Όμως και αν ακόμα το μάζεψαν στα γρήγορα, η απέχθεια και η οργή δεν καταλαγιάζει… Αυτό σχετικά με όσα πρότεινε ο βρετανός «συμπεριφορικός κοινωνιολόγος» Robert Dingwal ως μέλος των επιτροπών NERVTAG και MEAG, της βρετανικής κυβέρνησης. Ο εν λόγω «επιστήμων» για την αντιμετώπιση της επέλασης του κορονοϊού στη Βρετανική επικράτεια, ζήτησε την επιβολή της περιβόητης «ανοσίας της αγέλης»! Σε μακάβρια αποκωδικοποίηση ο καινοφανής αυτός όρος σημαίνει: «αφήστε τους υπερήλικες να πεθάνουν, προκειμένου να αποκτήσει ανοσία ο υπόλοιπος πληθυσμός και κυρίως να τους ξεφορτωθούμε προκειμένου να περιοριστεί όσο είναι δυνατόν η υγειονομική και συνταξιοδοτική δαπάνη…»

Μάλιστα ο εν λόγω «επιστήμων» προχωρά σε μια ακόμα περισσότερο ανατριχιαστική περιγραφή: «Βεβαίως, κάθε σώφρον άτομο θα προτιμούσε να πεθάνει αργότερα παρά νωρίτερα, όμως οι άνθρωποι αυτοί (αναφέρει ως συνανθρώπους τους υπερήλικες, αν βεβαίως αυτός λογαριάζεται για άνθρωπος…) θα πρέπει επίσης να λάβουν υπόψη τους ότι μερικούς θανάτους είναι ευκολότερο να τους αντέξει κανείς συγκριτικά με κάποιους άλλους. Δεν είναι τυχαίο ότι η πνευμονία περιγραφόταν παλαιότερα σαν “ο φίλος του γέρου”, τον καιρό που δεν είχαν ακόμη εφευρεθεί τα αντιβιοτικά.…» Έτσι παρουσιάζει το κορονοϊό σαν λύτρωση για τους υπερήλικες: «Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι πολλοί αδύναμοι γέροντες θα μπορούσαν να δουν τη λοίμωξη του Covid-19 σαν ένα σχετικά γαλήνιο τέλος, σε σύγκριση, φερειπείν, με το να παραμείνουν για πολλά χρόνια σε άνοια ή σε σύγκριση με μερικούς καρκίνους…»Ανθρωπιστής λοιπόν ο σερ Robert Dingwal και έτσι παρουσίασε στον πρωθυπουργό του Μπόρις Τζόνσον την «ανοσία της αγέλης» πιστό αντίγραφο – κατ’ αναλογία πάντα – της «τελικής λύσης» (Endlösung) που εφάρμοσαν οι ναζί για την εξόντωση των «περιττών» για εκμετάλλευση, εβραίων και άλλων εγκλείστων στα διάφορα Άουσβιτς… Ο κορυφαίος επιδημιολόγος του Imperial College London Νιλ Φέργκιουσον με την επιστημονική ομάδα του μιλάνε για τουλάχιστον 250.000 κατ’ αρχήν θανάτους αν εφαρμοστεί η «ανοσία της αγέλης» του Robert Dingwal και ζήτησε από την κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον άμεση αλλαγή πολιτικής με επιβολή αυστηρών μέτρων για τον έλεγχο της επιδημίας.

Ο Robert Dingwal ο οποίος πρότεινε την «ανοσία της αγέλης» είναι μέλος κυβερνητικών επιτροπών δημόσιας υγείας και όταν δημοσιοποιεί την «τελική λύση» (Endlösung)  για τους υπερήλικες, οπωσδήποτε ενεργεί σαν «λαγός» προκειμένου να καταγραφούν τυχόν αντιδράσεις… Δεν είναι μόνος, πλαισιώνεται από ευρεία ομάδα επιστημόνων, όπως ακριβώς τότε και ο περιβόητος Μένγκελε! Την «ευθανασία» με ποικίλους τρόπους που εφάρμοζαν στους «περιττούς» αφρικανούς  και ασιάτες της τότε Βρετανικής Αυτοκρατορίας, τώρα μετά από τη χρεοκοπία της, την εφαρμόζουν στους «περιττούς» γέρους ομοεθνείς τους! Η «τελική λύση» με την «ανοσία της αγέλης» αφορά υπερήλικες χαμηλών τάξεων και βεβαίως αυτούς που συνωθούνται σε συσσίτια απόρων και φιλοξενούνται σε εστίες και πεζοδρόμια αστέγων! Η «τελική λύση» δεν αφορά υπερήλικους ένοικους του Μπάκιγχαμ και των πύργων των γύρω κομητειών, όπως και των δισεκατομμυριούχων του Σίτι και των μέσο και μεγαλοαστικών στρωμάτων του συστήματος!

Στο DNA τους έχουν το μίσος για τους «περιττούς» που επιβαρύνουν το «σύστημα»! Το ίδιο μισούσαν και φόνευαν με ποικίλους τρόπους εκατομμύρια Κινέζους, Νοτιοαφρικανούς, Ιρλανδούς, Κενυάτες, Ροδεσιανούς και άλλους γηγενείς, τόσο στην αφρικανική όσο και στη ασιατική ήπειρο! Χαρακτηριστικό για την απαξίωση των λαών αυτών είναι και η αντιμετώπιση των αμέτρητων θυμάτων του μεγάλου λιμού της Βεγγάλης από το Τσόρτσιλ που είχε πει κυνικά: «Τους μισώ τους Ινδούς. Είναι ζώα και έχουν μια ζωώδη θρησκεία. Ο λιμός ήταν δικό τους λάθος που αναπαράγονται σαν κουνέλια…» Σήμερα που τους έλειψαν όλοι αυτοί οι προηγούμενοι σκλάβοι τους, το μίσος τους ξεσπά πλέον σε ομοεθνείς τους γέροντες. Στόχος η εφαρμογή της ναζιστικής «τελικής λύσης» με το νέο όνομα της «ανοσίας της αγέλης» και αν δεν θα το πέτυχαν σήμερα, η διεθνής συνωμοσία της σιωπής σημαντικού μέρους ΜΜΕ, τους βοηθάει να επανέλθουν σε πρώτη ευκαιρία αύριο…

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ