Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    ΝΔ: «Κλείδωσε» η υποψηφιότητα της Μερόπης Υδραίου
    28/06/2026
    Ν. Τρίαντος/τομέαρχης Υποδομών-Μεταφορών ΕΛΑΣ: Χρειαζόμαστε επιτέλους προοδευτικό πολιτικό πόλο
    28/06/2026
    ΛΑΣΥ Ιονίων: Οι αγώνες των εργαζομένων και τα κροκοδείλια δάκρυα της περιφερειακής αρχής
    28/06/2026
    Αυλωνίτης: Οι νέοι μας βρίσκονται σήμερα κοινωνικά και υλικά απομονωμένοι
    27/06/2026
    Απάντηση Καββαδία σε Αλεξάκη για το ζήτημα των απορριμμάτων
    27/06/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    istioforo
    Ακυβερνησία ιστιοφόρου με τέσσερις επιβαίνοντες στο Μεγανήσι
    28/06/2026
    Κέρκυρα: Σύλληψη 41χρονου που έβαλε ανήλικους σε κέντρο διασκέδασης
    28/06/2026
    Τρεις συλλήψεις για ηχορύπανση και ωράριο σε Λαγανά και Αργάσι
    28/06/2026
    Η Βίκυ Μαρτίνου νέα Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας
    28/06/2026
    «Τσουχτερό» πρόστιμο για καύση εντός αντιπυρικής περιόδου
    28/06/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Πάσχα στην Κέρκυρα με απευθείας πτήσεις της Jet2 από το Λονδίνο
    26/06/2026
    Κέρκυρα: Ρεκόρ με 100 (!) αεροπορικές αφίξεις σε μια ημέρα
    25/06/2026
    Τι έγινε στην πρώτη συνάντηση ξενοδόχων και ξενοδοχ/λων
    23/06/2026
    Στο πλευρό των εργαζομένων στις Περιφέρειες η ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας
    23/06/2026
    Εργατικό Κέντρο: Παλάτια για τους τουρίστες, κοντέινερ για τους εργάτες
    22/06/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    «Rocking & Band» στην Αχαράβη
    28/06/2026
    Η Φιλαρμονική Θιναλίων συμμετείχε στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Άρτας (pics)
    27/06/2026
    Omniscient Reader’s Viewpoint, Τόμος 1
    27/06/2026
    Πολιτιστική συνεργασία του Κεντρικού Δήμου με την Εθνική Πινακοθήκη
    26/06/2026
    Οι καλοκαιρινές δράσεις της Δημόσιας Βιβλιοθήκης
    26/06/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο για την Έλενα Διαβάτη
    28/06/2026
    Ιόνιος: Ο Κώστας Παπαϊωάννου αναλαμβάνει τα «ηνία» της Ακαδημίας
    28/06/2026
    Αχιλλέας Νυμφών: «Ευχαριστούμε για όλα, coach Σάββα!»
    28/06/2026
    Λάμψη μεταλλίων για τον Γυμναστικό Όμιλο Κέρκυρας
    28/06/2026
    Στον τελικό του Παγκοσμίου της Λουκέρνης η Έλενα Διαβάτη
    26/06/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Ανοικτή επιστολή απ’ τον Δ/ντη του δημοτικού Καστελλάνων Μέσης
    28/06/2026
    Σχολεία ανύπαρκτα, παιδιά υπό δίωξη
    28/06/2026
    Το “Columbia University” την άνοιξη του ’24!
    27/06/2026
    Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και η ευθύνη μας απέναντι στη μουσική παράδοση της Κέρκυρας
    26/06/2026
    ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο
    23/06/2026
Ανάγνωση Στοίχημα: Πάρτι και δίχως Μέσι, “ξυπνά” η Βίλα – “καρέ” επιλογών στο 14Χ!
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
SPORTS

Στοίχημα: Πάρτι και δίχως Μέσι, “ξυπνά” η Βίλα – “καρέ” επιλογών στο 14Χ!

Πλήρες το στοιχηματικό κουπόνι του Σαββάτου (21/08) με δράση σε όλα τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσσερις δυνατές επιλογές για εσάς, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Bwin.

CorfuPress.com
CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 21/08/2021
Κοινοποίηση
8 λεπ. ανάγνωση

Πλήρες το στοιχηματικό κουπόνι του Σαββάτου (21/08) με δράση σε όλα τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσσερις δυνατές επιλογές για εσάς, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Bwin. Πάμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Αντιδρά η Βίλα

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από την Premier League. Στις 17:00, η Άστον Βίλα υποδέχεται τη Νιουκάστλ για τη 2η αγωνιστική.

Απογοητευτική η εικόνα της Άστον Βίλα στην πρεμιέρα, ήταν μια απ’ τις ομάδες που πολύς κόσμος περίμενε να δει λόγω των καλών μεταγραφών της, ωστόσο δεν ανταποκρίθηκε. Έπαιξε με αφέλεια στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Γουότφορντ, η επιλογή του κόουτς Σμιθ να πιέσει πολύ ψηλά άφησε πολλούς χώρους στην άμυνα, ο αντίπαλος τους εκμεταλλεύτηκε και με την ταχύτητα του Σαρ σκόραρε δύο φορές. Εκτός τόπου και χρόνου και στο δεύτερο μέρος η Βίλα, δέχτηκε πολύ εύκολα το 3-0 στο 67’. Κάπου εκεί “ξύπνησε”, αλλά πέρα απ’ τη μείωση του σκορ, δεν απείλησε περαιτέρω.

Όταν δέχεσαι τέσσερα γκολ στην έδρα σου, δεν μπορείς να έχεις ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα. Η Νιουκάστλ έκανε καλό πρώτο μέρος, ο κόσμος στις κερκίδες έμεινε ικανοποιημένος και μάλιστα χειροκρότησε με το σφύριγμα της λήξης, η Νιουκάστλ κέρδιζε δίκαια. Ωστόσο, το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε… ναυάγιο, καθώς έκαναν ξανά την εμφάνιση τους όλες οι αμυντικές αρρυθμίες που την ταλαιπώρησαν και πέρυσι, δέχτηκε τρία γκολ απ’ το 53’ μέχρι το 66’, σ’ αυτό το διάστημα η Γουέστ Χαμ έκανε ό,τι ήθελε και βρήκε μπόλικους χώρους για να δράσει. Στο 2-4 το ματς τελείωσε οριστικά.

Και οι δύο ομάδες απογοήτευσαν στην πρεμιέρα, αλλά η Άστον Βίλα έχει ποιοτικότερο υλικό και περιμένουμε μπροστά στο κοινό της να ελέγξει το ρυθμό, να δημιουργήσει πολλούς κινδύνους στα αντίπαλα καρέ και να πάρει το πρώτο “τρίποντο” της σεζόν. Ποντάρουμε στον άσσο, σε απόδοση 1.85.

 

Με το μυαλό στην Ουκρανία

“Κατηφορίζουμε” στο γαλλικό νότο, όπου στις 18:00 η Μονακό υποδέχεται τη Λανς για την 3η αγωνιστική της Ligue 1.

Παρά το θετικό ξεκίνημα στη σεζόν με τις δύο νίκες και την πρόκριση επί της Σπάρτα Πράγας για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τη Μονακό. Στο πρωτάθλημα, έχει αφήσει για την ώρα μέτριες εντυπώσεις αφού δεν βρίσκεται σε καμιά περίπτωση στο επίπεδο που θα ήθελε και δεν δείχνει έτοιμη να ανταπεξέλθει σε πολλά συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια. Μετά την άδικη ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Ναντ (1-1), ακολούθησε η κάκιστη εμφάνιση και η ήττα στην έδρα της Λοριάν με 1-0, χωρίς ουσιαστικά να απειλήσει καθόλου. Ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από τη Σαχτάρ (0-1) για τα playoffs του Τσάμπιονς Λιγκ με τη ρεβάνς στην Ουκρανία να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη.

Θετικά στοιχεία και χαρακτήρα βγάζει η Λανς σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν. Αμφότερες οι ισοπαλίες που έχει αποκομίσει μέχρι στιγμής, είχαν ως χαρακτηριστικό τους το επιθετικό στυλ της και το γεγονός πως τρεις φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ στα δύο αυτά παιχνίδια και ισοφάρισε όλες τις φορές.

Προβληματική η εικόνα της Μονακό στις δύο πρόσφατες ήττες, απόψε θα έχει και το μυαλό της στη ρεβάνς με τη Σαχτάρ για τα playoffs του Champions League. Επικίνδυνη ομάδα η Λανς, θα βρει χώρους και μπορεί να κάνει τη ζημιά. Αξίζει η κόντρα στο φαβορί, πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.15.

 

Μεγάλο σκορ στο “Νοοrdlease”

Μεταφερόμαστε στην Ολλανδία, όπου στις 22:00 η Γκρόνινγκεν υποδέχεται την Ουτρέχτη για τη 2η αγωνιστική της Eredivisie.

Πολύ καλό ξεκίνημα στη νέα σεζόν για την Γκρόνινγκεν, με νίκη στο γειτονικό ντέρμπι απέναντι στη νεοφώτιστη Καμπούρ, της οποίας επικράτησε με 1-2 σε έναν αγώνα πολύ όμορφο για τους ουδέτερους θεατές, αφού τα είχε όλα. Πολύ καλό πρώτο μέρος, πήρε από νωρίς τα ηνία της αναμέτρησης και προηγήθηκε στο 33′, χάνοντας και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα αυτό. Τα χρειάστηκε στην επανάληψη, ισοφαρίστηκε δικαίως στο 68′ αλλά από εκείνο το σημείο και μετά συνήλθε σταδιακά και βγήκε ξανά μπροστά για να πιέσει και να βρει εν τέλει το χρυσό γκολ στις καθυστερήσεις.

Εξαιρετικό και ονειρικό ξεκίνημα στη νέα σεζόν για την Ουτρέχτη, που σκόρπισε την Σπάρτα Ρότερνταμ μπροστά στο κοινό της με 4-0. Δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα αυτό που προκάλεσε το ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις της, αλλά κυρίως η εμφάνιση που πραγματοποίησε. Καταιγιστική και στα δύο ημίχρονα, προηγήθηκε μόλις στο 2′ ενώ έχασε μια ντουζίνα ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα και έκανε ότι ήθελε στο χορτάρι.

Η Ουτρέχτη αποτελεί μια ομάδα άκρως επιθετική, αλλά με αμυντικές αδυναμίες τις οποίες η Γκρόνινγκεν μπορεί να εκμεταλλευτεί ειδικά με την υποστήριξη του κόσμου της. Επιλέγουμε το goal/goal σε απόδοση 1.80.

 

Δυνατό ξεκίνημα από την Μπάρσα

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από τη χώρα των Βάσκων, όπου στις 23:00 η Μπιλμπάο φιλοξενεί την Μπαρσελόνα για τη 2η αγωνιστική της La Liga.

Λίγα πράγματα στην πρεμιέρα της Πριμέρα Ντιβιζιόν από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Έλτσε εκτός έδρας. Παιχνίδι με κάκιστο θέαμα και λίγες καλές στιγμές μπροστά στις εστίες, η Μπιλμπάο έφταιξε 4-5 ευκαιρίες (όχι κάτι το ιδιαίτερο), δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ απειλήθηκε σχεδόν το ίδιο.

Σαρωτική ήταν στη μετά Μέσι εποχή η Μπαρσελόνα, επικρατώντας πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 4-2 της Σοσιεδάδ στη Βαρκελώνη. Κυριάρχησε από το ξεκίνημα, απέκτησε το προβάδισμα πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο, πήγε με αέρα δύο τερμάτων στην ανάπαυλα. Έβγαλε θετικά στοιχεία και στο δεύτερο 45λεπτο, μέσα σ’ ένα τετράλεπτο στο φινάλε είδε την αντίπαλο να μειώνει το σκορ σε 3-2, αλλά βρήκε τέταρτο τέρμα στις καθυστερήσεις και πανηγύρισε απόλυτα δίκαια το “τρίποντο”.

Η Μπιλμπάο ήταν κακή στην πρεμιέρα, είχε θέματα στη δημιουργία, η Μπαρσελόνα, από την άλλη, ήταν καταιγιστική κόντρα στη Σοσιεδάδ, έβγαλε τρομερή ενέργεια και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ. Επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 1.95.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Στοίχημα: Εκμεταλλεύεται το… μπάχαλο η Εστουδιάντες
Στοίχημα: Στην Αργεντινή με κάλυψη
Στοίχημα: Επιστρέφει η Κορίνθιανς
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • «Rocking & Band» στην Αχαράβη
  • ΝΔ: «Κλείδωσε» η υποψηφιότητα της Μερόπης Υδραίου
  • Ν. Τρίαντος/τομέαρχης Υποδομών-Μεταφορών ΕΛΑΣ: Χρειαζόμαστε επιτέλους προοδευτικό πολιτικό πόλο
  • Τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο για την Έλενα Διαβάτη
  • ΛΑΣΥ Ιονίων: Οι αγώνες των εργαζομένων και τα κροκοδείλια δάκρυα της περιφερειακής αρχής

Τελευταία σχόλια

  1. ΣΤΕΦΑΝΟΣ στο Στην αντικατάσταση 8,8 χιλιομέτρων αγωγών ύδρευσης προχωρά η ΔΕΥΑΚ
  2. Νικος στο Κέρκυρα: «Τέλος εποχής» για τον Κρατικό Αερολιμένα
  3. Panagiotis στο «Πόλεμος» στην Κληματιά: Προπηλακισμοί και δολιοφθορές για το πλεονάζον νερό!
  4. Γιωργος στο Κέρκυρα: Χωρίς νερό, στέρεψαν και οι δικαιολογίες…
  5. ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΕΡΕΦ στο Η σκοτεινή πλευρά της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Στοίχημα: Στο Δουβλίνο με τα γκολ

27/09/2022

Στοίχημα: Με το κίνητρο των Ρουμάνων

26/09/2022

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αλμπαθέτε

25/09/2022

Στοίχημα: Άνετη η Ελλάδα, “καίγεται” η Κύπρος

24/09/2022
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise