Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Η πυρασφάλεια σε Παλιά Πόλη και Άλσος Φυλακών στο επίκεντρο συνάντησης Δημάρχου και Πυροσβεστικής
    18/06/2026
    Γαρίτσα: Η «ναυμαχία» των ναυδέτων έφερε αναδίπλωση και διαβούλευση
    18/06/2026
    Δήμος Βόρειας Κέρκυρας: Δωρεά γυναικολογικής πολυθρόνας από τον Σύλλογο Γυναικών Αχαράβης
    18/06/2026
    Αυλωνίτης: Η Γαρίτσα δεν θα μετατραπεί σε κανενός είδους αγκυροβόλιο
    17/06/2026
    ΚΚΕ: Η δημιουργική απασχόληση και οι διακοπές των παιδιών είναι δικαίωμα
    17/06/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Έφυγε από τη ζωή η γιατρός Μαρία Χρυσικού
    18/06/2026
    Πάνω από 300 μαθητές εξετάστηκαν δωρεάν για σκελετική και στοματική υγεία
    18/06/2026
    Συγκροτήθηκαν σε σώμα οι Φίλοι του Βίδο
    18/06/2026
    Κεφαλονιά: Σύλληψη δύο 20χρονων για διακίνηση κάνναβης μέσω ταχυδρομικού δέματος
    18/06/2026
    Kέρκυρα: Κατέληξε 84χρονη Πολωνή μετά από περιστατικό πνιγμού στον Ύψο
    18/06/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Μεταφορικό Ισοδύναμο Επιχειρήσεων έτους… 2023
    18/06/2026
    2013516 oikodomos
    Γενική συνέλευση των Οικοδόμων
    16/06/2026
    Εθιμοτυπική συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου με τον Επίτιμο Πρόξενο της Ιταλίας
    16/06/2026
    Αγωνιστική Κίνηση Εμπόρων: Κινητοποίηση στο Μαράσλειο για την ακρίβεια και τα δημοτικά τέλη
    16/06/2026
    Ανασυγκροτήθηκε το ΔΣ της ΕΛΜΕ
    16/06/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    «Οικογένεια Γονέμη: Η εκ μητρογονίας κυπριακή καταγωγή του Kαποδίστρια»
    18/06/2026
    Ρεσιτάλ πιάνου του Γ. Κυριαζίδη
    17/06/2026
    «Η σκοτεινή πλευρά του Σύμπαντος: Τι γνωρίζουμε γι’ αυτά που δεν βλέπουμε»
    17/06/2026
    Έλενα Μπολονάση: «Μια φορά κι ένας φόνος»
    17/06/2026
    Συναυλία της Φιλαρμονικής Σιναράδων στους Κουραμάδες
    16/06/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Λουκέρνης η Έλενα Διαβάτη
    17/06/2026
    Συγχαρητήρια Κουρή στο νέο πρόεδρο της ΕΠΣΚΙ
    13/06/2026
    Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕ Λευκίμμης ο Γιάννης Φλώρος
    12/06/2026
    Πήγασος Ν. Κέρκυρας: «Ξεροψήνονται» στον ήλιο οι αθλητές, τι γίνεται με το κλειστό;
    12/06/2026
    Ντούσκος: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στον Μαχειμάρη για το νέο κωπηλατικό σκάφος
    12/06/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Το Αόρατο Όπλο του Πολέμου: 19 Ιουνίου, Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Σεξουαλικής Βίας σε Ένοπλες Συγκρούσεις
    17/06/2026
    Η διατήρηση του πληθυσμού στα μικρά νησιά μας απαιτεί ολοκληρωμένες πολιτικές κι όχι πολιτικές δυο μέτρων και σταθμών κι επιπόλαιες προσεγγίσεις
    15/06/2026
    Η αλαζονεία της εξουσίας βρίσκεται αντιμέτωπη με την οργή της κοινωνίας
    15/06/2026
    Γιατί να επιλέξω το Ιόνιο Πανεπιστήμιο;
    14/06/2026
     Μελέτες για τον …παράδεισο
    14/06/2026
Ανάγνωση Στοίχημα: Μπορεί να βρει την… άκρη η Μπέρνλι!
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
SPORTS

Στοίχημα: Μπορεί να βρει την… άκρη η Μπέρνλι!

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του Σαββάτου (26/09) έχει πάρα πολλά και ενδιαφέροντα ματς

CorfuPress.com
CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 26/09/2020
Κοινοποίηση
7 λεπ. ανάγνωση
Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του Σαββάτου (26/09) έχει πάρα πολλά και ενδιαφέροντα ματς. Το Betarades.gr βρήκε ξανά τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Μην ξεχνάτε ότι όλες οι στοιχηματικές επιλογές της ημέρας παίζουν με ελκυστικές αποδόσεις στην winmasters

Υπάρχει λοιπόν μεγάλη… ποικιλία σε αγώνες. Έτσι, αυξάνονται και οι επιλογές μας για το στοίχημα. Θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από Αγγλία και Πρέμιερ Λιγκ, από Γερμανία και Μπουντεσλίγκα, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κουπόνι. Τα σημεία είναι για όλα τα γούστα. Φυσικά, έχει ξεκινήσει η δράση και στο μπάσκετ. Συνεπώς, έχουμε προγνωστικό και από εκεί! Τρεις στοιχηματικές επιλογές ξεχωρίσαμε συνολικά για σήμερα, και θα τις δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Για τη νίκη η Μπέρνλι

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από την Πρέμιερ Λιγκ. Είναι η τρίτη αγωνιστική της διοργάνωσης και η Μπέρνλι υποδέχεται τη Σαουθάμπτον. Οι μπουκ για τους λόγους τους βλέπουν φαβορί τη Σαουθάμπτον. Εμείς θα πάμε από την… άλλη!

Η Μπέρνλι έχει δώσει ένα ματς μέχρι τώρα για το πρωτάθλημα, αφού ο αγώνας της την πρώτη αγωνιστική αναβλήθηκε. Η ομάδα του Σον Ντάις λοιπόν, ξεκίνησε την πορεία της στη φετινή διοργάνωση την περασμένη εβδομάδα στο γήπεδο της Λέστερ. Δεν έπαιξε άσχημα, κατάφερε να προηγηθεί, αλλά δεν άντεξε. Δέχτηκε την ανατροπή και έχασε με 4-2. Πάντως, μπορούσε να πάρει κάτι από το ματς αν ήταν λίγο πιο προσεκτική. Έχει πανηγυρίσει ήδη δύο προκρίσεις στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, απέναντι σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μίλγουολ. Την τελευταία την κέρδισε δύσκολα μεσοβδόμαδα, εκτός έδρας με 0-2. Θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη στην Πρέμιερ σήμερα.

Η Σαουθάμπτον από την άλλη, δεν έχει μπει καλά στη φετινή σεζόν. Τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Λιγκ Καπ, στο οποίο αποκλείστηκε από την Μπρέντφορντ. Στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει ξεκινήσει με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς. Αρχικά, έχασε 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε την Τότεναμ. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε, στη συνέχεια… διασύρθηκε. Το τελικό 2-5 τα λέει όλα. Δεν πατάει καλά η ομάδα του Χασενχούτλ και χρειάζεται επειγόντως βελτίωση. Άλλωστε θέλει να τα πάει καλύτερα από πέρσι.

Είναι φανερό ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν… θέμα στο ξεκίνημα. Με βάση τις εμφανίσεις τους μέχρι τώρα, δεν υπάρχει λόγος να θεωρούνται το φαβορί απόψε. Η Μπέρνλι είναι σκληρή ομάδα και τη στηρίζουμε. Πάμε με τον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.30.

Μπορεί η Κολωνία

Μεταφερόμαστε στη Γερμανία και την Μπουντεσλίγκα, που βρίσκεται στη δεύτερη αγωνιστική της. Σε αυτό το πλαίσιο η Αρμίνια Μπίλεφελντ φιλοξενεί σήμερα την Κολωνία. Πάλι θα πάμε με την ομάδα που είναι έστω και οριακά αουτσάιντερ.

Η Αρμίνια Μπίλεφελντ κατάφερε να πάρει έναν βαθμό στο πρώτο της παιχνίδι μετά την επιστροφή στην Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα του Χαρτέλ είχε δύσκολη αποστολή στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αλλά πήρε την ισοπαλία. Μάλιστα, ήταν αυτή που μπήκε μπροστά στο σκορ, με γκολ του Σούκου στο 51’. Ισοφαρίστηκε από τον Αντρέ Σίλβα, ενώ κινδύνευσε και με ήττα. Γενικά, περιορίστηκε σε όλο το ματς σε παθητικό ρόλο και στάθηκε τυχερή σε πολλές περιπτώσεις. Δεν πρέπει να την ξεγελάει το αποτέλεσμα, αφού χρειάζεται μεγάλη βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Η Κολωνία με τη σειρά της, ξεκίνησε με ήττα τη νέα σεζόν. Η ομάδα του Γκίσντολ υποδέχτηκε τη Χοφεφνχάιμ και δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς. Πάντως, ήταν μια φοβερή αναμέτρηση. Ο Κράμαριτς έκανε χατ-τρικ για τη Χοφενχάιμ, δίνοντάς τη νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η Κολωνία είχε ισοφαρίσει προσωρινά δύο φορές μέσα στον αγώνα. Έδειξαν όμως την ποιότητά τους οι παίκτες του Γκίσντολ, παρά την ήττα. Έχουν κάνει καλές μεταγραφές, αγοράζοντας και τον Λημνιό από τον ΠΑΟΚ. Θα τα δώσουν όλα για το «διπλό» απόψε.

Οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν καλύτερη, πιο ποιοτική ομάδα. Θα βρούνε χώρους σήμερα, ενώ έχουν και την παράδοση με το μέρος τους. Θα ποντάρουμε λοιπόν, στο 2 DNB σε απόδοση 1.87.

Ανώτερη η Εφές

Αλλάζουμε άθλημα, και ερχόμαστε στο μπάσκετ! Σήμερα αρχίζει το πρωτάθλημα Τουρκίας και στην Πόλη έχει ντέρμπι! Ειδικότερα, η Γαλατασαράι υποδέχεται την Εφές. Όπως και να το κάνουμε, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η Γαλατασαράι είναι φανερό ότι χρειάζεται χρόνο για να δέσει ως σύνολο. Έδωσε έξι φιλικά προετοιμασίας και πήρε μόλις δύο νίκες σε αυτά. Έχει προβλήματα και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Ο προπονητής Ερντογκάν τα έχει δει και προσπαθεί να τα λύσει. Σημαντική η μεταγραφή του Μπροκ Μότουμ. Περιμένουν πολλά οι γηπεδούχοι και από τους τέσσερις Αμερικανούς τους. Να σημειωθεί, ότι η Γαλατά έδωσε και δύο φιλικά με τη σημερινή της αντίπαλο, στα οποία γνώρισε ισάριθμες ήττες.

Και μπορεί τα φιλικά να κρύβουν παγίδες, όσον αφορά τα συμπεράσματα που βγαίνουν, αλλά η ανωτερότητα της Εφές δεν αμφισβητείται. Η ομάδα του Αταμάν διαθέτει πολύ καλύτερο ρόστερ και θέλει να πρωταγωνιστήσει και φέτος στην Ευρωλίγκα, και στο πρωτάθλημα. Λάρκιν και Μίσιτς είναι οι ηγέτες των φιλοξενούμενων, που διατήρησαν τον περσινό κορμό τους. Πέρσι, η πανδημία τους σταμάτησε την προσπάθεια για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης. Φέτος όμως, ευελπιστούν να τα καταφέρουν. Είναι το φαβορί για τη νίκη στο αποψινό ντέρμπι.

Θεωρούμε ότι η Εφές θα αποδείξει την ανωτερότητά της και στο παρκέ. Θέλει να μπει δυναμικά στο πρωτάθλημα, δείχνοντας τα «δόντια» της από τώρα. Την εμπιστευόμαστε, και πάμε με την Εφές -7.5 σε απόδοση 1.85.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Στοίχημα: Εκμεταλλεύεται το… μπάχαλο η Εστουδιάντες
Στοίχημα: Στην Αργεντινή με κάλυψη
Στοίχημα: Επιστρέφει η Κορίνθιανς
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Έφυγε από τη ζωή η γιατρός Μαρία Χρυσικού
  • Πάνω από 300 μαθητές εξετάστηκαν δωρεάν για σκελετική και στοματική υγεία
  • Η πυρασφάλεια σε Παλιά Πόλη και Άλσος Φυλακών στο επίκεντρο συνάντησης Δημάρχου και Πυροσβεστικής
  • Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Μεταφορικό Ισοδύναμο Επιχειρήσεων έτους… 2023
  • «Οικογένεια Γονέμη: Η εκ μητρογονίας κυπριακή καταγωγή του Kαποδίστρια»

Τελευταία σχόλια

  1. Panagiotis στο «Πόλεμος» στην Κληματιά: Προπηλακισμοί και δολιοφθορές για το πλεονάζον νερό!
  2. Γιωργος στο Κέρκυρα: Χωρίς νερό, στέρεψαν και οι δικαιολογίες…
  3. ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΕΡΕΦ στο Η σκοτεινή πλευρά της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα
  4. Martin στο Στις φλόγες δύο τουριστικά σκάφη στους Παξούς
  5. Thali Adam στο Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο στα Καρουμπάτικα

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Στοίχημα: Στο Δουβλίνο με τα γκολ

27/09/2022

Στοίχημα: Με το κίνητρο των Ρουμάνων

26/09/2022

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αλμπαθέτε

25/09/2022

Στοίχημα: Άνετη η Ελλάδα, “καίγεται” η Κύπρος

24/09/2022
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise