Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Γκίκας: Ξεκίνησε η μεγαλύτερη εργολαβία στο ΕΑΚΚ
    28/08/2026
    Νέα πρόστιμα για σκουπίδια εκτός κάδων και οχήματα που εμποδίζουν την αποκομιδή
    28/08/2026
    Διευρύνεται το δίκτυο ανακύκλωσης σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες
    28/08/2026
    Γκίκας: Πρoχωρά η μετεγκατάσταση των καρνάγιων στον Ποταμό
    27/08/2026
    Aυλωνίτης: Για την Έλενα Ακρίτα και την αδιανόητη μικροπρέπεια του καθεστώτος…
    27/08/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε 70χρονο για καύση απορριμμάτων στην Κέρκυρα
    28/08/2026
    Νέος Επίσκοπος Σύρου αναλαμβάνει ο Γεώργιος Αλτουβάς
    28/08/2026
    Θλίψη στην Κέρκυρα για την απώλεια του 34χρονου Ν. Κάντα
    28/08/2026
    Έφτασε τους 40°C η θερμοκρασία στο Αεροδρόμιο Κέρκυρας
    28/08/2026
    Yψηλός, ο κίνδυνος πυρκαγιάς το Σάββατο
    28/08/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Συμμετoχή των ιδιωτικών υπαλλήλων στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης
    28/08/2026
    Σε πλειστηριασμό δύο ξενοδοχεία στην Κέρκυρα
    28/08/2026
    «Όχι» του Επιμελητηρίου στη μετατροπή του Parking σε χώρο καρνάγιων
    28/08/2026
    Πότε καταβάλλονται τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ
    27/08/2026
    Ψήφισμα του Επιμελητηρίου για την απώλεια του Γιώργου Χονδρογιάννη
    26/08/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Επιστρέφει για πέμπτη χρονιά το Θεατρικό Φεστιβάλ Ιθάκης
    28/08/2026
    Νέα Δωρεά των αδελφών Κουρκουμέλλη-Ροδόσταμου στην Αναγνωστική Εταιρία
    28/08/2026
    «Στo φως του φεγγαριού» στο Μουσείο Καποδίστρια
    27/08/2026
    Κέρκυρα: Με Al Bano, το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών
    27/08/2026
    Μουσική εκδήλωση «Corfu by Slide» με σύγχρονα έργα για τρομπόνι και πιάνο
    27/08/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Γκίκας: Ξεκίνησε η μεγαλύτερη εργολαβία στο ΕΑΚΚ
    28/08/2026
    Παγκόσμιο: Ο Ντούσκος προκρίθηκε στα ημιτελικά του σκιφ
    28/08/2026
    Aποσύρεται από το πρωτάθλημα η Αναγέννηση Περιβολίου
    27/08/2026
    Έκτη θέση στον ημιτελικό για τη Διαβάτη στο Άμστερνταμ
    27/08/2026
    Στο τεχνικό επιτελείο του ΟΦΑΜ ο Ανδρέας Ζήκος
    27/08/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Φρέσκα κoυλούρια πουλά ο κουλουράς!
    28/08/2026
    Eργοστάσιο  αποσκλήρυνσης – αφαλάτωσης στην Χρυσηίδα
    27/08/2026
    Ανύπαρκτη κυβερνητική αυτογνωσία, απίστευτη αλαζονεία και διαφθορά
    27/08/2026
    H έρπουσα επέκταση των αυθαίρετων καταλήψεων δημοσίων χώρων
    26/08/2026
    Οι Κερκυραίοι καθηγητές που περιμένουν
    23/08/2026
Ανάγνωση Στοίχημα: “Football is coming home…” & γαλανόλευκο τσαγανό – τριάδα για ταμείο στο 8.49!
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
SPORTS

Στοίχημα: “Football is coming home…” & γαλανόλευκο τσαγανό – τριάδα για ταμείο στο 8.49!

Σήμερα Τρίτη (29/06) ολοκληρώνεται η φάση των “16” στο Euro 2020 με την “τιτανομαχία” Αγγλία - Γερμανία στο Γουέμπλεϊ φυσικά να κλέβει την παράσταση.

CorfuPress.com
CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 29/06/2021
Κοινοποίηση
6 λεπ. ανάγνωση

Σήμερα Τρίτη (29/06) ολοκληρώνεται η φάση των “16” στο Euro 2020 με την “τιτανομαχία” Αγγλία – Γερμανία στο Γουέμπλεϊ φυσικά να κλέβει την παράσταση. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας οι Σουηδοί αντιμετωπίζουν την Ουκρανία στο Χάμπντεν Παρκ, ενώ τα ξημερώματα η Εθνική μπάσκετ ρίχνεται στη μάχη του προολυμπιακού τουρνουά του Καναδά. Πάμε να αναλύσουμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

 

“Football is coming home…”

Στις 19:00, στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, η Αγγλία υποδέχεται τη Γερμανία με διακύβευμα ένα εισιτήριο στα προημιτελικά του Euro 2020.

Η Αγγλία, μαζί με την Ιταλία, ήταν οι δύο μοναδικές ομάδες που δε δέχτηκαν γκολ στη φάση των ομίλων, προς το παρόν δείχνει ότι η άμυνα και ο ρυθμός είναι τα πιο ισχυρά στοιχεία του ρόστερ της. Δημιουργικά δεν παίρνει καλό βαθμό, σκόραρε μόλις δύο γκολ σε τρία ματς, αμφότερα απ’ τον Στέρλινγκ, ο οποίος εξελίσσεται σε σημείο αναφοράς (έχει σκοράρει 14 γκολ στις τελευταίες 19 συμμετοχές του με την Αγγλία). Κέρδισε δίκαια την Κροατία στην πρεμιέρα, μπορούσε πιο άνετα απ’ το 1-0, συνέχισε με κακή εμφάνιση στο 0-0 με τη Σκωτία, ενώ την περασμένη Τρίτη επικράτησε 1-0 της Τσεχίας, σε ματς που σκόραρε νωρίς και δεν απειλήθηκε ποτέ.

Τα παιχνίδια της Γερμανίας στον όμιλο ήταν πολύ «ανοιχτά», εξ ολοκλήρου αντίθετα απ’ αυτά της Αγγλίας. Σημειώθηκαν συνολικά 11 γκολ σε τρία παιχνίδια, με τη Γερμανία να σκοράρει έξι φορές και να δέχεται πέντε γκολ. Δεν ήταν χειρότερη απ’ τη Γαλλία στην πρεμιέρα, θα μπορούσε να έχει πάρει την ισοπαλία, συνέχισε με το εμφατικό και απόλυτα δίκαιο 4-2 επί της Πορτογαλίας, εκεί έδειξε τις δυνατότητες της στο επιθετικό κομμάτι, «σώθηκε» χάρη στην επίθεση και στο τελευταίο ματς του ομίλου κόντρα στην Ουγγαρία. Είχε κάκιστη εικόνα ανασταλτικά, ουσιαστικά δέχτηκε δύο γκολ σε ισάριθμες φάσεις, από μια ομάδα που έπαιζε τουλάχιστον μια ταχύτητα κάτω.

Εκ διαμέτρου αντίθετη η αγωνιστική ταυτότητα των δύο ομάδων στους ομίλους τους και το ματσάρισμα λέει Αγγλία. Η ομάδα του Σάουθγκεϊτ μπορεί να ρίξει το ρυθμό, να κλείσει τους χώρους για τους Γερμανούς και να χτυπήσει την ασταθή τους άμυνα στις αντεπιθέσεις. Θα πάμε με την έδρα και θα επιλέξουμε την Αγγλία με DNB, σε απόδοση 1.83 και καλυπτόμαστε σε περίπτωση ισοπαλίας.

 

Πιο σοβαρή η Σουηδία

Στις 22:00, στο Χάμπντεν Παρκ της Γλασκώβης ολοκληρώνεται η φάση των “16” με το Σουηδία – Ουκρανία.

Η Σουηδία παρατάχθηκε χωρίς κανένα άγχος στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου (είχε πανηγυρίσει την πρόκριση απ’ το δεύτερο παιχνίδι) και δεν έδειξε καμία διάθεση να κάνει “χάρη” στην Πολωνία. Σ’ ένα χορταστικό παιχνίδι επικράτησε με 3-2 της παρέας του Λεβαντόφσκι στην Αγία Πετρούπολη και εξασφάλισε την “πρωτιά” του ομίλου της. Άψογα στημένη και οργανωμένη σ’ ένα ακόμη παιχνίδι, η άμυνά της όμως δεν απέφυγε τα δύο γκολ και σε φινάλε – θρίλερ εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα των Πολωνών και πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις. Με “όπλο” την άμυνα έφτασε ως εδώ, στην πρεμιέρα κράτησε στο μηδέν την Ισπανία (0-0) και τη 2η αγωνιστική επικράτησε 1-0 της Σλοβακίας.

Η Ουκρανία ήταν σκέτη απογοήτευση στο τελευταίο της παιχνίδι, ηττήθηκε δίκαια με 1-0 από την Αυστρία στο Βουκουρέστι και με τρεις πόντους τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου της. Περίμενε να ολοκληρωθούν και οι υπόλοιποι όμιλοι για να δει αν συνεχίσει ή αν πάει σπίτι της και η βαριά ήττα της Σλοβακίας (5-0 από Ισπανία) ήταν αυτή που της έδωσε την πρόκριση στους “16” (τέταρτη στην ειδική βαθμολογία, πάνω από Φινλανδία και Σλοβακία). Οι εμφανίσεις της στη φάση των ομίλων δεν κρίνονται ικανοποιητικές, στην πρεμιέρα το πάλεψε με την Ολλανδία, αλλά γνώρισε την ήττα με 3-2, ενώ τη 2η αγωνιστική επικράτησε με 2-1 της Βόρειας Μακεδονίας.

Πιο σοβαρή και πιο δεμένη ομάδα η Σουηδία. Έχει συνοχή στο αμυντικό κομμάτι και τις λύσεις στην επίθεση με το φορμαρισμένο Ίσακ να κάνει τη διαφορά. Θα την εμπιστευτούμε σήμερα στον άσο του 2.47!

 

Ανταγωνιστική η γαλανόλευκη!

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ από την άλλη μεριά του Ατλαντικού. Στις 02:00 τα ξημερώματα, η Εθνική Ελλάδος ξεκινά το προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά, με πολλά προβλήματα και απέναντι στο φαβορί τους γηπεδούχους!

Οι απουσίες από τη γαλανόλευκη δυσχαιρένουν την κατάσταση και προφανώς ο Καναδάς έχει περισσότερο ταλέντο πλέον στο ρόστερ του. Είναι το φαβορί και λόγω έδρας, αλλά το χάντικαπ κρίνεται υπερβολικό. Μπορεί να αποδειχθεί ανταγωνιστική η ομάδα του Πιτίνο και θα ποντάρουμε στην Ελλάδα με +13.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.88.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Στοίχημα: Εκμεταλλεύεται το… μπάχαλο η Εστουδιάντες
Στοίχημα: Στην Αργεντινή με κάλυψη
Στοίχημα: Επιστρέφει η Κορίνθιανς
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Γκίκας: Ξεκίνησε η μεγαλύτερη εργολαβία στο ΕΑΚΚ
  • Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε 70χρονο για καύση απορριμμάτων στην Κέρκυρα
  • Παγκόσμιο: Ο Ντούσκος προκρίθηκε στα ημιτελικά του σκιφ
  • Συμμετoχή των ιδιωτικών υπαλλήλων στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης
  • Σε πλειστηριασμό δύο ξενοδοχεία στην Κέρκυρα

Τελευταία σχόλια

  1. Νικος Σελλας στο Eργοστάσιο  αποσκλήρυνσης – αφαλάτωσης στην Χρυσηίδα
  2. Νίκος Σέλλας στο Καθαρισμός και συντήρηση για Μαρμάρινα Μνημεία
  3. ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ στο Από παθητικοί χρήστες, δημιουργοί: Το νέο Κέντρο Καινοτομίας στην Κέρκυρα αλλάζει το σχολείο
  4. Δημητρης Απεργης στο Κικίλιας: «Νέος Επιβατικός Σταθμός αντάξιος της ομορφιάς και της τουριστικής δυναμικής των Παξών»
  5. Πανος.. στο Εξασφαλίστηκε 1 εκ. για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκίμμης

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Στοίχημα: Στο Δουβλίνο με τα γκολ

27/09/2022

Στοίχημα: Με το κίνητρο των Ρουμάνων

26/09/2022

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αλμπαθέτε

25/09/2022

Στοίχημα: Άνετη η Ελλάδα, “καίγεται” η Κύπρος

24/09/2022
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise