Συνελήφθησαν συνολικά 277 άτομα και εξιχνιάστηκαν 57 υποθέσεις που αφορούσαν υπόθεση εμπορίας ανθρώπων, βιασμού και αρπαγής, κλοπές και διαρρήξεις, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και άλλα αδικήματα.

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των πολιτών, σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής ανταπόκρισης, των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, για το χρονικό διάστημα του Δεκεμβρίου 2019, δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν το σύνολο των συλλήψεων και εξιχνιάσεων σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα καθώς και τις σημαντικότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τις αστυνομικές υπηρεσίες.Αναλυτικά:
1. Συνελήφθησαν συνολικά 277 άτομα, από τα οποία 178 στην Κέρκυρα, 44 στη Ζάκυνθο, 32 στη Λευκάδα και 23 στην Κεφαλονιά.
Από τις συλλήψεις αυτές ξεχωρίζουν, 4 κατά περίπτωση για εμπορία ανθρώπων, βιασμού και αρπαγής, 26 για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, 12 για κλοπές και διαρρήξεις καθώς και 36 συλλήψεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
2. Εξιχνιάστηκαν συνολικά 57 υποθέσεις από τις οποίες ξεχωρίζουν:
• (1) υπόθεση εμπορίας ανθρώπων, βιασμού και αρπαγής
• (11) υποθέσεις για κλοπές και διαρρήξεις
• (25) υποθέσεις για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών και
• (20) για άλλα αδικήματα

3. Κατά την διερεύνηση των υποθέσεων που απασχόλησαν τις αστυνομικές Υπηρεσίες, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα από τα οποία ξεχωρίζουν:
Ηρωίνη 573 γραμμάρια
Κοκαΐνη 56,54 γραμμάρια
Ακατέργαστη Κάνναβη 428,45 γραμμάρια
Χρηματικό ποσό 6.135 ευρώ
Κυνηγετικά όπλα 8

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ