Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Γκίκας: Ξεκίνησε η μεγαλύτερη εργολαβία στο ΕΑΚΚ
    28/08/2026
    Νέα πρόστιμα για σκουπίδια εκτός κάδων και οχήματα που εμποδίζουν την αποκομιδή
    28/08/2026
    Διευρύνεται το δίκτυο ανακύκλωσης σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες
    28/08/2026
    Γκίκας: Πρoχωρά η μετεγκατάσταση των καρνάγιων στον Ποταμό
    27/08/2026
    Aυλωνίτης: Για την Έλενα Ακρίτα και την αδιανόητη μικροπρέπεια του καθεστώτος…
    27/08/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε 70χρονο για καύση απορριμμάτων στην Κέρκυρα
    28/08/2026
    Νέος Επίσκοπος Σύρου αναλαμβάνει ο Γεώργιος Αλτουβάς
    28/08/2026
    Θλίψη στην Κέρκυρα για την απώλεια του 34χρονου Ν. Κάντα
    28/08/2026
    Έφτασε τους 40°C η θερμοκρασία στο Αεροδρόμιο Κέρκυρας
    28/08/2026
    Yψηλός, ο κίνδυνος πυρκαγιάς το Σάββατο
    28/08/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Συμμετoχή των ιδιωτικών υπαλλήλων στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης
    28/08/2026
    Σε πλειστηριασμό δύο ξενοδοχεία στην Κέρκυρα
    28/08/2026
    «Όχι» του Επιμελητηρίου στη μετατροπή του Parking σε χώρο καρνάγιων
    28/08/2026
    Πότε καταβάλλονται τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ
    27/08/2026
    Ψήφισμα του Επιμελητηρίου για την απώλεια του Γιώργου Χονδρογιάννη
    26/08/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Επιστρέφει για πέμπτη χρονιά το Θεατρικό Φεστιβάλ Ιθάκης
    28/08/2026
    Νέα Δωρεά των αδελφών Κουρκουμέλλη-Ροδόσταμου στην Αναγνωστική Εταιρία
    28/08/2026
    «Στo φως του φεγγαριού» στο Μουσείο Καποδίστρια
    27/08/2026
    Κέρκυρα: Με Al Bano, το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών
    27/08/2026
    Μουσική εκδήλωση «Corfu by Slide» με σύγχρονα έργα για τρομπόνι και πιάνο
    27/08/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Γκίκας: Ξεκίνησε η μεγαλύτερη εργολαβία στο ΕΑΚΚ
    28/08/2026
    Παγκόσμιο: Ο Ντούσκος προκρίθηκε στα ημιτελικά του σκιφ
    28/08/2026
    Aποσύρεται από το πρωτάθλημα η Αναγέννηση Περιβολίου
    27/08/2026
    Έκτη θέση στον ημιτελικό για τη Διαβάτη στο Άμστερνταμ
    27/08/2026
    Στο τεχνικό επιτελείο του ΟΦΑΜ ο Ανδρέας Ζήκος
    27/08/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Φρέσκα κoυλούρια πουλά ο κουλουράς!
    28/08/2026
    Eργοστάσιο  αποσκλήρυνσης – αφαλάτωσης στην Χρυσηίδα
    27/08/2026
    Ανύπαρκτη κυβερνητική αυτογνωσία, απίστευτη αλαζονεία και διαφθορά
    27/08/2026
    H έρπουσα επέκταση των αυθαίρετων καταλήψεων δημοσίων χώρων
    26/08/2026
    Οι Κερκυραίοι καθηγητές που περιμένουν
    23/08/2026
Ανάγνωση Στοίχημα: Αντιδρά ο ΠΑΟ, χορός των γκολ σε Τουρκία και Γαλλία – Κυριακάτικη 5αδα στο 29Χ!
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
SPORTS

Στοίχημα: Αντιδρά ο ΠΑΟ, χορός των γκολ σε Τουρκία και Γαλλία – Κυριακάτικη 5αδα στο 29Χ!

Σούπερ Κυριακάτικο κουπόνι σήμερα (18/04) με συναρπαστική δράση σε όλη την Ευρώπη και το Betarades.gr έχει διαλέξει πέντε δυνατά προγνωστικά για εσάς!

CorfuPress.com
CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 18/04/2021
Κοινοποίηση
7 λεπ. ανάγνωση

Σούπερ Κυριακάτικο κουπόνι σήμερα (18/04) με συναρπαστική δράση σε όλη την Ευρώπη και το Betarades.gr έχει διαλέξει πέντε δυνατά προγνωστικά για εσάς! Ποντάρουμε σε επιλογές από την Σούπερ Λιγκ, τη Ligue 1, τη Serie A, την Super Lig και την Basket League, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην bwin. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Αντιδρά το “τριφύλλι”

Ξεκινάμε το στοιχηματικό μας ταξίδι από τη Λεωφόρο, όπου στις 15:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη για την 4η αγωνιστική των playoffs.

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε αυτό που μπορούσε στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προηγήθηκε με πέναλτι στην πρώτη παρουσία του στην αντίπαλη περιοχή, από εκεί και έπειτα εμφάνισε τις κλασικές αδυναμίες στη διαχείριση αγώνων. Αυτές «φωνάζουν» ακόμη περισσότερο σε ματς με πιο ποιοτικές ομάδες, ισοφαρίστηκε από λάθος του Διούδη στο φινάλε του ημιχρόνου, δέχτηκε ασφυκτική πίεση στο δεύτερο μέρος, ειδικά μετά την αποβολή του Πούγγουρα τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα, η ήττα ήρθε φυσιολογικά απ’ τον ανώτερο Ολυμπιακό. Έχει ευθύνη και ο Διούδης για την ήττα, έκανε ίσως τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση.

Ο Άρης άνει κακές εμφανίσεις στα πλέι-οφ, ειδικά στα πρώτα ημίχρονα, το «πλήρωσε» ακριβά στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ασταθέστατος αμυντικά, κάτι που δε συνηθίζει, έκανε το ένα λάθος πίσω απ’ το άλλο, ο αντίπαλος τα εκμεταλλεύτηκε όλα και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το 0-3 του ημιχρόνου. Τυπική διαδικασία το δεύτερο μέρος, οι αλλαγές του Χιμένεθ μετά το γκολ του Άρη «έσβησαν» το παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός στα εντός έδρας ντέρμπι και μπορεί να εκμεταλλευτεί το ντεφορμάρισμα του Άρη, θα ποντάρουμε στο 1 DNB, σε απόδοση 1.88. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Με τα γκολ στο Γκαζιαντέπ

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας από την γειτονική Τουρκία, όπου στις 16:00, η Γκαζιαντέπ υποδέχεται την Κασίμπασα για την 35η αγωνιστική της Super Lig.

Δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει σωστά στις απαιτήσεις ενός δύσκολου ματς, με την Γκαζιαντέπ να γνωρίζει την ήττα με 3-1 από τη Φενερμπαχτσέ στο “Σουκρού Σαράτσογλου”. Για ακόμη ένα εκτός έδρας ματς η ομάδα του Σα Πίντο εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων, έβαλε έτσι τέλος στο αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα (2-1-0).

Σε ένα παιχνίδι που άξιζε περισσότερα, η Κασίμπασα περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (0-0) με τη Μαλάτιασπορ εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα, πανηγύρισε μια νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές, προβληματίζοντας με τη συνολική της εικόνα.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο και περιμένουμε να ρισκάρουν για τη νίκη. Θα ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 2.00.

Ανοιχτό παιχνίδι στο Μπορντό

Μεταφερόμαστε στη Γαλλία για το επόμενο σήμείο μας. Στις 18:05, η Μπορντό φιλοξενεί τη Μονακό για 33η αγωνιστική της Ligue 1.

Σε τραγική κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται η Μπορντό, η οποία υπέστη ακόμη μια ήττα, αυτή τη φορά με 4-1 από τη Σεντ Ετιέν εκτός έδρας. Κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να σταματήσει με επιτυχία τις επιθέσεις της αντιπάλου, η οποία με ακόμη δύο γκολ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή της.

Νέα νίκη πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Μονακό ξεπερνώντας to εμπόδιο της Ντιζόν με 3-0 εντός έδρας. Παρότι είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, συνάντησε δυσκολίες και δεν βρήκε τον τρόπο να πάει με το προβάδισμα στην ανάπαυλα. Μπήκε αποφασισμένα στο δεύτερο 45λεπτο, ήταν πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια φτάνοντας απόλυτα δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η Μπορντό προέρχεται από 4 σερί Over 3.5, την ώρα που η Μονακό έχει σκοράρει 11 γκολ στα τρία τελευταία δικά της! Χαμηλά το διπλό, θα πάμε με το Over 2.5, σε απόδοση 1.90.

Το κίνητρο η Νάπολι

Η τελευταία ποδοσφαιρική επιλογή της Κυριακής έρχεται από τον ιταλικό Νότο. Στις 21:45, η Νάπολι αντιμετωπίζει την Ίντερ για 31η αγωνιστική της Serie A.

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε άμεσα η Νάπολι, μετά την ήττα που γνώρισε στο Τορίνο από την Γιουβέντους (2-1), συνεχίζοντας την προσπάθεια για έξοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Την προηγούμενη βδομάδα προσπέρασε το εμπόδιο της Σαμπντόρια επικρατώντας στο “Luigi Ferraris” με 2-0.

Έντεκα σερί νίκες πανηγύρισε η Ίντερ που διατηρεί μία διαφορά ισάριθμων βαθμών από την συμπολίτισσά της Μίλαν, έχοντας “κλειδώσει” σε μεγάλο βαθμό την κατάκτηση του 19ου συνολικά και πρώτου πρωταθλήματος μετά από έντεκα χρόνια! Την προηγούμενη βδομάδα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που έφερε με αντίπαλο την Κάλιαρι επικρατώντας με 1-0 στο Μιλάνο.

Άνετη η Ίντερ, έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, ενώ η Νάπολι “καίγεται” για τη νίκη στη μάχη της 4αδας. Θα πάμε με το κίνητρο των γηπεδούχων και θα επιλέξουμε 1 DNB, σε απόδοση 2.15.

Αργό τέμπο στην Πυλαία

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με ελληνικό μπάσκετ. Στις 17:00, σε εξ αναβολής αγώνα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Πυλαία.

Πορεία… τετράδας κάνει το τελευταίο δίμηνο ο ΠΑΟΚ, με έξι επιτυχίες σε επτά ματς. Στο πιο πρόσφατο διέλυσε το Περιστέρι με 85-66 την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις.

Τα τυπικά απομένουν για τη διασφάλιση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου από τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» τρέχουν σερί έξι νικών και έχουν τρεις ήττες λιγότερες από το Λαύριο και τον Προμηθέα.

Κουρασμένος από τα ματς της Ευρωλίγκας και με απουσίες λόγω κορωνοϊού ο Παναθηναϊκός, παραμένει το φαβορί για τη νίκη, αλλά δεν περιμένουμε γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι. Γι αυτό και θα ποντάρουμε στο under 165.5, σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Στοίχημα: Εκμεταλλεύεται το… μπάχαλο η Εστουδιάντες
Στοίχημα: Στην Αργεντινή με κάλυψη
Στοίχημα: Επιστρέφει η Κορίνθιανς
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Γκίκας: Ξεκίνησε η μεγαλύτερη εργολαβία στο ΕΑΚΚ
  • Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε 70χρονο για καύση απορριμμάτων στην Κέρκυρα
  • Παγκόσμιο: Ο Ντούσκος προκρίθηκε στα ημιτελικά του σκιφ
  • Συμμετoχή των ιδιωτικών υπαλλήλων στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης
  • Σε πλειστηριασμό δύο ξενοδοχεία στην Κέρκυρα

Τελευταία σχόλια

  1. Νικος Σελλας στο Eργοστάσιο  αποσκλήρυνσης – αφαλάτωσης στην Χρυσηίδα
  2. Νίκος Σέλλας στο Καθαρισμός και συντήρηση για Μαρμάρινα Μνημεία
  3. ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ στο Από παθητικοί χρήστες, δημιουργοί: Το νέο Κέντρο Καινοτομίας στην Κέρκυρα αλλάζει το σχολείο
  4. Δημητρης Απεργης στο Κικίλιας: «Νέος Επιβατικός Σταθμός αντάξιος της ομορφιάς και της τουριστικής δυναμικής των Παξών»
  5. Πανος.. στο Εξασφαλίστηκε 1 εκ. για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκίμμης

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Στοίχημα: Στο Δουβλίνο με τα γκολ

27/09/2022

Στοίχημα: Με το κίνητρο των Ρουμάνων

26/09/2022

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αλμπαθέτε

25/09/2022

Στοίχημα: Άνετη η Ελλάδα, “καίγεται” η Κύπρος

24/09/2022
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise