Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    ΔΕΥΑΚ: νέοι πίνακες μέσης τάσης στο αντλιοστάσιο της Χρυσίδας
    22/10/2026 21:44
    Συνάντηση του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας με τον Δήμαρχο Νότου
    22/10/2026 21:14
    ΜΕΡΑ25: Όχι στην πολιτική δίωξη της Δέσποινας Ζιόβα
    22/10/2026 20:42
    Tο ΚΚΕ τιμά στο Λαζαρέτο τους εκτελεσμένους αγωνιστές
    22/10/2026 19:45
    Στο συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών συμμετείχε το ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας
    22/10/2026 19:33
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Σύλληψη 30χρoνου στην Κέρκυρα για εκκρεμή καταδίκη
    22/10/2026 19:34
    Γενική Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας
    22/10/2026 19:17
    Τροχαίο με τραυματισμό στη Λ. Αλεξάνδρας
    22/10/2026 19:11
    Προσάραξη ιστιοφόρου σκάφους σε βραχώδη ακτή στην Πάλαιρο
    22/10/2026 18:39
    H ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: Χρήματα, κινητά και… μπλούζες ομάδας
    22/10/2026 18:38
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Η MSC παρουσίασε στην Κέρκυρα το σχέδιο για την κρουαζιέρα στην Ελλάδα
    22/10/2026 21:08
    Συντάξεις Νοεμβρίου 2026: Νωρίτερα η πληρωμή στα Ταμεία
    22/10/2026 18:38
    Κληρονομιές, ακίνητα και τραπεζικοί λογαριασμοί: Πώς θα γίνεται η ηλεκτρονική διασταύρωση στοιχείων από το Δημόσιο
    22/10/2026 18:38
    Eπίδομα 400 ευρώ: Οι δικαιούχοι, η μόνη προϋπόθεση και η ημέρα πληρωμής
    22/10/2026 18:38
    Έρευνα Jet2: Η Κέρκυρα, δεύτερoς φθηνότερος προορισμός για οικογενειακό φαγητό
    21/10/2026 21:43
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Oι Κoυραμάδες τιμούν την 28η Οκτωβρίου με ομιλία του Γ. Ζούμπου
    22/10/2026 19:40
    Νέο έργο του Γιώργου Μηνά σε συναυλία στην Αθήνα
    22/10/2026 19:04
    Εκδήλωση παρoυσίασης βιβλίων στην Αίθουσα της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών
    21/10/2026 00:37
    Η ΕΙΚΕ τιμά τα 250 χρόνια από τη γέννηση του Καποδίστρια
    19/10/2026 20:42
    «Σαν γιαπωνέζικο χαρτί»: τα σχολεία στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης
    19/10/2026 18:38
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Τη Δευτέρα κληρώνει για τη β’ φάση του Κυπέλλου!
    22/10/2026 20:44
    Τέσσερις θρύλοι του αθλητισμού συνοδεύουν τον Βρούτση στην Κέρκυρα
    19/10/2026 23:26
    O Oρφέας Δούρος στον ΟΦΑΜ!
    19/10/2026 20:13
    Ο Ηρακλής Κέρκυρας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ
    19/10/2026 20:04
    Special Olympics Hellas: Ξεκίνησαν τα προπονητικά προγράμματα στην Κέρκυρα
    19/10/2026 17:21
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Ιστορική αποκατάσταση του εμβληματικού Κερκυραίου κομμουνιστή Ν. Βαρότση ως μεταφραστή 176 επιστολών του Καποδίστρια
    22/10/2026 19:00
    Mήνυμα αναγέννησης και ελπίδας στην επετειακή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ
    20/10/2026 11:57
    Να γιατί μας ζηλεύουν οι Ευρωπαίοι!
    20/10/2026 11:53
    Τι συμβαίνει στην Ευρώπη;
    19/10/2026 17:27
    Η σχέση «αγάπης και μίσους» Κέρκυρας και ΗΠΑ
    19/10/2026 17:25
Ανάγνωση Μητσοτάκης: Βοήθεια 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται και αύξηση κατώτατου μισθού
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης: Βοήθεια 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται και αύξηση κατώτατου μισθού

“Η ΝΔ είναι το κόμμα του λαού” δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην έναρξη του 12ου γαλάζιου συνεδρίου. Δεσμεύτηκε για ενίσχυση των νέων οικογενειών με εισοδηματικά κριτήρια και αύξηση κατώτατου μισθού με ρυθμό διπλάσιο της αύξησης του ΑΕΠ

CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 15/12/2018 12:31
Κοινοποίηση
10 λεπ. ανάγνωση

“Η ΝΔ είναι το κόμμα του λαού” δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην έναρξη του 12ου γαλάζιου συνεδρίου. Δεσμεύτηκε για ενίσχυση των νέων οικογενειών με εισοδηματικά κριτήρια και αύξηση κατώτατου μισθού με ρυθμό διπλάσιο της αύξησης του ΑΕΠ.

Έμφαση στο κοινωνικό προφίλ της Νέας Δημοκρατίας θέλησε να δώσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του κατά την έναρξη του 12ου γαλάζιου συνεδρίου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύτηκε ειδικότερα μεταξύ άλλων για βοήθεια 2.000 ευρώ σε κάθε νέα οικογένεια για κάθε παιδί που γεννιέται στην Ελλάδα, καθώς και για αύξηση του κατώτατου μισθού με ρυθμό διπλάσιο της αύξησης του ΑΕΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΥΑΚ: νέοι πίνακες μέσης τάσης στο αντλιοστάσιο της Χρυσίδας
Συνάντηση του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας με τον Δήμαρχο Νότου
Η MSC παρουσίασε στην Κέρκυρα το σχέδιο για την κρουαζιέρα στην Ελλάδα
ΜΕΡΑ25: Όχι στην πολιτική δίωξη της Δέσποινας Ζιόβα
Tο ΚΚΕ τιμά στο Λαζαρέτο τους εκτελεσμένους αγωνιστές

Το κεντρικό μήνυμα άλλωστε της ομιλίας του κ.Μητσοτάκη ήταν πως: “Η ΝΔ είναι το κόμμα του λαού”, θέλοντας να απαντησει έτσι και στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ περι αδιαφορίας για τους αδύναμους.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καίτοι την Τρίτη στη Βουλή έπαιξε σκληρό αντιπολιτευτικό ροκ απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, θέλει να βάλει ανάχωμα στη στρατηγική της πόλωσης από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επιχειρεί να πολώσει στον άξονα δεξιά- αριστερά.

“Η ΝΔ έρχεται να ενώσει τους Ελληνες και όχι να τους διχάσει, όπως επιχειρεί χρόνια τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ”, δήλωσε ο κ.Μητσοτάκης, ο οποίος έχει πολλάκις τονίσει και επανέλαβε ότι η ΝΔ απευθύνεται και στους ψηφοφόρους που στο παρελθόν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. Όρισε πάντως ως στόχο να ηττηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μονο για αυτά που κάνει, αλλά και για αυτά που πιστευει, δηλαδή και ιδεολογικά.

Ιδιαίτερα πάντως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ομιλία του στο συνέδριο απευθύνθηκε στη μεσαία τάξη, δηλώνοντας ότι στόχος της ΝΔ είναι να δουλέψει για την ανασυγκρότηση της.

Ο κ.Μητσοτάκης επέμεινε στην κατηγορία περί συναλλαγής της κυβέρνησης στο Σκοπιανό με αντάλλαγμα τις συντάξεις, εξαπολυοντας μαλιστα επίθεση στον Αλέξη Τσιπρα για την επιλογή του να πραγματοποιήσει ομιλία στη Θεσσαλονίκη σχεδόν την ίδια ώρα με την εναρξη του συνεδρίου της ΝΔ, και με τη φράση “φύγετε για να πάει επιτέλους η Ελλάδα μπροστά” έθεσε για άλλη μία φορά το αίτημα εκλογών και πολιτικής αλλαγής.

Μέτρα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού

Πιο αναλυτικά, ο κ.Μητσοτάκης δεσμεύθηκε ότι στον πρώτο κιόλας προϋπολογισμό που θα καταθέσει η ΝΔ, θα προβλέπεται επίδομα 2.000 ευρώ στις νέες οικογένειες για κάθε παιδί που θα γεννιέται. Στόχος είναι να διασφαλιστεί η κάλυψη των αναγκαίων εξόδων το πρώτο διάστημα της ζωής του. Το ποσό αυτό θα δοθεί με διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια στη συντριπτική πλειονότητα των νέων οικογενειών. Παράλληλα, δεσμεύθηκε ότι όλα τα βρεφικά είδη και τα είδη πρώτης ανάγκης των νέων μητέρων θα υπαχθούν στον χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ, και επανέλαβε τη δέσμευση του ότι το αφορολόγητο όριο για κάθε παιδί θα προσαυξάνεται στις οικογένειές τους κατά 1.000 ευρώ.

Επίσης για τις νέες μητέρες η ΝΔ θα θεσμοθετήσει τη δυνατότητα να επιλέγουν εκείνες το χρόνο για την άδεια εγκυμοσύνης και λοχείας. Υπόσχεται επίσης την καθιέρωση για πρώτη φορά στη χώρα μας του προγράμματος “βοήθεια στην εργαζόμενη μητέρα”, με το οποίο θα πιστοποιούνται εξειδικευμένες γυναίκες και θα αναλαμβάνουν εκείνες την φύλαξη παιδιών προσχολικής ηλικίας. Παράλληλα κάθε οικογένεια που το παιδί της δεν βρίσκει θέση σε δημοτικό παιδικό σταθμό, θα λαμβάνει ενίσχυση 180 ευρώ το μήνα για 10 μήνες το χρόνο, προκειμένου να επιλέγει εκείνη το βρεφονηπιακό σταθμό της επιλογής της.

Ηρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα και να βαδίσουμε ενωμένοι στο μέλλον: Στην ευημερία και την αλληλεγγύη, αντί για τη φτωχεια και τη μιζέρια που αναπαράγει ο ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Τι υποσχέθηκε για τον κατώτατο μισθό

Η δεύτερη μεγάλη είδηση της ομιλίας του κ.Μητσοτάκη αφορά στην εξαγγελία για τον κατώτατο μισθό. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΝΔ προανήγγειλε ότι ο κατώτατος μισθός θα αυξάνεται με διπλάσιο ρυθμό από την ετήσια αύξηση του ΑΕΠ. Αυτό σημαίνει όπως ανεφέρουν από τη ΝΔ, ότι, αν, όπως προβλέπεται, η ελληνική οικονομία αναπτυχθεί με 10% την επόμενη τριετία, ο κατώτατος μισθός θα αυξηθεί κατά 20%, δηλαδή θα επανέλθει σταδιακά στα 703 ευρώ.

“Στόχος η ανασυγκρότηση της μεσαίας τάξης”

Βασικός άξονας της ομιλίας του κ.Μητσοτάκη ήταν το μήνυμα ότι η ΝΔ έρχεται να ενώσει τους Ελληνες και όχι να του διχάσει, όπως επιχειρεί χρόνια τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτό το πλαίσιο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για τα ρήγματα που προκάλεσε η κρίση και η ΝΔ έρχεται να κλείσει. ” Και δεν είναι το απλοϊκό και λαϊκίστικο δίλημμα που θετει ο ΣΥΡΙΖΑ αν ειμαστε με τις ελίτ ή το λαό” υποστήριξε.

Στόχος της πολιτικής της ΝΔ, υπογράμμισε ο κ.Μητσοτάκης, είναι “να δουλέψουμε δηλαδή για την οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότηση της μεσαίας τάξης στη χώρα μας. Τη μεσαία τάξη που έφτιαξαν οι πατεράδες και οι παππούδες μας, οι μητέρες και οι γιαγιάδες μας, από το τέλος του τραγικού Εμφυλίου, περνώντας από τη μεταπολεμική ανασυγκρότηση, την ταχύτατη πολιτική σταθεροποίηση και τον εκδημοκρατισμό της Μεταπολίτευσης και φτάνοντας στην Ελλάδα της Ευρώπης.”

Έστησαν” είπε χαρακτηριστικά “μέσα σε πενήντα χρόνια, από τα ερείπια των πολέμων ένα κράτος που ακόμη και σήμερα συγκαταλέγεται στα τριάντα πλουσιότερα του κόσμου. Αυτό ήταν το κατόρθωμα της πολυάριθμης ελληνικής μεσαίας τάξης. Ένα κατόρθωμα που στηρίχτηκε σε μια τόσο παραδοσιακή και απλή αξία. Αυτή της ατομικής και συλλογικής προκοπής. Της σκληρής δουλειάς. Της επιθυμίας τα παιδιά μας να ζήσουν μια καλύτερη ζωή από αυτή που ζούμε εμείς. Αξίες που λοιδορούν κ. Τσίπρας και οι φίλοι του”.

Σε αντίθεση μάλιστα με τη σκληρή ρητορική ορισμένων γαλάζιων στελεχών όσον αφορά τους δημοσίους υπαλλήλους, ο κ.Μητσοτάκης θέλησε να δείξει ότι δεν πρέπει να φοβούνται τη ΝΔ και πως δεν τους αντιμετωπίζει ως “εχθρούς” σημειώνοντας ότι και εκείνοι υποφέρουν από τους φόρους και τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως δήλωσε ότι ο πλούτος παράγεται από τον ιδιωτικό τομέα και από τους ιδιωτικούς υπαλλήλους.

Μήνυμα ενότητας της παράταξης, άνοιγμα σε ψηφοφόρους από άλλους χώρους

“Θέλω να τελειώσουμε με το ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο για αυτα που κάνει αλλά και για αυτά που πιστεύει. Θέλω να κερδίσουμε τη μεγάλη μάχη των ιδεών” δήλωσε πάντως ο κ.Μητσοτάκης, θέτοντας ως στόχο την ιδεολογική επικράτηση επί του πολιτικού αντιπάλου. Δήλωσε ότι στόχος είναι “Να σπάσουμε τις αλυσίδες της ιδεολογικής κυριαρχίας του κρατισμού, του κομματισμού και της ιδεοληπτικής αριστερής υποκρισίας.”

Έστειλε βέβαια και μήνυμα ενότητας της ΝΔ αναφερόμενος σε όλους τους πρώην πρωθυπουργούς, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά.

Αναφέρθηκε μάλιστα στο στόχο επαναπατρισμού στη ΝΔ των ψηφοφόρων που την εγκατέλειψαν μετά το 2009, χρησιμοποιώντας τη φράση του Κώστα Καραμανλή κατά την επιστροφή του Γιώργου Σουφλιά στη ΝΔ στο συνέδριο του 2001: ” Βρίσκονται μαζί μας και φίλοι της δικής μας πολιτικής οικογένειας,που μας στήριξαν στο παρελθόν, μας εγκατέλειψαν στην πορεία, και τώρα γυρίζουν στη μεγάλη μας παράταξη. Σας καλωσορίζουμε ξανά στο σπίτι σας! ”

Καλωσόρισε όμως στη ΝΔ και τους τέως ψηφοφορους του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα γνωρίζουν ότι εξαπατήθηκαν καθώς και πολίτες από άλλους χώρους που επιθυμούν την κυβερνητική σταθερότητα, απευθυνόμενος εν προκειμένω σε ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ και του Ποταμιού.
“Φτηνή φιέστα αντιπερισπασμού από Τσίπρα”

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε εκ νέου τον Αλέξη Τσίπρα ότι αντάλλαξε ένα μέτρο που δεν θα έπρεπε να έχει ληφθεί ποτέ με μία μείζονα εθνική υποχώρηση.

“Ο διεθνής παράγοντας θέλει να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ με κάθε κόστος. Και δεν δυσκολεύτηκε να επιτρέψει στον κ. Τσίπρα να πάρει πίσω το αχρείαστο μέτρο της περικοπής των συντάξεων.Εξάλλου, ο λόγος που το μέτρο είχε επιβληθεί ήταν ακριβώς η προσωπική του αναξιοπιστία” είπε επιμένοντας στην καταγγελία του.

Αναφέρθηκε μάλιστα στην ομιλία την ίδια ώρα του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη: “Σε λίγη ώρα από τώρα ο κ. Τσίπρας θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη να μιλήσει για την Μακεδονία. Διάλεξε την ημέρα του τακτικού μας συνεδρίου για μια φτηνή φιέστα αντιπερισπασμού. Δεν πειράζει. Και οι συγκρίσεις είναι χρήσιμες.”

Ο κ.Μητσοτάκης επανέλαβε ότι η ΝΔ δε θα κυρώσει τη συμφωνια των Πρεσπών όυτε τώρα ουτε στην επόμενη Βουλη ουτε ποτέ. Κάλεσε όμως τους πολίτες να μην σαγηνευθούν από τις σειρήνες του εθνικισμού και να μην παρασυρθούν από το “μαύρο” .

“Μην αφήσετε να αμαυρωθεί ο γνήσιος πατριωτισμός μας και να στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ένα νέο διχασμό πάνω στο δικό του εθνικό ναυάγιο. Και απαντήστε του όταν πρέπει και όπως του αξίζει. Στείλτε στον κ. Τσίπρα το λογαριασμό στις εκλογές. Να τις κάνει μια ώρα αρχύτερα για να μιλήσει ο λαός με την ψήφο του αν θέλει ή όχι τη συμφωνία των Πρεσπών” είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oι Κoυραμάδες τιμούν την 28η Οκτωβρίου με ομιλία του Γ. Ζούμπου
Σύλληψη 30χρoνου στην Κέρκυρα για εκκρεμή καταδίκη
Στο συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών συμμετείχε το ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας
Γενική Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας
Τροχαίο με τραυματισμό στη Λ. Αλεξάνδρας
Κοινοποίηση
Κάντε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • ΔΕΥΑΚ: νέοι πίνακες μέσης τάσης στο αντλιοστάσιο της Χρυσίδας
  • Συνάντηση του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας με τον Δήμαρχο Νότου
  • Η MSC παρουσίασε στην Κέρκυρα το σχέδιο για την κρουαζιέρα στην Ελλάδα
  • Τη Δευτέρα κληρώνει για τη β’ φάση του Κυπέλλου!
  • ΜΕΡΑ25: Όχι στην πολιτική δίωξη της Δέσποινας Ζιόβα

Τελευταία σχόλια

  1. Μιχαήλ Κουμπιαδης στο Market Pass: Πότε ξεκινούν τα voucher, πώς θα λειτουργούν
  2. Κλεοπάτρα Χατζηγιαννογλου στο Market Pass: Πότε ξεκινούν τα voucher, πώς θα λειτουργούν
  3. Γιωργος στο Βαριά ήττα για τον ΟΦΑΜ, λύγισε η ΑΕΛ!
  4. Sinan Karasalim στο Market Pass: Voucher σίτισης 60 ευρώ πριν από τα Χριστούγεννα – Παραδείγματα με ποσά
  5. Αναστασια Ροτου στο Market Pass: Voucher σίτισης 60 ευρώ πριν από τα Χριστούγεννα – Παραδείγματα με ποσά

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Νέο έργο του Γιώργου Μηνά σε συναυλία στην Αθήνα

22/10/2026 19:04

Προσάραξη ιστιοφόρου σκάφους σε βραχώδη ακτή στην Πάλαιρο

22/10/2026 18:39

Ιός Δυτικού Νείλου: Δύο θάνατοι την τελευταία εβδομάδα και 12 στη ΜΕΘ

22/10/2026 18:38

Σεισμός 7 Ρίχτερ στο Θιβέτ

22/10/2026 18:38
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise