Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Γκίκας: Πρoχωρά η μετεγκατάσταση των καρνάγιων στον Ποταμό
    27/08/2026
    Aυλωνίτης: Για την Έλενα Ακρίτα και την αδιανόητη μικροπρέπεια του καθεστώτος…
    27/08/2026
    Διευκρινίσεις Τρεπεκλή για την καμπάνια «Τα Νησιά της Οδύσσειας»
    27/08/2026
    ΠΑΣΟΚ: Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στον Κέρκυρα
    26/08/2026
    Μπλόκο του Ελεγκτικού στο αντιπλημμυρικό έργο στη νότια Κέρκυρα
    26/08/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Nεκρός βρέθηκε 24χρονος τουρίστας στον Κάβο
    27/08/2026
    Στο Αεροδρόμιο Κέρκυρας έφτασε τους 37 °C
    27/08/2026
    Πανσέληνος του Οξύρρυγχου – 28 Αυγούστου 2026 / Μερική έκλειψη Σελήνης στο Βόρειο Ιόνιο
    27/08/2026
    Συνεχίζονται οι αιτήσεις για την ΕΠΑΣ Μαθητείας Κέρκυρας της ΔΥΠΑ
    27/08/2026
    Απάτη στην Κέρκυρα: Απέσπασαν 22.000 ευρώ και τιμαλφή από γυναίκα
    27/08/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Πότε καταβάλλονται τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ
    27/08/2026
    Ψήφισμα του Επιμελητηρίου για την απώλεια του Γιώργου Χονδρογιάννη
    26/08/2026
    Aντίθετη η ΔΑΣ ΕΦΚΑ στο νομοσχέδιο για τα Επαγγελματικά Ταμεία
    24/08/2026
    Παρέμβαση της EΛΜΕ Κέρκυρας για το στεγαστικό πρόβλημα των εκπαιδευτικών
    24/08/2026
    Κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου για μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ
    24/08/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    «Στo φως του φεγγαριού» στο Μουσείο Καποδίστρια
    27/08/2026
    Κέρκυρα: Με Al Bano, το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών
    27/08/2026
    Μουσική εκδήλωση «Corfu by Slide» με σύγχρονα έργα για τρομπόνι και πιάνο
    27/08/2026
    Αστρονομική: Μερική Έκλειψη Σελήνης στις 28 Αυγούστου
    26/08/2026
    Ξεκινούν οι εγγραφές στη Σχολή Μουσικής και οι ακροάσεις της Χορωδίας Κέρκυρα
    25/08/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Aποσύρεται από το πρωτάθλημα η Αναγέννηση Περιβολίου
    27/08/2026
    Έκτη θέση στον ημιτελικό για τη Διαβάτη στο Άμστερνταμ
    27/08/2026
    Στο τεχνικό επιτελείο του ΟΦΑΜ ο Ανδρέας Ζήκος
    27/08/2026
    Παγκόσμιο: Εύκολη πρωτιά στα προκριματικά για τον Ντούσκο
    26/08/2026
    Στην τελική ευθεία ο 14ος Κόρισσος Αγώνα Δρόμου
    26/08/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Eργοστάσιο  αποσκλήρυνσης – αφαλάτωσης στην Χρυσηίδα
    27/08/2026
    Ανύπαρκτη κυβερνητική αυτογνωσία, απίστευτη αλαζονεία και διαφθορά
    27/08/2026
    H έρπουσα επέκταση των αυθαίρετων καταλήψεων δημοσίων χώρων
    26/08/2026
    Οι Κερκυραίοι καθηγητές που περιμένουν
    23/08/2026
    H Δίκη της υποκρισίας
    23/08/2026
Ανάγνωση Στοίχημα: Γκολ με τη σέσουλα στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, μπορεί η Ρόμα – 3αδα για ταμείο στο 8.76!
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
SPORTS

Στοίχημα: Γκολ με τη σέσουλα στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, μπορεί η Ρόμα – 3αδα για ταμείο στο 8.76!

Πλούσιο μενού έχει το κουπόνι της Τετάρτης (12/05) με αναμετρήσεις εντός και εκτός συνόρων.

CorfuPress.com
CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 12/05/2021
Κοινοποίηση
5 λεπ. ανάγνωση

Πλούσιο μενού έχει το κουπόνι της Τετάρτης (12/05) με αναμετρήσεις εντός και εκτός συνόρων. Το Betarades.gr επέλεξε μια σούπερ τρίαδα σήμερα, με ποδοσφαιρικά ματς από Premier League και Serie A, όπως και την ελληνική Basket League. Όλα τα παιχνίδια τα βρίσκετε στη stoiximan με κορυφαίες αποδόσεις. Ας προχωρήσουμε στις αναλύσεις μας.

 

Με τις επιθέσεις στην Αγγλία

 

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από την Αγγλία και την Premier League, εκεί όπου στις 22:15 η Τσέλσι υποδέχεται την Άρσεναλ για την 36η αγωνιστική.

 

Η ομάδα του Τούχελ διανύει περίοδο φόρμας. Μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης και την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, επικράτησε εκτός έδρας (1-2) επί της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Σίτι. Ανατρέποντας, μάλιστα, το εις βάρος της σκορ, με τον Αλόνσο στις καθυστερήσεις να σημειώνει το “χρυσό” γκολ για την ομάδα του. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και στο -2 από την τρίτη Λέστερ, έχοντας, μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο. Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, έχοντας κερδίσει τα έξι από τα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

 

Κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού από τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, μετά την εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με τη Βιγιαρεάλ. Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας με 3-1 επί της Γουέστ Μπρομ. Νίκη που της επέτρεψε να μειώσει στους τέσσερις βαθμούς την διαφορά της από την έβδομη θέση και την Τότεναμ. Έχει πετύχει πέντε γκολ στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της για την Premier League, ενώ πρώτος σκόρερ της είναι ο Λακαζέτ με 13 τέρματα.

 

Η Τσέλσι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δικαιολογημένα θεωρείται φαβορί στο παιχνίδι. Και η Άρσεναλ, όμως, έχει ποιότητα, ειδικά στην επίθεση και μπορεί να σκοράρει. Θα προτιμήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

 

Το κίνητρο της Ρόμα

 

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την Ιταλία και την Serie A, με την Ίντερ φιλοξενεί στις 21:45 τη Ρόμα, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής.

 

Έχοντας εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, η Ίντερ συνέτριψε με 5-1 εντός έδρας τη Σαμπντόρια, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σάντσες, που σκόραρε δύο φορές. Αυτή ήταν η έβδομη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για την ομάδα του Κόντε σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταία της ήττα (1-2) ήταν στις 2 Φεβρουαρίου, στην αναμέτρηση κυπέλλου με την Γιουβέντους. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, έχοντας δεχτεί μόλις 30 γκολ σε 35 αγώνες.

 

Τα σημαντικά προβλήματα απουσιών που αντιμετώπιζε δεν εμπόδισαν τη Ρόμα να επικρατήσει εύκολα με 5-0 επί της ουραγού Κροτόνε. Σημειώνοντας, μάλιστα και τα πέντε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, από την Κάλιαρι (3-2) και τη Σαμπντόρια (2-0). Βρίσκεται στην προνομιούχο 7η θέση της βαθμολογίας και στο +2 από την όγδοη Σασουόλο.

 

Η Ρόμα χρειάζεται τους βαθμούς, απέναντι σε μία Ίντερ που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι στη συγκεκριμένη έδρα στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις τους. Θα στηρίξουμε το Χ2 σε απόδοση 2.25.

 

Επικρατεί με άνεση ο Παναθηναϊκός

 

Ολοκληρώνουμε σήμερα με ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ και τα πλέι οφ του, με τον Παναθηναϊκό να κοντράρεται στο ΟΑΚΑ με τον Ιωνικό στις 20:00.

 

Κυπελλούχος Ελλάδας αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός κερδίζοντας τον Προμηθέα με 91-79. Πλέον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα και έχει βάλει πλώρη για το νταμπλ.Θα στερηθεί των υπηρεσιών των Νέντοβιτς και Τι Τζέι Μπρέι, αμφίβολος είναι ο Χεζόνια.

 

Στο παρά πέντε εξασφάλισε ο Ιωνικός τη συμμετοχή του στα πλέι οφ. Κέρδισε με 86-85 τον Κολοσσό στην παράταση συγκεκριμένα. Απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις 15 περίπου μέρες και κατεβαίνει με υπηρεσιακό τεχνικό τον Τσίκληρα.

 

Δύο φορές έχει επικρατήσει ο Παναθηναϊκός του Ιωνικού τη φετινή σεζόν με πάνω από 20 πόντους διαφορά. Πιστεύουμε ότι μπορεί να το επαναλάβει. Επομένως, επιλέγουμε τον άσσο με χάντικαπ -22.5 σε απόδοση 1.90.

 

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Στοίχημα: Εκμεταλλεύεται το… μπάχαλο η Εστουδιάντες
Στοίχημα: Στην Αργεντινή με κάλυψη
Στοίχημα: Επιστρέφει η Κορίνθιανς
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Nεκρός βρέθηκε 24χρονος τουρίστας στον Κάβο
  • Γκίκας: Πρoχωρά η μετεγκατάσταση των καρνάγιων στον Ποταμό
  • Aποσύρεται από το πρωτάθλημα η Αναγέννηση Περιβολίου
  • Έκτη θέση στον ημιτελικό για τη Διαβάτη στο Άμστερνταμ
  • Στο τεχνικό επιτελείο του ΟΦΑΜ ο Ανδρέας Ζήκος

Τελευταία σχόλια

  1. Νικος Σελλας στο Eργοστάσιο  αποσκλήρυνσης – αφαλάτωσης στην Χρυσηίδα
  2. Νίκος Σέλλας στο Καθαρισμός και συντήρηση για Μαρμάρινα Μνημεία
  3. ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ στο Από παθητικοί χρήστες, δημιουργοί: Το νέο Κέντρο Καινοτομίας στην Κέρκυρα αλλάζει το σχολείο
  4. Δημητρης Απεργης στο Κικίλιας: «Νέος Επιβατικός Σταθμός αντάξιος της ομορφιάς και της τουριστικής δυναμικής των Παξών»
  5. Πανος.. στο Εξασφαλίστηκε 1 εκ. για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκίμμης

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Στοίχημα: Στο Δουβλίνο με τα γκολ

27/09/2022

Στοίχημα: Με το κίνητρο των Ρουμάνων

26/09/2022

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αλμπαθέτε

25/09/2022

Στοίχημα: Άνετη η Ελλάδα, “καίγεται” η Κύπρος

24/09/2022
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise