Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης.
Αποδοχή
CorfuPress.comCorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΕμφάνιση περισσότερων
    Tο μήνυμα Μαχειμάρη για τον Δεκαπενταύγουστο
    14/08/2026
    Πελάης: Προσφυγή για τη διοίκηση της ΔΕΥΑ Νότιας Κέρκυρας και καταγγελίες για αυξήσεις στο νερό
    14/08/2026
    To μήνυμα Στασινόπουλου για τον Δεκαπενταύγουστο
    14/08/2026
    Αυλωνίτης: Θερμά συγχαρητήρια στη Νεανική Χορωδία «Άγιος Σπυρίδων» που κέρδισε χρυσό δίπλωμα!
    13/08/2026
    Πρόταση στo LEADER για την αποκατάσταση του θεάτρου «Ν. Κούρκουλος»
    13/08/2026
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Tραγική κατάληξη για 59χρονο αλλοδαπό στη θάλασσα τoυ Αρκουδίλα
    17/08/2026
    Άλλαξε πορεία το “SUPERFAST IV” – Η κακοκαιρία εμπόδισε την αποβίβαση στην Κέρκυρα
    16/08/2026
    limeniko skafos
    Διακομιδή 36χρονης από την Κέρκυρα
    16/08/2026
    Σύλληψη 43χρονου στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα
    16/08/2026
    Ο Αγιασμός της Ε’ Κατασκηνωτικής περιόδου στη Μητρόπολη
    16/08/2026
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕμφάνιση περισσότερων
    Αεροδρόμιο Κέρκυρας: Άγγιξε το 1 εκατομμύριο επιβάτες τον Ιούλιο
    13/08/2026
    ΕΛΜΕ: Με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά
    07/08/2026
    Απεργιακές κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν οι εργαζόμενοι στη ΔOY Κέρκυρας
    04/08/2026
    Συνάντηση Εργασίας της Ένωσης Ξενοδόχων με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κέρκυρας
    03/08/2026
    Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ επιχειρήσεις στην Κέρκυρα για φορολογικές παραβάσεις
    02/08/2026
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕμφάνιση περισσότερων
    Βραδιά Αστρονομίας στους Κουραμάδες
    16/08/2026
    Μουσείο Ασιατικής Τέχνης: Γυναικείες Αφηγήσεις στην Ιαπωνική Τέχνη
    14/08/2026
    Κυκλοφόρησε το παιδικό βιβλίο «Το κουβαράκι των ονείρων» της Έλενας Καλούδη
    13/08/2026
    Mε επιτυχία, το 2ο Μουσικοχορευτικό Αντάμωμα στους Αντιπερνούς
    13/08/2026
    Συναυλία της ΦΕΜ στο δημοτικό θέατρο Πειραιά
    13/08/2026
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΑΘΛΗΤΙΚΑΕμφάνιση περισσότερων
    Έμεινε AΕΛ ο Γαστεράτος!
    14/08/2026
    Στη μάχη των πρoκριματικών του Παγκοσμίου T20 η Εθνική Ανδρών
    13/08/2026
    Eκτός τελικού στο Μπέρμιγχαμ η Παναγιώτα Δόση
    13/08/2026
    Στον Ιόνιο ο Δ. Ρουμελιώτης!
    11/08/2026
    ΝΑΟΚ: Λαμπρός εορτασμός για τα 90 χρόνια ιστορίας και αδελφοποίηση με τον Σύλλογο Ανεμόμυλου
    11/08/2026
  • ΓΝΩΜΕΣ
    ΓΝΩΜΕΣΕμφάνιση περισσότερων
    Με αύξηση 7,20% στις αφίξεις εξωτερικού έκλεισε ο Ιούλιος, στο «Ι. Καποδίστριας»
    16/08/2026
    Κλιματική αλλαγή και ενεργειακή επάρκεια
    16/08/2026
    Ο Δήμος που γνωρίζει το πρόβλημα πριν τηλεφωνήσει ο δημότης
    16/08/2026
    Η κλιματική κρίση φέρνει νέο κόστος στην καθημερινότητά μας
    13/08/2026
    Η Κέρκυρα και η Μαντόνα
    13/08/2026
Ανάγνωση Ο Θόδωρος λογοδότησε
Κοινοποίηση
CorfuPress.comCorfuPress.com
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςΑα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2025-2026 CP-WEB / CorfuPress.com
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Θόδωρος λογοδότησε


Τι είπε ο Περιφερειάρχης στον απολογισμό. Τον Μάρτη τα απορρίμματα. 227εκ. € το ΕΣΠΑ. Πρόγραμμα κατά της φτώχειας για 4.250 πολίτες. Τουρισμός με νέους όρους.

CorfuPress.com
CorfuPress.com
Δημοσιεύτηκε 17/02/2016
Κοινοποίηση
13 λεπ. ανάγνωση
galiatsatos apologismos

 

 

Παρουσία εκπροσώπων τοπικών αρχών, φορέων και συλλόγων ο Θόδωρος Γαλιατσάτος έκανε τον απολογισμό έργων και δράσεων για το 2015, στο πλαίσιο της ειδικής συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου. Παρόντες οι βουλευτές Κ. Παυλίδης και Φ. Βάκη, ο Δήμαρχος Κ. Νικολούζος, το μέλος της ΚΕ των ΑΝΕΛ Γ. Ζήκος, ο πρ. βουλευτής Στ. Σαμοΐλης κ.α.

 

Ο απολογισμός στοιχείο διαφάνειας και δημοκρατίας

«Νέα αφετηρία για το μέλλον» χαρακτήρισε τον απολογισμό ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, συμπληρώνοντας ότι επιθυμία της Περιφερειακής Αρχής είναι η συμβολή στον προβληματισμό και την ενεργοποίηση των πολιτών έναντι στις προκλήσεις και τα προβλήματα που η έξαρση του αχαλίνωτου νεοφιλελευθερισμού και η ιστορική αποτυχία του καπιταλισμού συσσωρεύουν τοπικά και διεθνώς και τόνισε ότι «ο απολογισμός συνδέει τον θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης με τη δημοκρατία, τη διαφάνεια και την συλλογικότητα».
Στο, λεπτομερές και ανά τομέα, κείμενο του απολογισμού του ο Θόδωρος Γαλιατσάτος επιχείρησε να πιάσει το κουβάρι εκεί που το άφησε στην προηγούμενη απολογιστική συνέλευση που είχε πραγματοποιήσει το Δεκέμβρη του 2014, υπενθυμίζοντας τι είχε πει τότε και τι έχει κάνει ως σήμερα.

 

apologismos4

 

Έλλειψη προσωπικού
Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στις διοικητικές δυσκολίες, προεξάρχουσας της έλλειψης προσωπικού: «από 467 υπαλλήλους σήμερα στην ΠΙΝ υπηρετούν 364» είπε χαρακτηριστικά, αποδίδοντας το πρόβλημα στις ανακατατάξεις στον δημοσιοϋπαλληλικό χώρο και στη θέσπιση αντιαυτοδιοικητικών διατάξεων που επιτρέπουν την αποχώρηση υπαλλήλων χωρίς καν να ζητηθεί η γνώμη της Περιφέρειας!
Αναθεώρηση του Οργανισμού της ΠΙΝ με ταύτιση με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και αρμοδιότητες καθώς και μείωση της γραφειοκρατίας είναι τα μέτρα που θα ληφθούν στην τρέχουσα περίοδο μαζί με σειρά άλλων μέτρων για την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών.

 

 

Μάρτη η διαχείριση των απορριμμάτων
Στις θεσμικές εξελίξεις ο Περιφερειάρχης ανέφερε την, μετά από 12 χρόνια, ψήφιση του Χωροταξικού Σχεδιασμού και των χρήσεων γης, το οποίο χαρακτήρισε «απαραίτητο εργαλείο για την ανάπτυξη και την αειφορία», ενώ αναφορικά με το 5ετές Στρατηγικό Σχέδιο της ΠΙΝ ενημέρωσε ότι ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση.
Στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων ο κ. Γαλιατσάτος δήλωσε ότι βρίσκεται σε τελική φάση και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2016. Αναφορά έγινε και στη λειτουργία των επιτροπών οικονομικών και πολιτισμού, της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης, στην εκλογή «για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού της ΠΙΝ» Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης καθώς και στην λειτουργία, επίσης για πρώτη φορά, Επιτροπής Ισότητας των Φύλων.

 

 

412.000 ευρώ στον Πολιτισμό
Ο κ. Γαλιατσάτος ενημέρωσε για τη συνδρομή της ΠΙΝ στις πολιτιστικές εκδηλώσεις φορέων και συλλόγων που ανέρχονται στο ποσό των 412.000 ευρώ, εκ των οποίων 283.000 ευρώ μέσω του προγράμματος ICE και τα υπόλοιπα από τα έσοδα της ΠΙΝ. «Πρέπει να διευρύνουμε τις συνεργασίες μας, να δημιουργήσουμε πολιτιστικό οδηγό της ΠΙΝ και να κατοχυρώσουμε την πολιτιστική ταυτότητα των Ιονίων» είπε για τα βήματα από εδώ και στο εξής.
Κάνοντας επιπλέον αυτοκριτική ο Περιφερειάρχης επεσήμανε ότι δεν λειτούργησε ικανοποιητικά η Επιτροπή Νησιωτικής Πολιτικής για το οποίο θα ληφθούν μέτρα και ενέργειες.

 

apologismos6

 

Το ορόσημο των σεισμών
Οι σεισμοί στην Κεφαλονιά και τη Λευκάδα ήταν τα βίαια φυσικά φαινόμενα με τα οποία ήρθε αντιμέτωπη η ΠΙΝ και ο Θόδωρος Γαλιατσάτος δήλωσε ικανοποιημένος από την «άμεση και καταλυτική αντίδραση της Περιφέρειας» καθώς και το πρόγραμμα αποκατάστασης των υποδομών και της τοπικής οικονομίας σε συνεργασία με την πολιτεία. Επιπλέον πρόσθεσε ότι «σε συνεργασία με εκπαιδευτικά ιδρύματα και στο πλαίσιο διασυνοριακών προγραμμάτων προωθούνται προτάσεις για τη δημιουργία δράσεων και δομών που θα βελτιστοποιούν την αντίδραση στις φυσικές καταστροφές».

 

 

227 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ
Αναφορικά με την αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ ο Περιφερειάρχης δήλωσε ότι «στις 31/08/2014 η ΠΙΝ βρισκόταν στην τελευταία θέση μεταξύ των 13 Περιφερειών της χώρας» κατ
άσταση που επιδεινώθηκε από την απένταξη 24 έργων, προϋπολογισμού 56εκ. ευρώ από την προηγούμενη διοίκηση. «Επιταχύναμε τους ρυθμούς υλοποίησης και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για επανένταξη έργων στο νέα ΕΣΠΑ, επιτυγχάνοντας υπερδιπλάσιους ρυθμούς απορρόφησης πόρων ετησίως» είπε ο κ. Γαλιατσάτος υπογραμμίζοντας ότι με τις κινήσεις αυτές «αφ’ ενός συμβάλλαμε στην επίτευξη του εθνικού στόχου με 98% κάλυψη και αφ’ ετέρου οδηγήσαμε στην πλήρη αξιοποίηση της κοινοτικής συνδρομής για το ΠΕΠ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ με υπερκάλυψη 105,9%».
Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε ότι για την προγραμματική περίοδο 2014 – 2020 το ΠΕΠ Ιονίων Νήσων είναι 227 εκ. ευρώ ενώ με το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης θα προστεθούν περίπου 40 εκ. ευρώ, τα οποία θα κατευθυνθούν στον πρωτογενή τομέα της τοπικής οικονομίας.

 

 

Κινηματικές δράσεις
Φυσικά από τον απολογισμό του Περιφερειάρχη δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι δράσεις και η στάση της Περιφέρειας στις λαϊκές κινητοποιήσεις καθώς και η στήριξη φορέων και πολιτών με κύρια αναφορά στην σταθερή εναντίωση στις ιδιωτικοποιήσεις της δημόσιας περιουσίας και κυρίως για τα αεροδρόμια με τη διοργάνωση εκδηλώσεων, την ανάληψη ενεργούς δράσης, την κατάθεση δικαστικής προσφυγής στο ΣτΕ και το ηλεκτρονικό δημοψήφισμα. Ο κ. Γαλιατσάτος έκανε λόγο επίσης για ανάδειξη των προβλημάτων και υπεράσπιση της δημόσιας υγείας στα Ιόνια Νησιά καθώς και την πραγματοποίηση εκδηλώσεων για τη διείσδυση του φασιστικού φαινομένου στη δημόσια ζωή της χώρας.

 

apologismos7

 

Το δρόμο της δικαιοσύνης
Στο πλαίσιο της διαφάνειας στάλθηκαν στη δικαιοσύνη και τις ελεγκτικές αρχές οι υποθέσεις για τον ΟΑΝΑΚ (με διαπιστωμένο ταμειακό έλλειμμα 330.000 ευρώ), παραβιάσεις της νομοθεσίας στο Τεμπλόνι (όπου ο ΧΥΤΑ Τεμπλονίου), στην ΕΤΙΝ (με διαπιστωμένη κακοδιαχείριση για την περίοδο 2009-2014, η οποία τέθηκε σε λύση και εκκαθάριση) για την ΑΕΝΑΚ (διερεύνηση της νομιμότητας διοικητικών, νομικών, τραπεζικών και δικαστικών πράξεων που κατέληξαν στην κατάσχεση 5,71 εκατ. ευρώ από τους λογαριασμούς της ΠΙΝ) και την εταιρεία Leader στην Λευκάδα (τίθεται σε λύση και εκκαθάριση με αποστολή του φακέλου της στην δικαιοσύνη).

 

 

Δράσεις κοινωνικής πολιτικής
Όσον αφορά τις δράσεις κοινωνικής πολιτικής ο κ. Γαλιατσάτος υπογράμμισε ότι στόχος είναι «η στήριξη της συνοχής και την απόδοση της αλληλεγγύης στους συμπολίτες που υποφέρουν ιδιαίτερα λόγω της κρίσης», αναφερόμενος στις δύο στρατηγικές που υιοθέτησε για τη φτώχεια, τον κοινωνικό αποκλεισμό και τους roma, σε συνεργασία με όλους τους φορείς.
«Συγκροτήθηκε η ΙΟΝΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κατά της ΦΤΩΧΕΙΑΣ με επικεφαλής την ΠΙΝ και συμμετοχή 26 φορέων της αυτοδιοίκησης, της εκκλησίας, της αλληλεγγύης, που θα υλοποιήσει το γιγαντιαίο πρόγραμμα επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής (ΤΕΒΑ) απευθυνόμενο σε 4.250 συμπολίτες, από φέτος και μέχρι το 2020» είπε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας και την ικανοποίησή του και για τη δράση «ηλεκτρικό ρεύμα για όλους στα Ιόνια Νησιά», «είμαστε η μοναδική περιφέρεια σε όλη την Ελλάδα που τα κατάφερε», είπε.
Ο κ. Γαλιατσάτος αναφέρθηκε επίσης στις παρεμβάσεις για την πρόσβαση των ΑμΕΑ στη θάλασσα, τη λειτουργία βρεφονηπιακών σταθμών και την ενισχυτική διδασκαλία.

 

 

Τουρισμός με νέους όρους
«Διαρρήξαμε τα στενά όρια των προηγούμενων πολιτικών και καταστήσαμε τα Ιόνια Νησιά αντικείμενο προσοχής σε παγκόσμιο επίπεδο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γαλιατσάτος, αναφερόμενος σε δράσεις τουριστικής προβολής που επικεντρώθηκαν στη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και μέσων προβολής και λιγότερο στις τουριστικές εκθέσεις.
Ως τέτοιες δράσεις αναφέρθηκαν η προβολή σποτ στο CNN, στο Travel Channel καθώς και η καμπάνια στη google με διαδραστικούς τρόπους (facebook, αναρτήσεις, κοινοποιήσεις κλπ).

 

 

Υδατοδρόμια μοχλός ανάπτυξης
Τα υδροπλάνα βρίσκονται στην ατζέντα της ΠΙΝ, η οποία έχει αναλάβει την αδειοδότηση και δημιουργία υδατοδρομίων σε Λευκάδα και Κεφαλονιά με τον Περιφερειάρχη να δηλώνει αισιόδοξος πως «γρήγορα θα είμαστε έτοιμοι να συμπληρώσουμε το δίκτυο των υδατοδρόμων, που αυτή τη στιγμή περιλαμβάνουν μόνο την Κέρκυρα και σε λίγο διάστημα και τους Παξούς, με 4 ακόμη υδατοδρόμια σε Μεγανήσι, Λευκάδα, Ιθάκη και Κεφαλονιά». Στόχος τα Ιόνια Νησιά να ενταχθούν στο δίκτυο υδατοδρόμων και μέσω διασυνοριακών προγραμμάτων να συνδεθούν με άλλες χώρες (π.χ. Κροατία).
, μέσω του δικτύου τω
ν παρακτίων Περιφερειών της Ευρώπης CPMR, συνομολογήσαμε με τους Κροάτες εταίρους μας, το ενδιαφέρον μας για διασύνδεση των περιοχών μας, μέσω υδροπλάνων.

 

apologismos8

 

Τοπικά προϊόντα
Είμαστε στην κατεύθυνση ενθάρρυνσης προβολής των τοπικών προϊόντων της Ιόνιας γης, είπε ο κ. Γαλιατσάτος, μιλώντας για τα συνέδρια που οργάνωσε η ΠΙΝ για το ελαιόλαδο, γα τα θεματικά εργαστήρια για το λάδι και το κρασί και στα 4 νησιά στο πλαίσιο της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης, για τη λειτουργία περιπτέρου έκθεσης αγροτικών προϊόντων σε συνεργασία με τον ΟΛΚΕ, τη συμμετοχή μαζί με ντόπιους παραγωγούς σε εκθέσεις τροφίμων, ενώ εξήγγειλε την ίδρυση φορέα χορήγησης του σήματος ονομασίας προέλευσης «προϊόν Ιόνιας Γης».

 

 

Και το 2016;
«Σκύβουμε αυτοκριτικά το κεφάλι μπροστά στον ριζοσπάστη λαό των Ιονίων Νήσων για όσα δεν πράξαμε όπως έπρεπε» είπε κλείνοντας ο Θόδωρος Γαλιατσάτος υποσχόμενος ότι το 2016 η ΠΙΝ θα σταθεί στο πλευρό όσων επλήγησαν από την κρίση, θα συνεχίσει την οργάνωση της αξιοποίησης κάθε διατιθέμενου πόρου προς όφελος της ευημερίας και της αειφορίας στα Ιόνια Νησιά αλλά και την προσπάθεια για προστασία και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.

 

 

Απουσίες και παρουσίες
Απόντες άπαντες από τις παρατάξεις του πρ. περιφερειάρχη Σπ. Σπύρου και του «Μεγάλου Ιονίου» του κ. Τσιλιμιδού (με άλλοτε επικεφαλής την Α. Γκερέκου). Αποχώρησε στην έναρξη της διαδικασίας ο Γ. Καλούδης ζητώντας να μιλήσει πρώτα ο περιφερειάρχης, μετά οι επικεφαλής των παρατάξεων και στη συνέχεια οι εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων, αίτημα που έγινε αποδεκτό από το προεδρείο, με τον επικεφαλής της ΛΑΣΥ Θόδωρο Γουλή, να δηλώνει πάντως ότι θα πρέπει να ακουστούν οι εκπρόσωποι των φορέων και συλλόγων πρώτα.
Στη συνεδρίαση τοποθετήθηκαν οι βουλευτές Φ. Βάκη και Κ. Παυλίδης, ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κ. Νικολούζος (ο οποίος μάλιστα ενημέρωσε ότι οσονούπω θα γίνει και ο απολογισμός του Δήμου), το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ Γιάννης Ζήκος, ο αντιπρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου καθηγητής κ. Παππάς, ο πρ. βουλευτής και στέλεχος της ΛΑΕ Στ. Σαμοΐλης καθώς και όσοι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων ζήτησαν το λόγο. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων κ.κ. Θόδωρου Γουλή, Τάσου Σαλβάνου και Χρήστου Άνθη.
Στην ειδική συνεδρίαση έγινε και ο απολογισμός της κας. Θεοδώρας Μεταλληνού που έχει εκλεγεί Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης.

 

 

 

 

Το ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Corfupress/Corfusports, που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα στα περίπτερα.

 

Διαβάστε ακόμη στην έντυπη μορφή:


Ακυρώθηκαν δύο πτήσεις Αθήνα – Κέρκυρα την Κυριακή, Απίστευτη ταλαιπωρία για δεκάδες επιβάτες

Και

Από Μάρτη κι αν ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου. Κώλυμα για τον Γεωργόπουλο; Δύο από τους υποψήφιους θα κληθούν για προσωπική συνέντευξη

ΑΝΑΣΑ: Δρόμος Αργοστολίου-Πόρου, πλήρης κυβερνητική αποτυχία
ΠΙΝ: Ολοκληρώθηκε η καμπάνια στη Ρώμη, σε εξέλιξη η προβολή στην Αθήνα
Η ΠΙΝ εξασφαλίζει 17 εκ. για τη Λευκάδα
AΝΑΣΑ: Από την «Διακήρυξη της Κέρκυρας» στην αγκαλιά του Πιερρακάκη στην Ρόδο
ΠΙΝ: Παραμένει το πρόβλημα της έλλειψης πινακίδων κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα
Κοινοποίηση

Τελευταίες καταχωρήσεις

  • Tραγική κατάληξη για 59χρονο αλλοδαπό στη θάλασσα τoυ Αρκουδίλα
  • Άλλαξε πορεία το “SUPERFAST IV” – Η κακοκαιρία εμπόδισε την αποβίβαση στην Κέρκυρα
  • Διακομιδή 36χρονης από την Κέρκυρα
  • Σύλληψη 43χρονου στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα
  • Ο Αγιασμός της Ε’ Κατασκηνωτικής περιόδου στη Μητρόπολη

Τελευταία σχόλια

  1. Νίκος Σέλλας στο Καθαρισμός και συντήρηση για Μαρμάρινα Μνημεία
  2. ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ στο Από παθητικοί χρήστες, δημιουργοί: Το νέο Κέντρο Καινοτομίας στην Κέρκυρα αλλάζει το σχολείο
  3. Δημητρης Απεργης στο Κικίλιας: «Νέος Επιβατικός Σταθμός αντάξιος της ομορφιάς και της τουριστικής δυναμικής των Παξών»
  4. Πανος.. στο Εξασφαλίστηκε 1 εκ. για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκίμμης
  5. Ενας Κερκυραιος στο Διεθνείς γέφυρες του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας για το περιβάλλον: Από το Columbia στη Νυρεμβέργη

Find Us on Socials

Σχετικά άρθρα

Η ΠΙΝ στη Βουλή: Στρατηγικό σχέδιο, νησιωτικότητα και 6 προτάσεις για ασφαλείς οδικές υποδομές

28/07/2026

ΛΑΣΥ Ιονίων: Για τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στους Λάκωνες και τον αποκλεισμό Μακράδων και Κρήνης

25/07/2026

Ο συλλέκτης Γ. Σουρτζίνος παραχώρησε σπάνια συλλογή χαρακτικών στην Περιφέρεια

24/07/2026

Προγραμματικές συμβάσεις για την αναβάθμιση αθλητικών υποδομών σε Ερείκουσα και Οθωνούς

20/07/2026
Προηγούμενο Επόμενο
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου και cookies
  • Όροι δημοσίευσης σχολίων
  • Επικοινωνία
  • CorfuSports.com

Σχετικά με εμάς

Είμαστε το μεγαλύτερο και πληρέστερο κερκυραϊκό portal ειδήσεων, μαζί σας με εγκυρότητα και άποψη από το 2009
CorfuPress.comCorfuPress.com
Ακολουθήστε μας
© 2026 CP-Web / CorfuPress.com
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise