Σκλάβοι της απέναντι ακτής και όχθης, όλοι και όχι διαιρεμένοι «βολικά» σε πρόσφυγες και μετανάστες, όταν τις πατρίδες τους τις σαρώνει της νεοαποικιοκρατίας η πανούκλα, με πολυεθνικούς στρατούς, όπως και στο Αφγανιστάν που συμμετέχει και η χώρα μας στην «ειρηνευτική» δύναμη (ΝRF)!Σκλάβοι και εμείς στην υπηρεσία των εταίρων μας που διπλοαμπάρωσαν τα σύνορα τους, μην και περάσει σκούρα «μύγα», τα θύματά τους δηλαδή και λερώσουν τη ζωή τους… Σκλάβοι αυτοί σ’ ένα οδοιπορικό κόλασης, πνίγονται ή σκοτώνονται από διακινητές ή από αποτρεπτικές προσπάθειες τώρα! Σκλάβοι και μεις του φόβου που μας γεμίζει η μαύρη τηλε-προπαγάνδα!

Αναζητούν νέα ζωή σε πατρίδες «ευρω-πολιτισμένων» που διέλυσαν τις δικές τους πατρίδες γεμίζοντας τες με ερείπια και πτώματα, κλέβοντας και αρπάζοντας ό,τι πολύτιμο έχει η Γη τους! «Ο πολιτισμός δεν ακυρώνει τη βαρβαρότητα, αλλά πολλές φορές την επικυρώνει. Όσο πιο πολιτισμένος είναι ένας λαός, τόσο πιο βάρβαρος και καταστροφικός μπορεί να γίνει…»(Ουμπέρτο Έκο).

Εγκλωβίζοντας τους σε τρομακτικούς αριθμούς σ’ αιγαιοπελαγίτικα νησιά με άπειρα γι’ αυτούς προβλήματα αλλά και για τους ντόπιους που απ’ την αρχή τους γιατροπόρεψαν, τους χόρτασαν, τους έντυσαν, ακόμα και τους σπίτωσαν, πριν αυτή η κατάσταση για τους γηγενείς γίνει απελπιστικά εκρηκτική. Σήμερα η κόλαση εκεί μα και στον Έβρο βόλεψε τους φασίστες κάθε είδους και φυλής, να βγουν από τις τρύπες τους, να πυρπολούν, να δέρνουν ακόμα και να πυροβολούν…

Σκλάβοι και μείς στου ευρω-πληρωμένου δεσμοφύλακα τη δούλεψη! Φυλάμε τα κατ’ όνομα ευρωπαϊκά σύνορα, κτίζοντας γι’ αυτό και νέους «Παρθενώνες» σε ακατοίκητα αιγαιοπελαγίτικα ξερονήσια! Τώρα δεν θα ‘ναι οι «Παρθενώνες» του Κανελλόπουλου, για κομμουνιστές και συνοδοιπόρους, αυτοί ως απειλή από καιρό πολύ, τώρα στερέψανε… Εκεί θα στοιβαχτούν στο πουθενά ενός σεληνιακού τοπίου, μανάδες και μωρά παιδιά σε νέα Μακρονήσια, παρέα με παγωμένους άγριους ανεμοστρόβιλους, ή με κάμα ανταγιάντιστο – όπως λένε οι ντόπιοι – τον θανατερό καύσωνα…

Επίσημα πια το ανακοίνωσε στην εκπομπή του Τσίμα στο ΣΚΑΙ ο Γεραπετρίτης: «Όλες οι προτάσεις είναι ανοιχτές, ακόμα και αυτές για τα ξερονήσια, αλλά ό,τι γίνει θα πρέπει να γίνει με βάση τους διεθνείς κανόνες και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια που θα σέβονται πρόσφυγες και μετανάστες…» Προσοχή στους… διεθνείς κανόνες! Επιβεβαίωσε και ο Πέτσας, ισχυριζόμενος ότι: «Θα ήταν υποκρισία από την πλευρά της κυβέρνησης να μην έχει όλες τις προτάσεις ανοιχτές…»

Έπεσε και η προκαταβολή των 700 εκ. ευρώ από την Ε.Ε. δεν μένει παρά να καθορισθεί η ημερομηνία που κυβερνητικό κλιμάκιο, αντιπροσωπεία κομισιόν και ευρωβουλής θα παραστεί στη θεμελίωση των κολαστηρίων στα ξερονήσια του Αιγαίου… Εθελοντές μπρατσάτοι οι φύλακες τους πρόθυμοι και άμισθοι!

Επίσης μέλη σωματείων κυνηγών λαθρομεταναστών που ξεφύτρωσαν προσφάτως κραδαίνοντας και τον… νόμιμο οπλισμό τους! Υπ’ ατμό και νεοναζί καθάρματα της «Ιdentitäre Bewegung Deutschland», τα οποία είναι ήδη στη πόλη της Μυτιλήνης έτοιμα για πάσα «προσφορά» στη μνήμη των τεράτων προγόνων τους SS… .

Σκλάβοι στα δεσμά τρόμου και παραπληροφόρησης είμαστε Όλοι… Και εκείνοι που ο Ερτογάν τους έχει για εργαλείο εκβιασμού και εμείς που εχθρός μας είναι οι ξεριζωμένοι και όχι εκείνοι που τους ξερίζωσαν από τις πατρίδες τους… Αυτοί που ήρθαν προχθές και πετώντας πάνω απ’ τον Έβρο με ελικόπτερο επιθεώρησαν την εκτός και εντός συνόρων κόλαση που δημιουργούν οι ηγέτες των χωρών τους, θέλοντας τη χώρα μας πληρωμένη αποθήκη ψυχών!

Είμαστε σκλάβοι ενός πανάθλιου συστήματος επιβολής κάθε μορφής ρατσισμού που προσπαθεί να μας πείσει πως εχθρός μας, εκτός από το πρόσφυγα, το μετανάστη, τον αλλόθρησκο, είναι και ο διπλανός μας που για κάποιο λόγο είναι διαφορετικός από εμάς…

«Οι Σκλάβοι στα δεσμά τους…» Σε μια άλλη εποχή, πιο επίκαιρο από ποτέ!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ