Βρε τον Σάκη τον Μουμτζή, βρε τον Παπαχελά και τον Μαυριδη , βρε τους «μενουμευρώπηδες», και τους «Γερουν βάστα γερά».. βρε την Καθημερινή και το Liberal! Τώρα με το προσφυγικό ανακάλυψαν το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης. Τόσα χρόνια όποιος τολμούσε να κάνει κριτική ήταν ένας κακός «λαϊκιστής» αριστερός!

Ρε σεις «φιλελεύθεροι» ευρωπαϊστές δεν ντρέπεστε λιγάκι; Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε που μας τσάκισαν με τα «μνημόνια», ήταν «σύμμαχοι» και «εταίροι» και τώρα έγιναν «ψοφοδεείς»; Η «συνοδοιπόρος στο ευρωπαϊκό όνειρο » καγκελάριος Μέρκελ που «νοιάζεται για μας» τώρα έγινε «φράου Μέρκελ»;

Τότε , στα χρόνια της Κρίσης, οι ευρωπαίοι, που έκοβαν μισθούς και συντάξεις, ήταν «η μοναδική ελπίδα για τη σωτηρία της χώρας» και τώρα μετατράπηκαν σε ηγέτες που «σφυρίζουν αδιάφορα»; Από εκεί που ήμασταν στη μεγάλη «ευρωπαϊκή αγκαλιά», που μας βοήθησε να «σταθούμε στα πόδια μας», τώρα «είμαστε μόνοι μας»; Από εκεί που η Ευρώπη μας «στήριζε» τώρα αδιαφορεί και μας «κτυπάει φιλικά την πλάτη» «από την ζεστασιά βορειοευρωπαϊκών καναπέδων»;

Ρε σεις τι κωλοτούμπες είναι αυτές; Πλακά έχει σε λίγο να μας πείτε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια «λυκοσυμμαχία» που ενδιαφέρεται μόνο για τα συμφέροντα του Κεφαλαίου!

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ευρωπαϊκή αγκαλιά και αλληλεγγύη δεν υπάρχει! Κουμάντο στο μαγαζί κάνει η Γερμανία. Το σχεδιασμένο από τη Γερμανία ευρώ την έκανε οικονομική υπερδυναμη σε βάρος των ασθενεστερων μελών της ένωσης, αρχής γενομένης από τη χώρα μας.Εάν καποιος παρακολουθεί τα νέα της DW στο Αγγλικά θα καταλάβει πως εννοεί η Γερμανία την αλληλεγγύη.!Τα συμφέροντα τους και μόνο κοιταζουν οι μεγάλοι όπως εις το παρελθόν έτσι και τωρα,αυτό προς τους ακραίους ευρωλαγνους.Και κάθε μέρα αποδεικνύει πόσο μόνοι είμαστε ακολουθώντας αυτή τη μόνοπλευρη και κοντοφθαλμη πολιτικη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ