Για πρώτη φορά από την ίδρυση του Επιμελητηρίου Κέρκυρας συστήνεται «Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας», η οποία πραγματοποίησε την πρώτη συνεδρίασή της στις 14-1-2020 στο Επιμελητήριο Κέρκυρας με Πρόεδρο το μέλος ΔΣ και Αντιπρόεδρο του Τουριστικού Τμήματος κα Αγγελική Σκολαρίκη και μέλη τις κκ Καρούμπη Έλενα και Ρέβη Μαριάνθη (Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Επιμελητηρίου:
Σκοπός της δημιουργίας της ανωτέρω Επιτροπής είναι η ενδυνάμωση και υποστήριξη των γυναικών-επιχειρηματιών, αλλά και των εν δυνάμει, μέσα από δράσεις, ενημέρωση και δικτύωση με επιχειρηματίες όλης της χώρας. Παράλληλα, μέσα από τοποθετήσεις κατέστη σαφές ότι όλα τα μέλη της Επιτροπής θα εργαστούν εθελοντικά και αφιλοκερδώς.
Η Επιτροπή θα είναι ανοιχτή προς όλες τις γυναίκες-επιχειρηματίες, ώστε να καταθέσουν ιδέες και προτάσεις για την ανάδειξη του «ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» Κέρκυρας, αλλά και σε όλη τη χώρα, δεδομένου ότι θα υπάρξει συνεργασία με το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ), αλλά και με όλα τα Επιμελητήρια της χώρας.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ