Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Έρχεται ο 2ος αγώνας δρόμου τομεακών οργανώσεων ΚΚΕ-ΚΝΕ
    17/10/2026 20:40
    Δρυ: Περιφερειακό Συμβούλιο στη Λευκάδα, χωρίς τη Λευκάδα
    16/10/2026 20:23
    Εκσυγχρονίζεται ο στόλος του ΕΚΑΒ στην Κέρκυρα και στα Ιόνια (pics)
    16/10/2026 20:03
    Προσωρινός αποκλεισμός της παραποτάμιας οδού στην περιοχή του Ποταμού
    16/10/2026 19:48
    Αυλωνίτης: Υποστελέχωση και οικονομική ασφυξία στα σχολεία της Κέρκυρας
    16/10/2026 19:34
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    ΕΛΜΕ: Ραντεβού στον Αλμυρό για πεζοπορία
    17/10/2026 20:36
    Μαθηματική Εταιρεία: Συλλυπητήρια για το χαμό του Μιχάλη
    17/10/2026 20:34
    Ταλαιπωρία για τoυς επιβάτες του Αλκίνοου λόγω κακοκαιρίας στην Ηγουμενίτσα
    17/10/2026 17:18
    Μηχανική βλάβη σε γαλλικό ιστιοφόρο στον Κάλαμο Λευκάδας
    17/10/2026 17:14
    Σύλληψη διωκόμενου στη Ζάκυνθο
    17/10/2026 17:11
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Επανεκλογή Πελάη στην προεδρία του Συνδικάτου Ξενοδοχ/λων
    16/10/2026 19:16
    Oι Ενώσεις Γονέων Κέρκυρας καταγγέλλουν υποβάθμιση της δεύτερης ξένης γλώσσας
    15/10/2026 18:11
    Πεντάστερo ξενοδοχείο δρομολογείται στο Μπαρμπάτι
    14/10/2026 18:44
    ΕΚ Κέρκυρας και Θεσπρωτίας: Δεν δουλεύουμε για τον πόλεμο
    14/10/2026 18:26
    Η ΕΛΜΕ για την “Ειδική Αγωγή και τη σκόπιμη υποβάθμισή της”
    13/10/2026 22:29
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Η Ανδρική Χορωδία Κερκύρας, συναυλία στη Ροτόντα
    17/10/2026 20:54
    Ιωάννα Παπαντωνίου: Εκεί όπου οι λέξεις συναντούν τη δημιουργία
    17/10/2026 17:00
    Εκδόθηκαν τα πρακτικά του συνεδρίου για τον επτανησιακό πατριωτισμό με αρωγή της Περιφέρειας
    16/10/2026 20:08
    Aπό το Λονδίνο στη μουσική Κέρκυρα: Το Queen’s College London επισκέπτεται το νησί
    16/10/2026 12:41
    Αστρονομική: Παρατήρηση Σελήνης – Κρόνου
    15/10/2026 22:46
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Κορυφή για Κερκυραϊκό στην Α ΕΠΣΚ!
    17/10/2026 19:40
    Aσταμάτητος Ιόνιος, πέρασε… αέρα κι από τη Δράμα!
    17/10/2026 17:29
    Μέσα με Παναιγιάλειο ο ΟΦΑΜ, έξω με Πλαταριά η ΑΕΛ!
    16/10/2026 21:30
    Ο Θεσπρωτός Χρυσικόπουλος στο ντέρμπι Ολυμπιάδα-Θιναλιακός!
    16/10/2026 21:16
    Η Τερέζα Κουρτέση στο Παλαιό Φάληρο
    15/10/2026 22:30
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    O πολιτισμός της αρένας
    17/10/2026 20:49
    H Γερμανική Γλώσσα αξίζει τη θέση που της αναλογεί στη δημόσια εκπαίδευση
    17/10/2026 16:56
    Η κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών φέρνει υποχρηματοδότηση και υποβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας
    17/10/2026 16:54
    Με αύξηση 6,46% το 9μηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου
    16/10/2026 23:14
    6+1 Στοιχεία που δεν χωρούν στο κυβερνητικό «success story» της ανεργίας
    15/10/2026 23:02
Ανάγνωση Στοίχημα: “Φωτιά” στα δίχτυα σε Γλασκώβη, Λονδίνο & Κουιάμπα – τριάδα για ταμείο στο 9.75!
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
SPORTS

Στοίχημα: “Φωτιά” στα δίχτυα σε Γλασκώβη, Λονδίνο & Κουιάμπα – τριάδα για ταμείο στο 9.75!

Με συναρπαστικό πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή η 2η αγωνιστική των ομίλων στο Euro 2020 (18/06)!

CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 18/06/2021 09:24
Κοινοποίηση
6 λεπ. ανάγνωση

Με συναρπαστικό πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή η 2η αγωνιστική των ομίλων στο Euro 2020 (18/06)! Φυσικά το βρετανικό ντέρμπι Αγγλία  – Σκωτία κλέβει την παράσταση, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η δράση και στο Copa America! Πάμε να αναλύσουμε τις σημερινές επιλογές του Betarades.gr!

 

Με τα γκολ στη Γλασκώβη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Στοίχημα: Εκμεταλλεύεται το… μπάχαλο η Εστουδιάντες
Στοίχημα: Στην Αργεντινή με κάλυψη
Στοίχημα: Επιστρέφει η Κορίνθιανς

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από το Hampden Park της Γλασκώβης, όπου στις 19:00 ανοίγει η 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου με τον αγώνα Κροατία – Τσεχία.

Ξεκίνημα με το… αριστερό στον όμιλο για την Εθνική Κροατίας, η οποία ηττήθηκε απόλυτα δίκαια με 1-0 απ’ την Αγγλία στο “Γουέμπλεϊ”. Αντιμετώπισε προβλήματα απ’ την αρχή του αγώνα, οι Άγγλοι κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, ήταν η ομάδα που ουσιαστικά έφτιαξε φάσεις και έψαξε το γκολ, αλλά δεν βρήκε τον τρόπο να πάει με το προβάδισμα στην ανάπαυλα. Το πέτυχε στο δεύτερο 45λεπτο και διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ της σκορ ως το φινάλε. Απογοητευτική η εικόνα των Κροατών, δεν απείλησαν ουσιαστικά καθόλου, ήταν άτολμοι και άνευροι σε όλο το ματς.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Εθνική Τσεχίας, η οποία επικράτησε 2-0 της Σκωτίας στη Γλασκώβη. Αποδείχθηκε πιο εύστοχη και αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια και είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον φορ Σικ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Το 0-2 με απίθανο φαλτσαριστό σουτ απ’ τα 45 περίπου μέτρα ίσως αναδειχθεί και το καλύτερο γκολ όλη της διοργάνωσης. Τρομερή εμφάνιση από τον γκολκίπερ Βάτσλικ, ο οποίος έσωσε σε πολλές περιπτώσεις την ομάδα του με τις επεμβάσεις του.

Η Κροατία οφείλει να αντιδράσει και να δείξει πράγματα στην επίθεση, απέναντι σε μία τσέχικη άμυνα που δεν έπεισε απέναντι στη Σκωτία. Αντιθέτως, επιθετικά η ομάδα του Σίλχαβι έχει ποιότητα και μπορεί να προβληματίσει το αργό κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Κροατών. Θα πάμε επομένως με το Goal/Goal, σε απόδοση 2.00.

 

Πολλά γκολ στο ντέρμπι!

Και περνάμε στο πολυαναμενόμενο βρετανικό ντέρμπι του Γουέμπλεϊ. Στις 22:00, Αγγλία εναντίον Σκωτίας σε ένα κάτι παραπάνω από ένα απλό ματς ομίλου!

Έκανε το χρέος της η Εθνική Αγγλίας στην πρεμιέρα κόντρα στην Κροατία. Είχε το «πρέπει» της θεωρητικά καλύτερης ομάδας του ομίλου, αλλά και της έδρας, ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις και επικράτησε δίκαια. Είχε εξαιρετική εικόνα στο μισό πρώτο μέρος, θα μπορούσε να έχει προηγηθεί, δεν απειλήθηκε ούτε στο ελάχιστο. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ήρθε το γκολ, από εκεί και έπειτα διαχειρίστηκε την κατάσταση, δεν επέτρεψε το παραμικρό στους προβλέψιμους και αργούς Κροάτες, κράτησε με ευκολία το 1-0 και αν είχε λίγη τύχη παραπάνω θα είχε σκοράρει δεύτερη φορά.

Η Εθνική Σκωτίας είχε μπόλικο άγχος στην πρεμιέρα κόντρα στην Τσεχία, το θεωρητικά πιο βατό παιχνίδι του ομίλου, αυτό που «όφειλε» να κερδίσει. Η εικόνα της δεν ήταν κακή, τελείωσε με 19 τελικές προσπάθειες (μόλις 5 εντός στόχου), ήταν η ομάδα του ομίλου με την καλύτερη επίδοση στα expected goals, είχε 1.9! Υπήρξαν μερικές καθαρές ευκαιρίες με Ρόμπερτσον και Ντάικς, είχε και δοκάρι, θα έπρεπε να έχει βρει δίχτυα, ωστόσο έπεσε πάνω και στον γκολκίπερ Βάτσλικ, που έκανε μαγική εμφάνιση. Η Τσεχία ήταν πιο ουσιαστική, είχε 10 τελικές προσπάθειες, οι 7 εντός στόχου, σκόραρε δύο φορές (η δεύτερη με τρομερή έμπνευση και εκτέλεση του Σικ από πολύ μακριά) και πήρε δίκαια το ματς.

H Άγγλία έδειξε κατά διαστήματα πολύ επικίνδυνη στην επίθεση και λογικά θα βρει φάσεις απέναντι στην ασταθή ως αφελή άμυνα των Σκωτσέζων, οι οποίο οφείλουν να ρισκάρουν και θα κυνηγήσουν ένα ιστορικό γκολ. Επιλογή μας το Over 2.5, σε απόδοση 1.95.

 

Σκοράρουν στην Κουιάμπα

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με Copa America και τον αγώνα Χιλή – Βολιβία (00:00) για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου, που διεξάγεται στην Arena Pantanal της Κουιάμπα.

Η Χιλή ξεκίνησε σχετικά καλά το φετινό Κόπα Αμέρικα, αφού απέναντι στο φαβορί του ομίλου, την Αργεντινή του Μέσι, κατάφερε να αποφύγει την ήττα, φέρνοντας ισοπαλία 1-1. Μάλιστα έπαιξε αρκετά καλά, είχε ευκαιρίες ακόμη και να κερδίσει, αν και εξίσου εύκολα θα μπορούσε να είχε χάσει κιόλας.

Η Βολιβία έχασε ξανά έπειτα από δύο αγώνες, με 3-1 από την Παραγουάη, στην πρεμιέρα της για το Κόπα Αμέρικα, κάτι που δυσκολεύει εξαιρετικά το έργο της για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Πάντως σημαντικό ρόλο σε αυτή την ήττα έπαιξε η αποβολή παίκτη της, αφού όσο έπαιζαν 11 εναντίον 11, προηγούταν στο παιχνίδι.

Βάσει των στατιστικών που έχουν οι δύο ομάδες στα τελευταία παιχνίδια τους, αλλά και των σκορ που έφεραν στα πολύ πρόσφατα μεταξύ τους είναι καλή επιλογή το Goal/Goal, στο υψηλό 2.50.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στοίχημα: Στο Δουβλίνο με τα γκολ
Στοίχημα: Με το κίνητρο των Ρουμάνων
Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αλμπαθέτε
Στοίχημα: Άνετη η Ελλάδα, “καίγεται” η Κύπρος
Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Ρουμανία
Κοινοποίηση
Κάντε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Η Ανδρική Χορωδία Κερκύρας, συναυλία στη Ροτόντα
  • O πολιτισμός της αρένας
  • Έρχεται ο 2ος αγώνας δρόμου τομεακών οργανώσεων ΚΚΕ-ΚΝΕ
  • ΕΛΜΕ: Ραντεβού στον Αλμυρό για πεζοπορία
  • Μαθηματική Εταιρεία: Συλλυπητήρια για το χαμό του Μιχάλη

Τελευταία σχόλια

  1. ΣΤΕΦΑΝΟΣ στο Ο Γκίκας για τη Συνάντηση Θιάσων Αιγαίου
  2. Θεοδωρα στο Νέα σειρά του Prime Video εκτυλίσσεται στην Κέρκυρα του 1955
  3. RANTOS KOSTAS στο Το υδραγωγείο του 1831 γίνεται περιπατητική διαδρομή
  4. Κερκυραιος πολιτης στο Φορέας Κορφιάτικης Έκφρασης: Διαμαρτυρία για την εγκατάλειψη στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Φαληράκι
  5. Κερκυραιος πολιτης στο Συνάντηση εργασίας με τον Δ/ντή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την υλοποίηση του Προγράμματος “Ιόνια Νησιά 2021-2027”

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στοίχημα: Στα “σχοινιά” η Γαλλία, απειλεί η Αυστρία

22/09/2022 07:10

Στοίχημα: Ντέρμπι με γκολ στη Γλασκώβη

21/09/2022 07:41

Στοίχημα: Πετάει… φωτιές εντός έδρας

20/09/2022 06:57

Στοίχημα: Περνάει από το Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ

18/09/2022 09:20
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise