Απάντηση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ προς τον πρώην Δήμαρχο, σχετικά με ανακοίνωση που «μοίρασε» σε ΜΜΕ της επιλογής του.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρώην Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος, την οποία ωστόσο, δεν έστειλε σε όλα τα ΜΜΕ του νησιού ως είθισται (το CorfuPress.com δεν την έλαβε ποτέ), εξαπέλυσε πυρά κατά της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ για μη αναφορά στις προσπάθειες τις δικές του ως δήμαρχος και της δημοτικής του αρχής κατά της επένδυσης στον Ερημίτη.

Άμεση, ωστόσο, ήταν η απάντηση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Που με κείμενό της προς τον κ. Νικολούζο τονίζει ότι «εκ παραδρομής παραλείφθηκε η συμβολή του Δήμου Κέρκυρας και του π. Δημάρχου προσωπικά στον μεγάλο αγώνα για την προστασία του Ερημίτη», μα συγχρόνως, «δεν συμμεριζόμαστε το ύφος της ανακοίνωσης ούτε τις αιτιάσεις του για προθέσεις εναντίον του ούτε τη βιασύνη του να καταγγείλει τη ΝΕ γι’ αυτό»

Η ανακοίνωση – απάντηση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά με την ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ για τον Ερημίτη και τη συνέχεια που δόθηκε από την απάντηση του π. Δημάρχου Κώστα Νικολούζου, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας διευκρινίζει τα εξής:
Εκ παραδρομής παραλείφθηκε η συμβολή του Δήμου Κέρκυρας και του π. Δημάρχου προσωπικά στον μεγάλο αγώνα για την προστασία του Ερημίτη, παρότι ήταν ομόφωνη η απόφαση της ΝΕ και ως προς αυτό. Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν πρόθεσή μας να μηδενίσουμε ή να υποβαθμίσουμε το ρόλο κανενός, πολύ περισσότερο της προηγούμενης δημοτικής αρχής και του πρ. Δημάρχου Κώστα Νικολούζου που κράτησε μια πρωτοπόρα, σταθερή, συνεπή και αταλάντευτη στάση στην κοινή προσπάθεια αποτροπής της «επένδυσης».
Κατανοούμε την πικρία του, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν συμμεριζόμαστε το ύφος της ανακοίνωσης ούτε τις αιτιάσεις του για προθέσεις εναντίον του ούτε τη βιασύνη του να καταγγείλει τη ΝΕ γι’ αυτό. Τέτοια σκοπιμότητα δεν υπήρξε ποτέ κι αυτό πρέπει να είναι κατανοητό από όλους.
Ο αγώνας για τον Ερημίτη συνεχίζεται και κανείς δεν περισσεύει απ’ αυτόν.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ