρχη Κέρκυρας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της πρώην Νομαρχίας και εκεί έδωσαν το παρών πολλοί φίλοι και υποστηρικτές του.

Παρόντες στην εκδήλωση παρουσίασης της υποψηφιότητας Μεταλληνού για το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας ήταν μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μπιάγκης, ο πρώην Νομάρχης Ανδρέας Παγκράτης, ο πρώην Δήμαρχος Κερκυραίων Γιάννης Κούρκουλος, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τησαρχόντου καθώς και στελέχη του κόμματος όπως οι κ.κ. Γρηγορόπουλος, Στογιάννος, Δραγανίγος, Κωστής Παυλίδης ενώ έκπληξη προκάλεσε κι η παρουσία του πρώην Περιφερειάρχη και βουλευτή της ΝΔ Σπύρου Σπύρου.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τάκης Μεταλληνός δεν γνωστοποίησε το όνομα της παράταξής του, κάτι που θα πράξει μετά το Πασχα όταν και θα παρουσιάσει επίσημα και τα πρώτα στελέχη του συνδυασμού του.

ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΔΤ ΘΕΟΤΟΚΗΦΩΤΟ ΓΙΑ ΔΤ ΘΕΟΤΟΚΗ
ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΔΤ ΘΕΟΤΟΚΗΦΩΤΟ ΓΙΑ ΔΤ ΘΕΟΤΟΚΗ

Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Με αφετηρία: Την αγάπη για τον τόπο μας, Την γνώση των μεγάλων προβλημάτων Ανεπίλυτων για χρόνια ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ – ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ – ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ – ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ – ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ – ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ – ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ.

Την πολύχρονη συμμετοχή και προσφορά στην τοπική πολιτική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή.
Την επιθυμία και αποφασιστικότητα η Κέρκυρα, να αλλάξει ρυθμούς, αξιοποιώντας τα πλείστα πλεονεκτήματά της.

Αναλαμβάνω πρωτοβουλία με τη συνεργασία πολλών συμπολιτών μου, συγκρότησης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 για τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Η ΚΕΡΚΥΡΑ της μουσικής.
Η ΚΕΡΚΥΡΑ του Ν. Μάντζαρου, Σ. Σαμάρα, Σ. Ξύνδα, των μεγάλων μουσουργών, του Καποδίστρια, των φημισμένων ποιητών, λογοτεχνών, καλλιτεχνών, εικαστικών.
Η ΚΕΡΚΥΡΑ, άλλοτε πρωτεύουσα του Ιονίου Κράτους.
Η ΚΕΡΚΥΡΑ του Ιονίου Πανεπιστημίου και των άλλων πνευματικών της ιδρυμάτων.
Η ΚΕΡΚΥΡΑ της πλούσιας και μακραίωνης ιστορίας της.
Η ΚΕΡΚΥΡΑ των Φιλαρμονικών, των Χορωδιών, των χορευτικών ομίλων, των θεατρικών ομάδων, των τεχνών.
Η ΚΕΡΚΥΡΑ της πλούσιας εκκλησιαστικής παράδοσης και των υπέροχων κατανυκτικών θρησκευτικών τελετών.
Η ΚΕΡΚΥΡΑ του αθλητισμού και των αθλητικών της σωματείων.
Η ΚΕΡΚΥΡΑ του υπέροχου φυσικού κάλλους και της σημαντικής γεωγραφικής της θέσης.
Η ΚΕΡΚΥΡΑ με τον πολυαιωνόβιο ελαιώνα της.
Η ΚΕΡΚΥΡΑ της UNESCO, των υπέροχων χωριών της και των παραδοσιακών οικισμών της.
Αυτή Η ΚΕΡΚΥΡΑ ναυαρχίδα της τουριστικής Ελλάδας, δυστυχώς σήμερα αγκομαχά και χάνει τον βηματισμό της.

Η κακή διαχείριση των απορριμμάτων, των υδάτινων πόρων, του κυκλοφοριακού χάους, των υποτυπωδών πολιτιστικών υποδομών και των παλαιών και επικίνδυνων αθλητικών εγκαταστάσεων, της έλλειψης οράματος για την οικονομική ανάπτυξη, της μικρής απορροφητικότητας των κονδυλίων ΕΣΠΑ, της στασιμότητας έργων υποδομής, της μη διεκδίκησης των πολλών οφειλόμενων προς την Κέρκυρα από το κράτος, συνιστούν σύνθετη την επίλυσή τους.

Σε αυτά, αν προστεθούν, η αδιαφορία, η απειθαρχία και η ασέβεια, στοιχεία που αναπτύχθηκαν επικίνδυνα τα τελευταία χρόνια, δημιουργούν την σημερινή παρακμιακή εικόνα του τόπου μας.

ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ;

ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ;

Εξαρτάται από εμάς του Κερκυραίους, λοιπόν, να ανατρέψουμε αυτό το σκηνικό και να αφήσουμε κατά μέρος τα μικροκομματικά, μικροπολιτικά, προσωπικά και άλλου είδους συμφέροντα.

Χρειάζεται ενότητα και συνεργασία.

Χρειάζεται η Κέρκυρα μια Δημοτική Αρχή και ένα Δημοτικό Συμβούλιο με άλλες φρέσκες και αποτελεσματικές πολιτικές.

Βάζουμε ΠΛΑΤΗ όλοι μαζί για να λυθούν βασικά προβλήματα του τόπου μας.

Να ξεφύγουμε από τον κακό εαυτό μας και τις γνωστές αδυναμίες μας ως λαός και να επιβάλλουμε ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ για την Κέρκυρα.

Οι εκλογές τον Οκτώβριο 2023 δεν γίνονται για διαδοχή καρέκλας. Γίνονται για να αποφασίσουν οι πολίτες σε ποιους θα εμπιστευθούν την προκοπή του τόπου.

Εμείς δε θα εφαρμόσουμε την αδιέξοδη πολιτική των καλών προθέσεων.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.

Το Δημαρχείο δεν θα είναι μόνο η έδρα του πρώτου πολίτη της πόλης , θα είναι τόπος συνάντησης και προβληματισμού όλων των οργανωμένων δυνάμεων του τόπου που θα κλιθούν να συμμετάσχουν ενεργά σε εισηγήσεις που η Δημοτική Αρχή θα φέρνει για επικύρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο καθένας στον τομέα του, (παραδείγματος χάριν στον Πολιτισμό, στον Τουρισμό, στον Αθλητισμό , στην Γεωργία κλπ).

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δώσουμε στην νεολαία. Την θέλουμε δίπλα μας μαζί μας. Θα δημιουργήσουμε Κέντρο Νεολαίας , η διαχείριση του οποίου θα δοθεί στους φοιτητικούς και μαθητικούς συλλόγους.

Η έλλειψη Δημοτικών αιθουσών για χρήση των οργανωμένων δυνάμεων θα καλυφθεί από την διεκδίκηση για άμεση αποπεράτωση των ερειπίων που μολύνουν την εικόνα της πόλης και χάσκουν για να θυμίζουν την ολιγωρία των τοπικών Αρχών.

Θα αξιοποιήσουμε τους Κερκυραίους της διασποράς που αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο, φτιάχνοντας πρώτα Μητρώο Αποδήμων και ορίζοντας Αντιδημαρχία αποδήμων Κερκυραίων.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα έχουν την αμέριστη στήριξη του Δήμου και όλα τα προβλήματα θα λύνονται με διάλογο.

Η ηρεμία στην πόλη πρέπει να επανέλθει κάτω από κανόνες άριστης συμβίωσης των κατοίκων με τους επιχειρηματίες.

Πρωταρχικός μας στόχος η βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των Κερκυραίων και άμεση λύση του προβλήματος διαχείρισης των απορριμμάτων.

Πρέπει να αλλάξει το σκηνικό στον Δήμο μας.

Ο τόπος χρειάζεται μια Δημοτική Αρχή που θα χαρακτηρίζεται από δυναμισμό, υπευθυνότητα, σοβαρότητα, αποτελεσματικότητα, βασισμένο σε ένα όραμα Κερκυραϊκό.

Μια Δημοτική αρχή που θα αγκαλιάζει όλους τους κατοίκους ανεξάρτητα από πολιτικές και ιδεολογικές προτιμήσεις.

Θα ανατρέψουμε το κλίμα της ακινησίας και της αδράνειας σε πολλές καθημερινές ανάγκες με το οποιοδήποτε πολιτικό κόστος.

Σε όλους τους ντόπιους κομματικούς, επαγγελματικούς, επιχειρηματικούς, συνδικαλιστικούς, πολιτιστικούς, αθλητικούς και κοινωνικούς φορείς υπάρχουν άτομα, που στην πλειοψηφία τους αποδέχονται τις απόψεις αυτές και μπορούν και πρέπει να στηρίξουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που σκοπό έχει την ανασύνταξη του Δήμου και της επανάκτησης της απολεσθείσας Κερκυραϊκής αίγλης.

Είναι η ώρα να αποδείξουμε εμείς οι Κερκυραίοι, ότι μπορούμε να συνεργαστούμε, να διεκδικήσουμε και να δημιουργήσουμε προς όφελος των Κερκυραϊκών συμφερόντων.

ΜΗΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

ΜΗΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ.

ΜΗΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΘΥΡΩΝ, ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Τις λύσεις η Κέρκυρα τις αναμένει από τους ανθρώπους της, που αποδεδειγμένα έχουν γνώση, εμπειρία, δυναμισμό, αποτελεσματικότητα, ήθος, καθαρότητα σε όλες τις δράσεις τους.

Τις αναμένει από τους νέους και τις νέες με τις φρέσκιες ιδέες τους και την δυναμική τους.

Τις αναμένει από όλους αυτούς που έχουν αποδείξει ότι η Κέρκυρα και το μέλλον της είναι προτεραιότητα ζωής.

ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΑΕΙ.

Οδηγός μας θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και η σοβαρότητα των ενεργειών μας.

Βαρέθηκαν οι Κερκυραίοι τις μεγαλοστομίες, τα οράματα, τα συμβόλαια με τον λαό, που σπάνια υλοποιούνται.

Εμείς θα καταθέτουμε πρόγραμμα που μπορούμε να το υλοποιήσουμε και να επιλύσουμε προβλήματα που χρειάζονται δύναμη, δουλειά και μη υπολογισμό του πολιτικού κόστους. Με έμπνευση θα δημιουργήσουμε νέες προοπτικές και θα συγκρουστούμε με κάθε εξουσία που θα μας βάλει εμπόδια.

ΣΕ Ο,ΤΙ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ!

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κέρκυρας.

Δυστυχώς η υπόθεση της διαχείρισης των απορριμμάτων, που έφεραν την Κέρκυρα τα τελευταία χρόνια στο σημερινό αδιέξοδο δημιούργησε και ένα άλλο πρόβλημα. Σκέπασε όλα τα υπόλοιπα θέματα ζωτικής σημασίας για την προκοπή του τόπου.

Έχουμε συνηθίσει πλέον να βλέπουμε τον πήχη της Κέρκυρας πολύ χαμηλά και να χωνεύουμε τα αχώνευτα. Παντού δυσλειτουργίες, άναρχη λειτουργία του ιστορικού κέντρου της πόλης της Κέρκυρας, καμία σχεδόν φροντίδα για τα χωριά μας, καμία τάξη στην κυκλοφοριακή λειτουργία, χωρίς οργανωμένα πάρκινγκ. Εικόνα ασχήμιας σε πολλά σημεία του Δήμου, σκοτάδι στις περισσότερες γωνιές της πόλης και των χωριών μας. Καμία συζήτηση για τον πρωτογενή τομέα της οικονομίας, κανένας σχεδιασμός σοβαρός για την τουριστική προοπτική του τόπου.

Το καράβι μάλλον πηγαίνει μόνο του και σε αχαρτογράφητους προορισμούς με κινδύνους σοβαρούς.

Να λοιπόν γιατί χρειάζεται ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ.

ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ με ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ και χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν μας τις δυσκολίες.

Απευθύνουμε λοιπόν ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για ένταξη σ’ αυτόν τον αγώνα, σε όλους τους ενεργούς και αποφασισμένους συμπολίτες, σε όλους όσους αγαπάνε την Κέρκυρα με ψυχή και καρδιά, στην νεολαία μας, σ’ όλες τις εθελοντικές ομάδες των πολιτών που προσφέρουν σε πολλούς τομείς της τοπικής μας κοινωνίας, στους κομματικούς οργανισμούς στους Κερκυραίους της Διασποράς και τους συλλόγους τους στην αλλοδαπή.

Έχουμε , θέλουμε και καλούμε δίπλα μας ανθρώπους άξιους, που ότι πέτυχαν στη ζωή τους ήταν αποτέλεσμα των ικανοτήτων και της δουλειάς τους, όχι της εύνοιας και των προστατών τους.

Καλώ τους παλιούς μου συναδέλφους στον Δήμο, τη ΔΕΥΑΚ και τους άλλους οργανισμούς του, να συμπλεύσουμε στη μεγάλη αυτή προσπάθεια και είμαι σίγουρος ότι θα είναι πρωτοπόροι.

Έχουμε , θέλουμε και καλούμε έντιμους ανθρώπους που πιστεύουν στην αξιοκρατία και δεν αποζητούν το αξίωμα για να επιβιώσουν.

Έχουμε , θέλουμε και καλούμε ανθρώπους με νέες θέσεις και αρχές.

Απευθύνουμε επίσης ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην πολιτιστική και πνευματική Κέρκυρα, στους τουριστικούς επαγγελματικούς, αθλητικούς, αγροτικούς και τους άλλους φορείς.

Θα καλέσουμε ανοιχτά την Κοινοβουλευτική εκπροσώπηση που θα προκύψει από τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές σε συνεργασία ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης. Τηρώντας το Δόγμα «ο καθείς εφ’ ω ετάχθη». Επίσης είναι αυτονόητη η συνεργασία μας με τους Δήμους του Βορρά και του Νότου για κοινές δράσεις σε όλα τα επίπεδα.

ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ

ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

ΝΔ: «Κλείδωσε» η υποψηφιότητα της Μερόπης Υδραίου
Iατρικός Σύλλογος: Πρώτη δύναμη η «Ιατρική Ενότητα» – Ποιοι εκλέγονται
Εκλογές στο ΣΕΠΕ Κέρκυρας
Εκλογές σε ΑΕΛ και ΟΦΑΜ!
ΕΛΜΕ: Τι έγινε στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΟΛΜΕ
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Ιόνιος: Διπλή ενίσχυση με Βασιλόπουλο και Ρουμελιώτη
  • Κέρκυρα: Πού θα κοπεί το ρεύμα στις 24 και 25 Αυγούστου
  • Ο Δήμος για την επίσκεψη της Μαντόνα: Η αυθεντική Κέρκυρα γοητεύει
  • Ξεπέρασε τους 40 °C η θερμοκρασία σε περιοχές της χώρας – Στους 36,2 °C στην Κέρκυρα
  • Το ποδόσφαιρο επέστρεψε στους Οθωνούς μετά από τέσσερις δεκαετίες

Τελευταία σχόλια

  1. Νίκος Σέλλας στο Καθαρισμός και συντήρηση για Μαρμάρινα Μνημεία
  2. ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ στο Από παθητικοί χρήστες, δημιουργοί: Το νέο Κέντρο Καινοτομίας στην Κέρκυρα αλλάζει το σχολείο
  3. Δημητρης Απεργης στο Κικίλιας: «Νέος Επιβατικός Σταθμός αντάξιος της ομορφιάς και της τουριστικής δυναμικής των Παξών»
  4. Πανος.. στο Εξασφαλίστηκε 1 εκ. για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκίμμης
  5. Ενας Κερκυραιος στο Διεθνείς γέφυρες του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας για το περιβάλλον: Από το Columbia στη Νυρεμβέργη

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Εκλογές στην Ομάδα Γυναικών Βόρειας Κέρκυρας

08/05/2026

Με επιτυχία, η ΓΣ των Φίλων του Βίδο – Ποιοι εκλέχθηκαν στο νέο συμβούλιο

03/05/2026

Γενική Συνέλευση και εκλογές στην ΠΕΣΕΚ

29/04/2026

ΝΔ: Η Μερόπη «παίζει» για υποψήφια βουλευτής;

19/04/2026
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise