• Αρχική
  • CP-Web
  • Στήλες
  • Άρθρα
  • CorfuSports
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
Κυριακή, 07/03/2021
CorfuPress.com
  • EDITORIAL
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ – ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΡΘΡΑ
  • SPORTS
CorfuPress.com
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
CorfuPress.com
Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Ο ένας πάνω στον άλλο στα ΜΜΜ της Κέρκυρας”

CorfuPress.com Κείμενο: CorfuPress.com
Σάββατο, 30/01/2021

Δύο φωτογραφίες που περιλαμβάνουν έντονο συνωστισμό σε Μέσο Μαζικής Μεταφοράς στην Κέρκυρα γνωστοποίησε ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων του νησιού.

Σημειώνοντας μεταξύ άλλων, πως ναι μεν οι πολίτες αναλαμβάνουν την ατομικής τους ευθύνη αφού φορούν την μάσκα τους, ωστόσο, ” είναι κυριολεκτικά στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο, καθώς δεν έχουν αναλάβει την δική τους ευθύνη κυβέρνηση και μεγαλοεργοδοσία!”

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου

Σχετικάθέματα

Οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι για τη “δίωξη σε βάρος της προέδρου της ΟΕΝΓΕ”

Παρασκευή, 12/02/2021

Ιδιωτικοί Υπάλληλοι: Στον “αέρα” η καθαριότητα των σχολείων

Δευτέρα, 11/01/2021

“Υποχώρησε η ΠΕ Κέρκυρας για τη λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές”

Τρίτη, 05/01/2021

Κέρκυρα, 28 Γενάρη 2021. Για άλλη μια φορά επιβάτες του αστικού ΚΤΕΛ, στέλνουν φωτογραφίες στο Σωματείο μας στις οποίες αποτυπώνεται το χάος που επικρατεί στα ΜΜΜ και στο νησί μας. Για άλλη μια φορά οι φωτογραφίες αυτές προέρχονται από λεωφορείο της γραμμής που ενώνει το κέντρο της πόλης της Κέρκυρας με το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Για άλλη μια φορά φαίνεται ξεκάθαρα ότι όλοι οι επιβάτες φορούν τις μάσκες τους, αναλαμβάνοντας την “ατομική τους ευθύνη”. Όμως είναι κυριολεκτικά στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο, καθώς δεν έχουν αναλάβει την δική τους ευθύνη κυβέρνηση και μεγαλοεργοδοσία! Και όλα αυτά ενώ το δεύτερο φονικότερο κύμα της πανδημίας είναι σε εξέλιξη και ένα τρίτο είναι προ των πυλών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών.
Η κάθε μέρα που περνά επιβεβαιώνει με τον πλέον τραγικό τρόπο και στον πιο δύσπιστο, ότι η κυβέρνηση της ΝΔ και η μεγαλοεργοδοσία όχι απλά δεν έκαναν τίποτα για να προστατέψουν τον λαό μας από την πανδημία αλλά διαμόρφωσαν και διαμορφώνουν συνεχώς τις προϋποθέσεις εξάπλωσης του νέου κορονοϊού, τον οποίο εκμεταλλεύονται για να περάσουν μια σειρά από σκληρά αντεργατικά-αντιλαϊκά μέτρα. Και όλα αυτά για να διασφαλίσουν την κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων, στην οποία οφείλεται για άλλη μία φορά η νέα καπιταλιστική οικονομική κρίση που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Μάλιστα για να “πείσουν” τον λαό μας να δεχτεί τη σφαγή του, επιστρατεύουν την απαραίτητη για τον σκοπό αυτό καταστολή και κρατική τρομοκρατία, την αντιστροφή της πραγματικότητας και πολλές δόσεις κυβερνητικής προπαγάνδας (ανύπαρκτες εισηγήσεις επιστημόνων, ψευδείς ειδήσεις από τα παπαγαλάκια της κ.λπ.)
Φτάνουν μάλιστα στον παραλογισμό να θεωρούν ότι ο νέος κορονοϊός δε μεταδίδεται σε χώρους και καταστάσεις σαν αυτές που απεικονίζονται στις προαναφερόμενες φωτογραφίες (αφού όπως είπε και ο πρωθυπουργός δε μπορούμε να “γεννήσουμε” λεωφορεία) αλλά η δημόσια υγεία διατρέχει εξαιρετικό κίνδυνο από λαϊκές συγκεντρώσεις στις οποίες λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας!!!
Καταλαβαίνουμε τους φόβους τους! Ομολογούμε πως σε σχέση με αυτό που φοβούνται παίρνουν τα κατάλληλα, γι’ αυτούς μέτρα! Γιατί γι’ αυτούς το πρόβλημα δεν είναι ο νέος κορονοϊός, η εξάπλωσή του και ο θάνατος τόσων χιλιάδων αλλά ο “ιός” της αμφισβήτησης της πολιτικής τους, η “μετάδοσή” του στον λαό και η ανατροπή της εξουσίας των λίγων που εκμεταλλεύονται τους πολλούς, που παράγουν όλον τον πλούτο! Ομολογούμε επίσης ότι εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, ώστε να γίνει το δεύτερο, διεκδικώντας μέτρα για την προστασία της υγείας, της ζωής και των δικαιωμάτων μας, βάζοντας μπροστά την ικανοποίηση των δικών μας σύγχρονων αναγκών!

CorfuPress.com

CorfuPress.com

Άλλες δημοσιεύσεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναίκα καταγγέλλει πως είναι αρνητική στον covid και την καταχώρησαν ως θετική

Κείμενο: CorfuPress.com
Κυριακή, 07/03/2021
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων θα συμμετάσχει στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Μαράσλειο

Κείμενο: CorfuPress.com
Κυριακή, 07/03/2021
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ω! Τι ωραία καρναβάλια, τότε! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Κείμενο: CorfuPress.com
Σάββατο, 06/03/2021
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

160 Κερκυραίοι υπογράφουν: «Κανένας νεκρός της πείνας απεργός»

Κείμενο: CorfuPress.com
Σάββατο, 06/03/2021
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξι νέα κρούσματα στην Κέρκυρα

Κείμενο: CorfuPress.com
Σάββατο, 06/03/2021
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λη Ντάρελ σε Μητσοτάκη: Σταματήστε τη λαίλαπα του τσιμέντου και του πλήθους!

Κείμενο: CorfuPress.com
Σάββατο, 06/03/2021
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο διακομιδές σε Παξούς και Αλβανία από το ιατρείο “Μάστορας Ιατρικές Υπηρεσίες Ρόδα”

Κείμενο: CorfuPress.com
Παρασκευή, 05/03/2021

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία σχόλια

  • Avatar Ανώνυμος στο Σήμερα το πρωί, drive through rapid tests στο γήπεδο της Κασσιώπης: “Ποτε θα το γράψετε σωστά; Κασσιοπη με όμικρον όπως η Καλλιόπη Αγραματοι” Μαρ 6, 17:57
  • Avatar Ανώνυμος στο Μήνυση Άνθη κατά συνδικαλιστή επειδή… τρίτο πρόσωπο του έκανε υβριστικό σχόλιο!: “Μια απορία. Γιατί ο κύριος Άνθης δεν έκανε μήνυση όταν καταγγέλθηκε στις 05/09 από την ΈΛΜΕ ότι απείλησε τον κύριο…” Μαρ 6, 14:56
  • Avatar Ανώνυμος στο Αυστηροποιεί τους έλεγχους στην Κέρκυρα ο Χρυσοχοΐδης (VIDEO): “Το κρουαζιερόπλοιο που ναι παρκάρισμενο τόσο καιρό με το προσωπικό να αλλωνιζει είμαστε σίγουροι ότι εινάι ασφαλές;; Γιατί έχουμε τις…” Μαρ 6, 14:06
  • Avatar Ανώνυμος στο Κέρκυρα: Του κατάσχεσαν το ψαροντούφεκο, του πήραν και την ψαριά: “Οταν δεν αναλυεις τους λογους για τους οποιους μια δραστηριοτητα κρινεται ΠΑΡΑΝΟΜΗ,δεν κανεις τιποτε λιγοτερο απο το να επιβαλεις συνταγες…” Μαρ 4, 23:41
  • Avatar Ανώνυμος στο Μήνυση Άνθη κατά συνδικαλιστή επειδή… τρίτο πρόσωπο του έκανε υβριστικό σχόλιο!: “Ο κύριος Θύμης αν πιστεύει ότι αδικείται μπορεί να κάνει μήνυση στον κ. Άνθη για ψευδή καταμήνυση και μάλιστα αν…” Μαρ 4, 12:32

Το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009

ακολουθήστε μας

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • CP-Web/CorfuPress.com
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Χρήση cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com
  • Corfu Magazine
  • Αγγελίες
  • Directory Κέρκυρας

© 2020 CP-Web/CorfuPress.com

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • EDITORIAL
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ – ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΡΘΡΑ
  • SPORTS

© 2020 CP-Web/CorfuPress.com