• Αρχική
  • CP-Web
  • Στήλες
  • Άρθρα
  • CorfuSports
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
Τρίτη, 19/01/2021
CorfuPress.com
  • EDITORIAL
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ – ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΡΘΡΑ
  • SPORTS
CorfuPress.com
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
CorfuPress.com
Αρχική SPORTS

Στοίχημα: Ασταθείς άμυνες στο Περιστέρι, εξουθενωμένη η Άλμπα – δυνατή τριάδα στο 6.4Χ!

CorfuPress.com Κείμενο: CorfuPress.com
Πέμπτη, 07/01/2021

Με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και το σημερινό (07/01) κουπόνι! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς από Ελλάδα, Κύπρο και Euroleague, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε κορυφαίες αποδόσεις στην Sportingbet. Πάμε άμεσα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Ανοιχτό παιχνίδι στο Περιστέρι

Σχετικάθέματα

Στοίχημα: Σαρώνει η Μίλαν, “βασιλική” υπεροχή – τριάδα “φωτιά” στο 7,03!

Δευτέρα, 18/01/2021

Στοίχημα: Το ντέρμπι στη Λίβερπουλ, ματσάρα στον Τελικό – Μπόμπα η «τετράδα» στο 13,84!

Κυριακή, 17/01/2021

Στοίχημα: Βροχή τα γκολ στη Γένοβα, “δαγκώνουν” οι “λύκοι” – παρολί για γούστα στο 27.5Χ!

Σάββατο, 16/01/2021

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από το Περιστέρι, όπου στις 19:15 ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Δεν είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα του Κάναντι, συνεχίζει τις προβληματικές εμφανίσεις και παραμένει δίχως νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Μετά το δίκαιο 2-0 στην Τρίπολη από τον Αστέρα, τη Δευτέρα ηττήθηκε (επίσης δίκαια) και στο Βόλο με 1-0. Ο Περέα άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό και οι Βολιώτες έμοιαζαν να είναι πιο κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα παρά ο Ατρόμητος στην ισοφάριση ως το φινάλε του αγώνα. Παραμένει χαμηλά, στην 11η θέση, με 14 πόντους και στο -5 από τα playoffs.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με… το αριστερό στο 2021. Την Κυριακή “γκέλαρε” στο Αλκαζάρ απέναντι στην ΑΕΛ, αποτυγχάνοντας σε ένα ακόμη φετινό παιχνίδι να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του. Κυριαρχικός στο πρώτο ημίχρονο, έπαιξε μονότερμα τους γηπεδούχους, δημιουργούσε διαρκώς επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά του έλειπε η αποφασιστικότητα στην τελική προσπάθεια. Στο 70’, από το πουθενά, στην πρώτη ευκαιρία της ΑΕΛ δέχθηκε το 1-0 από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Πινακά. Πίεσε ως το τελευταίο σφύριγμα, δημιούργησε ευκαιρίες παρά τη νευρικότητά του και βρήκε την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι του Βιεϊρίνια.

Ο Ατρόμητος παρουσιάζεται πολύ πιο δημιουργικός εντός έδρας, εκεί σκόραρε 6 φορές στα τρία τελευταία παιχνίδια και μπορεί να απειλήσει την ασταθή άμυνα του ΠΑΟΚ, ο οποίος δέχθηκε γκολ στις 5 από τις 6 τελευταίες του εξόδους. Φυσικά θα είναι έκπληξη αν δεν σκοράρει ο Δικέφαλος του Βορρά. Επομένως, ποντάρουμε στο Goal/Goal, σε απόδοση 2.05.

 

Κλειστό ματς στην Πάφο

Μεταφερόμαστε στην Κύπρο για τη δεύτερη σημερινή επιλογή. Στις 19:00, η Πάφος φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για την 18η αγωνιστική.

Δίχως νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια οι γηπεδούχοι (0-3-3), βρίσκονται στην 8η θέση του πρωταθλήματος, στο -3 από τα playoffs. Την Κυριακή ηττήθηκαν στην έδρα του Εθνικού Άχνας με 2-1.

Ούτε ο Ολυμπιακός έχει γευτεί τη χαρά της νίκης τον τελευταίο μήνα (0-2-2), το Σάββατο έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τον Ερμή Αραδίππου και έπεσε στην 7η θέση, στο +3 από τον σημερινό του αντίπαλο.

Η Πάφος είναι πολύ σφιχτή εντός έδρας, μετρά τρία σερί Under, ενώ δέχθηκε μόλις ένα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό της. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο θεωρητικά ισοδύναμες ομάδες που δεν θα πάρουν μεγάλα ρίσκα. Επιλογή το Under 2.5 σε απόδοση 1.83.

 

Κουρασμένη η Άλμπα

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από την Euroleague. Στις 21:00, η Άλμπα φιλοξενεί στο Βερολίνο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Γερμανοί επικράτησαν της Μπασκόνια την Τρίτη με 95-91 εντός έδρας και έφτασαν τις 10 νίκες στο θεσμό, ενώ είχε προηγηθεί η ήττα από τη Ζαλγκίρις στο Βερολίνο.

Η Μακάμπι γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τη Ζενίτ στο φινάλε του 2020 και με ρεκόρ 10-7 είναι στο -2 από τα playoffs.

Το σημερινό θα είναι το τέταρτο παιχνίδι της Άλμπα μέσα σε 10 μέρες και με τις σημαντικές απουσίες που έχει την περιμένουμε με έλλειμμα ενέργειας. Η Μακάμπι έχει την ποιότητα και την εμπειρία να το εκμεταλλευτεί. Επιλογή το διπλό με -4.5 χαντικαπ σε απόδοση 1.71.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

CorfuPress.com

CorfuPress.com

Άλλες δημοσιεύσεις

SPORTS

Στοίχημα: Σαρώνει η Μίλαν, “βασιλική” υπεροχή – τριάδα “φωτιά” στο 7,03!

Κείμενο: CorfuPress.com
Δευτέρα, 18/01/2021
SPORTS

Η… γέννηση του Derby d’Italia και η αντιπαλότητα Μιλάνου και Τορίνο!

Κείμενο: CorfuPress.com
Κυριακή, 17/01/2021
SPORTS

Στοίχημα: Το ντέρμπι στη Λίβερπουλ, ματσάρα στον Τελικό – Μπόμπα η «τετράδα» στο 13,84!

Κείμενο: CorfuPress.com
Κυριακή, 17/01/2021
SPORTS

Επικίνδυνη η Μπάνφιλντ, ψάχνει αντίδραση η Μπόκα!

Κείμενο: CorfuPress.com
Κυριακή, 17/01/2021
SPORTS

Ο Σκωτσέζος… οδοστρωτήρας και ο Κινέζος που εκπλήσσει

Κείμενο: CorfuPress.com
Σάββατο, 16/01/2021
SPORTS

Στοίχημα: Βροχή τα γκολ στη Γένοβα, “δαγκώνουν” οι “λύκοι” – παρολί για γούστα στο 27.5Χ!

Κείμενο: CorfuPress.com
Σάββατο, 16/01/2021
SPORTS

Πώς ίδρυσε τη Ρόμα ο Μουσολίνι, πώς η Λάτσιο έγινε των άκρων

Κείμενο: CorfuPress.com
Παρασκευή, 15/01/2021

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία σχόλια

  • Avatar Ανώνυμος στο Το Brexit φέρνει διακοπές με βίζα και… έξτρα κόστος!: “Πολυ σωστος!!!..για να δουμε οι υπευθυνοι του νησιου μας θα τον ακουσουν η μονο θα κλαιγονται….” Ιαν 18, 03:44
  • Avatar Ανώνυμος στο Δέκα άδειες για νέα ξενοδοχεία στην Κέρκυρα το 2020: “Αρχιζει και Σκαει η φουσκα..ο ΟΕΑΔ εχει πεταξει ηδη εξω απο το Επιδομα Ανεργιας πολλους υπαλληλους τουριστικων γραφειων καθως και…” Ιαν 18, 03:42
  • Avatar Ανώνυμος στο Εφέτης – ανακριτής στην υπόθεση των “χαμένων” δικογραφιών της Κέρκυρας: “Μεγάλη υποβάθμιση για την τοπική κοινωνία…… Τελικά τα σκουπίδια δεν είναι μόνο στο Τεμπλόνι….” Ιαν 16, 20:33
  • Avatar Ανώνυμος στο Το Brexit φέρνει διακοπές με βίζα και… έξτρα κόστος!: “Αυτα ολα θα οδηγησουν τους παραδοσιακα πολυπληθεστερους και καλυτερους πελατες μας τους Βρετανους στην αγγαλια της Τουρκιας!Εδω θα γινουμε φτηνος…” Ιαν 12, 20:41
  • Avatar Ανώνυμος στο Θεοφάνια στη θάλασσα… σα να μην τρέχει τίποτα! (VIDEO): “Κλασσική απάντηση νεοφιλελεύθερου άπλυτου, άσχετη με το θέμα του άρθρου. Τελικά όντως μας ψεκάζουν. Υ.Γ Λόγω έλλειψης παραδειγμάτων και παιδείας…” Ιαν 9, 19:27

Το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009

ακολουθήστε μας

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • CP-Web/CorfuPress.com
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Χρήση cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com
  • Corfu Magazine
  • Αγγελίες
  • Directory Κέρκυρας

© 2020 CP-Web/CorfuPress.com

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • EDITORIAL
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ – ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΡΘΡΑ
  • SPORTS

© 2020 CP-Web/CorfuPress.com