Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Έρχεται γενική διακοπή υδροδότησης σε πόλη και προάστια
    19/10/2026 22:26
    Η ΠΙΝ ανοίγει δίαυλο με την κινεζική τουριστική αγορά
    19/10/2026 18:44
    Με πολυθεματικό προϊόν στο Ρίμινι τα Ιόνια Νησιά
    19/10/2026 18:00
    Κέρκυρα: Τραγούδησαν στα ελληνικά και στα σερβικά μαθητές του Νόβι Σαντ
    19/10/2026 17:52
    Γκίκας από τη Ρόδo: τα νησιά να γίνουν συγκριτικό πλεονέκτημα
    19/10/2026 17:45
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Αίσιο τέλος για άλογο που έπεσε σε πηγάδι στην Κέρκυρα
    19/10/2026 20:40
    Κέρκυρα: 97 κενά εκπαιδευτικών και 13.700 χαμένες ώρες διδασκαλίας
    19/10/2026 20:36
    Μια δράση με ισχυρό συμβολισμό για την προστασία του Ίσσου
    19/10/2026 20:24
    Δάσκαλοι, καθηγητές και γονείς κατεβαίνουν στο δρόμο την Τετάρτη
    19/10/2026 18:34
    Σύλληψη διακινητή και μεταναστών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας
    19/10/2026 18:32
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    ΣΕΠΕ: Ψήφισμα συμπαράστασης στους εκπαιδευτικούς γερμανικής γλώσσας
    19/10/2026 22:29
    ΣΕΠΕ: Τα κενά μετά και τη β’ φάση προσλήψεων στην Π.Ε. Κέρκυρας
    19/10/2026 22:24
    Κέρκυρα: 97 κενά εκπαιδευτικών και 13.700 χαμένες ώρες διδασκαλίας
    19/10/2026 20:36
    ΕΛΜΕ Κέρκυρας: μουσικοί και εικαστικοί διορίστηκαν με το σταγονόμετρο
    19/10/2026 20:29
    Ασφαλιστικές εισφορές
    Mείωση ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Απριλίου 2027 – Τι αλλάζει
    19/10/2026 19:36
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Η ΕΙΚΕ τιμά τα 250 χρόνια από τη γέννηση του Καποδίστρια
    19/10/2026 20:42
    «Σαν γιαπωνέζικο χαρτί»: τα σχολεία στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης
    19/10/2026 18:38
    Η Ανδρική Χορωδία Κερκύρας, συναυλία στη Ροτόντα
    17/10/2026 20:54
    Ιωάννα Παπαντωνίου: Εκεί όπου οι λέξεις συναντούν τη δημιουργία
    17/10/2026 17:00
    Εκδόθηκαν τα πρακτικά του συνεδρίου για τον επτανησιακό πατριωτισμό με αρωγή της Περιφέρειας
    16/10/2026 20:08
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Τέσσερις θρύλοι του αθλητισμού συνοδεύουν τον Βρούτση στην Κέρκυρα
    19/10/2026 23:26
    O Oρφέας Δούρος στον ΟΦΑΜ!
    19/10/2026 20:13
    Ο Ηρακλής Κέρκυρας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ
    19/10/2026 20:04
    Special Olympics Hellas: Ξεκίνησαν τα προπονητικά προγράμματα στην Κέρκυρα
    19/10/2026 17:21
    Φαίακας: Δεν αντιστάθηκε στον Ηρακλή!
    18/10/2026 21:32
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Τι συμβαίνει στην Ευρώπη;
    19/10/2026 17:27
    Η σχέση «αγάπης και μίσους» Κέρκυρας και ΗΠΑ
    19/10/2026 17:25
    «Πατριδογνωσία»: Η δική μας πατρίδα απέναντι στη δική τους
    19/10/2026 00:30
    O κίνδυνος κοινωνικής έκρηξης αφορά και την Ελλάδα
    18/10/2026 15:58
    18 Οκτωβρίου 2026! 45η επέτειος την πρώτης κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ
    18/10/2026 15:56
Ανάγνωση Έναρξη χορηγικής συνεργασίας ΟΠΑΠ και Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
ΑΡΧΕΙΟ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Έναρξη χορηγικής συνεργασίας ΟΠΑΠ και Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου

Ο ΟΠΑΠ και o Παναθηναϊκός Aθλητικός Όμιλος ανακοίνωσαν, την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018, την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας.

NewsDesk
Δημοσιεύτηκε 24/11/2018 21:07
Κοινοποίηση
6 λεπ. ανάγνωση

Ο ΟΠΑΠ και o Παναθηναϊκός Aθλητικός Όμιλος ανακοίνωσαν, την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018, την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας. Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει τις προσπάθειες των τμημάτων του ιστορικού συλλόγου, ο οποίος εφέτος συμπληρώνει 110 χρόνια από την ίδρυσή του και έχει ήδη κατακτήσει 1.500 ομαδικούς τίτλους.

Με τον ΟΠΑΠ στο πλευρό τους, περισσότεροι από 2.500 αθλητές των 19 αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου θα συνεχίσουν να προσφέρουν διακρίσεις και τίτλους, χαρίζοντας μεγάλες συγκινήσεις στους φιλάθλους του. O Παναθηναϊκός Α.Ο. αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας, σύμβολο της Αθήνας, συμμετέχοντας στα περισσότερα πρωταθλήματα των ομαδικών αθλημάτων της χώρας. Τα τμήματα του Παναθηναϊκού Α.Ο. περιλαμβάνουν: βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών, πόλο ανδρών, μπάσκετ γυναικών, ράγκμπι, futsal, κολύμβηση, καταδύσεις, στίβος, άρση βαρών, πάλη, πυγμαχία, ξιφασκία, σκοποβολή, τοξοβολία, πίνγκ πόνγκ, ποδηλασία, μοντέρνο πένταθλο, e-sports.
O Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, μιλώντας στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η συνεργασία μας με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. ξεκινά αυτή τη σημαντική περίοδο για το σύλλογο, καθώς συμπίπτει με την επέτειο των 60 χρόνων από την ίδρυση του ΟΠΑΠ. Για όλους εμάς στον ΟΠΑΠ, η επέτειος αυτή είναι ένα σημαντικό ορόσημο. Στο πλαίσιο αυτό, προσπαθούμε να συνδέσουμε τον αθλητισμό με την κοινωνική προσφορά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι δράσεις μας για τον Μαραθώνιο της Αθήνας, με τις οποίες κινητοποιήσαμε περισσότερους από 270.000 συμπολίτες μας να συμβάλλουν στην ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού», μέσω της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ». Συγκεκριμένα, μέσω της εφαρμογής, ο κόσμος συγκέντρωσε 3.400.000 πόντους, τους οποίους ο ΟΠΑΠ μετέτρεψε σε οικονομική προσφορά».
Ο Γενικός Διευθυντής Παναθηναϊκού Α.Ο., Σταύρος Ντίνος, τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς η έναρξη της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ. Είναι σημαντικό πως ένας τέτοιος οργανισμός βρίσκεται δίπλα στον Παναθηναϊκό Α.Ο. σε μία κοινή πορεία. Μας διέπουν κοινές αξίες, αρχές και όραμα. Θέλουμε ο αθλητισμός να παράγει αξίες στους νέους. Να δημιουργούμε σωστά πρότυπα για την κοινωνία. Ο ΟΠΑΠ έχει αποδείξει έμπρακτα εδώ και 60 χρόνια ότι βρίσκεται κοντά στον ελληνικό αθλητισμό και πολιτισμό. Ελπίζουμε σε μία αγαστή συνεργασία και σε ακόμη καλύτερα πράγματα στο μέλλον».

O Brand, Marketing Communications and Sponsorship Team Director του ΟΠΑΠ, Πάνος Μπόλλας, επεσήμανε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποδεχόμαστε στην οικογένεια των συνεργατών μας τον Παναθηναϊκό Α.Ο., ένα σύλλογο με ισχυρό brand name και μεγάλη ιστορία. Η συνεργασία αυτή έχει μεγάλη σημασία για εμάς και πιστεύουμε ότι θα ενισχύσει σημαντικά το χορηγικό μας αποτύπωμα στην κοινωνία. Την εφετινή χρονιά, ο ΟΠΑΠ έχει ήδη ξεκινήσει φιλόδοξα προγράμματα που έχουν ως στόχο την υποστήριξη των νέων αθλητών. Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής εντάσσεται και η χορηγία στον Παναθηναϊκό Α.Ο., καθώς περιλαμβάνει νέους αθλητές από 19 αγωνιστικά τμήματα και ακαδημίες».
Ο Αρχηγός ομάδας Βόλεϊ Παναθηναϊκού Α.Ο., Σωτήρης Πανταλέων, υπογράμμισε: «Στα 60 χρόνια της ιστορίας του, ο ΟΠΑΠ αποτελεί ζωντανό και αναπόσπαστο μέλος της ελληνικής κοινωνίας, πραγματοποιώντας πολλές και σημαντικές πρωτοβουλίες για τη στήριξη της. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με τον ΟΠΑΠ, όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και σε δράσεις που προωθούν την περαιτέρω σύνδεση του αθλητισμού με την κοινωνία».
Η Αθλήτρια Ξιφασκίας Παναθηναϊκού A.O., Δέσποινα Γεωργιάδου, επεσήμανε: «Από το σημαντικό έργο της ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας, έως το πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, ο ΟΠΑΠ έχει δείξει έμπρακτα τη στήριξή του στη νέα γενιά της Ελλάδας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και για εμάς στον Παναθηναϊκό, καθώς ο σύλλογος διαθέτει πολλούς νέους αθλητές που φιλοδοξούν όχι μόνο να πρωταγωνιστήσουν στα γήπεδα, αλλά και να αποτελέσουν έμπνευση για άλλους νέους.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οικονομική ενίσχυση στη Μέλισσα από τους πράκτορες του ΟΠΑΠ
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 10 εκ. ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 2.912.313 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα
Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» ενώνει ξανά τις δυνάμεις της για να πραγματοποιήσει τις ευχές παιδιών του Make-A-Wish
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 55 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Ιούνιο

Εταιρικό προφίλ
Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.
Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.
Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 2.954.967 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα
To Λαϊκό Λαχείο μοίρασε περισσότερα από 3.200.000 ευρώ τον Ιούνιο
Ο ΟΠΑΠ βραβεύει τους πρωταγωνιστές του «ΟΠΑΠ Forward»
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 13 εκ. ευρώ σε κέρδη μοίρασε απ’ τις 4 έως τις 10 Ιουνίου
ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 3.214.215 ευρώ απ’ τις 3 έως τις 9 Ιουνίου
Κοινοποίηση
Κάντε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου γιορτάζει…
  • Σαν Σήμερα 20 Οκτωβρίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα
  • Λίγες νεφώσεις και ήπιος καιρός στην Κέρκυρα την Τρίτη
  • Τέσσερις θρύλοι του αθλητισμού συνοδεύουν τον Βρούτση στην Κέρκυρα
  • ΣΕΠΕ: Ψήφισμα συμπαράστασης στους εκπαιδευτικούς γερμανικής γλώσσας

Τελευταία σχόλια

  1. Γιωργος στο Βαριά ήττα για τον ΟΦΑΜ, λύγισε η ΑΕΛ!
  2. Sinan Karasalim στο Market Pass: Voucher σίτισης 60 ευρώ πριν από τα Χριστούγεννα – Παραδείγματα με ποσά
  3. Αναστασια Ροτου στο Market Pass: Voucher σίτισης 60 ευρώ πριν από τα Χριστούγεννα – Παραδείγματα με ποσά
  4. Νίκος στο Market Pass: Voucher σίτισης 60 ευρώ πριν από τα Χριστούγεννα – Παραδείγματα με ποσά
  5. ΣΤΕΦΑΝΟΣ στο Ο Γκίκας για τη Συνάντηση Θιάσων Αιγαίου

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ: Διήμερη γιορτή του αθλητισμού στο Βόλο

13/06/2019 13:16

Ο ΟΠΑΠ πραγματοποίησε τις ευχές τριών παιδιών του Make-A-Wish

11/06/2019 21:25

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 13,5 εκατομμύρια ευρώ τον Μάιο

07/06/2019 11:24

To Λαϊκό Λαχείο μοίρασε περισσότερα από 4.300.000 ευρώ τον Μάιο

07/06/2019 11:21
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise