Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Ο Δήμος για την επίσκεψη της Μαντόνα: Η αυθεντική Κέρκυρα γοητεύει
    23/08/2026
    Σημαντική ευρωπαϊκή θεσμική διάκριση για τη Μερόπη Υδραίου
    23/08/2026
    Συνάντηση τoυ Δημάρχoυ με τη Συντονιστική Επιτροπή Προέδρων Κοινοτήτων στις Μπενίτσες
    21/08/2026
    Αυλωνίτης: Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση των αρίστων! Προτελευταία η Ελλάδα στην Ε.Ε.σε δαπάνες για την παιδεία!
    21/08/2026
    Συνάντηση Μαχειμάρη-Κόκκαλη με τον πρόεδρο του Χαμόγελου
    21/08/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Κέρκυρα: Πού θα κοπεί το ρεύμα στις 24 και 25 Αυγούστου
    23/08/2026
    Ξεπέρασε τους 40 °C η θερμοκρασία σε περιοχές της χώρας – Στους 36,2 °C στην Κέρκυρα
    23/08/2026
    Μικρές υλικές ζημιές από πυρκαγιά σε επιχείρηση εστίασης στο Σιδάρι
    23/08/2026
    Δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος για παιδιά στον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας
    23/08/2026
    Στον εισαγγελέα η 44χρονη για τον θάνατο του σκύλου στους Αυλιώτες
    23/08/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    school 241107
    ΕΛΜΕ: Τα 201 κενά και οι διεκδικήσεις στη συνάντηση με τη Διευθύντρια Εκπαίδευσης
    23/08/2026
    EΛΜΕ Κέρκυρας: Καλωσόρισμα στους νεοδιόριστους και διεκδικήσεις για τα 201 κενά
    23/08/2026
    EΛΜΕ: Δώστε λεφτά για μισθούς, Υγεία και Παιδεία
    23/08/2026
    2013516 oikodomos
    Oι Οικοδόμοι της Κέρκυρας θα συμμετάσχουν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη
    23/08/2026
    Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ
    20/08/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    23 Αυγούστου 2026: Η μπάντα της Παλαιάς Φιλαρμονικής γίνεται 185 ετών
    23/08/2026
    Στο Μουσείο Σολωμού, η πρώτη φθινοπωρινή εκλαϊκευμένη ομιλία σύγχρονης επιστήμης
    23/08/2026
    Λιάνα Τσιρίδoυ: «Περασμένα, Ξεχασμένα»
    23/08/2026
    Στον ευρωπαϊκό χάρτη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς η Πολιορκία της Κέρκυρας του 1716
    21/08/2026
    Από Τρίτη, ξεκινούν οι εγγραφές στη Φιλαρμονική Μάντζαρος
    21/08/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Ιόνιος: Διπλή ενίσχυση με Βασιλόπουλο και Ρουμελιώτη
    23/08/2026
    Το ποδόσφαιρο επέστρεψε στους Οθωνούς μετά από τέσσερις δεκαετίες
    23/08/2026
    AΕΛ και φέτος για το Γιαννούλη!
    23/08/2026
    Στην K17 του Ηρακλή ο Σαλβάνος!
    20/08/2026
    Ντούσκος και Διαβάτη στο Παγκόσμιο του Άμστερνταμ!
    20/08/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Οι Κερκυραίοι καθηγητές που περιμένουν
    23/08/2026
    H Δίκη της υποκρισίας
    23/08/2026
    Η Κέρκυρα τα χρόνια του ΔΣΕ, ο πρώτος νεκρός της και οι «16» της Λευκίμμης
    23/08/2026
    Tο κόστoς της καθημερινότητας και η ανάγκη για μια νέα οικονομική πολιτική
    21/08/2026
    Για τις εξελίξεις στoν Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο
    20/08/2026
Ανάγνωση Στοίχημα: Για την πρόκριση ο Άρης, σκοράρει ο ΟΦΗ
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
SPORTS

Στοίχημα: Για την πρόκριση ο Άρης, σκοράρει ο ΟΦΗ

Τα βλέμματα σήμερα, Πέμπτη, στρέφονται κυρίως στην Ευρώπη σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, με τις αναμετρήσεις του Europa League.

CorfuPress.com
CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 17/09/2020
Κοινοποίηση
6 λεπ. ανάγνωση

Τα βλέμματα σήμερα, Πέμπτη, στρέφονται κυρίως στην Ευρώπη σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, με τις αναμετρήσεις του Europa League. Επιλέξαμε να δώσουμε προγνωστικά για τέσσερις από αυτές, μεταξύ τους και δύο ελληνικές. Πιο ειδικά, πρόκειται για τους αγώνες Άρης-Κόλος Κοβαλίβκα, ΟΦΗ-Απόλλων Λεμεσού, Μούρα Άαρχους και Λάτσι-Χαποελ Μπιρ Σιβα.

Προτού προχωρήσουμε στα σημερινά ματς, να σας υπενθυμίσουμε ότι στο Kouponi.gr θα βρείτε άρθρα και χρήσιμες πληροφορίες για όλες τις στοιχηματικές, όπως για την bet365.

Πάει για νίκη ο Άρης

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση του Άρη με την Κόλος Κοβαλίβκα για τον 2ο προκριματικό του Europa League στις 21:00. Ο Άρης θα δώσει το “παρών” στην Ευρώπη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και θέλει να τα πάει ακόμη καλύτερα, με απώτερο στόχο να μπει στους ομίλους. Στο περσινό πρωτάθλημα βγήκε πέμπτος στα πλέι οφ, ενώ φέτος στην πρεμιέρα της Superleague κέρδισε με ανατροπή εντός τη Λαμία, πιάνοντας καλύτερη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο.

Η νεοφώτιστη πέρσι στο ουκρανικό πρωτάθλημα Κόλος Κοβαλίβκα κέρδισε μια θέση στα προκριματικά του Europa League, τερματίζοντας στην έκτη θέση. Αυτή είναι και η πρώτη της ευρωπαϊκή συμμετοχή στην ιστορία των μόλις οχτώ χρόνων ύπαρξής της. Στο φετινό πρωτάθλημα της χώρας της μέχρι στιγμής έδειξε δύο διαφορετικές εικόνες. Στις δύο αγωνιστικές έχει μια ήττα και πιο πρόσφατα μια νίκη. Μάλιστα, με ευρύ σκορ 4-0 επί της Λβιβ. Ωστόσο, εδώ πιστεύουμε ότι θα μετρήσει το γεγονός ότι ο Άρης είναι πιο έμπειρος στη διοργάνωση και θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και την πρόκριση. Θα επιλέξουμε, δηλαδή, άσσο, σε απόδοση 1.83.

Γκολ στην Κρήτη

Περνάμε στην έτερη ελληνική ομάδα που αγωνίζεται στον ίδιο προκριματικό γύρο, τον ΟΦΗ, που υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού στις 20:00. Οι Κρητικοί έχουν αρχίσει χλιαρά τη σεζόν στην Ελλάδα, μένοντας στην ισοπαλία 1-1 εντός έδρας με τον Παναιτωλικό. Να σημειωθεί ότι δεν έχουν κερδίσει στα πιο πρόσφατα 11 επίσημα ματς τους, μετρώντας και αυτά της περσινής χρονιάς. Ενδιαφέρον το ότι έχουν στο ρόστερ δύο πρώην παίκτες του Απόλλωνα, τους Σελίμοβιτς και Σαρδινέρο.

Σταθερά ανοδική φαίνεται πως είναι η απόδοση του Απόλλωνα Λεμεσού, από την άλλη. Τα πάει καλά στο πρωτάθλημα και προέρχεται από εντός νίκη κόντρα στην Πάφο με 1-0. Σε τρεις αγωνιστικές πέτυχε άλλη μια νίκη και μια ισοπαλία. Όσον αφορά την Ευρώπη, πέρασε τη Σαμπουρτάλο στον πρώτο προκριματικό με ένα άνετο 5-1. Με τα παραπανω, θα επιλέξουμε την περίπτωση να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Δηλαδή, goal/goal, σε απόδοση 1.95.

Με τέρματα Μούρα και Άαρχους

Επόμενο ματς αυτό της Μούρα και της Άαρχους στις 21:15. Η γηπεδούχος δεν γνωρίζει τι θα πει ήττα στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια σε κάθε διοργάνωση. Τελευταία ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα στο πρωτάθλημα Σλοβενίας, δείχνοντας ωστόσο θετικά στοιχεία. Είναι, μάλιστα, πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα μαζί με τη Μάριμπορ και κρατάει το μηδέν στη εστία της. Στον πρώτο προκριματικό απέκλεισε τη Νόμε Κάλιου στην έδρα της εύκολα με 4-0.

Σε καλό φεγγάρι είναι και η Άαρχους, που προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και εντός έδρας νίκη 4-2 επί της Βέλιε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Δανίας. Στην Ευρώπη αντιμετώπισε τη Χόνκα στον προηγούμενο γύρο και χωρίς προβλήματα την κέρδισε με 5-2. Γενικά, φαίνεται να πιάνει μεγάλα σκορ. Αυτό μας οδηγεί στην επιλογή πολλών τερμάτων στο ματς. Θα διαλέξουμε, επομένως, over 2.5, σε απόδοση 1.81.

Δεν χάνει η Λάτσι

Κλείνουμε με τον αγώνα της Λάτσι και της Χαποέλ Μπερ Σεβά στις 20:00. Η Λάτσι “έτρεχε” σερί πέντε νικών σε όλες τις διοργανώσεις, μέχρι την τελευταία της ισοπαλία με την Κέσλα εκτός έδρας και σκορ 0-0 και πάλι για το Europa League. Μάλιστα, το παιχνίδι έφτασε ως τα πέναλτι και κέρδισε 4-5. Είναι η τρίτη της συνεχόμενη παρουσία στην Ευρώπη, ωστόσο δεν έχει προχωρήσει ποτέ πέρα από τον δεύτερο προκριματικό.

Η Χαποέλ Μπερ Σεβά, από την άλλη, προέρχεται από την πρώτη της φετινή ήττα, 3-1 από τη Μακάμπι Χάιφα εκτός, παρόλο που κατάφερε να ισοφαρίσει. Προηγουμένως είχε τρία σερί κερδισμένα παιχνίδια. Στον δρόμο της στον προηγούμενο προκριματικό γύρο για την Ευρώπη συνάντησε στην έδρα της τη Ντιναμό Μπατούμι και με 3-0 πήρε το εισιτήριο για το αποψινό ματς. Με βάση τα όσα είπαμε, κρίνουμε πως η Λάτσι σίγουρα σήμερα δεν θα ηττηθεί. Οπότε, θα πάμε με 1Χ, σε απόδοση 2.01.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Στοίχημα: Εκμεταλλεύεται το… μπάχαλο η Εστουδιάντες
Στοίχημα: Στην Αργεντινή με κάλυψη
Στοίχημα: Επιστρέφει η Κορίνθιανς
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Ιόνιος: Διπλή ενίσχυση με Βασιλόπουλο και Ρουμελιώτη
  • Κέρκυρα: Πού θα κοπεί το ρεύμα στις 24 και 25 Αυγούστου
  • Ο Δήμος για την επίσκεψη της Μαντόνα: Η αυθεντική Κέρκυρα γοητεύει
  • Ξεπέρασε τους 40 °C η θερμοκρασία σε περιοχές της χώρας – Στους 36,2 °C στην Κέρκυρα
  • Το ποδόσφαιρο επέστρεψε στους Οθωνούς μετά από τέσσερις δεκαετίες

Τελευταία σχόλια

  1. Νίκος Σέλλας στο Καθαρισμός και συντήρηση για Μαρμάρινα Μνημεία
  2. ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ στο Από παθητικοί χρήστες, δημιουργοί: Το νέο Κέντρο Καινοτομίας στην Κέρκυρα αλλάζει το σχολείο
  3. Δημητρης Απεργης στο Κικίλιας: «Νέος Επιβατικός Σταθμός αντάξιος της ομορφιάς και της τουριστικής δυναμικής των Παξών»
  4. Πανος.. στο Εξασφαλίστηκε 1 εκ. για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκίμμης
  5. Ενας Κερκυραιος στο Διεθνείς γέφυρες του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας για το περιβάλλον: Από το Columbia στη Νυρεμβέργη

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Στοίχημα: Στο Δουβλίνο με τα γκολ

27/09/2022

Στοίχημα: Με το κίνητρο των Ρουμάνων

26/09/2022

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αλμπαθέτε

25/09/2022

Στοίχημα: Άνετη η Ελλάδα, “καίγεται” η Κύπρος

24/09/2022
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise