Στις 10 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας.

Η ανακοίνωση-κάλεσμα της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΑΔΕΔΥΚαλούνται οι αντιπρόσωποι των πρωτοβάθμιων σωματείων και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις μελών του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας, να προσκομίσουν αντίγραφα των πρακτικών εκλογών των σωματείων τους έως τις 10 Ιανουαρίου 2020, με συμπληρωμένη την κατάσταση που έχουν παραλάβει, με τα στοιχεία των εκλεγμένων αντιπροσώπων (κατά προτίμηση σε ηλεκτρονική μορφή), προκειμένου να πραγματοποιηθεί η Σύγκληση Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης, για την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, σύμφωνα με τις διατάξεις του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας των Νομαρχιακών Τμημάτων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Επισημαίνουμε ότι η συμμετοχή των σωματείων και των συνδικαλιστικών οργανώσεων, μελών του Νομαρχιακού Τμήματος, είναι επιβεβλημένη και αποτελεί πολιτική ευθύνη των διοικήσεων τους.

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, σε χώρο, ημερομηνία και ώρα που θα καθοριστούν και ανακοινωθούν αμέσως μετά τη συμπλήρωση των αιτούμενων στοιχείων.

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας θα οριστούν από την Εφορευτική Επιτροπή που θα προκύψει από την Συνέλευση.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ