Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση βιβλίου του Γ. Πιέρρη που επισφραγίζει την αγαστή συνεργασία Αναγνωστικής Εταιρείας & Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Αναγνωστικής Εταιρείας Κέρκυρας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου η εκδήλωση – παρουσίαση βιβλίου του Γ. Πιέρρη με τίτλο: «Κέρκυρα, Πορεία στο χρόνο» .
Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι: κ.κ. Σπύρος Ζερβόπουλος, Διευθύνων σύμβουλος του Ο.Λ.ΚΕ., ο Σπύρος Στεφανίδης πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος και η Βάσω Μαρτζούκου, Διευθύντρια του Οργανισμού, ενώ για το βιβλίο μίλησαν οι: Σπύρος Ζηνιάτης & Δημήτρης Ζυμάρης.
Πρόκειται για μια δίγλωσση (ελληνικά –αγγλικά), συνέκδοση της Αναγνωστικής Εταιρίας και του Ο.Λ.ΚΕ. σε κείμενα του Γιάννη Σ. Πιέρρη και γενική επιμέλεια του Δημήτρη Ζυμάρη και της Φιλένης Λοράνδου.
Στις 173 σελίδες του βιβλίου (διαστάσεων 29χ29 εκ.), ξεδιπλώνεται η αφήγηση της πορείας Κέρκυρας από την αρχαιότητα έως τις μέρες μας, η οποία κατανέμεται σε 13 μέρη και 28 υποκεφάλαια.
Το βιβλίο απευθύνεται κυρίως σ’ εκείνους που επιθυμούν να επιχειρήσουν μια πρώτη προσέγγιση, μια γοργή περιδιάβαση στη μακραίωνη ιστορική πορεία της Κέρκυρας.
Απευθύνεται περισσότερο στους νέους του τόπου, με τη φιλοδοξία να τους μεταλαμπαδεύσει την αγάπη για το νησί μας και να τους κινητοποιήσει στον ευγενή αγώνα της διατήρησης της παράδοσης και του πολιτισμού μας.
Και φυσικά απευθύνεται στους πολυπληθείς ξένους επισκέπτες του νησιού μας που θέλουν να το γνωρίσουν κάπως περισσότερο.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ