Πληροφορίες


 

Καλώς σας βρήκαμε!

 

Το CorfuPress.com είναι το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό portal της Κέρκυρας, των Επτανήσων  και της ΒΔ Ελλάδας, με ειδήσεις από την τοπική επικαιρότητα, τη γύρω περιοχή, τους απόδημους Κερκυραίους και όχι μόνο.

Το CorfuPress.com στελεχώνει ομάδα έμπειρων επαγγελματιών δημοσιογράφων και τεχνικών, ενώ έχει στόχο την κάλυψη της επικαιρότητας με διαφάνεια, αντικειμενικότητα, αμεσότητα, εγκυρότητα.

Με συνεχή ανανέωση, 7 ημέρες την εβδομάδα, στις ιστοσελίδες του CorfuPress.com μπορείτε να ενημερώνεστε για την τοπική επικαιρότητα γύρω από την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τον πολιτισμό και τα σπορ, με κείμενα, φωτογραφίες, ηχητικά ρεπορτάζ αλλά και βίντεο, να διαβάζετε ή και να ακούτε συνεντεύξεις.

Επίσης, θα βρίσκετε μόνιμες στήλες, πληροφορίες για τον καιρό, χρήσιμες πληροφορίες και ανακοινώσεις.

Γνωρίζουμε ότι έχουμε γίνει ήδη για πολλούς από εσάς… καθημερινή συνήθεια, καθημερινή ανάγκη – και φιλοδοξούμε να γίνουμε για ακόμα περισσότερους! Με ένα κλικ από τον υπολογιστή σας, όπου και αν βρίσκεστε, να μπορείτε να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα και, προπαντός, αξιόπιστα από ένα μέσο το οποίο θα κατακτήσει την εμπιστοσύνη σας.

Θα χαρούμε να λάβουμε από εσάς τα σχόλιά σας, τις ερωτήσεις σας, τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας για το site και το περιεχόμενό, καθώς και κάθε πληροφορία ή καταγγελία γύρω από κάποιο ζήτημα με το οποίο πιστεύετε ότι η δημοσιογραφική μας ομάδα θα πρέπει να ασχοληθεί.

Επίσης, θα χαρούμε να λάβουμε δικά σας κείμενα ή συνεργασίες τα οποία θα θέλατε να δημοσιεύσουμε.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με το συμβατικό τρόπο του τηλεφώνου, καθώς και με όλα τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας που προσφέρει το διαδίκτυο.

Η συντακτική ομάδα

Στοιχεία επικοινωνίας

CP-WEB/CorfuPress.com
Ηλεκτρονική και έντυπη εφημερίδα
Υπηρεσίες διαδικτύου
Διαφημιστικές υπηρεσίες

(+30) 6932234017

Email: [email protected]

Ποιοι είμαστε

call, communication, conversation, incoming, phone icon 6932234017

 

Εκδότης – διευθυντής:
Μάνος Μεθυμάκης
address, common, contact, email, envelope, mail, send icon[email protected]

 

Σύμβουλος έκδοσης:
Έλενα Γισδάκη
address, common, contact, email, envelope, mail, send icon[email protected]

 

Διαφημιστικό τμήμα:
[email protected]

Νίκος Άνθης
address, common, contact, email, envelope, mail, send icon[email protected]

Για τεχνικά ζητήματα, επικοινωνήστε:
address, common, contact, email, envelope, mail, send icon[email protected]

Τελευταίες ειδήσεις

Κορονοϊός: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της 69χρονης, σταθερός ο 64χρονος

Σύμφωνα με το ενημερωτικό της Δευτέρας από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, τα νέα δεν είναι καλά για τη σύζυγο του Βαγγέλη Στασινού, αφού, η κατάστασή της είναι επιδεινούμενη. Έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση του πρώτου κρούσματος από την Κέρκυρα.