Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Συνάντηση τoυ Δημάρχoυ με τη Συντονιστική Επιτροπή Προέδρων Κοινοτήτων στις Μπενίτσες
    21/08/2026
    Αυλωνίτης: Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση των αρίστων! Προτελευταία η Ελλάδα στην Ε.Ε.σε δαπάνες για την παιδεία!
    21/08/2026
    Συνάντηση Μαχειμάρη-Κόκκαλη με τον πρόεδρο του Χαμόγελου
    21/08/2026
    Ακόμη 13 πρόστιμα από την Υπηρεσία Καθαριότητας
    21/08/2026
    Κόντρα και μπηχτές μεταξύ Γκίκα – Αυλωνίτη με φόντο το… Αχίλλειο
    20/08/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Meteo | Υψηλές θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες – Πού θα φτάσουν τα 40άρια;
    21/08/2026
    Σύλληψη αλλοδαπού στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας
    21/08/2026
    Οδηγούσε μεθυσμένος στη Ζάκυνθο
    21/08/2026
    Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς το Σάββατο
    21/08/2026
    Έχασε τη ζωή του στη θάλασσα των Αλυκών Λευκίμμης
    21/08/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ
    20/08/2026
    Κέρκυρα: Αύξηση 17,3% στους επιβάτες κρουαζιέρας το πρώτο επτάμηνο
    19/08/2026
    Εργατικό Κέντρο: Kάλεσμα στο συλλαλητήριο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
    18/08/2026
    Αεροδρόμιο Κέρκυρας: Άγγιξε το 1 εκατομμύριο επιβάτες τον Ιούλιο
    13/08/2026
    ΕΛΜΕ: Με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά
    07/08/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Στον ευρωπαϊκό χάρτη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς η Πολιορκία της Κέρκυρας του 1716
    21/08/2026
    Από Τρίτη, ξεκινούν οι εγγραφές στη Φιλαρμονική Μάντζαρος
    21/08/2026
    Χρήστος Γαλανόπουλος: «Η Σύρραξη των Τεσσάρων-Λούνα»
    21/08/2026
    Η «Μάγια, η μέλισσα» στο Θέατρο του Μον Ρεπό
    20/08/2026
    Eιρήνη Κουντουράκου: «Αγνύθα»
    20/08/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Στην K17 του Ηρακλή ο Σαλβάνος!
    20/08/2026
    Ντούσκος και Διαβάτη στο Παγκόσμιο του Άμστερνταμ!
    20/08/2026
    Ολυμπιακός: Διπλή εκπροσώπηση στην Κέρκυρα με Όλυμπο και ΑΕ Λευκίμμης
    20/08/2026
    Οι Vourligans ζητούν εξηγήσεις για το μέλλον του ΑΟ Κέρκυρα
    20/08/2026
    Απέκτησε Ζάγκο ο ΟΦΑΜ!
    18/08/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Tο κόστoς της καθημερινότητας και η ανάγκη για μια νέα οικονομική πολιτική
    21/08/2026
    Για τις εξελίξεις στoν Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο
    20/08/2026
    Με αύξηση 7,20% στις αφίξεις εξωτερικού έκλεισε ο Ιούλιος, στο «Ι. Καποδίστριας»
    16/08/2026
    Κλιματική αλλαγή και ενεργειακή επάρκεια
    16/08/2026
    Ο Δήμος που γνωρίζει το πρόβλημα πριν τηλεφωνήσει ο δημότης
    16/08/2026
Ανάγνωση Στοίχημα: Ο “δολοφόνος” Χόλαντ και η εκδίκηση των “κόκκινων διαβόλων” – φοβερή τριάδα στο 7,32!
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
SPORTS

Στοίχημα: Ο “δολοφόνος” Χόλαντ και η εκδίκηση των “κόκκινων διαβόλων” – φοβερή τριάδα στο 7,32!

Αρκετά πλούσιο είναι το κουπόνι της Τρίτης (24/11), με τους αγώνες του να προμηνύονται συναρπαστικοί!

CorfuPress.com
CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 24/11/2020
Κοινοποίηση
6 λεπ. ανάγνωση

Αρκετά πλούσιο είναι το κουπόνι της Τρίτης (24/11), με τους αγώνες του να προμηνύονται συναρπαστικοί! Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με τρεις στοιχηματικές επιλογές που ξεχώρισε για εσάς. Θα ασχοληθούμε με αναμετρήσεις από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, που βρίσκεται στην 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία Τσάμπιονς Λιγκ αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας. Ας περάσουμε, επομένως, αμέσως στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Επιθέσεις “φωτιά” στη Γερμανία

Αρχίζουμε τις προβλέψεις μας από τη Γερμανία, όπως είπαμε με Champions League. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ υποδέχεται στις 22.00 την Κλαμπ Μπριζ.

Η γερμανική ομάδα ήταν πολύ απλά εντυπωσιακή στην τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα της χώρας της και συνέτριψε εκτός έδρας με 5-2 τη Χέρτα Βερολίνου. Έχοντας ως ηγέτη έναν εκπληκτικό Χόλαντ, που σημείωσε τέσσερα γκολ, όλα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Νορβηγός επιθετικός έφτασε τα 10 συνολικά στο πρωτάθλημα. Ακόμη, με την επικράτησή της αυτή, η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση αναπνοής (-1) από τη πρωτοπόρο Μπάγερν. Νοκ άουτ έχουν τεθεί οι αμυντικοί Ζαγκαντού και Σμέλτσερ.

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Κλαμπ Μπριζ, που προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, επί της Οστάνδης με 3-1 και της Κάρτραϊκ με 1-0. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του βελγικού πρωταθλήματος με 26 βαθμούς σε 13 παιχνίδια. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 29 τέρματα και πρώτο σκόρερ τον Ντιατά, που έχει πετύχει έξι γκολ. Απόντες είναι ο τραυματίας αμυντικός Ρίκα, ο επιθετικός Ντένις, που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και ο αμυντικός Σομπόλ, που βρέθηκε θετικός στον κορονωϊό.

Η Ντόρτμουντ σκοράρει ακατάπαυστα και η επιθετικη της γραμμή είναι αξιοσημείωτα δυνατή. Και η Κλάμπ Μπρίζ, από την πλευρά της, το… έχει το γκολ. Επιλέγουμε το Over 3.5 σε απόδοση 2.15.

Θέλει το αίμα της πίσω η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συνεχίζουμε με ακόμα ένα παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Champions League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί στις 22.00 τη Μπασάκσεχιρ για το τέταρτο γκρουπ.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στην Premier League, που τους έδωσαν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Συγκεκριμένα επικράτησαν με 3-1 επί της Έβερτον, ενώ νίκησαν δύσκολα τη Γουέστ Μπρομ με 1-0, με τέρμα του Μπρούνο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος είναι και ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Σόλσκιερ, καθώς έχει σημειώσει έξι γκολ, ενώ έχει μοιράσει και τρεις ασίστ. Σε καραντίνα έχει μπεί ο Λίνγκαρντ (ήρθε σε επαφή με θετικό κρούσμα Covid-19), ενώ νοκ άουτ έχουν έχουν τεθεί οι Σο και Τζόουνς.

Η Μπασάκσεχιρ βρίσκεται στην έκτη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος, ενώ προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 3-2 από την Μπεσίκτας. Στην προηγούμενη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League είχε κάνει την έκπληξη και είχε επικρατήσει με 2-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο προπονητής Οκάν Μπουρούκ δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία επιθετικό Κριβελί, τον μέσο Άλεκσιτς και τον αμυντικό Καϊσάρα. Αντίθετα, ταξίδεψε μαζί με την αποστολή και πιθανότατα θα αγωνιστεί ο τερματοφύλακας Γκουνόκ, καθώς το τεστ του έδειξε πως είναι αρνητικός στον κορωνοϊό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την πρόκριση και χρειάζεται τους τρεις βαθμούς. Ακόμη, υπάρχει το κίνητρο της εκδίκησης για τους παίκτες του Σόλσκιερ, για την ήττα τους την προηγούμενη αγωνιστική στην Τουρκία. Η Μπασάκσεχιρ μπορεί και αυτή να σκοράρει. Ποντάρουμε στο Over 3 σε απόδοση 1.84.

Τα βρίσκει σκούρα στη Ρωσία η Σεβίλλη

Κλείνουμε με το παιχνίδι ανάμεσα στην Κράσνονταρ και τη Σεβίλλη για το Champions League, που έχει σέντρα στις 19:55.

Ανέκαμψε η Κράσνονταρ στο πιο πρόσφατό της ματς, που ήταν για το πρωτάθλημα της χώρας της. Έπειτα από ένα αρνητικό σερί έξι χαμένων αγώνων σε κάθε διοργάνωση πήρε νίκη ψυχολογίας. Κέρδισε μακριά από το γήπεδό της την Ταμπόφ με 1-0, ανοίγοντας το σκορ στο 17’ με τον Καμπελά. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, από την άλλη, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στη φάση των ομίλων. Παρόλο που πέρασε μπροστά στο σκορ με 2-0 στο προηγούμενο παιχνίδι με την αποψινή της αντίπαλο, ηττήθηκε με 3-2.

Η Σεβίλλη “τρέχει” σερί τριών νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Προέρχεται από την επικράτηση στο γήπεδό της επί της Θέλτα για την Primera Division με 4-2. Προηγήθηκε αρχικά με δυναμικό ξεκίνημα, έμεινε πίσω στο σκορ και τελικά αποχώρησε από την αναμέτρηση με τους τρεις βαθμούς. Όσον αφορά την Ευρώπη, ισοβαθμεί με την Τσέλσι στην πρώτη θέση του ομίλου της. Πιο πρόσφατα, νίκησε τη Ρεν με 1-0 και την Κράσνονταρ με 3-2. Αρκετές είναι οι απουσίες, μεταξύ άλλων των Ακούνια, Σούσο και Νάβας.

Η Κράσνονταρ έδειξε τα… δόντια της στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τη Σεβίλλη. Βρίσκεται σε καλό μομέντουμ και μπορεί να πάρει τη νίκη. Η Σεβίλλη δεν φαίνεται ιδιαίτερα απειλητική, ενώ η προϊστορία της στη Ρωσία δεν την ευνοεί. Θα πάμε με την επιλογή Κράσνονταρ +1 (ασιατικό) σε απόδοση 1.85.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Στοίχημα: Εκμεταλλεύεται το… μπάχαλο η Εστουδιάντες
Στοίχημα: Στην Αργεντινή με κάλυψη
Στοίχημα: Επιστρέφει η Κορίνθιανς
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Συνάντηση τoυ Δημάρχoυ με τη Συντονιστική Επιτροπή Προέδρων Κοινοτήτων στις Μπενίτσες
  • Meteo | Υψηλές θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες – Πού θα φτάσουν τα 40άρια;
  • Σύλληψη αλλοδαπού στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας
  • Οδηγούσε μεθυσμένος στη Ζάκυνθο
  • Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς το Σάββατο

Τελευταία σχόλια

  1. Νίκος Σέλλας στο Καθαρισμός και συντήρηση για Μαρμάρινα Μνημεία
  2. ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ στο Από παθητικοί χρήστες, δημιουργοί: Το νέο Κέντρο Καινοτομίας στην Κέρκυρα αλλάζει το σχολείο
  3. Δημητρης Απεργης στο Κικίλιας: «Νέος Επιβατικός Σταθμός αντάξιος της ομορφιάς και της τουριστικής δυναμικής των Παξών»
  4. Πανος.. στο Εξασφαλίστηκε 1 εκ. για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκίμμης
  5. Ενας Κερκυραιος στο Διεθνείς γέφυρες του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας για το περιβάλλον: Από το Columbia στη Νυρεμβέργη

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Στοίχημα: Στο Δουβλίνο με τα γκολ

27/09/2022

Στοίχημα: Με το κίνητρο των Ρουμάνων

26/09/2022

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αλμπαθέτε

25/09/2022

Στοίχημα: Άνετη η Ελλάδα, “καίγεται” η Κύπρος

24/09/2022
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise