• Αρχική
  • CP-Web
  • Στήλες
  • Άρθρα
  • CorfuSports
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
Παρασκευή, 05/03/2021
CorfuPress.com
  • EDITORIAL
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ – ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΡΘΡΑ
  • SPORTS
CorfuPress.com
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
CorfuPress.com
Αρχική SPORTS

Στοίχημα: Βροχή τα γκολ σε Αγγλία και Γερμανία – δυνατή Σαββατιάτικη 5αδα επιλογών

CorfuPress.com Κείμενο: CorfuPress.com
Σάββατο, 06/02/2021

Σούπερ Σαββατιάτικο κουπόνι σήμερα (06/02), με φουλ δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει σήμερα πέντε δυνατά προγνωστικά Γερμανίας, Αγγλίας, Ιταλίας, Πολωνίας και Ισπανίας για εσάς. Πάμε λοιπόν άμεσα στην ανάλυση τους.

 

Με τα γκολ στο Ολντ Τράφορντ!

Σχετικάθέματα

Στοίχημα: “Εθισμένοι” στα Goal/Goal, ρέστα η Μακάμπι – δυνατή τριάδα στο 6.93!

Πέμπτη, 04/03/2021

Στοίχημα: Διπλά σε Σέφιλντ και Φλωρεντία, ρολάρει η Μπασκόνια – τριάδα “φωτιά” στο 8.64!

Τετάρτη, 03/03/2021

Στοίχημα: Σκοράρουν για… πλάκα σε Λέτσε και Κάρντιφ – 3αδα απόδοσης πάνω από 7.00!

Τρίτη, 02/03/2021

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από το Μάντσεστερ, όπου στις 22:00 η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Έβερτον για την 23η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Γιουνάιτεντ ήταν καταιγιστική απέναντι στη Σαουθάμπτον, εκμεταλλεύτηκε την αποβολή των “αγίων” στο 2ο λεπτό και τη διέλυσε με το εκκωφαντικό 9-0! Επέστρεψε λοιπόν με πειστικό τρόπο στις νίκες μετά τις απώλειες βαθμών απέναντι σε Σέφιλντ και Άρσεναλ. Βρίσκεται στη 2η θέση και στο -3 από τη Σίτι με παιχνίδι περισσότερο.

Η Έβερτον επέστρεψε επίσης στις νίκες με καλή εμφάνιση. Μετά την τραγική εικόνα και την εντός έδρας ήττα από τη Νιουκάστλ (0-2), ήταν συμπαγής, δημιουργική αλλά και κυνική στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στη Λιντς, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 1-2.

Η Γιουνάιτεντ θα μπει με φόρα στον αγώνα και θα είναι τεράστια έκπληξη αν δεν σκοράρει με το μομέντουμ και την ποιότητα που κουβαλά στην επίθεση. Από την άλλη η Έβερτον είναι πολύ επικίνδυνη εκτός, σκόραρε και στις 6 τελευταίες της εξόδους και μπορεί να δημιουργήσει θέματα στην ασταθή άμυνα των γηπεδούχων. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.75.

 

Ρισκάρουν αμφότερες

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας από τη Γερμανία και το Μπραουνσβάιγκ, όπου στις 14:00 η τοπική Άιντραχτ υποδέχεται το Ανόβερο για την 20η αγωνιστική της 2.Bundesliga.

Σταθερά χαμηλά στη βαθμολογία οι γηπεδούχοι, βρίσκονται εντός επικίνδυνης ζώνης με 17 πόντους, τρεις λιγότερους από την παραμονή. Στο τελευταίο παιχνίδι τους ηττήθηκαν στο Κίελο από την Χόλσταϊν με 3-1.

Το Ανόβερο είναι οριακά μέσα στη διεκδίκηση της ανόδου. Με 29 πόντους βρίσκεται στην 7η θέση και το -7 από την τριάδα. Τη Δευτέρα επικράτησε της Όσναμπρικ εντός με 1-0 και μετρά 4 νίκες στα 6 τελευταία παιχνίδια.

Αμφότερες οι ομάδες θα ρισκάρουν για τη νίκη στη θέση που βρίσκονται και περιμένουμε ανοιχτό ρυθμό. Θα ποντάρουμε στο ακριβοπληρωμένο Over 2.5 (2.05).

 

Ευκαιρία για την Πορντενόνε

Μεταφερόμαστε στην Ιταλία, όπου στις 19:00 η Πορντενόνε φιλοξενεί τη Βιτσέντζα για την 21η αγωνιστική της Serie B.

Αήττητη στα 6 τελευταία της παιχνίδια η Πορντενόνε (3-3-0), βρίσκεται στην 8η θέση, οριακά εντός playoffs ανόδου και στο -6 από την απευθείας άνοδο. Το περασμένο Σάββατο έμεινε στο 1-1 με τη Λέτσε εντός, σε μία αναμέτρηση που ήταν πιο απειλητική από την αντίπαλο.

Η Βιτσεντζα έχει πετύχει μόλις μία νίκη στα 8 τελευταία παιχνίδια της, είναι δίχως “τρίποντο” στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Τελευταίο της δείγμα το εντός έδρας 0-0 με τη Βενέτσια, αυτή ήταν η 10η ισοπαλία της σε 20 παιχνίδια! Βρίσκεται στην 12η θέση και το +2 από τα μπαράζ παραμονής. Ηττήθηκε στις 3/4 τελευταίες εξόδους της, δεχόμενη 7 γκολ!

Η Πορντενόνε είναι σε καλή κατάσταση και το σημερινό ματς είναι στα μέτρα της. Η Βιτσέντζα δεν πείθει εκτός και αξίζει να την κοντράρουμε. Επιλογή ο άσος στο 2.10.

 

Εμπιστοσύνη στη Λέγκια

Ταξιδεύουμε βόρεια στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, όπου στις 21:00 η Λέγκια αντιμετωπίζει τη Ράκοβ για την 16η αγωνιστική της Ekstraklasa.

Με ήττα επέστρεψε από τη χειμερινή διακοπή η Λέγκια, στραβοπάτησε την Κυριακή στην έδρα της ουραγού Ποντμπεσκίτζιε με ήττα 1-0. Είχε την κατοχή, πίεσε για την ισοφάριση, αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει βαθμολογικό όφελος. Έπεσε έτσι από την κορυφή και είδε την Πογκόν να προσπερνά στο +2.

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο 2021 και η Ράκοβ, η οποία αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων στο ντέρμπι κορυφής με την Πογκόν, από την οποία έχασε εντός με 0-1.

Μάχη κορυφής και αποδείξεων το παιχνίδι, η Ράκοβ δείχνει να ξεφουσκώνει και η πιο ποιοτική και έμπειρη Λέγκια έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Επιλογή ο άσος στο 2.00.

 

Ρολάρει η Σαραγόσα

Κλείνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ! Στις 19:00, η Σαραγόσα υποδέχεται την Ομπραντόιρο για την 22η αγωνιστική της Liga ACB.

Βελτιωμένη με τον Ερνάντες στον πάγκο η Σαραγόσα έρχεται από 6/7 νίκες και θέλει να πλησιάσει κι άλλο τα playoffs.

Η Ομπραντόιρο, μπορεί να επικράτησε της Μπιλμπάο το προηγούμενο Σάββατο, αλλά αυτό ήταν το πρώτο της παιχνίδι μέσα στο 2021 και προφανώς δεν έχει ρυθμό.

Φορμαρισμένη και πιο έτοιμη η Σαραγόσα, θα την εμπιστευτούμε στον άσο με -6 χάντικαπ (1.92).

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

CorfuPress.com

CorfuPress.com

Άλλες δημοσιεύσεις

SPORTS

Παράταση για τις αιτήσεις ενίσχυσης των αθλητικών σωματείων από την ΠΙΝ

Κείμενο: CorfuPress.com
Πέμπτη, 04/03/2021
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Γραμμόζης: Ένας πρώην… Κερκυραίος στην ηλεκτρική καρέκλα της Σάλκε

Κείμενο: CorfuPress.com
Πέμπτη, 04/03/2021
SPORTS

Στοίχημα: “Εθισμένοι” στα Goal/Goal, ρέστα η Μακάμπι – δυνατή τριάδα στο 6.93!

Κείμενο: CorfuPress.com
Πέμπτη, 04/03/2021
SPORTS

«Τρίζει» το αήττητο του Τούχελ, απόδοση άνω του διπλασιασμού στον Βόλο

Κείμενο: CorfuPress.com
Πέμπτη, 04/03/2021
SPORTS

Στοίχημα: Διπλά σε Σέφιλντ και Φλωρεντία, ρολάρει η Μπασκόνια – τριάδα “φωτιά” στο 8.64!

Κείμενο: CorfuPress.com
Τετάρτη, 03/03/2021
SPORTS

Στοίχημα: Σκοράρουν για… πλάκα σε Λέτσε και Κάρντιφ – 3αδα απόδοσης πάνω από 7.00!

Κείμενο: CorfuPress.com
Τρίτη, 02/03/2021
SPORTS

Λάθος line στο BCL

Κείμενο: CorfuPress.com
Τρίτη, 02/03/2021

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία σχόλια

  • Avatar Ανώνυμος στο Κέρκυρα: Του κατάσχεσαν το ψαροντούφεκο, του πήραν και την ψαριά: “Οταν δεν αναλυεις τους λογους για τους οποιους μια δραστηριοτητα κρινεται ΠΑΡΑΝΟΜΗ,δεν κανεις τιποτε λιγοτερο απο το να επιβαλεις συνταγες…” Μαρ 4, 23:41
  • Avatar Ανώνυμος στο Μήνυση Άνθη κατά συνδικαλιστή επειδή… τρίτο πρόσωπο του έκανε υβριστικό σχόλιο!: “Ο κύριος Θύμης αν πιστεύει ότι αδικείται μπορεί να κάνει μήνυση στον κ. Άνθη για ψευδή καταμήνυση και μάλιστα αν…” Μαρ 4, 12:32
  • Avatar Ανώνυμος στο Κέρκυρα: Του κατάσχεσαν το ψαροντούφεκο, του πήραν και την ψαριά: “Η παρανομη αλιεια δεν ειναι ερασιτεχνικη η επαγγελματικη. Ειναι απλα ΠΑΡΑΝΟΜΗ” Μαρ 3, 13:54
  • Avatar Ανώνυμος στο Εκκίνηση: Πραγματοποίησε πορεία αλληλεγγύης για τον Κουφοντίνα: “Τη Δευτέρα το μεσημέρι μου ανακοινώθηκε ότι μετάγομαι αιφνιδιαστικά στον Κορυδαλλό, σε έναν χώρο όπου βρίσκονται διεφθαρμένοι πολιτικοί, αστυνομικοί, δικαστικοί…” Μαρ 3, 00:47
  • Avatar Ανώνυμος στο Κινητοποίηση των φοιτητών στο προαύλιο του Ιστορικού: “Καλη δυναμη παιδια στον δικαιο αγωνα που δινετε. Η αστυνομοκρατια δεν θα περασει.” Μαρ 2, 22:51

Το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009

ακολουθήστε μας

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • CP-Web/CorfuPress.com
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Χρήση cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com
  • Corfu Magazine
  • Αγγελίες
  • Directory Κέρκυρας

© 2020 CP-Web/CorfuPress.com

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • EDITORIAL
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ – ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΡΘΡΑ
  • SPORTS

© 2020 CP-Web/CorfuPress.com