Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Δρυ: Περιφερειακό Συμβούλιο στη Λευκάδα, χωρίς τη Λευκάδα
    16/10/2026 20:23
    Εκσυγχρονίζεται ο στόλος του ΕΚΑΒ στην Κέρκυρα και στα Ιόνια (pics)
    16/10/2026 20:03
    Προσωρινός αποκλεισμός της παραποτάμιας οδού στην περιοχή του Ποταμού
    16/10/2026 19:48
    Αυλωνίτης: Υποστελέχωση και οικονομική ασφυξία στα σχολεία της Κέρκυρας
    16/10/2026 19:34
    Eκτός ημερήσιας διάταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις Παλαιές Αλυκές Λευκάδας
    16/10/2026 12:41
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Εκσυγχρονίζεται ο στόλος του ΕΚΑΒ στην Κέρκυρα και στα Ιόνια (pics)
    16/10/2026 20:03
    Φωτιά σε επαγγελματικό σκάφος στη μαρίνα Γουβιών
    16/10/2026 19:51
    ΔΣΚ: Συνδιοργάνωσε διεθνές νομικό συνέδριο στη Νάπολη
    16/10/2026 19:39
    Έκτακτες εργασίες εκσκαφής από τον ΔΕΔΔΗΕ στην οδό Ευαγγελιστρίας
    16/10/2026 19:10
    Mαθηματικοί διαγωνισμοί στην Κέρκυρα στις 6 Νοεμβρίου για Γυμνάσιο και Λύκειο
    16/10/2026 12:38
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Επανεκλογή Πελάη στην προεδρία του Συνδικάτου Ξενοδοχ/λων
    16/10/2026 19:16
    Oι Ενώσεις Γονέων Κέρκυρας καταγγέλλουν υποβάθμιση της δεύτερης ξένης γλώσσας
    15/10/2026 18:11
    Πεντάστερo ξενοδοχείο δρομολογείται στο Μπαρμπάτι
    14/10/2026 18:44
    ΕΚ Κέρκυρας και Θεσπρωτίας: Δεν δουλεύουμε για τον πόλεμο
    14/10/2026 18:26
    Η ΕΛΜΕ για την “Ειδική Αγωγή και τη σκόπιμη υποβάθμισή της”
    13/10/2026 22:29
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Εκδόθηκαν τα πρακτικά του συνεδρίου για τον επτανησιακό πατριωτισμό με αρωγή της Περιφέρειας
    16/10/2026 20:08
    Aπό το Λονδίνο στη μουσική Κέρκυρα: Το Queen’s College London επισκέπτεται το νησί
    16/10/2026 12:41
    Αστρονομική: Παρατήρηση Σελήνης – Κρόνου
    15/10/2026 22:46
    Εκδήλωση για την προσφορά του Καποδίστρια στην εκπαίδευση
    15/10/2026 19:22
    Στον Ορφέα η κωμωδία «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω»
    15/10/2026 18:45
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Μέσα με Παναιγιάλειο ο ΟΦΑΜ, έξω με Πλαταριά η ΑΕΛ!
    16/10/2026 21:30
    Ο Θεσπρωτός Χρυσικόπουλος στο ντέρμπι Ολυμπιάδα-Θιναλιακός!
    16/10/2026 21:16
    Η Τερέζα Κουρτέση στο Παλαιό Φάληρο
    15/10/2026 22:30
    Ο Μουμούρης στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων
    14/10/2026 21:50
    Πεντάστερη αρχή για τη Βολίδα – Διπλό για τον Κάβο
    14/10/2026 21:23
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Με αύξηση 6,46% το 9μηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου
    16/10/2026 23:14
    6+1 Στοιχεία που δεν χωρούν στο κυβερνητικό «success story» της ανεργίας
    15/10/2026 23:02
    Πολιτισμός υπό διάλυση
    15/10/2026 17:47
    “Το «μαύρο» στο START TV αποτελεί πλήγμα για την τοπική ενημέρωση, τα ΜΜΕ και την κοινωνία”
    14/10/2026 17:49
    H Ελλάδα αναδεικνύεται σε κρίσιμο ενεργειακό κόμβο για την Ευρώπη!
    14/10/2026 17:16
Ανάγνωση Στοίχημα: Με Παρί και Ντόρτμουντ στο Champions League!
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
SPORTS

Στοίχημα: Με Παρί και Ντόρτμουντ στο Champions League!

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου σήμερα (20/10) «φοράνε» τα… καλά τους, γιατί έχει Champions League.

CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 20/10/2020 08:51
Κοινοποίηση
7 λεπ. ανάγνωση

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου σήμερα (20/10) «φοράνε» τα… καλά τους, γιατί έχει Champions League. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε ξανά τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος. Πριν περάσουμε στο… ψητό, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να βλέπετε τα αποτελέσματα όλων των αγώνων σε αυτό το κουπόνι πάμε στοίχημα

 

Το πρόγραμμα του Champions League είναι πλούσιο. Μάλιστα, έχει και ντέρμπι, με την Παρί Σεν Ζερμέν να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από εκεί και πέρα, μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η ματσάρα της Λάτσιο με τη Ντόρτμουντ. Έχουμε προγνωστικά και για τα δύο παιχνίδια, όμως επεκτεινόμαστε και στο μπάσκετ. Άλλωστε έχει και εκεί… Τσάμπιονς Λιγκ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Στοίχημα: Εκμεταλλεύεται το… μπάχαλο η Εστουδιάντες
Στοίχημα: Στην Αργεντινή με κάλυψη
Στοίχημα: Επιστρέφει η Κορίνθιανς

 

Ανώτερη η Παρί

 

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από το Παρίσι. Στις 22:00, η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League. Είναι η πρώτη αγωνιστική του ογδόου ομίλου και το ματς έχει φαβορί.

 

Αυτό δεν είναι άλλο από την Παρί. Οι γηπεδούχοι έχουν αλλάξει επίπεδο τα τελευταία χρόνια και πέρσι έφτασαν μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης. Διαθέτουν εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Μπαπέ και ο Νεϊμάρ, που θα αγωνιστούν κανονικά απόψε. Βρίσκει ρυθμό η ομάδα του Τούχελ που προέρχεται από εμφατικές νίκες στο πρωτάθλημα Γαλλίας. Τελευταία, αυτή απέναντι στη Νιμ, με 0-4! Θέλουν να δείξουν οι Παριζιάνοι ότι είναι το αφεντικό του ομίλου, και πρέπει να κερδίσουν για αυτό.

 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την άλλη, προέρχεται από μια πολύ σημαντική νίκη στο αγγλικό πρωτάθλημα. Δοκιμάστηκε στην έδρα της Νιουκάστλ, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κέρδισε τελικά με 1-4. Ξέσπασμα για την ομάδα του Σόλσκιερ, που δεν πατούσε καλά και ψάχνεται ακόμα. Θα παίξει ρόλο η απουσία του Μαγκουάιρ, αφού η άμυνα της Γιουνάιτεντ ούτως ή άλλως… μπάζει. Λείπει και ο Γκρίνγουντ, που έχει βρει ρόλο στην ομάδα. Ασχέτως της τελευταίας νίκης, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν έχουν ικανοποιητική εικόνα φέτος.

 

Η Παρί υπερέχει σε ποιότητα, παίζει στην έδρα της και είναι σε καλύτερη κατάσταση. Θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει ακόμη και μια εύκολη νίκη, με την άμυνα της Γιουνάιτεντ να προβληματίζει. Πάμε με την Παρί -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Παρί κερδίσει με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 1.93.

 

Δεν… βλέπεται η Λάτσιο

 

Στην Ιταλία και τη Ρώμη, για τον έκτο όμιλο, η Λάτσιο φιλοξενεί στις 22:00 τη Ντόρτμουντ. Και σε αυτήν την περίπτωση μια ομάδα έχει το πάνω χέρι για τη νίκη. Και αυτή είναι η Ντόρτμουντ.

 

Λογικό, αφού η Λάτσιο δεν… βλέπεται στο ξεκίνημα της σεζόν. Η ομάδα του Ιντζάγκι ακόμα αγνοεί τη νίκη στη Serie A, μετά από τρεις αγωνιστικές. Μετράει δύο ήττες και μια ισοπαλία, με τις εμφανίσεις της να είναι τραγικές. Η Λάτσιο προέρχεται από τη βαριά ήττα με 3-0 στην έδρα της Σαμπντόρια. Είχε προηγηθεί το επίσης βαρύ 1-4 από την Αταλάντα, και η ισοπαλία με την Ίντερ. Έχουν σοβαρά προβλήματα στην άμυνα οι «Λατσιάλι» και οεφίλουν να τα διορθώσουμε άμεσα. Πάντως είναι απολύτως ντεφορμέ.

 

Η Ντόρτμουντ από την άλλη, δείχνει να βρίσκει τον εαυτό της στη νέα αγωνιστική περίοδο. Πήρε δύο συνεχόμενες νίκες στην Bundesliga, παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο. Αρχικά, διέλυσε με 4-0 τη Φράιμπουργκ, εντός έδρας. Στο πιο πρόσφατο ματς που έδωσε, απέδρασε με 0-1 από το γήπεδο της Χοφενχάιμ. Μεγάλο «διπλό» για τη Ντόρτμουντ, που είχε ευκαιρίες για να «καθαρίσει» πιο εύκολα το παιχνίδι. Ξεχωρίζει η τριπλέτα Ρόις – Σάντσο – Χάλαντ στην επίθεση.

 

Το μομέντουμ ευνοεί ξεκάθαρα τη Ντόρτμουντ, με τη Λάτσιο να έχει πολλά θέματα να λύσει. Οι φιλοξενούμενοι έχουν… παιχταράδες και είναι σε φόρμα. Αξίζει το «διπλό» σε απόδοση 2.19.

 

Με φόρα η Τενερίφη

 

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ, και το… δικό του Champions League. Εδώ, η Τενερίφη παίζει εντός έδρας με την Μπάκεν Μπέαρς, στις 21:30. Οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη και μπορούν να κάνουν και… περίπατο!

 

Η Τενερίφη βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση αυτήν την περίοδο. Μπορεί να μην τα πήγε καλά στο ΟΑΚΑ, στην τελική φάση του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχει μπει φουριόζα στη νέα σεζόν. Στο ισπανικό πρωτάθλημα, έχει δώσει πέντε αγώνες και μετράει ισάριθμες νίκες. Παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ το συγκρότημα του Βιντορέτα, σε άμυνα και επίθεση. Φυσικά, απόψε αγωνίζεται και στην έδρα της, απέναντι σε μια αντίπαλο που είναι κατώτερη σε θέμα ρόστερ.

 

Η Μπάκεν Μπέαρς προέρχεται από τη Δανία, που δεν φημίζεται για την μπασκετική της παράδοση. Παρόλα αυτά, είναι μια ομάδα που προσπαθεί να μπει στον ευρωπαϊκό μπασκετικό χάρτη μέσω του FIBA Champions League. Έχει παίξει τέσσερα ματς για το πρωτάθλημά της, παίρνοντας τρεις νίκες. Έκανε εκπλήξεις στα προκριματικά, αποκλείοντας Χάποελ Τελ Αβίβ και Σαρλερουά. Σε αυτό όμως βοήθησαν πάρα πολύ οι Ακούν και Ντέντμον που πλέον δεν βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας. Επομένως, το επίπεδο… έπεσε αρκετά από τότε που αποχώρησαν.

 

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ καλύτεροι και αν είναι σοβαροί θα κερδίσουν εύκολα. Το πιστεύουμε αυτό και ποντάρουμε στην Τενερίφη -13.5 σε απόδοση 1.90.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στοίχημα: Στο Δουβλίνο με τα γκολ
Στοίχημα: Με το κίνητρο των Ρουμάνων
Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αλμπαθέτε
Στοίχημα: Άνετη η Ελλάδα, “καίγεται” η Κύπρος
Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Ρουμανία
Κοινοποίηση
Κάντε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου γιορτάζει…
  • Σαν Σήμερα 17 Οκτωβρίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα
  • Αίθριος με λίγες νεφώσεις ο καιρός στην Κέρκυρα το Σάββατο
  • Με αύξηση 6,46% το 9μηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου
  • Μέσα με Παναιγιάλειο ο ΟΦΑΜ, έξω με Πλαταριά η ΑΕΛ!

Τελευταία σχόλια

  1. ΣΤΕΦΑΝΟΣ στο Ο Γκίκας για τη Συνάντηση Θιάσων Αιγαίου
  2. Θεοδωρα στο Νέα σειρά του Prime Video εκτυλίσσεται στην Κέρκυρα του 1955
  3. RANTOS KOSTAS στο Το υδραγωγείο του 1831 γίνεται περιπατητική διαδρομή
  4. Κερκυραιος πολιτης στο Φορέας Κορφιάτικης Έκφρασης: Διαμαρτυρία για την εγκατάλειψη στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Φαληράκι
  5. Κερκυραιος πολιτης στο Συνάντηση εργασίας με τον Δ/ντή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την υλοποίηση του Προγράμματος “Ιόνια Νησιά 2021-2027”

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στοίχημα: Στα “σχοινιά” η Γαλλία, απειλεί η Αυστρία

22/09/2022 07:10

Στοίχημα: Ντέρμπι με γκολ στη Γλασκώβη

21/09/2022 07:41

Στοίχημα: Πετάει… φωτιές εντός έδρας

20/09/2022 06:57

Στοίχημα: Περνάει από το Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ

18/09/2022 09:20
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise