Οι Πορτοκαλί βρέθηκαν από το 4’ πίσω στο σκορ, και παρά την καλή εικόνα τους, ιδίως στην επανάληψη, δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης.Το νωθρό του ξεκίνημα στο ματς της Παραυμυθιάς πλήρωσε ο Θιναλιακός! Οι Πορτοκαλί του Παναγιώτη Κορομπόκη δέχτηκαν γκολ με το “καλημέρα” από το δυνατό Σούλι (Παπαδόπουλος στο 4ο, καπάκι ο Παπαρούνας πλησίασε στο δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους) και παρά την ανοδική τουε εικόνα στο πέρασμα του αγώνα, δεν μπόρεσαν ποτέ να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα για να γυρίσουν στο νησί με το βαθμό της ισοπαλίας.
Παρότι, ειδικά στην επανάληψη, ο Θιναλιακός ήταν εκείνος που ήταν ανώτερος των αντιπάλων του. Και παρότι, από το 60’ μέχρι το 70’, οι Κερκυραίοι άγγιξαν τρεις φορές το γκολ με τους Παπαρούνα, Αγόρα και Λούβρο.
Και σα να μην έφτανε αυτό, ήρθε και στις καθυστερήσεις, η αποβολή του Μπάρντι για να “δέσει το γλυκό”.

Ρέφερι του παιχνιδιού ήταν ο Θόδωρος Νίκου, με βοηθούς τους Δημήτρη Μάνο και Οδυσσέα Νούσια, όλοι τους απ’ την Άρτα.
Σούλι Παραμυθιάς: Πατσιουρας, Μπέλλος (71΄Κάγια), Τάτσης, Τάχιας, Βασιλάκης, Μώκος, Παπαρούνας (52΄Κωσταμένας), Αναστασιάδης (81′ Παππάς), Ντόκος, Γεωργάκης, Παπαδόπουλος (77΄Βασιλείου)
Θιναλιακός: Βορύλλας, Ερ. Μπάρντι, Αρμένης, Μπάρρυ, Πουλημένος (63΄Κροκίδης), Κούδας, Λούβρος (87΄Μήτρου), Χατζηδημητρίου, Μοκοβίλα, Αγόρας (46΄Παπαρούνας), Μπουρντουζάν (52΄Κ. Μπάρντι)

ΦΩΤΟ: theball.gr

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ