Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Συνάντηση των Δημοκρατών με τον Δήμαρχο Σ. Πουλημένο
    23/06/2026
    Αυλωνίτης: «Πανάκριβη συνήθεια» η μεταφορά απορριμμάτων
    23/06/2026
    Τρεπεκλής: Στρατηγική επαναπροσέγγιση για το ΕΣΠΑ και τη νησιωτική ανάπτυξη
    23/06/2026
    Εκδήλωση της Κομμουνιστικής Απελευθέρωσης για την ενέργεια και τους πολέμους
    23/06/2026
    Σκιώδης υπουργός Υποδομών & Μεταφορών του Τσίπρα ο Νίκος Τρίαντος!
    23/06/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Κέρκυρα: «Τέλος εποχής» για τον Κρατικό Αερολιμένα
    23/06/2026
    Υψηλό πρόστιμο σε επιχείρηση στο Τεμπλόνι για ελλιπή μέτρα πυροπροστασίας
    23/06/2026
    Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων SAFHOTEL στο πλευρό του Γηροκομείου
    23/06/2026
    Ζάκυνθος: Συνελήφθη 20χρονος που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα
    23/06/2026
    Ιόνια Νησιά: 1.217 τροχονομικές παραβάσεις σε μία εβδομάδα
    23/06/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Τι έγινε στην πρώτη συνάντηση ξενοδόχων και ξενοδοχ/λων
    23/06/2026
    Στο πλευρό των εργαζομένων στις Περιφέρειες η ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας
    23/06/2026
    Εργατικό Κέντρο: Παλάτια για τους τουρίστες, κοντέινερ για τους εργάτες
    22/06/2026
    Υδρογονάνθρακες: Τον Φεβρουάριο του 2027 η πρώτη γεώτρηση δυτικά της Κέρκυρας
    21/06/2026
    Ο Κ. Ιωαννίδης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκμίσθωσης Ε.Ι.Χ. Με Οδηγό
    20/06/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Άννα Μητσοπούλου: «Παιδί μου, μάθε ν’ αγαπάς»
    23/06/2026
    Bluey: Στη μεγάλη πίσω αυλή
    23/06/2026
    Νοσταλγία της Agnes Arnold-Forster
    23/06/2026
    Μεγαλειώδης μουσική βραδιά στο Παλαιό Φρούριο για το «Χρυσό Πάνθεον των Μεγάλων Ελλήνων Συνθετών»
    23/06/2026
    Βραδιά Κλασικής Κιθάρας από τους κιθαριστές του Ωδείου Κερκύρας
    22/06/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Στην Κέρκυρα (και φέτος) ο GOAT του NBA Μάικλ Τζόρνταν
    23/06/2026
    Ο Ν. Μπαρλογιάννης κατέκτησε το Παγκόσμιο Σχολικό μπάσκετ με την Ελλάδα
    21/06/2026
    Ασημένιο μετάλλιο για την Π. Δόση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα
    21/06/2026
    Θιναλιακός: Με Νίκιτς στο «τιμόνι» για την άνοδο – Το τεχνικό επιτελείο
    21/06/2026
    Στο «τιμόνι» της ΑΕ Λευκίμμης ο Κ. Χριστοφοράκης
    21/06/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο
    23/06/2026
     Περιβαλλοντικοί ‘μηχανικοί’ χωρίς master ή PhD
    21/06/2026
    Μνήμες πατεράδων
    20/06/2026
    Η μισθοδοσία των Αρχιερέων υπό το πρίσμα της ποιμαντικής διακονίας
    20/06/2026
    Μια φορά κι έναν καιρό…
    20/06/2026
Ανάγνωση Στοίχημα: Με τα γκολ στον ημιτελικό!
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
SPORTS

Στοίχημα: Με τα γκολ στον ημιτελικό!

Γεμάτο και σήμερα το ποδοσφαιρικό κουπόνι και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για στοίχημα.

CorfuPress.com
CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 19/08/2020
Κοινοποίηση
5 λεπ. ανάγνωση

Γεμάτο και σήμερα το ποδοσφαιρικό κουπόνι και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για στοίχημα. Ο ημιτελικός ανάμεσα στη Λυών και την Μπάγερν Μονάχου μαγνητίζει τα βλέμματα, ενώ πολύ σημαντικές είναι και οι αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Champions League. Τις σημερινές μας επιλογές μπορείτε να τις βρείτε σε κορυφαίες αποδόσεις στην bet365. Πάμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Πολλά γκολ στο Αλβαλάδε

Στις 22:00, Λυών και Μπάγερν διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους με διακύβευμα μία θέση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εκεί που περιμένει από χθες η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Λυών έχει ξεπεράσει το ταβάνι της στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, μετά τη Γιουβέντους, πέταξε εκτός συνέχειας και τη Μάντσεστερ Σίτι, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση. Καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο, όταν και προηγήθηκε με τον Κορνέ, έδωσε μέτρα στην επανάληψη, γλίτωσε σε ορισμένες περιπτώσεις και “χτύπησε” στην κόντρα με τον Ντεμπελέ να σκοράρει δις προερχόμενος από τον πάγκο. Πολύ τρέξιμο και αλληλοκαλύψεις από την ομάδα του Γκαρσιά, που βγάζει υγεία και ένταση στο παιχνίδι της.

Η Μπάγερν ήταν εκκωφαντική στον προημιτελικο με την Μπαρσελόνα. Έπιασε τους Καταλανούς από το λαιμό και “καθάρισε” την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο. Πίεσε πολύ ψηλά, οδήγησε τον αντίπαλο σε πολλά λάθη έξω από τη δική του περιοχή και σκόραρε κατά ριπάς. Ο Φλικ προσπάθησε να προσγειώσει τους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα, ζητώντας να μείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου.

Η “διαστημική” Μπάγερν είναι το μεγάλο φαβορί του αγώνα και αναμένεται να παίξει ξανά με την αμυντική της γραμμή πολύ ψηλά, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Λυών και να συμβάλλει σε έναν αγώνα με πολλά γκολ. Επιλογή το Over 3.5 σε απόδοση 1.95.

 

Ανοιχτό παιχνίδι στην Ποντγκόριτσα

Στις 21:00, Μπουντούτσνοστ και Λουντογκόρετς αναμετρώνται για τον 1ο Προκριματικό Γύρο του Champions League. Πρόκειται για νοκ άουτ αγώνα με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

Η Μπουντούτσνοστ κατέκτησε με χαρακτηριστική άνεση το πρωτάθλημα Μαυροβουνίου την περασμένη σεζόν και κάνει όνειρα για μία καλή ευρωπαϊκή πορεία. Δεν ξεκίνησε καλά τη φετινή σεζόν, ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Τούζι με 2-0, ίσως με το μυαλό στο σημερινό παιχνίδι.

Η Λουντογκόρετς είναι η μόνιμη πρωταθλήτρια Βουλγαρίας τα τελευταία χρόνια με αρκετές συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Τη σεζόν που πέρασε τερμάτισε στο +12 από τους διώκτες της, ενώ στη νέα σεζόν μετρά μία νίκη και μία ήττα. Ηττήθηκε από την Μπότεφ Βράτσα με 3-1 και επικράτησε της Σλάβια Σόφιας με 3-0.

Ανώτερη ομάδα η Λουντογκόρετς, περιμένουμε να πάρει την πρόκριση σε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πολλά γκολ. Η Μπουντούτσνοστ δεν έχει την αμυντική δυναμική για να περιορίσει τους Βούλγαρους, αλλά μπορεί να απειλήσει στις αντεπιθέσεις. Επιλογή το Over 2.5 σε αποδοση 2.05.

 

Ανώτερη η Ντινάμο

Στις 20:00, στην Τιφλίδα, η τοπική Ντινάμο υποδέχεται την KF Τιράνων, επίσης για τον 1ο Προκριματικό γύρο του Champions League σε νοκ άουτ αναμέτρηση.

Η Ντινάμο Τιφλίδας επέστρεψε στην κορυφή της Γεωργίας την περασμένη σεζόν και φέτος είναι στη 2η θέση και στο -1 από την πρωτοπόρο Μπατούμι, με ρεκόρ 5-4-1. Αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, δεν δέχθηκε γκολ στα τρία από αυτά.

Η KF Τιράνων στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Αλβανία και σήμερα καλείται να κάνει την υπέρβαση. Άπειρη ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στον τελευταίο της αγώνα (02/08) ηττήθηκε από την Τέουτα (0-2 εντός) για το θεσμό του Κυπέλλου.

Ανώτερη ποιοτικά και πολύ πιο έμπειρη στους ευρωπαϊκούς θεσμούς η Ντινάμο, έχει και αγωνιστικό ρυθμό. Επιλογή ο άσος, σε απόδοση 1.83.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη. Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Showtime/Betarades: Ο Τ. Κάκος στη νέα εκπομπή του Π. Διαμαντόπουλου
Στοίχημα: Εκμεταλλεύεται το… μπάχαλο η Εστουδιάντες
Στοίχημα: Στην Αργεντινή με κάλυψη
Στοίχημα: Επιστρέφει η Κορίνθιανς
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Την Τετάρτη 24 Ιουνίου γιορτάζει…
  • Σαν σήμερα 24 Ιουνίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα
  • Κέρκυρα: Υψηλές θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια την Τετάρτη
  • Τι έγινε στην πρώτη συνάντηση ξενοδόχων και ξενοδοχ/λων
  • Κέρκυρα: «Τέλος εποχής» για τον Κρατικό Αερολιμένα

Τελευταία σχόλια

  1. Panagiotis στο «Πόλεμος» στην Κληματιά: Προπηλακισμοί και δολιοφθορές για το πλεονάζον νερό!
  2. Γιωργος στο Κέρκυρα: Χωρίς νερό, στέρεψαν και οι δικαιολογίες…
  3. ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΕΡΕΦ στο Η σκοτεινή πλευρά της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα
  4. Martin στο Στις φλόγες δύο τουριστικά σκάφη στους Παξούς
  5. Thali Adam στο Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο στα Καρουμπάτικα

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Στοίχημα: Στο Δουβλίνο με τα γκολ

27/09/2022

Στοίχημα: Με το κίνητρο των Ρουμάνων

26/09/2022

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αλμπαθέτε

25/09/2022

Στοίχημα: Άνετη η Ελλάδα, “καίγεται” η Κύπρος

24/09/2022
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise