Με μια ευρύτατη επιχείρηση των δυνάμεων του νόμου και της τάξης η χώρα επανακτά πλέον τα χαμένα της εδάφη! Όχι μην πάει ο νους σας στη «Κόκκινη Μηλιά» δεν ήρθε ακόμα η ώρα του μαρμαρωμένου βασιλιά… Ο λόγος είναι για την τελική ενσωμάτωση στον κορμό της ενιαίας πατρίδος, του μέχρι πρότινος «αναρχοκρατούμενου» από καταληψίες, κράτους των Εξαρχείων, σύμφωνα πάντα με την ορολογία Βορίδη! Το ίδιο και το Κουκάκι που σ’ αυτό επανήλθε εις την κανονικότητα ως δημόσιος χώρος και η διπλανή, από το κτίριο της κατάληψης, ταράτσα! Σ’ αυτήν που συνελήφθη σιδηροδέσμιος ο σκηνοθέτης Ινδαρέ και τα παιδιά του… «Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Ανδρέα…»

«Η επιβολή του νόμου εμπεριέχει στοιχεία αναγκαστικότητας (…) Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας» δήλωσε απολύτως ικανοποιημένος, στον ΣΚΑΪ ο υπουργός αγροτιάς Μαυρουδής Βορίδης! Ούτε λόγος να γίνεται… Νυν υπερ πάντων ο αγών, προκειμένου οι τηλε-τρομοκρατημένοι νοικοκυραίοι να δοξολογήσουν την προστασία των γκλομπ, των χημικών και των Manurhin MR35 που εκσφενδονίζουν μπάλες μεγέθους πινγκ-πονγκ κατά πάντων αντιφρονούντων. Σύγχρονα «εργαλεία» καταστολής συναγωνιζόμενα στην ευθυβολία ακόμα και τη ρακέτα του διεθνή Τσιτσιπά!

Την έχουν φτιάξει την ατμόσφαιρα ανοχής της κρατικής βίας τα παντός είδους και προέλευσης ΜΜΕ, πρωτίστως βεβαίως τα ηλεκτρονικά… Που εκτός από τα εμετικά της κρεβατοκάμαρας των «επωνύμων» και τα TilePanel τύπου Λιάγκα, το υπόλοιπο των εκπομπών τους κυριαρχείται από μια ακατάσχετη τρομοϋστερία. Φόνοι, ληστείες, νονοί της νύχτας, οπαδικά ραντεβού θανάτου, βόμβες, επιθέσεις…Και όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, με πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, με επιδόματα που κόβονται, με έναν δέκατο τρίτο μισθό που πάει περίπατο και αρκετά άλλα, τότε ο τηλε-πόλεμος φουντώνει! Οι βραδινές ειδήσεις μυρίζουν αίμα, αναρχικοί και αντιεξουσιαστές, κανίβαλοι του σκότους παραφυλάνε για να σε γδάρουν ζωντανό! Τότε ο υπουργός άμυνας δηλώνει πως για την προστασία της εσωτερικής ειρήνης θα προστεθούν και στρατιωτικές δυνάμεις, καθησυχάζοντας τους τρομοκρατημένους…

Τα τρικάκια του «Ρουβίκωνα» αναφέρονται ωσάν απειλή πυραύλων εδάφους-αέρος! Περιέργως δεν έχουν τίποτε καλό και αισιόδοξο να δείξουν από τις παγκόσμιες διαχρονικές διακρίσεις ελληνικών φοιτητικών ομάδων! Σ’ αυτές τις συνεχείς διεθνείς πρωτιές ελληνικών πανεπιστημίων που ξεχωρίζουν ανάμεσα στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του πλανήτη, όλοι αυτοί οι τηλε-παραμορφωτές της κοινής γνώμης παθαίνουν αφωνία! Υπό περιορισμό και η προβολή πορειών και διαδηλώσεων από Παρίσι, Σαντιάγκο, Μπογκοτά και αλλαχού, εξάπτουν τα πνεύματα! Αντίθετα τροφοδοτούν τους τηλε-πελάτες τους με ό,τι μπορεί να τους τρομοκρατήσει… Ανώμαλοι, πρεζόνια, λαθροεισβολείς και άλλα… αποβράσματα, σε περιμένουν να σε ληστέψουν, να σε βιάσουν, να σε σκοτώσουν και γιατί όχι και τα τρία στη σειρά μαζί, στο μισοσκόταδο… Στη ψύχρα δημοσιογράφοι και τηλεπαρουσιαστές, ειδικοί στη παραστατική ανάλυση της τρομολαγνείας, σε προειδοποιούν για το… καλό σου!

Μετά από όλο αυτό το ηλεκτρονικό ταράκουλο που δέχεται ο καναπεδάτος έγκλειστος στο δυάρι της απομόνωσης του, έρχεται και η λύτρωση, όταν η οθόνη του γεμίζει από χημικά, τα γκλομπ βρίσκουν κατακέφαλα το στόχο τους και η «αναρχία» ξεβρακώνεται καταμεσής του δρόμου, με τελικό νικηφόρο αποτέλεσμα ο «νόμος και η τάξη» της εξουσίας να επιβάλλεται επιτέλους! Νόμος και τάξη, ύπνος βαθύς και από πάσης ανατρεπτικής φαντασίας απαλλαγμένος…

Όλα τελικά βαίνουν προς στη κανονικότητα, αποκαθίσταται μετά από τεσσεράμισι σχεδόν χρόνια ακροαματικής διαδικασίας και η… τρωθείσα τιμή της «χρυσής αυγής» ως εγκληματικής οργάνωσης! Αυτό σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση για πλήρη απαλλαγή όλων των κατηγορούμενων πρώην βουλευτών της…Μόνος ένοχος για τη δολοφονία του Φύσσα, ο Ρουπακιάς. Αν αυτή η εισαγγελική πρόταση γίνει τελικά δεκτή και το δικαστήριο τους απαλλάξει τότε είναι πιθανό να εισπράξουν και 8 εκ. ευρώ, από την εκκρεμή κρατική επιχορήγηση! Χρειάζεται το «σύστημα» μια σοβαρή Χρυσή Αυγή, για παν ενδεχόμενο… «Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον καθένα…»

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ