Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Ο Δήμος για την επίσκεψη της Μαντόνα: Η αυθεντική Κέρκυρα γοητεύει
    23/08/2026
    Σημαντική ευρωπαϊκή θεσμική διάκριση για τη Μερόπη Υδραίου
    23/08/2026
    Συνάντηση τoυ Δημάρχoυ με τη Συντονιστική Επιτροπή Προέδρων Κοινοτήτων στις Μπενίτσες
    21/08/2026
    Αυλωνίτης: Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση των αρίστων! Προτελευταία η Ελλάδα στην Ε.Ε.σε δαπάνες για την παιδεία!
    21/08/2026
    Συνάντηση Μαχειμάρη-Κόκκαλη με τον πρόεδρο του Χαμόγελου
    21/08/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Κέρκυρα: Πού θα κοπεί το ρεύμα στις 24 και 25 Αυγούστου
    23/08/2026
    Ξεπέρασε τους 40 °C η θερμοκρασία σε περιοχές της χώρας – Στους 36,2 °C στην Κέρκυρα
    23/08/2026
    Μικρές υλικές ζημιές από πυρκαγιά σε επιχείρηση εστίασης στο Σιδάρι
    23/08/2026
    Δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος για παιδιά στον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας
    23/08/2026
    Στον εισαγγελέα η 44χρονη για τον θάνατο του σκύλου στους Αυλιώτες
    23/08/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    school 241107
    ΕΛΜΕ: Τα 201 κενά και οι διεκδικήσεις στη συνάντηση με τη Διευθύντρια Εκπαίδευσης
    23/08/2026
    EΛΜΕ Κέρκυρας: Καλωσόρισμα στους νεοδιόριστους και διεκδικήσεις για τα 201 κενά
    23/08/2026
    EΛΜΕ: Δώστε λεφτά για μισθούς, Υγεία και Παιδεία
    23/08/2026
    2013516 oikodomos
    Oι Οικοδόμοι της Κέρκυρας θα συμμετάσχουν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη
    23/08/2026
    Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ
    20/08/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    23 Αυγούστου 2026: Η μπάντα της Παλαιάς Φιλαρμονικής γίνεται 185 ετών
    23/08/2026
    Στο Μουσείο Σολωμού, η πρώτη φθινοπωρινή εκλαϊκευμένη ομιλία σύγχρονης επιστήμης
    23/08/2026
    Λιάνα Τσιρίδoυ: «Περασμένα, Ξεχασμένα»
    23/08/2026
    Στον ευρωπαϊκό χάρτη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς η Πολιορκία της Κέρκυρας του 1716
    21/08/2026
    Από Τρίτη, ξεκινούν οι εγγραφές στη Φιλαρμονική Μάντζαρος
    21/08/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Ιόνιος: Διπλή ενίσχυση με Βασιλόπουλο και Ρουμελιώτη
    23/08/2026
    Το ποδόσφαιρο επέστρεψε στους Οθωνούς μετά από τέσσερις δεκαετίες
    23/08/2026
    AΕΛ και φέτος για το Γιαννούλη!
    23/08/2026
    Στην K17 του Ηρακλή ο Σαλβάνος!
    20/08/2026
    Ντούσκος και Διαβάτη στο Παγκόσμιο του Άμστερνταμ!
    20/08/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Οι Κερκυραίοι καθηγητές που περιμένουν
    23/08/2026
    H Δίκη της υποκρισίας
    23/08/2026
    Η Κέρκυρα τα χρόνια του ΔΣΕ, ο πρώτος νεκρός της και οι «16» της Λευκίμμης
    23/08/2026
    Tο κόστoς της καθημερινότητας και η ανάγκη για μια νέα οικονομική πολιτική
    21/08/2026
    Για τις εξελίξεις στoν Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο
    20/08/2026
Ανάγνωση Η ΛΑΣΥ για την υποστελέχωση των υπηρεσιών σε Κεφαλονιά-Ιθάκη και την εγκατάσταση αιολικού πάρκου στη Ζάκυνθο
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΛΑΣΥ για την υποστελέχωση των υπηρεσιών σε Κεφαλονιά-Ιθάκη και την εγκατάσταση αιολικού πάρκου στη Ζάκυνθο

Επερώτηση της ΛΑΣΥ για την εγκατάσταση αιολικού πάρκου στη Ζάκυνθο και θέμα για την υποστελέχωση των υπηρεσιών σε Κεφαλονιά-Ιθάκη ενόψει του περιφερειακού συμβουλίου.

CorfuPress.com
CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 22/09/2021
Κοινοποίηση
12 λεπ. ανάγνωση

Επερώτηση της ΛΑΣΥ για την εγκατάσταση αιολικού πάρκου στη Ζάκυνθο και θέμα για την υποστελέχωση των υπηρεσιών σε Κεφαλονιά-Ιθάκη ενόψει του περιφερειακού συμβουλίου.

Η Επερώτηση:
Σχετικά με την εγκατάσταση Αιολικού Πάρκου στη θέση Λίβας Ζακύνθου

Άλλο ένα Αιολικό Πάρκο “ξεφυτρώνει” στα Νησιά του Ιονίου, αυτήν τη φορά στην Ζάκυνθο. Από τις τοπικές εφημερίδες μαθαίνουμε, ότι «…ο πρώτος αιολικός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη Ζάκυνθο πρόκειται να εγκατασταθεί στην περιοχή Λίβα Ζακύνθου και θα είναι δυναμικότητας 2,4 MW. Τη σχετική άδεια υπέγραψε στις 27 Ιουλίου 2021 ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιόνιων νησιών, Νίκος Παπαθανασίου σε εφαρμογή του νόμου 4203 που ισχύει από το 2013 και απόφασης του υπουργού Ανάπτυξης με ημερομηνία 18/ 6/ 2007…».
Η εξέλιξη αυτή δεν είναι «κεραυνός εν αιθρία». Αποτελεί πλευρά της στρατηγικής πολιτικής επιλογής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ελληνικών κυβερνήσεων, της λεγόμενης «πράσινης ανάπτυξης». Στόχος βέβαια δεν είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η αποτροπή της κλιματικής αλλαγής, η ισόρροπη ανάπτυξη και άλλα εύηχα, με τα οποία βομβαρδίζεται συνεχώς ο λαός από εταιρείες και το πολιτικό τους προσωπικό. Στόχος είναι η κερδοφορία των ομίλων και οι ενεργειακοί ανταγωνισμοί της ΕΕ.
Η απελευθέρωση της Ενέργειας η οποία έχει την υπογραφή όλων των κυβερνήσεων μέχρι σήμερα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύεται με την συνεχή και τεράστια αύξηση των τιμολογίων του ρεύματος την τελευταία δεκαετία, που έχουν αυξηθεί πάνω από 150%! Με την άναρχη εγκατάσταση ανεμογεννητριών και τοποθέτησή τους σε όποια βουνοκορφή και κορυφογραμμή έχει μείνει προς το παρόν ακάλυπτη, με την δημιουργία ή ενίσχυση πλημμυρικών φαινομένων με την καταστροφή του περιβάλλοντος και άλλων τομέων της οικονομίας.
Το Αιολικό Πάρκο στην Ζάκυνθο χωροθετείται στην ίδια περιοχή που έχει χωροθετηθεί για τη διαχείριση των απορριμμάτων και δεν έχει έρθει σε γνώση η συζήτηση στο Π.Σ., ελέω του νέου περιβαλλοντοκτόνου νόμου που ψήφισε η ΝΔ. την άνοιξη και δίνει τη δυνατότητα επιχειρηματικής δράσης, όπως εγκατάσταση αιολικών πάρκων και ξενοδοχειακών μονάδων σε προστατευόμενες περιοχές και σε περιοχές «Natura», κάνει τυπική διαδικασία την αδειοδότηση τέτοιων επενδύσεων, παραδίδει σε ιδιώτες την επιτήρηση των εργασιών εγκατάστασης και της λειτουργίας τους. Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει!
Σημαντικό ρόλο στην προώθηση της πολιτικής αυτής έχουν οι δημοτικές και περιφερειακές αρχές, που συνήθως από τη μία αποποιούνται την ευθύνη λέγοντας «δεν αποφασίζουμε εμείς» και από την άλλη βρίσκονται σε στενή επαφή με τους επιχειρηματικούς ομίλους, κάνοντάς τους διάφορες εξυπηρετήσεις και παίζοντας το παιχνίδι των «ανταποδοτικών» . Υπηρετούν την λογική «Ενέργεια εμπόρευμα και όχι αγαθό», την υποταγή της ανάπτυξης της επιστήμης και των δυνατοτήτων της χώρας στην ανάπτυξη με κριτήριο το κέρδος.
Είναι γνωστή η θέση της Περιφερειακής Αρχής (ΝΔ-ΚΙΝΑΛ) και η συμφωνία της με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα νησιά μας, όπως ακριβώς σχεδιάζουν οι επιχειρηματίες και η κυβέρνηση. Γνωστή είναι επίσης και η δική μας διαφωνία από την άποψη ότι «Η Ενέργεια είναι αγαθό και όχι εμπόρευμα». Η πείρα όμως από την ασύδοτη και άναρχη εγκατάσταση στα νησιά μας είναι τραγική και δημιουργεί τεράστιες ευθύνες.

Επερωτάται η κ Περιφερειάρχης:
Ενημερώθηκε για τους περιβαλλοντικούς όρους της συγκεκριμένης εγκατάστασης;
Συνοδεύουν την εγκατάσταση τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα ή θα έχουμε τις ίδιες επιπτώσεις με πλημυρικά φαινόμενα όπως στην Κεφαλονιά;
Πως θα προστατευτούν οι δασικές εκτάσεις από τα έργα αυτά;
Θα μπει φραγμός στην ασυδοσία και τη ληστρική εκμετάλλευση του περιβάλλοντος από τους ιδιώτες με το νέο fast track νομικό πλαίσιο για τις ΑΠΕ;
Πως συσχετίζεται η εγκατάστασή του Αιολικού Πάρκου στον ίδιο χώρο που προορίζεται για την κατασκευή και λειτουργία της ΜΕΑ;
Πως εξασφαλίζεται η προστασία της Υγείας και των οικονομικών δραστηριοτήτων των κατοίκων της περιοχής;


ΕΗΔ ΘΕΜΑ
«ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ»

Το συγκεκριμένο ζήτημα το είχαμε καταθέσει έγκαιρα, ως επερώτηση, για την παρούσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Μετά την απόρριψη, από τον Πρόεδρο ένταξης της επερώτησης στην Πρόσκληση, το επαναφέρουμε ως θέμα ΕΗΔ. Ως Λαϊκή Συσπείρωση έχουμε ξαναφέρει ανάλογα Θέματα και Επερωτήσεις στο Π.Σ. με πρόσφατο πριν μερικούς μήνες, για τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Θεωρούμε όμως κατεπείγουσα αυτή τη συζήτηση σήμερα, ειδικά για την Π.Ε. Κεφαλονιάς & Ιθάκης, λόγω των πρόσφατων μετακινήσεων του προσωπικού τις οποίες αποφάσισε η Περιφερειακή αρχή. Δύο νησιά που είναι πολλαπλά κτυπημένα από σεισμούς, πλημμύρες, τον «ΙΑΝΟ», φωτιές, παγετούς, με καθυστέρηση σε αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα. Δυστυχώς συνειδητά η Περιφερειακή Αρχή (Ν.Δ.-ΚΙΝΑΛ) με πράξεις και αποφάσεις της δίνει επιπλέον κτύπημα για την διάλυση αυτών των υπηρεσιών, αναλαμβάνοντας τεράστιες ευθύνες απέναντι στον λαό και μάλιστα εν όψει του Χειμώνα.
Αυτό δεν γίνεται από ανικανότητα η αβλεψία, αλλά βάσει συγκεκριμένου σχεδίου που σκοπό έχει να παρουσιάσει ως αντιπαραγωγικούς τους υπαλλήλους, ανίκανες τις υπηρεσίες, να μεταφέρει τις δικές της πολιτικές ευθύνες και επιλογές στους εργαζόμενους και στην “γραφειοκρατία”. Έχει στόχο να ανοίξει το δρόμο στην ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών, αδιαφορώντας για την διαχείριση του δημοσίου χρήματος, την ποιότητα των έργων, την διαφάνεια των διαδικασιών, την υγεία και ασφάλεια του λαού, για τον οποίον είναι φανερό ότι αδιαφορεί. Το κριτήριο των επιλογών δεν είναι άλλο από την εξυπηρέτηση επιχειρηματικών σχεδίων και ανταγωνισμών η αύξηση της κερδοφορίας τους το μοίρασμα της πίττας σε επιχειρηματικά συμφέροντα.
Τέτοια παραδείγματα υπάρχουν πολλά. Ενδεικτικά να αναφέρουμε:
ότι τις μελέτες για τα υδατοδρόμια θα μπορούσαν να τις κάνουν οι Διευθύνσεις Τεχνικών Έργων. Για να δοθεί σε ιδιώτες έπρεπε να υπάρχουν ενυπόγραφες βεβαιώσεις από τις Διευθύνσεις Τεχνικών Έργων των Π.Ε. που να αναφέρουν ότι δεν δύναται η υπηρεσία και τους λόγους που γίνεται αυτό. Όταν ήρθε το θέμα στην Οικονομική Επιτροπή πριν μερικούς μήνες με εισήγηση της Περιφερειακής Αρχής να δοθεί σε ιδιώτες, ειπώθηκε παράλληλα ότι υπήρχαν οι βεβαιώσεις των Δ.Τ.Ε. για αδυναμία υλοποίησης από αυτές. Αποδείχτηκε ότι ήταν ψευδές και δεν υπήρχαν τέτοιες βεβαιώσεις. Για να ξεπεράσουν αυτό τον σκόπελο η κυβέρνηση άλλαξε τον νόμο που τώρα ποια προβλέπει ότι δεν χρειάζεται βεβαίωση και έτσι προχώρησαν σε αυτό που είχαν σχεδιάσει δηλαδή την παραχώρηση σε ιδιώτες με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την διαχείριση του δημοσίου χρήματος.
Έχουν δοθεί δεκάδες έργα, μερικών χιλιάδων ευρώ και προγραμματίζονται να δοθούν και άλλα εκατομμυρίων ευρώ με την επίκληση της διαδικασίας του κατεπείγοντος χωρίς δημοσίευση, με επιλογή εταιρειών ουσιαστικά, αποκλειστικά από την Περιφερειακή Αρχή, λόγω «ΙΑΝΟΥ» σε μεγάλη χρονική απόσταση από το γεγονός, που φτάνει και ξεπερνάει τον 1 χρόνο. Μια διαδικασία που βρίσκεται στα «όρια της νομοθεσίας και νομολογίας» με εμφανή τον κίνδυνο δικαστικών προσφυγών, αλλά και την απώλεια σημαντικών ποσών από τις ελάχιστες εκπτώσεις που δίνονται στις αναθέσεις με αυτές τις διαδικασίες.
Την δημιουργία Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, που θα είναι το όχημα, ο «ατζέντης» που θα παρακάμπτει νόμιμα όλες τις μέχρι τώρα διαδικασίες για μελέτες, έργα αλλά και άλλα αντικείμενα που σήμερα υλοποιούν οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας, οδηγώντας με πολλαπλό κόστος, αμφίβολη ποιότητας αποτελέσματα, στην «αγκαλιά» των επιχειρηματικών ομίλων. Μάλιστα χωρίς κανένα έλεγχο από τα συλλογικά εκλεγμένα όργανα, δηλαδή το Περιφερειακό Συμβούλιο και την Οικονομική Επιτροπή.
Όλες οι Διευθύνσεις έχουν σημαντικότατα προβλήματα υποστελέχωσης, αλλά είναι ορισμένες με ένα ιδιαίτερο κρίσιμο ρόλο και ειδικά σε αυτή την συγκυρία, όπως η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, η Διεύθυνση Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, η Πολιτική Προστασία, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Διεύθυνση Μεταφορών, που λειτουργούν με ελλείψεις κάτω από το όριο ασφαλείας.
Για αυτές τις τραγικές ελλείψεις που την αποκλειστική ευθύνη την έχει η κυβέρνηση της Ν.Δ., όπως και οι προηγούμενες του ΣΥΡΙΖΑ & ΠΑΣΟΚ, έχει βρει συνυπεύθυνο και συνένοχο, ως κυβερνητικό υπάλληλο την σημερινή Περιφερειακή Αρχή που έχει ξεπεράσει την προηγούμενη της ΑΝΑΣΑ-ΣΥΡΙΖΑ. Έχει το θράσος και ρίχνει τις ευθύνες στους εργαζόμενους ότι δεν προχωρούν τα έργα και οι μελέτες, λες και έχει δώσει τις χρηματοδοτήσεις.
Δεν απολογείται:
γιατί είναι κάτω από το 50% η κάλυψη των Οργανικών Θέσεων με βάση τον πετσοκομμένο Ο.Ε.Υ.;
γιατί έχουν έρθει ελάχιστοι που μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού για να αντικαταστήσουν του δεκάδες που έχουν φύγει τα τελευταία 10 χρόνια;
γιατί υπάρχει απαγόρευση και δεν γίνονται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού;
γιατί ζητούν και παίρνουν αρμοδιότητες από το κράτος χωρίς στελέχωση των υπηρεσιών και επιπλέον οικονομική ενίσχυση;
γιατί δεν έχουν προχωρήσει αυτές οι ελάχιστες προσλήψεις που αποφάσισε η κυβέρνηση για το 2020 και 2021 περίπου 6 άτομα, όταν φεύγουν με συνταξιοδοτήσεις και κινητικότητα το αντίστοιχο διάστημα πολλοί περισσότεροι;
Να δούμε ποια είναι η πραγματική κατάσταση της στελέχωσης με βάση τα επίσημα στοιχεία:
Υπάρχουν 11 Διευθύνσεις στελεχωμένες από 4 προϊστάμενους, με 30 Τμήματα και 8 Γραφεία. Το σύνολο του προσωπικού Μόνιμου και Αορίστου είναι 67 άτομα. Από αυτούς ασκούν μόνιμα παράλληλα καθήκοντα 21 άτομα δηλαδή το 1/3 περίπου του προσωπικού. Οι 5 από τις 11 Διευθύνσεις -περίπου το 50%- έχουν μόνο από 2 υπαλλήλους η κάθε μία και οι περισσότεροι με παράλληλα καθήκοντα. Οι ελλείψεις μάλιστα είναι σε κρίσιμες ειδικότητες όπως Κτηνιάτρων, Εποπτών Υγείας, Κοινωνικών Λειτουργών, Περιβαλλοντολόγων, Πολιτικών Μηχανικών κ. α. Αυτή είναι η πραγματικότητα που θέλει να κρύψει η Περιφερειακή Αρχή.
Οι ευθύνες σας είναι εγκληματικές γιατί όχι μόνο δεν απαιτείτε να γίνουν έκτακτες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην Π. Ε. Κεφαλονιάς & Ιθάκης και γενικότερα στην Περιφέρεια, όχι μόνο δεν σταματάτε την παράτυπη λειτουργία των παράλληλων καθηκόντων αλλά γιατί σε μια ήδη υποστελεχωμένη Δ. Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κεφαλονιάς & Ιθάκης με ένα τεράστιο και κρίσιμο όγκο εργασιών μετακινήσατε 3 Πολιτικούς Μηχανικούς σε υπηρεσίες άλλες άσχετες με το αντικείμενο τους; Πως θα καλύψετε άραγε το παραπάνω κενό;
Πως θα καλύψετε άμεσα τις ανάγκες στις Διευθύνσεις Δ.Τ.Ε., Υγείας, Αγροτικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος, Μεταφορών; Πως θα υπηρετηθούν τελικά οι ανάγκες των πολιτών;

ΛΑΣΥ Ιονίων: Το Περιβαλλοντικό Έγκλημα στον Παντοκράτορα συνεχίζεται στην υγεία των κερδών
ΛΑΣY: Καταγγελία για τη στάση της Περιφερειακής Αρχής στο θέμα των απορριμμάτων
ΛΑΣΥ Ιονίων: Οι αγώνες των εργαζομένων και τα κροκοδείλια δάκρυα της περιφερειακής αρχής
ΛΑΣΥ Ιονίων: Ακαθάριστο το επαρχιακό οδικό δίκτυο στην Περιφέρεια εν μέσω αντιπυρικής περιόδου
ΛΑΣΥ: Ζητά άμεση συζήτηση για την παράκαμψη Μπενιτσών
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Ιόνιος: Διπλή ενίσχυση με Βασιλόπουλο και Ρουμελιώτη
  • Κέρκυρα: Πού θα κοπεί το ρεύμα στις 24 και 25 Αυγούστου
  • Ο Δήμος για την επίσκεψη της Μαντόνα: Η αυθεντική Κέρκυρα γοητεύει
  • Ξεπέρασε τους 40 °C η θερμοκρασία σε περιοχές της χώρας – Στους 36,2 °C στην Κέρκυρα
  • Το ποδόσφαιρο επέστρεψε στους Οθωνούς μετά από τέσσερις δεκαετίες

Τελευταία σχόλια

  1. Νίκος Σέλλας στο Καθαρισμός και συντήρηση για Μαρμάρινα Μνημεία
  2. ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ στο Από παθητικοί χρήστες, δημιουργοί: Το νέο Κέντρο Καινοτομίας στην Κέρκυρα αλλάζει το σχολείο
  3. Δημητρης Απεργης στο Κικίλιας: «Νέος Επιβατικός Σταθμός αντάξιος της ομορφιάς και της τουριστικής δυναμικής των Παξών»
  4. Πανος.. στο Εξασφαλίστηκε 1 εκ. για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκίμμης
  5. Ενας Κερκυραιος στο Διεθνείς γέφυρες του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας για το περιβάλλον: Από το Columbia στη Νυρεμβέργη

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

ΛΑΣΥ: Επείγουσα ερώτηση για την αντιμετώπιση της βλάβης στον βιολογικό αγωγό του Αγίου Νικήτα

10/06/2026

ΛΑΣΥ: O νέος Κώδικας Τ.Α θωρακίζει την αντιλαϊκή πολιτική σε Δήμους και Περιφέρειες

05/06/2026

ΛΑΣΥ: Κεφαλονιά & Ιθάκη απαιτούν έργα, μέτρα, χρηματοδότηση και στελέχωση των υπηρεσιών

15/05/2026

Μπαλού: Αγανάκτηση και αγώνας, το μήνυμα από Κεφαλονιά και Ιθάκη

04/05/2026
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise