Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Αυλωνίτης: Οι νέοι μας βρίσκονται σήμερα κοινωνικά και υλικά απομονωμένοι
    27/06/2026
    Απάντηση Καββαδία σε Αλεξάκη για το ζήτημα των απορριμμάτων
    27/06/2026
    Τσίπρας: Η «Νέα Μεταπολίτευση» χρειάζεται «Νέο Πατριωτισμό» και «Ηθική Επανάσταση» – «Με τη στασιμότητα ή την αλλαγή»
    27/06/2026
    Διακοπή νερού στη Λευκίμμη λόγω βλάβης – Αποκατάσταση έως το μεσημέρι
    27/06/2026
    Στην Κέρκυρα, oι κρίσιμες αποφάσεις των ΦοΔΣΑ για τα έργα και τις μεταρρυθμίσεις
    26/06/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Θάνατος 72χρονου Ισραηλινού σε τουριστικό σκάφος
    27/06/2026
    Κεφαλονιά: Τραυματισμός 57χρονης από ομπρέλα που παρέσυρε ο άνεμος
    27/06/2026
    istioforo22
    Τραγωδία στον Κάλαμο με θανάσιμο τραυματισμό 50χρονης σε ιστιοφόρο
    27/06/2026
    Πρώτο 37άρι του φετινού καλοκαιριού στην Κέρκυρα
    27/06/2026
    Στέγαση πρώτα, αξιοπρέπεια πάντα
    27/06/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Πάσχα στην Κέρκυρα με απευθείας πτήσεις της Jet2 από το Λονδίνο
    26/06/2026
    Κέρκυρα: Ρεκόρ με 100 (!) αεροπορικές αφίξεις σε μια ημέρα
    25/06/2026
    Τι έγινε στην πρώτη συνάντηση ξενοδόχων και ξενοδοχ/λων
    23/06/2026
    Στο πλευρό των εργαζομένων στις Περιφέρειες η ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας
    23/06/2026
    Εργατικό Κέντρο: Παλάτια για τους τουρίστες, κοντέινερ για τους εργάτες
    22/06/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Η Φιλαρμονική Θιναλίων συμμετείχε στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Άρτας (pics)
    27/06/2026
    Omniscient Reader’s Viewpoint, Τόμος 1
    27/06/2026
    Πολιτιστική συνεργασία του Κεντρικού Δήμου με την Εθνική Πινακοθήκη
    26/06/2026
    Οι καλοκαιρινές δράσεις της Δημόσιας Βιβλιοθήκης
    26/06/2026
    Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και η ευθύνη μας απέναντι στη μουσική παράδοση της Κέρκυρας
    26/06/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Στον τελικό του Παγκοσμίου της Λουκέρνης η Έλενα Διαβάτη
    26/06/2026
    Κερκυραϊκός: Οι συνεργάτες του Μ. Κονισπολιάτη για τη νέα σεζόν
    26/06/2026
    Ο Τρεπεκλής βράβευσε την Κουρτέση και την Ασημακοπούλου
    24/06/2026
    ΓΟΚ: Με μετάλλιο και σημαντικές επιδόσεις στο Ατομικό Παγκορασίδων
    24/06/2026
    Στην Κέρκυρα (και φέτος) ο GOAT του NBA Μάικλ Τζόρνταν
    23/06/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Σχολεία ανύπαρκτα, παιδιά υπό δίωξη
    28/06/2026
    Το “Columbia University” την άνοιξη του ’24!
    27/06/2026
    Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και η ευθύνη μας απέναντι στη μουσική παράδοση της Κέρκυρας
    26/06/2026
    ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο
    23/06/2026
     Περιβαλλοντικοί ‘μηχανικοί’ χωρίς master ή PhD
    21/06/2026
Ανάγνωση Στοίχημα: Φαβορί οι “μπλε”, “καλπάζει” ο Εμπαπέ – 3αδα για ταμείο στο 7.9!
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
SPORTS

Στοίχημα: Φαβορί οι “μπλε”, “καλπάζει” ο Εμπαπέ – 3αδα για ταμείο στο 7.9!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι της Τρίτης (13/04), με τις ρεβάνς των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ να ξεχωρίζουν!

CorfuPress.com
CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 13/04/2021
Κοινοποίηση
6 λεπ. ανάγνωση

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι της Τρίτης (13/04), με τις ρεβάνς των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ να ξεχωρίζουν! Το Betarades.gr διάλεξε τρία σούπερ σημεία, που προσφέρονται με πλήθος αγορών από τη winmasters. Ποντάρουμε στα δύο παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και σε ένα ακόμη από το πρωτάθλημα μπάσκετ Ισπανίας. Ας δούμε τις επιλογές μας!

 

Ανώτερη η Τσέλσι

 

Κάνουμε αρχή στις προβλέψεις μας με την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση που διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα, στη Σεβίλλη, ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Πόρτο στις 22:00.

 

Η ομάδα του Τούχελ προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και νίκη (1-4) στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Αυτή ήταν η τέταρτη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της. Απέδειξε οτι η απρόσμενη στο γήπεδό της συντριβή από τη Γουέστ Μπρομ ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Η Τσέλσι θέλει για πρώτη φορά να κερδίσει για τρίτο συνεχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι σε ισπανικό έδαφος. Η επιθετική παραγωγικότητα είναι το μεγάλο της “όπλο” το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς έχει σημειώσει 12 τέρματα στους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες της.

 

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, η Πόρτο κατάφερε να φύγει νικήτρια (0-2) από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Τοντέλα. Εκμεταλλεύτηκε, μάλιστα, την εντός έδρας “γκέλα” της πρωτοπόρου Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τη Φαμαλικάο και την πλησίασε στους έξι βαθμούς. Αυτή, μάλιστα, ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη των “δράκων” στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, πάντως, δεν έχει καλή παράδοση απέναντι σε αγγλικές ομάδες, καθώς μετράει πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες στις τελευταίες εφτά αναμετρήσεις της.

 

Η Τσέλσι είναι καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα, ενώ μόνο με ένα… θαύμα θα απειληθεί η πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα. Προβάδισμα για τη νίκη έχει και σήμερα η ομάδα του Τούχελ. Θα ποντάρουμε στον άσσο σε απόδοση 1.90.

 

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν

 

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και το παιχνίδι που γίνεται στο Παρίσι, εκεί όπου η Πάρι Σεν Ζερμέν υποδέχεται στις 22:00 την Μπάγερν Μονάχου.

 

Ξεπέρασε το σοκ από την εντός έδρας ήττα (0-1) στο ντέρμπι κορυφής του γαλλικού πρωταθλήματος με τη Λιλ η Παρί. Ακολούθησε η σπουδαία νίκη με 3-2 επί της Μπάγερν Μονάχου, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς και η εύκολη επικράτηση με 4-1 απέναντι στη Στρασμπούργκ. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση του γαλλικού πρωταθλήματος, έχοντας σημειώσει 71 γκολ σε 32 παιχνίδια. Τα 21 από αυτά ο Εμπαπέ,που διανύει περίοδο τρομερής φόρμας, ενώ έχει σκοράρει και οχτώ φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Ξεκάθαρα επηρεασμένη από την εντός έδρας ήττα της από την Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπάγερν Μονάχου παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία (1-1) στην Ουνιόν Βερολίνου για το γερμανικό πρωτάθλημα. Παραμένει, πάντως, στην κορυφή της βαθμολογίας, χωρίς να απειλείται ιδιαίτερα. Η απώλεια του πρώτου σκόρερ της, Λεβαντόφκσι, αποδεικνύεται καθοριστική για την ομάδα του Φλικ. Έχει καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση στις εννιά από τις 10 φορές που βρέθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ οι ταχύτατοι επιθετικοί της μπορούν να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους προς την μεγάλη περιοχή της Μπάγερν Μονάχου. Οι φιλοξενούμενοι είναι υποχρεωμένοι να βγουν στην επίθεση και να κυνηγήσουν γκολ, χωρίς όμως τον ηγέτη της γραμμής κρούσης τους. Θα πάμε με το 1 (DNB) σε απόδοση 2.20.

 

Ξεφεύγει το σκορ στη Μαδρίτη

 

Κλείνουμε για σήμερα με μπάσκετ από το ισπανικό πρωτάθλημα και την 31 αγωνιστική, για την οποία στις 22:15 η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Τενερίφη.

 

Από τη σπουδαία νίκη στο El Clasico μέσα στη Βαρκελώνη έρχεται η Ρεάλ με 87-85, Μάλιστα, με μια εξαιρετική εμφάνιση από το σύνολο των παικτών της. Έπιασε, με αυτόν τον τρόπο, την κορυφή στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος.

 

Σερί εννιά νικών μετράει σε όλες τις διοργανώσεις η Τενερίφη. Μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής της στο Τσάμπιονς Λιγκ για τη συνέχεια, δείχνει το φαβορί για την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα Ισπανίας. Διέλυσε τελευταία με 101-77 την Εστουδιάντες.

 

Αναμένουμε ένα ματς που θα παιχτεί ελεύθερα. Οι δύο ομάδες έχουν σχεδόν σφραγίσει τις θέσεις τους στην κατάταξη και δεν θα πάνε σε παιχνίδι ρίσκου. Θα προτιμήσουμε το Over 163.5 πόντοι σε απόδοση 1.90.

 

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Στοίχημα: Εκμεταλλεύεται το… μπάχαλο η Εστουδιάντες
Στοίχημα: Στην Αργεντινή με κάλυψη
Στοίχημα: Επιστρέφει η Κορίνθιανς
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Σε δυο αράδες (28/6)!
  • Σχολεία ανύπαρκτα, παιδιά υπό δίωξη
  • Αυλωνίτης: Οι νέοι μας βρίσκονται σήμερα κοινωνικά και υλικά απομονωμένοι
  • Θάνατος 72χρονου Ισραηλινού σε τουριστικό σκάφος
  • Απάντηση Καββαδία σε Αλεξάκη για το ζήτημα των απορριμμάτων

Τελευταία σχόλια

  1. ΣΤΕΦΑΝΟΣ στο Στην αντικατάσταση 8,8 χιλιομέτρων αγωγών ύδρευσης προχωρά η ΔΕΥΑΚ
  2. Νικος στο Κέρκυρα: «Τέλος εποχής» για τον Κρατικό Αερολιμένα
  3. Panagiotis στο «Πόλεμος» στην Κληματιά: Προπηλακισμοί και δολιοφθορές για το πλεονάζον νερό!
  4. Γιωργος στο Κέρκυρα: Χωρίς νερό, στέρεψαν και οι δικαιολογίες…
  5. ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΕΡΕΦ στο Η σκοτεινή πλευρά της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Στοίχημα: Στο Δουβλίνο με τα γκολ

27/09/2022

Στοίχημα: Με το κίνητρο των Ρουμάνων

26/09/2022

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αλμπαθέτε

25/09/2022

Στοίχημα: Άνετη η Ελλάδα, “καίγεται” η Κύπρος

24/09/2022
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise