Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Δέσμευση 150.000 ευρώ για τα αντλιοστάσια των κοινοτήτων
    22/10/2026 23:05
    ΔΕΥΑΚ: νέοι πίνακες μέσης τάσης στο αντλιοστάσιο της Χρυσίδας
    22/10/2026 21:44
    Συνάντηση του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας με τον Δήμαρχο Νότου
    22/10/2026 21:14
    ΜΕΡΑ25: Όχι στην πολιτική δίωξη της Δέσποινας Ζιόβα
    22/10/2026 20:42
    Tο ΚΚΕ τιμά στο Λαζαρέτο τους εκτελεσμένους αγωνιστές
    22/10/2026 19:45
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    limeniko skafos
    Περιπέτεια για επιβάτες πλοίου από τους Παξούς προς την Κέρκυρα
    23/10/2026 00:22
    Σύλληψη 30χρoνου στην Κέρκυρα για εκκρεμή καταδίκη
    22/10/2026 19:34
    Γενική Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας
    22/10/2026 19:17
    Τροχαίο με τραυματισμό στη Λ. Αλεξάνδρας
    22/10/2026 19:11
    Προσάραξη ιστιοφόρου σκάφους σε βραχώδη ακτή στην Πάλαιρο
    22/10/2026 18:39
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Πράσινο φως για ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Βόρεια Κέρκυρα
    23/10/2026 00:26
    Η ΕΛΜΕ για τους εκπαιδευτικούς των Τμημάτων Ένταξης και των ΥΜΕΠΑΛ
    23/10/2026 00:06
    Η MSC παρουσίασε στην Κέρκυρα το σχέδιο για την κρουαζιέρα στην Ελλάδα
    22/10/2026 21:08
    Συντάξεις Νοεμβρίου 2026: Νωρίτερα η πληρωμή στα Ταμεία
    22/10/2026 18:38
    Κληρονομιές, ακίνητα και τραπεζικοί λογαριασμοί: Πώς θα γίνεται η ηλεκτρονική διασταύρωση στοιχείων από το Δημόσιο
    22/10/2026 18:38
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    «Όταν το Σύμπαν διαφωνεί με τον εαυτό του»
    22/10/2026 23:59
    Oι Κoυραμάδες τιμούν την 28η Οκτωβρίου με ομιλία του Γ. Ζούμπου
    22/10/2026 19:40
    Νέο έργο του Γιώργου Μηνά σε συναυλία στην Αθήνα
    22/10/2026 19:04
    Εκδήλωση παρoυσίασης βιβλίων στην Αίθουσα της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών
    21/10/2026 00:37
    Η ΕΙΚΕ τιμά τα 250 χρόνια από τη γέννηση του Καποδίστρια
    19/10/2026 20:42
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Βρούτσης από Κέρκυρα: έργα 3 εκ. ευρώ στο ΕΑΚΚ και νέα μεγάλη κερκίδα
    23/10/2026 00:42
    Τη Δευτέρα κληρώνει για τη β’ φάση του Κυπέλλου!
    22/10/2026 20:44
    Τέσσερις θρύλοι του αθλητισμού συνοδεύουν τον Βρούτση στην Κέρκυρα
    19/10/2026 23:26
    O Oρφέας Δούρος στον ΟΦΑΜ!
    19/10/2026 20:13
    Ο Ηρακλής Κέρκυρας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ
    19/10/2026 20:04
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Ιστορική αποκατάσταση του εμβληματικού Κερκυραίου κομμουνιστή Ν. Βαρότση ως μεταφραστή 176 επιστολών του Καποδίστρια
    22/10/2026 19:00
    Mήνυμα αναγέννησης και ελπίδας στην επετειακή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ
    20/10/2026 11:57
    Να γιατί μας ζηλεύουν οι Ευρωπαίοι!
    20/10/2026 11:53
    Τι συμβαίνει στην Ευρώπη;
    19/10/2026 17:27
    Η σχέση «αγάπης και μίσους» Κέρκυρας και ΗΠΑ
    19/10/2026 17:25
Ανάγνωση Πως ονειρεύτηκε ο Μάνος τους αγώνες τραγουδιού της Κέρκυρας πριν 37 χρόνια (pics)…
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πως ονειρεύτηκε ο Μάνος τους αγώνες τραγουδιού της Κέρκυρας πριν 37 χρόνια (pics)…

Η ελπιδοφόρα έναρξη τον Σεπτέμβριο του 1981, το άδοξο τέλος το 1982 • Οι καλλιτέχνες που αναδείχθηκαν, τα τραγούδια που αγαπήσαμε.

CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 31/08/2018 20:05
Κοινοποίηση
13 λεπ. ανάγνωση
Περιεχόμενα
  • Η Κέρκυρα μας σύστησε αξιόλογους καλλιτέχνες
  • ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Η ελπιδοφόρα έναρξη τον Σεπτέμβριο του 1981, το άδοξο τέλος το 1982 • Οι καλλιτέχνες που αναδείχθηκαν, τα τραγούδια που αγαπήσαμε.

Ηταν 1972 και ο Μάνος Χατζιδάκις μόλις είχε επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αμερική.

Φορτωμένος εμπειρίες και ιδέες αποφάσισε να προτείνει στους αρμόδιους παράγοντες του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης να αναθεωρήσουν το θεσμό.

Η ιδέα δεν είχε καμία τύχη, πέρα από τις αρχικές συζητήσεις και έτσι εκείνος στράφηκε στα πάτρια εδάφη, τη Ξάνθη.

Ο Δήμαρχος της πόλης δεν κατάλαβε το όραμά του, ούτε και του άρεσε μάλλον. Ακολουθούν μικρής κλίμακας διοργανώσεις στην Κρήτη (Ανώγεια το 1979 και Ηράκλειο το 1980) αλλά δεν ήταν αυτό που αναζητούσε ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης.

Στην Κέ(ρ)κυρα λοιπόν…

Αναφώνησε (με τον χαρακτηριστικό τρόπο που μιλούσε, αφού ως γνωστό το γράμμα «ρο» δεν ήταν του γούστου του).

Η Κέρκυρα, έστω και μ’ αυτό το δύσκολο «ρο» στο μέσο της, αγκάλιασε την ιδέα του μοναδικού Μάνου.

Ο τότε Δήμαρχος Γιάννης Κούρκουλος συμφώνησε, έδωσαν τα χέρια, βρήκαν κοινό τόπο και οι Αγώνες Τραγουδιού προγραμματίστηκαν για το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Σεπτεμβρίου 1981.

Δημοτικό Θέατρο, τεράστια προβολή

Η εκδήλωση των Πρώτων Αγώνων Ελληνικού Τραγουδιού πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης και μεταδόθηκε από την τηλεόραση.

Ο Χατζιδάκις είχε ανακοινώσει μέσω των εφημερίδων και του ραδιοφώνου την διεξαγωγή του διαγωνισμού και αρκετοί νέοι καλλιτέχνες, άγνωστοι στο μουσικό στερέωμα, έσπευσαν να του στείλουν τα τραγούδια τους.

Στιχουργοί, σύνθετες, τραγουδιστές και τραγουδοποιοί, οι οποίοι δεν είχαν καμιά διάθεση να πάρουν μέρος στο φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης που λειτουργούσε με διαφορετικά κριτήρια, κυρίως εμπορικά, του εμπιστεύθηκαν τη δουλειά τους.

Το όνομα του Μάνου εγγύηση

Οι νέοι καλλιτέχνες έσπευσαν να στείλουν στον Χατζιδάκι τραγούδια τους. Έλαβε πάνω από 500 κασέτες (κασέτες είχαν εκείνη την εποχή) και με τους συνεργάτες του Γιώργο Κουρουπό και Νίκο Κυπουργό ανέλαβαν την επιλογή, για να καταλήξουν στα 30 καλύτερα.

Γειά σας, είμαι ο Μάνος Χατζιδάκις!

Μετά την διαδικασία της τελικής επιλογής, οι δημιουργοί που είχαν προκριθεί ενημερώνονταν για το εάν θα συμμετείχαν στους Αγώνες με το ένα ή και τα δύο τραγούδια τους.

Την τηλεφωνική ενημέρωση στους υποψηφίους την έκανε ο ίδιος ο Χατζιδάκις, προς μεγάλη έκπληξη των νεαρών που βρίσκονταν στην άλλη μεριά της γραμμής!

Την πρώτη χρονιά προκρίθηκαν 30 τραγούδια ενώ τη δεύτερη διαγωνίστηκαν 25, από τα οποία, και στις δύο περιπτώσεις, βραβεύτηκαν τα τρία πρώτα.

Δαβαράκης, Βλάχου, Γουλανδρή, Γκάτσος, Τσαρούχης και Σαββόπουλος

Παρουσιαστής των τραγουδιών ήταν ο Άρης Δαβαράκης.

Κάμποσοι τραγουδοποιοί είχαν μαζί την κιθάρα τους κι έπαιξαν τις μελωδίες τους. Τους συνόδευε η ορχήστρα, την οποία διηύθυνε ο Χατζιδάκις.

Θεατές και ακροατές συμφωνούσαν πως τα τραγούδια ήταν πολύ συμπαθητικά, μα μερικοί υποστήριζαν πως επρόκειτο για αντιγραφές γνωστών μοτίβων του Χατζιδάκι και του Σαββόπουλου.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι Ελένη Βλάχου, Νίκη Γουλανδρή, Νίκος Γκάτσος, Άλκη Κυριακίδου-Νέστορος, Γιώργος Κουρουπός, Κική Μορφωνιού, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιάννης Τσαρούχης, Μάνος Χατζιδάκις.

Και οι νικητές;

Το πρώτο βραβείο πήρε η Ηδύλη Τσαλίκη με το τραγούδι «Δικαίωση», το δεύτερο ο Βασίλης Νικολαίδης με το «Οδός Σανταρόζα», και το τρίτο ο Σταύρος Παπασταύρου με το «Από την αρχή».

Η επόμενη χρονιά αφιερωμένη στο Λοΐζο

Οι Δεύτεροι Αγώνες έγιναν στο ίδιο μέρος τον Σεπτέμβριο του 1982.

Την κριτική επιτροπή την αποτελούσαν η Έλλη Αλεξίου, ο Μίνως Αργυράκης, ο Νίκος Ασλάνογλου, η Άλκη Ζέη, ο Γιώργος Κουρουπός, ο Νίκος Κυριαζίδης, ο Σπύρος Σακκάς και ο Μάνος Χατζιδάκις.

Στη σκηνή η ορχήστρα έπαιζε στο ντεκόρ που είχε ζωγραφίσει ο Αργυράκης με στοιχεία από την comedia del’ arte.

Ανάμεσα σε κολώνες του Παρθενώνα, θεατρίνοι, άγγελοι, παρθένες και άγιοι κρέμονταν από τον ουρανό και κρατούσαν άρπες, λαούτα, βιολοντσέλα.

Ο Χατζιδάκις στην έναρξη χαιρέτησε το κοινό, είπε δυο λόγια ως πρόλογο και ανακοίνωσε την προσφορά ενός βραβείου στη μνήμη του Μάνου Λοίζου, ο οποίος κηδεύτηκε την ίδια εκείνη μέρα στο Α΄ νεκροταφείο της Αθήνας.

Επίσημη πρώτη για τους Κατσιμιχαίους

Τα τραγούδια που ακούστηκαν τα παρουσίασε πάλι ο Άρης Δαβαράκης. Αυτή τη φορά η ποιότητα των στίχων ήταν μάλλον χαμηλή, ενώ η μουσική μία από τα ίδια.

Το κοινό διχάστηκε, μερικοί θεατές μίλησαν για ποιότητα κι άλλοι για πλήξη.

Το πρώτο βραβείο το πήρε ο Πάνος Τσαπάρας με το τραγούδι «Έρημο χωριό», το δεύτερο ο Νίκος Θωμάς με το «Αμαρτωλό» (ερμηνεύτρια η Μαίρη Δαλάκου) και το τρίτο οι αδελφοί Κατσιμίχα με το «Μια βραδιά στο λούκι».

Ο Γιώργος Ρωμαίος και η συνάντηση στο Corfu Palace

Την Κυριακή το βράδυ, ο δήμαρχος Γιάννης Κούρκουλος παρέθεσε δεξίωση στο ρουφ γκάρντεν του Corfu Palace για να τιμήσει τους καλλιτέχνες και τους συντελεστές της εκδήλωσης από την Αθήνα.

Εκεί, συναντήθηκαν ο Χατζιδάκις και ο Κερκυραίος Γιώργος Ρωμαίος, γενικός διευθυντής της ΕΡΤ.

Χάρη σε αυτόν, οι Αγώνες μεταδόθηκαν πάλι από την κρατική τηλεόραση, μολονότι ο Χατζιδάκις είχε εκφραστεί αρνητικά κατά του ΠΑΣΟΚ.

Οι δύο άντρες, εν μέσω εναγκαλισμών και διαχύσεων, έδωσαν τα χέρια και υποσχέθηκαν μελλοντική συνεργασία.

Οι προοπτικές για τους Τρίτους Αγώνες Ελληνικού Τραγουδιού διαγράφονταν ευοίωνες.

Άδοξο τέλος

Ήταν όμως η τελευταία διοργάνωση. Οι αγώνες της επόμενης χρονιάς απλά δεν έγιναν ποτέ. Ο Χατζιδάκις ανακοινώνει σε συνέντευξη τύπου στις αρχές Σεπτεμβρίου του 1983, την ματαίωση των Αγώνων, επειδή ο Δήμος Κέρκυρας τον αντιμετώπισε με αδιαφορία.

«Το Δημοτικό συμβούλιο μας έβλεπε σαν παρείσακτους», τόνισε με νόημα. Οι βολές για τη δημοτική αρχή φαρμακερές, η άλλη πλευρά πάντως δεν καταφέρθηκε ποτέ κατά του Μάνου.

Μάλιστα μετά από λίγα χρόνια ο Χατζιδάκις επέστρεψε στο νησί για σειρά συναυλιών, επί Δημαρχίας Κούρκουλου, και οι σχέσεις ως φαίνεται αποκαταστάθηκαν σε ένα βαθμό.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κέρκυρας (αυτή είναι μια ιστορία που θα πούμε άλλη φορά) ο Χατζιδάκις ήρθε με την Ορχήστρα του, κατόπιν με τη Νανά Μούσχουρη κι ακόμη μια φορά.

Η Καλαμάτα δεν είναι σαν την Κέρκυρα

Το 1991 οι Αγώνες μεταφέρθηκαν στην Καλαμάτα επί δημαρχίας Σταύρου Μπένου με μικρή επιτυχία, πράγμα που οδήγησε στην οριστική ματαίωσή τους.

Ωστόσο, οι Αγώνες της Κέρκυρας έχουν μείνει στην Ιστορία ως ένα από τα πιο επιτυχημένα μουσικά κατορθώματα του Μάνου Χατζιδάκι.

Κουίζ για δυνατούς λύτες

Την πιο επιτυχημένη εισαγωγή πάντως για τους Αγώνες Τραγουδιού Κέρκυρας έχει κάνει το Δίφωνο: «Θα μπορούσε να είναι κουίζ σε κάποια μουσική ραδιοφωνική εκπομπή: Που και πότε τραγούδησαν την ίδια βραδιά ο Βαγγέλης Γερμανός, η Κρίστη Στασινοπούλου, ο Ηλίας Λιούγκος, η Σόνια Θεοδωρίδου και η Τάνια Τσανακλίδου;

Ποιο είναι το πρώτο τραγούδι του Θανάση Παπακωνσταντίνου που ηχογραφήθηκε σε δίσκο;

Έχει ερμηνεύσει ο Βασίλης Λέκκας τραγούδι του Χρήστου Κυριαζή ή του Πέτρου Δουρδουμπάκη;… και πολλές ακόμα ερωτήσεις που έχουν μία μονάχα απάντηση: τους Αγώνες Ελληνικού Τραγουδιού της Κέρκυρας».

Και πραγματικά οι συναντήσεις επί σκηνής Δημοτικού Θεάτρου και οι καλλιτέχνες που μας τίμησαν με την παρουσία τους είναι αρκετοί και σημαντικοί.

Η Κέρκυρα μας σύστησε αξιόλογους καλλιτέχνες

Οι Αγώνες της Κέρκυρας, αν και πραγματοποιήθηκαν μονάχα για δύο χρονιές, μάς σύστησαν έναν αξιόλογο αριθμό σημαντικών καλλιτεχνών, πολλοί από τους οποίους καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό το ελληνικό τραγούδι στα επόμενα χρόνια.

Εκεί συναντάμε για πρώτη φορά τον Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα με το «Μια βραδιά στο Λούκι», τον Θανάση Παπακωνσταντίνου με τη Χελώνα, τον Βασίλη Νικολαΐδη, τον Ηρακλή Πασχαλίδη, τους Χάρη Καβαλλιεράτο, Γιώργο Φιλιππάκη και Αργύρη Αμίτση που αμέσως μετά δημιούργησαν τους Χάνομαι Γιατί Ρεμβάζω, τον Κλέωνα Αντωνίου που σήμερα τον συναντάμε στους Mode Plagal, το Γιώργο Μακρή που μουσικά δραστηριοποιείται με το συγκρότημα ZOOlixoλίγο, τον Πέτρο Δουρδουμπάκη, τον Πάνο Τσαπάρα και πολλούς ακόμα.

Και οι ήδη γνωστοί

Στην Κέρκυρα διαγωνίστηκαν επίσης δημιουργοί και ερμηνευτές που είχαν ήδη ενεργό συμμετοχή στη δισκογραφία, όπως ο Βαγγέλης Γερμανός που μόλις είχε εκδώσει Τα μπαράκια, ο Σταύρος Παπασταύρου που είχε στο ενεργητικό του τον δίσκο Ξάγρυπνη πόλη, ο Λάκης Παπαδόπουλος που συμμετείχε το ’81 με το τραγούδι Και θα χαθώ, και άλλοι.

Παράλληλα, στους Αγώνες δόθηκε η ευκαιρία σε ορισμένους ερμηνευτές να εμφανιστούν και με την ιδιότητα του συνθέτη. Έτσι, συναντάμε το Νανούρισμα σε μουσική τού Ηλία Λιούγκου που αργότερα ερμήνευσε η Φλέρυ Νταντωνάκη, την κιθαρίστα Στέλλα Κυπραίου με το τραγούδι Και λες πως είναι Τρίτη σε στίχους του Κώστα Πολίτη, και τη Σαβίνα Γιαννάτου με το τραγούδι Αιώρα που επί σκηνής ερμήνευσε με τη συνοδεία του Θανάση Μπίκου στην κιθάρα.

Ανάμεσα στους παραπάνω δημιουργούς, αξίζει να προσθέσουμε και μία σειρά νεαρών τραγουδιστών που κλήθηκαν να ερμηνεύσουν τραγούδια συνθετών που υμμετείχαν στο διαγωνισμό, όπως η Τάνια Τσανακλίδου, ο Βασίλης Λέκκας, η Ισιδώρα Σιδέρη, η Γιάννα Κατσαγιώργη, η Κρίστη Στασινοπούλου, η Σόνια Θεοδωρίδου και πολλοί άλλοι.

Το διαφορετικό

Γιατί οι Αγώνες τόσα χρόνια μετά παραμένουν φωτεινός φάρος αναφοράς στη μουσική σκηνή; Γιατί όπως είπε ο Πάνος Κατσιμίχας: “Η Κέρκυρα ήταν σαν την μύγα μες στο γάλα. Ένα μικρό UFO που ήρθε, προσγειώθηκε για λίγο και έφυγε αθόρυβα για το Σείριο, το γενέθλιο τόπο του εμπνευστή της” .

Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που μας αναγκάζει να θυμόμαστε τους Αγώνες Ελληνικού Τραγουδιού: η τόλμη που επέδειξε ο Μάνος Χατζιδάκις να αδιαφορήσει για τους κανόνες που επικρατούσαν στα μουσικά πράγματα και τη δισκογραφία της εποχής, και να ξεκινήσει έναν αγώνα προς ανακάλυψη νέων δημιουργών με περιεχόμενο και συγκεκριμένη αισθητική στο έργο τους.

*Πληροφορίες αντλήθηκαν από το «ΔΙΦΩΝΟ», το «ΑΡΩΜΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ», τον Μάκη Γκαρτζόπουλο, συνεντεύξεις που έχουν δώσει κατά καιρούς οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες, δηλώσεις του Μάνου Χατζιδάκι και φυσικά όσα θυμούνται παλιά στελέχη του Δήμου Κέρκυρας.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

▌O Σωκράτης Μάλαμας είχε στείλει τραγούδι του στους Αγώνες Κέρκυρας και είχε κοπεί. Συμβαίνουν κι αυτά.

▌Όποιος δει το οπτικό ντοκουμέντο από τους Αγώνες του 1981, μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς το όλο εγχείρημα θύμιζε ένα λυρικό…Woodstock υπό τη δ/νση του Χατζιδάκι.

▌Στο διάλειμμα των Πρώτων Αγώνων είχε βγει η Χορωδία του Τρίτου ερμηνεύοντας κομμάτια από “Το Άξιον Εστί” των Ελύτη- Θεοδωράκη, αλλά και ο Ρασούλης με την Αλλαγιάννη στο “Αχ, Ελλάδα σ’ αγαπώ” με τον Γιώργο Γαβαλά στην κιθάρα!

▌Στο περιθώριο των Πρώτων Αγώνων, διοργανώθηκαν στην πόλη της Κέρκυρας από τον Χατζιδάκι ανοιχτές συζητήσεις για το ελληνικό τραγούδι με τη συμμετοχή των μελών της κριτικής επιτροπής, καθώς και διάφορα … happenings που στήθηκαν αυτοσχέδια από τους νεαρούς συμμετέχοντες.

▌Ο Μίνωας Αργυράκης ως μέλος της επιτροπής το ’82, ανέμιζε ένα κόκκινο μπουφάν όσο ο Κατσιμίχας τραγουδούσε στη σκηνή το “Μια βραδιά στο Λούκι” .

▌Στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας πως στήθηκε ολόκληρη αυτοσχέδια “συναυλία” από τους συμμετέχοντες που περίμεναν την πτήση τους

▌Οι νικητές του πρώτου διαγωνισμού τα έπιναν σε παρακείμενο καφενεδάκι όταν ενημερώθηκαν ότι είχαν νικήσει κι έσπευσαν γρήγορα – γρήγορα να επιστρέψουν στο Θέατρο για να παραλάβουν τα βραβεία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινοποίηση
Κάντε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Βρούτσης από Κέρκυρα: έργα 3 εκ. ευρώ στο ΕΑΚΚ και νέα μεγάλη κερκίδα
  • Πράσινο φως για ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Βόρεια Κέρκυρα
  • Περιπέτεια για επιβάτες πλοίου από τους Παξούς προς την Κέρκυρα
  • Η ΕΛΜΕ για τους εκπαιδευτικούς των Τμημάτων Ένταξης και των ΥΜΕΠΑΛ
  • Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου γιορτάζει…

Τελευταία σχόλια

  1. Μιχαήλ Κουμπιαδης στο Market Pass: Πότε ξεκινούν τα voucher, πώς θα λειτουργούν
  2. Κλεοπάτρα Χατζηγιαννογλου στο Market Pass: Πότε ξεκινούν τα voucher, πώς θα λειτουργούν
  3. Γιωργος στο Βαριά ήττα για τον ΟΦΑΜ, λύγισε η ΑΕΛ!
  4. Sinan Karasalim στο Market Pass: Voucher σίτισης 60 ευρώ πριν από τα Χριστούγεννα – Παραδείγματα με ποσά
  5. Αναστασια Ροτου στο Market Pass: Voucher σίτισης 60 ευρώ πριν από τα Χριστούγεννα – Παραδείγματα με ποσά

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα

  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise